Cum să acopere unghiile cu lac de gel sub cuticula?

Cum să acopere unghiile cu lac de gel sub cuticula?

Orice fată modernă caută să arate întotdeauna o mare. Și un rol important în crearea unei imagini la modă unic este jucat de manichiură. Unul dintre principalele criterii sale este stabilitatea acoperirii. Acest lucru se poate realiza numai cu ajutorul manichiura moderne de inovare sub formă de lac cu gel. Acest material a câștigat recent o mare popularitate, deoarece utilizarea sa vă permite să nu vă faceți griji cu privire la frumusețea și salinitatea unghiilor.

Caracteristicile stratului de acoperire

Această compoziție este o simbioză a lacului de lac și a heliu, caracterizată prin creșterea rezistenței și o mare varietate de culori și texturi. Nevoia de actualizare a acesteia apare împreună cu revenirea unghiei. Baza cuiului apare spațiu neacoperită, ceea ce indică necesitatea de a înlocui manichiura sau restaurarea acestuia. Unghiile pictate de această compoziție sunt ușor de suspendat de corectarea care salvează poziția timp de încă o săptămână. Această procedură este destul de populară și durează mai puțin timp decât îndepărtarea completă a manichiurii. Pentru utilizarea sa de succes, trebuie să aveți anumite abilități și instrumente. Dacă sunt prezentate, puteți efectua corectarea gelului de manichiură la domiciliu.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele acestui tip de acoperire sunt incontestabile și sunt cunoscute pe scară largă.

Principalele sunt:

 • Uscarea rapidă+
 • Simplitatea cererii+
 • Măriți puterea plăcii de unghii+
 • Achiziționarea de acoperire+
 • Universalitate.

Spune în ordine. Deși pentru uscarea lacului de gel și necesită o lampă specială ultravioletă, dar procesul în sine durează câteva minute. Când aplicați două sau mai multe straturi, timpul crește de mai multe ori, dar totuși – acestea sunt câteva minute. Creați orice design preferat poate fi acasă în orice moment convenabil. Pentru fetele ocupate moderne, acest lucru este important, deoarece încrederea că agățându-se din greșeală la masă sau scaun, nu va fi necesar să vă faceți griji cu privire la chipsuri și fisuri pe unghiile preferate.

În plus, acest material vă permite să nu vă faceți griji cu privire la lungimea unghiilor atunci când colorați, deoarece poate fi absolut. Designerii Neil-Art li se oferă o mare varietate de variante deja făcute de decor și direcții stilistice pur și simplu pe unghiile scurte și lungi. Acest criteriu pentru jumătate de sex feminin de lucru este deosebit de important, deoarece lungimea mare interferează adesea cu munca pe deplin, dar întotdeauna vreau să arăt bine și peste tot.

Dar există momente negative aici:

 • Îndepărtarea lacului gelului doar un instrument special+
 • Posibilă reacție alergică la componente+
 • Sockul de acoperire continuă strică plăci de unghii.

Mijloacele de eliminare a acestei compoziții sunt, desigur, mai mult decât lichidul convențional pentru îndepărtarea lacului, dar, de asemenea, să o folosească mult mai puțin. În ceea ce privește alergiile, în unele cazuri, nimic nu se poate face cu trăsăturile genetice ale corpului, dar mai des este o consecință a economiilor. Fetele dobândesc adesea analogi ieftini de calitate slabă sau compoziții reduse, ceea ce cauzează un alt tip de erupție cutanată și mâncărime. Când lucrați cu gel de brand Lacas, posibilitatea unei reacții alergice este minimă.

Dar de la drenarea unghiilor proprii cu o aplicare lungă și constantă a acestei compoziții nu există nici o panaceu. Singura opțiune posibilă este periodică (o dată la 3 luni), eliminând acoperirea pentru agresiune și nutriție nutrițională. O astfel de îngrijire implică utilizarea diferitelor băi și creme nutritive.

Acoperire sub cuticula

Manichiura, realizata folosind lac gel, poate servi mult mai mult cu abordarea corecta. Valoarea de bază a calității și echipamentelor produsului este redată aici. Pe acesta din urmă merită să rămâi mai detaliat. Există un astfel de lucru ca stratul de lac de gel sub cuticula. Aceasta este această metodă care păstrează aspectul îngrijit de unghii pentru o lungă perioadă de timp și simplifică corectarea manicului. Acest tip de acoperire poate fi aplicat în mai multe moduri: doar îndepărtarea sau tăierea completă a cuticulei.

În primul caz, este suficient doar pentru a schimba ușor pielea până la fundul cuiului cu o baghetă specială a unui copac portocaliu care nu rănăște placa. În al doilea – este necesar să se elimine complet cuticula, dar cu o precizie maximă. Deoarece va crește rapid, gelul gel, acoperind placa, va fi sub ea rapid. Arata ca o astfel de manichiura va fi naturala si curata. Majoritatea maeștrilor experimentați preferă cea de-a doua opțiune, deoarece această procedură este mai ușor de realizat din punct de vedere tehnic.

Pentru a crea o manichiură sub cuticul, trebuie să vă amintiți câteva detalii mai importante. La procesarea unghiilor, este o parte importantă a plăcii lamei. Neregulile și zonele aspre trebuie să fie excluse. Pentru a crea o acoperire frumoasă cu un lac de gel, o suprafață de lucru trebuie să fie perfectă. O atenție deosebită trebuie acordată la baza cuiului, puteți chiar opriți puțin sub cuticul la procesare.

Îndepărtarea pielii se face numai prin mod uscat. Acest lucru va reduce probabilitatea unor reduceri și prelucrare inegală. În plus, suprafața la aplicarea bazei sub lac de gel trebuie să fie uscată. Alternativ, după îndepărtarea tuturor straturilor de miniatură utilizând agenți de înmuiere, puteți usca suprafața de lucru cu un uscător de păr.

Tehnica de aplicare

Înainte de a începe munca, trebuie să împingeți toate straturile de piele brută de către împingere. Apoi, rola din spate a unghiei la degetele mâinii libere este întârziată. Pensulă pentru manichiură este traversată de baza heliului de unghii de la aceeași bază, ușor în picioare sub piele. După un mic antrenament, nu va părea o sarcină atât de dificilă. După ce ați terminat aplicarea acestui strat, este necesar să se sigileze (precum și toate ulterioare) și să se usuce temeinic sub lampă.

Apoi, unghia trebuie să fie răcită și, de asemenea, uscată. Apoi puteți trece la decor, dacă există. Al treilea strat este, de asemenea, plasat în ultraviolet, după care se aplică capacul superior. Și aici este necesar să se acorde o atenție deosebită, deoarece acoperirea de finisare ar trebui aplicată în zona de lac de culoare și decor. Îndeplinirea ulterioară a acestei reguli depinde de rezistența la uzură a manichiurii.

Ultimul strat trebuie să fie uscat timp de un minut mai mult decât anterior. Și ultimul accident vascular cerebral este îndepărtarea stratului lipicios din stratul de acoperire. Pentru a face acest lucru, întreaga suprafață este șters cu un disc de bumbac cu un fluid special. Mișcările trebuie să fie unidirecționale – de la baza unghiei la vârf.

Colorarea online

Această metodă implică o eliminare completă a ambelor straturi de cuticule. Procedura este cea mai bună făcută cu un tăietor. Pentru aceasta, pielea de la bază trebuie tratată cu biogel, apoi îndepărtați utilizarea mașinii. Ei bine, dacă instrumentul are duzele necesare pentru un tratament complet al pielii în jurul plăcii de unghii, și anume:

 • Cutter de frezat cilindric+
 • Duze de ace+
 • boron în formă de minge.

Cu prima duză, puteți elimina cuticula și mutați rola de piele, deci este considerată universală. Capul de schimbare a mingea a dispozitivului va ajuta la îndepărtarea pielii de împingere din toate laturile suprafeței de lucru. Și cu ajutorul vârfurilor mentale, cele mai mici reziduuri ale părții inferioare ale cuticulei sunt îndepărtate și rolele laterale sunt procesate, ceea ce face ca colțurile lor exterioare să fie moi. Mai mult, pentru o ambreiaj mai bună a unghiei cu suprafața de bază, bladurile sunt defecte și praful unui șervețel de păr poliester.

Pe suprafața finalizată începe să aplice baza. Acest lucru se face cât mai mult posibil cu rola din spate. Când efectuați această procedură, puteți plânge doar baza cuiului, dar este permisă acoperirea completă. Totul depinde de experiența și nivelul de calificare. În orice caz, baza se va usca ca în cazul precedent. Apoi aplică un strat de culoare, care trebuie, de asemenea, să frământeze baza de unghii. Nu uitați de uscarea fiecărui strat ulterior. Procedura ulterioară nu diferă de metoda anterioară.

Corecţie

Această manichiură este corectată perfect. Pentru vopsirea parțială a unghiei abandonate sub cutie, este necesar să se prepară suprafața. Este necesar să începeți cu cuticul de re-procesare. Este împins, eliberarea maximă a secțiunii discriminate a plăcii. Apoi, împrăștia cu ușurință pasul format până la sfârșitul vechii acoperiri. Tranziția nu trebuie să fie vizibilă. Cilindrii laterali trebuie, de asemenea, să curețe până la stratul de bază. Apoi, măcinarea întregii suprafețe. Resturile de praf sunt curățate de un degresant.

Apoi aplicați un strat de acoperire de bază, proiectat pentru a alinia complet suprafața de lucru. Baza terminată este plasată sub Ultraviolet. Apoi, unghia este acoperită cu un apartament, care trebuie să corespundă tonului inițial. Culoarea sunt selectate cu precizie pentru a crea un fundal unic. Nu uitați de colorarea aproape de cuticula sau, cu îndepărtarea completă, la cilindrul la baza unghiei. Toate straturile ulterioare sunt aplicate și uscate metodic. Ultimul impune un finisaj gel de fixare.

Secretele

Aș dori să adaug că pentru a crește rezistența stratului de acoperire, stratul de finisare poate fi aplicat de două ori. Inițial, se aplică după straturile colorate. Apoi trage modele care după uscare acoperă din nou stratul de fixare. Există o modalitate de a facilita zona de colorare sub cuticula. Acest lucru va necesita un set de perii de pictura.

Acesta trebuie să prezinte în mod necesar o perie subțire cu perilor panglica. Instrumentul de acest tip face posibilă pentru a picta buzunarul brushful rapid și precis, nu permițându-vă pentru a acoperi lac gel. Aplicarea unei astfel de acoperire de sub cuticula ajută la crearea unei manichiură fără defecte. Cu toate acestea, este mai bine pentru a obține mai multe cursuri de master de la un specialist bun.

Despre modul de aplicare lac gel sub cuticula, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: