Cum să eliminați lacul gelului cu unghiile extinse?

Cum să eliminați lacul gelului cu unghiile extinse?

Industria de frumusețe din lumea modernă a avansat, fără îndoială, este foarte departe, iar acest lucru se aplică tuturor sferelor frumuseții. Astăzi vom vorbi despre industria neil. Maestru al manichiurii cu ușurință pentru a vă face unghii de orice lungime și culoare, dar nu este întotdeauna ușor să scapi de acest lucru, ușor răsfățat cu timp sau frumusețe plictisitoare. Despre cum să îndepărtați în siguranță gelul de gel de la creșterea unghiilor la domiciliu citiți în acest articol.

De ce ai nevoie?

Un rol important în procesul de îndepărtare adecvată a lacului de gel cu unelte extinse de joacă.

Mai jos vom analiza două modalități de a elimina lacul de gel din creșterea unghiilor pentru care este necesar următorul set de instrumente:

 • Lacuitul de îndepărtare a lacului, remurrator+
 • Tampoane de bumbac+
 • Bucăți mici de folie+
 • Duze pentru îndepărtarea acoperirii cu unghiile+
 • Portocaliu sau „lame” pentru manichiură+
 • ulei de cuticule+
 • Aparate cu un tăietor adecvat.

Evident, toate aceste instrumente și lichide trebuie luate dacă nu neapărat ridicate, apoi cel puțin o calitate bună. Cazuri de arsuri chimice sau alergii pe fluidele lacului de calitate scăzută. La îndepărtarea lacului de gel din creșterea unghiilor, este necesar să reziste la un contact lung cu un gazos, care poate agrava reacția.

Cum să scoateți lacul?

Un astfel de lichid este uneori numit un gazos. Acum se găsește aproape în orice magazin economic, să nu mai vorbim de magazinele online de marcă și buticurile cosmetice.

Citește mai mult  Manichiură galbenă: idei interesante și tendințe de modă

Instrucțiuni, cum să eliminați corect acoperirea artificială cu unghiile.

 • Procedura începe cu procesarea cuticulei pe fiecare deget pentru a proteja crema.
 • Apoi, amestecați tamponul cu un lichid pentru a elimina lacul+
 • Înfășurați folia de unghii, luând tampon strâns în același timp+
 • O facem cu fiecare deget+
 • Lăsăm 20 de minute într-o astfel de stare+
 • Resturile de paste sunt eliminate folosind un stick portocaliu.

Acum, în vânzare există duze speciale pentru îndepărtarea stratului de acoperire de la unghii, pe tehnologie asemănătoare cu cloturile. În acest caz, puteți neglija folia. Similare „clothespins” fac procesul mult mai ușor.

Este important să știți că uneori 20 de minute nu sunt suficiente și trebuie să reziste mai mult timp. Nu este nimic teribil în acest sens, principalul lucru este să alegeți un Resemor de înaltă calitate.

Cum să eliminați alte lichide?

Această metodă merită luată în considerare numai dacă abilitatea de a cumpăra un fluid de îndepărtare a lacului nu a fost dovedită, iar manichiura trebuie să se îndepărteze urgent. Înlocuiți un rememorare cu alcool sau vodcă. Deoarece acestea sunt fluide toxice, apoi înainte de procedura de care aveți nevoie pentru a le dizolva cu apă egală cu raportul. Timpul de expunere trebuie să fie același (20 de minute), dar trebuie să fiți pregătit pentru ceea ce durează puțin mai mult timp pentru a elimina pe deplin unghiile extinse.

Cum să eliminați aparatul?

Această metodă este mai rapidă și mai eficientă. Cel mai adesea alege atât profesioniștii de masterat, cât și fetele care s-au ciocnit cu alergii la un îndepărtare sau doar cu piele sensibilă. Pe de altă parte, atunci când utilizați dispozitivul fără aptitudini și cunoștințe speciale, probabilitatea de rănire a unghiilor este incrementată, ale căror consecințe pot fi găsite într-o restaurare lungă după procedurile regulate de acest fel.

Un factor important în îndepărtarea în siguranță a acoperire este alegerea tăietorului drept și a acurateței muncii. Întotdeauna trebuie să urmăriți momentul în care acoperirea este afișată baza unghiei și încercați să opriți acționarea în această zonă.

Cu o îndepărtare independentă, trebuie să respectați mai ales cu atenție echipamentul de siguranță. Dar este mai bine să contactați comandantul în acest scop.

Citește mai mult  Opțiuni de manichiură în Violet Tonuri

Unii maeștri au un aspirator special de manichiură pentru aspirația de praf care rezultă din dispozitiv.

Subtilități

În primul rând, în nici un caz nu puteți să vă acoperiți gelul Dypipe. Dacă ați fixat marginea acoperirii, atunci trebuie tăiată cu forceps. Când acoperirea gelului de măcinat există un risc mare de deteriorare a stratului superior al plăcii de unghii. Merită să ne amintim că gelul gelului este un ambreiaj rezistent cu suprafața și dacă sa mutat de la unghii la vârf, apoi într-un alt loc poate fi conectat ferm. Când conduce mecanic, îți poți pierde propriul cui.

De asemenea, atunci când scoateți lacul de gel este un risc ridicat de deteriorare și material al cuiului extins.

De regulă, după îndepărtarea lacului de gel, chiar și din unghiile extinse, placa este deteriorată și necesită îngrijire. Va fi cel mai bine să abandonați stratul de gel și să folosiți lacul transparent de restaurare a unghiilor. El va da o strălucire sănătoasă plăcută și va proteja de alte daune. Ajutați perfect îmbunătățirea și restaurarea stării pielii și unghiilor diverse uleiuri și băi cu măști.

Un alt punct important este utilizarea regulată a unei cremă de mână hidratantă.

Perioada după ultima eliminare a lacului de gel și înainte de a fi următoarea aplicație ar trebui să ia de la semilună la lună.

Clasa master cu pas cu pas la eliminarea lacului de gel din cuiul recent este în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: