Cum să aplicați ștergătorul pe gelul lacului?

Cum să aplicați ștergătorul pe gelul lacului?

Fiecare fată se străduiește să fie întotdeauna impecabilă și să atragă o atenție deosebită pentru ei înșiși cu stilul și extensitatea lor. Una dintre cele mai bune modalități de a ieși din masa totală este manichiura elegantă, dar moda pentru Neil-Decors se schimbă în mod constant și fiecare nou sezon aduce tendințe și direcții proaspete. În acest an în tendința de unghii Wihards.

Specificitatea procedurii

WTFT este o procedură simplă care a primit numele de la tipul de acoperire. A intrat în mod anul trecut. Vizual, este o pulbere strălucitoare, turbăriu aproape în praf, este implementată în aceleași borcane mici, în care puteți cumpăra cele mai obișnuite straturi. Cu toate acestea, în exterior, aceste două compoziții diferă: șterse mai mult ca nisipul râului de cea mai bună șlefuire, în plus, kitul este oferit un aplicator necesar pentru a aplica compoziția pe suprafața NOB.

Manichiura cu ștergătoare arată foarte elegant, deci imediat îi alocă proprietarul, printre toate celelalte. Datorită caracteristicilor sale, compoziția dă un efect oglindă. Dintre avantajele starea de spirit, puteți observa, de asemenea, simplitatea aplicației care nu necesită abilități specializate, nici experiență de lucru, nici instrumente profesionale.

Multe lacuri confuze și lacuri obișnuite cu efect metalizat. În practică, ele diferă foarte mult atât în ​​temeiul tehnicii de aplicare, cât și a principalelor caracteristici ale consumatorilor. Astfel, pulberea oglindă se caracterizează prin rezistența la solvenți chimici, apa de mare sau soare, iar acoperirea vizuală arată mai degrabă cromată, mai degrabă decât atunci când se utilizează Shellac cu folie. Ștergătorul este foarte ușor de aplicat și ușor de curățat cu unghii. Dacă este necesar, puteți crea atât o foaie de metal elegantă, cât și efectul „flicker”. Caracteristicile pulberii vă permit să creați decoratori volumetrici sau o manichiură franceză.

Cu un astfel de avantaje de cablare au un cost foarte democratic, iar compoziția este cheltuită foarte economic. Decorul păstrează până la 3 săptămâni, fără a nu dăunează unghiilor. Produsele sunt prezentate într-o linie largă de mărfuri într-o mare varietate de nuanțe și efecte, poate fi combinată cu orice costum, dar, dacă se dorește, puteți alege o acoperire pentru fiecare caz individual. În acest sezon la vârf de popularitate de oțel, albastru inchis, violet, precum și ton de aur și așa-numitul Cameleonul.

Important! Atunci când cumpără o pulbere, să acorde o atenție deosebită calității produselor oferite dumneavoastră și marca producătorului. Nu Chase profit – ieftin wagge în cele mai multe cazuri, este de slabă calitate și creează divorțuri murdare de culoare neclare pe acoperirea.

Pregătirea unghiilor

Dacă intenționați să aplice cu fermitate wipping pentru a acoperi plăcile de unghii, atunci primul lucru pe care trebuie să înțeleagă – suprafața trebuie să fie complet chiar, în caz contrar, pulberea va fi distribuit neuniform, iar efectul dorit nu va atinge. Pentru a pregăti unghiile, ar trebui să pre-alinia plăcile cu ajutorul unor fișiere de diferite grade de abrazivitate si se tapeteaza cu compoziții de bază. Acesta poate fi șelac și cel mai simplu lac. Cel mai bine este de a folosi nuante inchise – metalic va fi mai puternică și pronunțată.

O manichiură strălucitoare și neobișnuită atrage atenția asupra mâinilor, așa că aveți grijă de unghiile să aibă o formă îngrijită, arsurile ar trebui să fie îndepărtate și cuticula anormală pentru a se îndepărta.

Procesul de aplicare

Diferitele tipuri de vagoane sunt aplicate la unghiile în mai multe moduri. Este demn de oprit mai detaliat pe fiecare versiune utilizată.

Oglindă

Acest tip de cablare este foarte popular, în timp ce puneți unghiile un elegant Chrome arată destul de simplu chiar și pe cont propriu la domiciliu.

Procesul de aplicare are loc după cum urmează:

 • Mai întâi trebuie să faceți o manichiură de înaltă calitate, spălați suprafața, apoi degresați și impuneți un primer care contribuie la cea mai bună aderență a lacului de gel cu stratul superior al plăcii de unghii+
 • Apoi sunt aplicate direct ciocolată lac, burgundă, negru sau orice altă umbră întunecată și uscate bine+
 • După îndepărtarea stratului lipicios de la suprafață și apoi praful de oglindă este frecat cu mișcări de masaj + pentru a face aplikator sau doar cu degetele+
 • Conectați o atenție separată a zonelor laterale din apropierea rolelor de unghii – dacă nu acordați suficientă atenție acestora, acoperirea va fi inegală și nedeclarată+
 • În stadiul final, unghiile sunt acoperite cu vârf și uscate într-o lampă profesională UV.
Citește mai mult  Manichiura neagră pe unghiile lungi: idei de design interesante și la modă

Perla

Pearl Womb este mai potrivit pentru fetele care doresc să obțină un efect de licitație. Radianța naturală nu va putea lăsa pe nimeni indiferent, dar nu arată prea luminos și atrăgător. O astfel de opțiune este considerată optimă pentru miresele tinere și în popularitate nu este inferioară francului și manichiura lunară.

Pentru a realiza pe unghiile efectului de perle, trebuie să urmați următorul algoritm:

 • Cove Cuie cu lac alb în 2-3 straturi+
 • Apoi, degresorul pentru a îndepărta stratul superior și a pus ștergătorul prin orice metodă disponibilă+
 • Asigurați-vă că acoperiți un fixator bun la sfârșit – în acest caz, manichiura va fi de mult timp pentru a-și menține strălucirea saturată și pâlpâirea perla.

Prism pentru unghii

Aceasta este o varietate specială de ochiuri, care se distinge printr-o ștampilă mult mai mică, care vă permite să atingeți un efect 3D elegant. Destul de des un astfel de wirp numit holografic, dar acest lucru nu este exact același lucru. Compoziția holografică are scântețe distincte, în timp ce acoperirea prismei este o pulbere complet fină, aproape praf, datorită căreia poate fi obținută printr-un efect de curcubeu real. Principalul avantaj al unei astfel de pulberi este că formează o suprafață netedă aliniată și arată ca o perlă strălucitoare.

În funcție de preferințele sale estetice, prisma este o acoperire de bază de absolut orice umbre poate fi aplicată prismei. În execuția clasică, preferința este preferată de tonuri negre și albastre închise sau alb. Prismul face acoperirea elegantă, scumpă și excepțional de spectaculoasă.

Se aplică treptat în următoarea secvență:

 • Pentru a începe cu, placa de unghii este stoarse, lustruită și degresantă+
 • Când suprafața este aliniată, se aplică primul strat Shellac, uscat într-o lampă ultravioletă+
 • Apoi, stratul mai luminos este aplicat și re-uscat, fără a uita cu o placă de unghii uscată cu o consilion profesional pentru a îndepărta un strat lipicios+
 • Aplicatorul câștigă volumul necesar de praf și mișcările de masaj ușoare sunt frecate viguros în suprafața noggle, distribuind un strat neted în întreaga zonă+
 • De la pielea din apropierea unghiei Îndepărtați toate paietele suplimentare, stratul este fixat cu întăritor și ultima dată uscată.

Rețineți că prisma poate suprapune complet culoarea de bază a stratului de acoperire. Pentru a obține efectul dorit, praful trebuie aplicat la fel de atent pentru a nu agrava tipul final. De regulă, substratul este tras în culori întunecate saturate, în funcție de tonul principal al pulberii, un anumit gradient dobândește. De exemplu, atunci când ștergeți un sequin în baza de burgundă, culoarea finală este roz fin cu robinete elegante de curcubeu. În ceea ce privește cablajul holografic, fiecare spinner este clar vizibil într-un astfel de decor. Cel mai adesea, această compoziție este utilizată în combinație cu astfel de tonuri la modă cum ar fi menta, turcoaz și var. Se pare foarte elegant un uter holografic cu o nuftin de Tiffany, în timp ce unghiile sunt acoperite complet într-o astfel de compoziție.

„Chafer”

Este destul de elegant și o acoperire netrivială. Se numește adesea Chameleon – creează un joc real de culori. Nuanțele cu o astfel de acoperire sunt transfuzate și cu lumină luminoasă seamănă cu culoarea aripilor din maiabilele. De regulă, o astfel de pulbere metalizată este reprezentată de diferite tonuri de culoare închisă, precum și verde de aur și strălucitor, iar cu iluminarea mută devine pur și simplu violet. În funcție de fundația selectată, decorul finit poate ieși mai suculent și luminos fie, dimpotrivă, întuneric, saturat sau decolorat. Este demn de remarcat faptul că pulberea în borcan are o nuanță gri-bej, și nu verde și nici măcar de aur.

Important! Wirch poate fi folosit nu numai pentru Shellaca – ele pot fi complet acoperite și cel mai simplu lac, dar în orice caz unghia trebuie să fie netedă și îngrijită.

Aplicarea pas cu pas a vopselei obișnuite nu este foarte diferită de tehnica de acoperire a șelacului și arată astfel:

 • Pentru a începe cu, unghiile sunt acoperite cu un lac selectat în 2-3 straturi și așteptând ușor brute – această acoperire ar trebui să fie ușor lipicioasă+
 • Wirks sunt aplicate de un mic aplicator, care este vândut complet cu praf, dar dacă nu există nici un astfel de bumbac, atunci puteți utiliza o baghetă convențională de bumbac, o ciucuri moi sau în cea mai extremă caz ​​cu degetul+
 • Pulberea este frecată de mișcările rotative foarte atent, în timp ce plăcile plătesc pentru margini+
 • La etapa finală, unghiile sunt acoperite cu un strat suplimentar de fixator transparent de tonuri și se bucură de rezultat.

Important! Desigur, această acoperire va dura mult timp, dar apariția mâinilor va, fără îndoială, vă rugăm să vă întreține și o originalitate excepțională.

Greșeli comune

Cea mai obișnuită greșeală la aplicarea WIRP este considerată a cumpăra un produs de calitate scăzută. Praful de poliester de calitate necorespunzătoare este aplicat cu bucăți, lăsând divorțurile murdare, iar durata de viață a unei astfel de acoperiri este redusă semnificativ. Pigmenții de aur și argint sunt cei mai populari pentru a crea efecte oglindă și aici pentru a obține o perlă care merită să plătească preferință nuanțelor luminoase. Astfel încât decorul a fost mai saturat pentru a rămâne pe acoperiri de bază alb-negru albastru. Dacă doriți să obțineți o imagine delicată a lacurilor bej și pastel.

Citește mai mult  Ultrasunete de unghii: Ce este, cum să alegeți și să utilizați?

Soluția de culoare incorectă împiedică efectul de ștergere dorit, Prin urmare, toate subtilitățile de acoperire ar trebui să fie gândite în avans. Dacă utilizați o perie pentru aplicarea prafului, este mai bine să cumpărați cel mai moale, astfel încât numărul dorit de particule să-l adere imediat și nu sa confruntat. Femeile care stăpânesc numai tehnica de cabluri se aplică adesea la bază – nu este în întregime corectă, deoarece în acest caz culoarea și, în consecință, efectul strălucitor este mai puțin pronunțat decât dacă au fost folosiți Shellac. Și se va uita armonios la pulberea de metal, indiferent de tonul pe care îl preferați.

Astfel încât acoperirea decorează mâinile cât mai mult posibil, încercați să evitați următoarele erori:

 • Nu salvați ștergătorul – dacă aduceți prea puțină compoziție, atunci umbra va fi estompată și inexpresivă+
 • Tehnica poate fi utilizată numai pe plăci de unghii aliniate, motiv pentru care este necesar să se acopere întreaga suprafață a Nobelului la ramură, în caz contrar particulele vor începe să alunece în bucăți mici-etești+
 • Când veți suprapune cablajul, nu trebuie să luați tonuri matice ca o acoperire de finisare+
 • Este cel mai bine pentru compoziția decisivă a compoziției pentru a aplica aplicatorul, făcând o aplicare a degetelor este posibilă numai ca o ultimă soluție, deoarece pielea este întotdeauna prezentă sau o altă cantitate de grăsime a pielii, care poate reduce în mod semnificativ durabilitatea întregului strat de acoperire+
 • După aplicarea pulberii pe degete, sequinele neutilizate rămân adesea – ar trebui să fie periat.

Rețineți că cu cât este mai mică particula, cu atât este mai strâns, este necesar să o impuneți, numai pentru a obține o vedere omogenă asupra gălbalelor. Specialiștii recomandă ca primul strat să ia ștergătoare cu un diametru de 0,2 mm, iar pentru a doua dimensiune ar trebui să fie mai puțin, optim – 0,1 mm. Mulți nou-veniți neglijați de această regulă, ca efect rezultat, nu se dovedește suficient de puternic și scump. Ștergerile de unghii sunt mai bune de cumpărare în magazine specializate, iar dacă timpul permite, merită să comandați parcela de pe site-ul chinez. Fiecare metodă are avantajele și dezavantajele sale – în primul caz veți putea să vedeți pulberea cu ochii noștri și să o simțiți cu degetele, dar costul va fi destul de mare. La comanda din China sau din alt magazin online, prețul dvs. va, fără îndoială, vă rog, dar transportul va trebui să aștepte. Da, și despre calitatea pe care o puteți judeca numai la primirea cablajului.

Important! Pentru a nu cumpăra un instrument de calitate scăzută, este mai bine să preferați astfel de branduri precum Masura, precum și Nika Nagel și Zoo Nail Art. Linia de sortiment a acestor producători este plină cu o varietate de efecte și nuanțe, astfel încât să puteți arăta extrem de elegantă în orice situație și fără probleme.

Exemple de manichiură

Pântecele delicate, cu perle, va fi ideal pentru fetele romantice, iar această alegere va fi optimă pentru a crea un aspect blând al mirelui. Un astfel de uter este perfect combinat cu acoperiri de bază de tonuri albe și pastelate.

Citește mai mult  Idei de design lung

Nu cu mult timp în urmă, șterse au apărut pe piață cu nume neobișnuite: „Unicorn”, „Aurora” și „Mermaid”. Ele se disting prin pâlpâirea caldă și în efectul lor final se apropie de perle.

„Chameleon” și „May Beetle” – Aceste opțiuni sunt bune pentru fetele decisive și active cu mâini bine păstrate. În exterior, ele sunt similare cu cochilia tot faimosul Beetle, ideal pentru acoperirea cuielor negre sau purpurii. De regulă, astfel de arcuri sunt folosite pentru ieșirile de seară.

Afișează efectul similar „Auroră boreală” – Aceasta este o opțiune în care culoarea cuiului poate varia de la roz-liliac la albastru-purpuriu și alte nuanțe similare. Cu o execuție adecvată, această manichiură dobândește o viziune cu adevărat unică.

Holografică – Acest uter este foarte popular în sezonul curent, nu lag în spatele ei și ștergătoare „Rainbow” și „Prism”, care combină pâlpâirea zăpezii și epuizarea curcubeului.

Golden Womb – Acest lucru este probabil cel mai luxos, nici o altă compoziție dă un astfel de efect bogat și costisitor. Flickerul de aur pe unghii devine rezultatul utilizării noroiului de aur. În plus față de pâlpâirea sa unică, compoziția se distinge printr-o strălucire oglindă, datorită căreia stratul este cât mai aproape posibil de culoarea reală a metalelor prețioase.

Tip relativ nou de înfășurare – „Melange”, Particulele unei astfel de pulberi sunt mult mai mari decât toate celelalte tipuri de mesageri, atât de mulți numesc zăpada sau înghețata – și acest lucru definește pe deplin aspectul acestei acoperiri. Pe suprafața se formează un strat destul de voluminos, care pare moale. De obicei, particulele „melange” nu au o nuanță pronunțată, dar în unele cazuri pot fi pictate.

Bine, bineînțeles, un uter oglindă se află la vârf, care recreează efectul unui metal de descărcare pe gălbenele. Este de obicei efectuată în argint sau aur, dar nuanțele roz și albastru deschis sunt utilizate nu mai puțin populare. Oglinda stratului subliniază perfect frumusețea bijuteriilor pe mâinile proprietarului său și chiar și în cea mai laconică imagine introduce un sentiment de vacanță și lux, fără a-l aroga în același timp.

Cum să aplicați în mod corespunzător ștergătorul pe gelul lacului, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: