cuie în roșu instructate

cuie în roșu instructate

În ciuda faptului că naturalețe în Neil-industria ocupă un loc de frunte, multe fete prefera unghiile extinse. Acest lucru se datorează caracteristici și un design multiple.

Forma și Lungime

Oprirea alegerea pe unghii extinse, în primul rând, ar trebui să fie declarate cu lungimea și forma lor.

Specialistii Neil industrie recomanda sa utilizeze o lungime moderata pentru unghii extinse, care poate fi de până la 7 mm mai lung decât unghiilor lor. Aceasta le va da aspectul naturalețe și atractiv.

Această lungime este la fel de potrivit pentru scurt, cât și pentru degete lungi. Atunci când alegeți o lungime, acesta este, de asemenea, merită atenție la mâinile mâinilor. Dacă acestea sunt larg și dimensiuni mici, apoi unghiile lungi extinse va arata inadecvat.

  • În ceea ce privește forma unghiilor, o lungă perioadă de timp este o poziție de lider ocupă o migdală formă. cuie extensive face mai natural si curat. Acest formular este cel mai bine face pe unghiile scurte, deoarece le lungește vizual.
  • Un alt tip de astfel de formă a este un migdale ascuțit.

Dar este de a spune că ea este inconfortabil în viața de zi cu zi, deoarece este mai potrivit pentru evenimente solemne.

  • Locul al doilea în popularitate pentru unghii extinse ocupă o formă pătrată. Pentru multe fete, acesta este cel mai confortabil și practic. În plus, aveți posibilitatea să creați o mare varietate de imagini pe o astfel de placă de unghii.
  • Dar tendințele moderne dictează moda lor – Astăzi este cuie, cu margini rotunjite, prin urmare, alegerea chiar și o formă pătrată, ar trebui să dea preferință pentru a netezi, capete rotunjite. În plus, astfel de forme, ca o pătrată rotunjită și ovală, sunt mai puțin susceptibile la fisuri, chipsuri și defecțiuni.

În plus față de formular, o atenție deosebită trebuie acordată paletei și designului de culori.

Despre cum să alegeți formularul de unghii potrivite, veți învăța prin căutarea următoarelor videoclipuri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: