Cum să trageți pur și simplu un dragonfly frumos pe unghii?

Cum să trageți pur și simplu un dragonfly frumos pe unghii?

Adesea, atenția noastră este atrasă de un design special al manichiurii, pe care vreau să-l decorez într-un anumit și de unghiile mele. De fapt, această sarcină este destulă așezată pentru fiecare femeie, având în vedere faptul că astăzi avem toate căile și materiile prime necesare pentru îndeplinirea artei de modă la domiciliu.

Luând subiectul insectelor de vară, să ne uităm la modul în care frumosul dragonfloză poate fi atras pe unghiile accentului la fel de dificil. În plus, sugerăm învățarea nuanțelor acestui design și relevanța acestuia într-un fel sau altul.

Caracteristicile designului

O să decoreze unghiile mâinilor în tema de vară, trebuie să luați în considerare câteva nuanțe ale dispoziției de proiectare. Trebuie să se înțeleagă că, în acest caz, nu numai culorile fundației vor fi importante, ci mai întâi forma plăcii de unghii, deoarece desenul pe el ar trebui să arate frumos. Prin urmare, va trebui să ia în considerare nu numai nuanțele desenului, ci și dimensiunea dragonfly, deoarece ar trebui să se potrivească aproape complet pe unghii.

Dacă plăcile de unghii sunt scurte, va trebui să le decorați imagini foarte mici. În același timp, merită acordată o atenție la forma unei tăieri: Dragonflies arată mai bine atunci când marginea superioară a unghiei este mai rotunjită. Spilele drepte sau forma acută a unghiilor vor schimba percepția imaginii departe de cele mai bune. Pe unghii lungi și ascuțite, desenul va fi înfășurat pe laturi. Este mai bine ca lungimea să fie moderată și să bea ovală sau mondiabilă.

Acest desen va determina nu numai starea de spirit a designului, ci și numărul de unghii de accent. Acesta va depinde de modul de desenare, precum și de utilizarea diferitelor adăugiri.

De exemplu, libelule mici fără desen pot fi repetate pe două unghii de o mână. Nu va arăta urât.

Cu toate acestea, în cazul în care designul oferă un desen complex și prezența rhines, atunci o astfel de libelulă ar trebui să fie una: nu clonarea un astfel de decor elegant în design-ul nu ar trebui să fie. În cazul în care nu ia în considerare acest fapt, manichiura poate pierde expresivitate si statut special.

Soluții de culoare

Desigur, cel mai bine este să atragă libelule pe un fundal de culoare deschisă. În primul rând, se pare mai ușor și în stare proaspătă de vară. În al doilea rând, astfel încât insectele sunt mai bine vizibile. tonuri de lumină și pastel de paleta nu sunt atât de exigentă la alegerile din contraste, și, prin urmare, Puteți desena libelule pe fundalul următoarele nuanțe:

 • Nud+
 • persană+
 • Pistashkov+
 • Mentă+
 • uşor turcoaz+
 • cremoasă+
 • albastru+
 • Sirenev+
 • Roz+
 • Grave roz+
 • Verzui+
 • Galben.
Citește mai mult  Manichiura naturala: Caracteristici de proiectare si idei elegante

Va fi mai bine dacă tonul de manichiura este moale și dezactivat. În acest caz, designul va fi potrivi mai armonios în prova fashionista moderne.

În plus față de culorile pastelate, soluțiile de design relevante vor fi pigmenți saturați pentru acoperirea principală. Dragonflies va arăta bine pe un fundal alb al unui cui de accent, dacă restul unghiilor vor fi vopsite în astfel de culori:

 • albastru+
 • Fucsie+
 • portocale+
 • teracotă+
 • coral.

Trageți dragonfly în toate regulile pas cu pas

Pentru a începe, este necesar să pregătiți fundația perfectă, deoarece chiar și neregulile mici sau rugozitatea unghiei pot afecta calitatea desenului și grosimea liniilor. După ce unghiile scapă de cuticula și pteriigi și le dau o formă, ele sunt supuse șlefuirii ușoare.

Acest lucru este necesar pentru a spori ambreiajul suprafeței de lucru cu toate straturile nanosimeze ulterioare ale lacurilor.

Și când PO-ul rămășiței va fi scos din unghii și prelucrate de grund, se aplică o acoperire de bază pe suprafața accentului. Trebuie să faceți acest lucru cu un strat subțire, astfel încât materialul să nu știe în afara cuiului și să păstreze lacul pigmentat.

Baza este uscată într-un dispozitiv special de uscare UV sau LED (în medie de la 1 la 2 minute, care depinde de tipul de lacuri utilizate și de lampa însăși). Când baza este întărită, culoarea unghiilor.

Astfel încât acoperirea a fost netedă și lăcuită pentru placa de unghii, este nevoie de puțin. După distribuirea de lac pe bază, este necesar să-i dați un moment de răspândire. Dacă acest lucru nu este făcut, acoperirea va pune la îndemână.

După 30-60 de secunde, lacul sunt uscate, apoi se aplică un strat de pigment, căutând o suprapunere completă a unui cui natural. Acoperirea este uscată din nou, încurajându-vă degetele în lampă.

Ceea ce este necesar?

Desenul de pornire, pre-pregătit o perie subțire, vopsele acrilice de gel și puncte.

Unii maeștri, în plus față de perii, preferă să folosească mânere speciale de manichiură, deoarece ei cred că sunt mai economici și mai ușor de lucru. Pentru ca proiectul să fie mai interesant și realist, puteți lua mai multe tonuri conexe pentru aripi sau paletă de folie pentru a amesteca vopselele.

Bazele desenului

În mijlocul cuiului au pus punctul de culoare, care va fi o orientare de lucru. În sus și în jos peste ea petrec o linie dreaptă – viitorul apelantului Dragonfly. Burta, care merge de sus, este mai groasă, oferindu-i o formă ușor dreptunghiulară. Coada de fund este vopsită cu vopsea turcoaz. În acest caz, coada trebuie să restrângă cartea.

Câștigând un pigment maro, pe vopsea de sus două cercuri neuniforme, care vor fi ochii lui Dragonfly. Pentru a vedea ochii volumetric, puteți adăuga câteva vopsea neagră în mijlocul cercurilor și o creștere ușoară. Astfel încât aripile părea mai mult aer, puteți folosi un lac de gel strălucitor sau o acoperire de scânteie. Pe fiecare parte a corpului insectei, trageți două aripi alungite.

Citește mai mult  Idei interesante pentru utilizarea lacului de gel roșu

Desen

Astfel încât vopselele nu sunt legate de desenul ulterior, fundația poate fi uscată în lampă. Apoi este necesar să braț vopseaua neagră, o perie subțire și să mergeți la cursa contururilor aripilor și a taurului. Ochii tăi nu au nevoie, va simplifica designul. Între ele au pus un punct – va fi un trunchi.

Când Dragonfly este înconjurat, trebuie să aplicați mai multe linii pe aripi, oferindu-le o viziune mai realistă. După aceea, trebuie să trageți picioarele, făcând mișcări intermitente perii. Două dintre labe vor fi amplasate pe ambele părți ale ochilor, cele două de mai jos vor merge de la capătul corpului. Taurul în sine trebuie împărțit în două părți ale liniei arcuite folosind vopsea de sulf.

Luând o vopsea albastră, Dragonfly dă volumul. Ea accentuează corpul, precum și aripile și coada. Este important să nu exagerați cu o culoare albastră să nu închideți elementele de bază ale desenului. După terminarea desenului, desenul este uscat în lampă și sigilați un strat de acoperire de finisare cu o uscare obligatorie.

Decor

Din moment ce strasuri astăzi face posibilă pentru a da elegacity la mai multe tipuri de design, le puteți utiliza pentru pictura manual. Dacă nu există, frumoasele alternative la ele vor fi scânteie, bullieri (margele microscopice) sau chiar Kamifubuki.

Cu toate acestea, chiar și decorurile spumante trebuie să fie corecte. Este imposibil să lipiți unul la altul, și chiar mai mult creați compoziții voluminoase din diferite elemente de calibru. Acesta va închide desenul principal și greutatea.

Lipiți decorul va trebui să fie aplicat, dar nu a vizitat încă stratul de strat. Puteți să plasați mai întâi pietre mici sau scânteia pe marginile aripilor superioare și inferioare. Culorile sunt de preferat să se ia în aripile legate de gama.

Mai bine creați efectul strălucirii, pentru care puteți lipi agresorii pe trot sau marginile aripilor. Abdominal poate fi decorat cu două pietre, și astfel încât părea mai interesant, pietrele sunt mai bune să aleagă o dimensiune diferită.

Trebuie să ia în considerare

Decorul volumetric se va agăța pentru tot. Poate să o facă să se sufle de pe bază. Pentru a extinde manichiura de la Noscova și a-l întări, puteți acoperi designul finit cu partea superioară fără strat lipicios. Dar este imposibil să acopere un decor strălucit, să-și suprapune stratul pe strat. Acest lucru va scădea strălucirea, iar designul în sine va arăta mai rău.

Dacă există un gel de modelare cu o textura transparentă în sortimentul unui set de manichiură familială pentru nyl-art, atunci este mai bine să îl utilizați pentru fixare.

În același timp, trebuie să încercați să aplicați materialul astfel încât să nu depășească decorul lipit. În viitor, unghia cu decor este, de asemenea, acoperită cu un strat de vârf și uscat într-o lampă. Prin această tehnică, puteți efectua desene de diferite tipuri. Apropo, gelul poate înlocui pietrele, în timp ce aripile se vor uita la volum și frumos.

Citește mai mult  Cum să întăriți unghiile la domiciliu?

În diferite tehnici

Manichiura cu Dragonfly poate fi efectuată pe baza diferitelor metode de proiectare.

De exemplu, se pare perfect pe un deget monofonic accent, când toate celelalte sunt pictate sub franc sau o opțiune cu puțuri. În același timp, godeurile pot fi vopsite cu lac de gel alb, cum ar fi baza plăcii de unghii accent. Pentru a fi mai eficient, dar neexplorat designul tuturor unghiilor, puteți împărți pigmentul și găurile albe cu o predare neapropiată.

Această tehnică este, în esență, o tehnică de spațiu negativ la care o parte din unghia este pictată numai de o acoperire transparentă. Făcut în tonuri blânde de Gamut pastel, va arăta incredibil de ușor și rafinat.

Pe acest principiu, puteți îndeplini manichiura franceză, lăsând între zâmbetul tradițional al mâinii netede netede.

Superb poate arata dragonfly ca un accent de design gradient. Cu toate acestea, pentru ca aceasta să se desprindă de fundalul unor vergeturi netede de nuanțe diferite, este mai bine să se folosească nu contrastați în lucrare, iar tonurile relative de aceeași culoare, selectabile pentru toate gălbenele, în plus față de accent.

Pentru a oferi un efect mai interesant, puteți să le pulverizați ușor cu ștergătoare cu efectul gândacului. Cu toate acestea, unghia cu tipărirea este mai bine să nu expuneți această prelucrare.

Puteți da o stare de manichiură folosind un lac mat cu textură textilă.

De exemplu, poate fi o bază catifelată sau o opțiune sub satin și, de asemenea, sătedă. Dacă nu există un lac mat, există un vârf cu un efect mat.

Nu mai puțin elegant, se poate uita la designul unghiilor cu un dragonfly, dacă este aplicat pentru decorarea pulberii acrilice. În același timp, este posibil să o utilizați atât pentru acoperirea cu un singur foton, cât și pentru a crea un model surround.

   Va fi minunat să arătați o manichiură cu Dragonfly pe Franceză inversă. Astfel încât insectele să părea cât mai natural, este necesar să se „așeze” pe gălbenele aproape transparente. Este mai bine să-i desemnezi detaliile: Deci, manichiura va crește statutul și relevanța în diferite stiluri.

   Desene fără desenarea pe fundal de contrast uneori arată chiar mai ușoară. Adesea nu împing textura nobilă a lacului.

   O modalitate de a trage rapid și frumos dragonflies pe unghii este prezentat în acest videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: