Decât diluat lac de unghii?

Decât diluat lac de unghii?

Fiecare fată când se creează o manichiura la domiciliu se confruntă cu faptul că stratul de lac devine prea gros cu timpul. Cele mai multe femei sunt aruncarea unor astfel de suporturi speciale, pentru că atunci când se utilizează produse îngroșată, a crea o manichiura frumoasa devine greu.

Dar îl puteți salva, aplicând metode dovedite pentru dizolvarea lac la domiciliu.

Cauzele îngroșarea

Înainte de a începe să rezolve această problemă, ar trebui să vă familiarizați cu posibilele cauze ale produselor de îngroșare.

Principalul motiv pentru uscarea lacurilor si densitatea sa este compozit formaldehida element de conținut în ea. Se adaugă în mod necesar, deoarece este necesar pentru instrumentul de lac atunci când este aplicat pe placa de unghii mai repede. Dragi acoperiri lac din compoziția lor conțin o cantitate mai mică de acest fixator.

Există și alte motive din cauza care lacului poate îngroșa rapid.

 • utilizarea frecventă. La crearea unei pentre o sticla cu produse decorative este deschis pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce duce la evaporarea componentei de dizolvare, rezultând în îngroșarea stratului de lac.
 • Rare Laco. În cazul utilizării rare, componentele componentelor are loc, ca urmare, consistența concursului special devine gros. În același timp, produsele de calitate scăzută în astfel de condiții pot îngroșa timp de 30-60 de zile.
 • Stocare necorespunzătoare. În interior, unde este foarte cald și o mulțime de lac soare pot îngroșa. Prin urmare, este necesar să alegeți un loc potrivit pentru stocare.

Căi populare

Pentru a face față problemei de îngroșare a unghiilor, fetele recurg la metode folclorice. Există un număr mare de viață capabili să restaureze acoperirea îngroșată la domiciliu. Luați în considerare fondurile populare care pot fi diluate cu produse decorative pentru câte câteva minute.

Ștergeți unghiul de unghii

Pentru a dilua produsele uscate, maeștrii de manichiură recomandă calea cea mai economică. Ca element de dizolvare, puteți aplica un lac transparent convențional. Când amestecarea, conversia specială incoloră trage pe componentele colorate din lac decorative și după aplicarea le fixează pe placa de unghii.

Citește mai mult  Manichiura cu lac gel galben

Această metodă de dizolvare a lacului este suficientă pentru numai mai multe colorări, astfel încât în ​​viitor va fi necesar să se repete. O utilizare minus a protecției speciale incolore pentru diluarea produselor uscate este aceea că atunci când ingredientele de amestecare se pierde saturația culorii.

Acetonă

Cea mai populară metodă de diluare a lacului este utilizarea de vehicule speciale care conțin acetonă. Acestea includ un mijloc de îndepărtare a lacurilor, care pot fi achiziționate în orice magazin specializat. Este suficient să se toarnă într-un tub cu produsele un pic de acest lucru și să facă o mișcare frumoasă.

Unele femei cresc o acoperire decorativă prin aplicarea acetonă în forma sa pură, numai în acest caz este necesar să respectați cu strictețe măsura de adăugare a acestui ingredient. Există riscul de deteriorare a pielii și a plăcii de unghii, precum și inxicarea corpului de impactul vaporilor chimici. Cu utilizarea prelungită a unei astfel de acoperiri a unghiilor, culoarea galbenă poate fi achiziționată și va fi, de asemenea, leneș și pauză.

Pe ½ acoperire decorativă îmbuteliată ar trebui să adauge ¼ parte din acetonă. Același raport va folosi, de asemenea, un agent de îndepărtare a lacului care nu conține acetonă.

Înainte de a utiliza metodele descrise mai sus de dizolvare a acoperirii lacurilor, ar trebui luate în considerare mai mulți factori. La adăugarea de fonduri cu acetonă, produsele tipărite vor mătură într-un timp destul de scurt, iar timpul de uscare va crește. Și, de asemenea, cu un raport greșit de conversie specială și mijloace de solvent, există un risc de deteriorare a produsului, deoarece atunci când este aplicată, lumeni se va forma.

alte metode

Metodele descrise mai sus pentru dizolvarea suporturilor speciale nu sunt foarte practice, deoarece atunci când sunt utilizate, trebuie respectate anumite proporții. Există, de asemenea, alte variații ale diluției lacurilor la domiciliu.

 • Apă micelară. O consistență groasă a acoperirii decorative pentru unghii pot fi diluate cu apă micelară. În acest caz, la data de 1 sticla de culoare, va fi nevoie de o linguriță de apă. Amestecarea trebuie efectuată folosind o perie. După o amestecare completă, flaconul trebuie să fie închise și lăsate timp de 8-10 minute, astfel încât șoferul va afecta în final consistența produsului. Plus utilizarea apei este inofensiv, și, de asemenea, aceasta nu afectează saturația culorii acoperirii decorative.
 • lichid fierbinte. Pentru agentul decorativ uscat pentru a avea o consistență lichidă, poate fi încălzit. Pentru a face acest lucru, trebuie să toarne apă în recipient și coborâți sticla acolo timp de 1-2 minute, după care începe imediat să aplice un picior speciale. De îndată ce lacul se va răci, va fi necesar să se încălzească din nou. Este strict interzis să coborâți sticla în apă clocotită, poate exploda sub grade înalte.
 • Mingi de metal. Unii producători sunt plasați într-o sticlă cu un agent decorativ. Bile speciale, care, atunci când se cerșesc, vă permit să faceți un amestec destul. Numai această acțiune trebuie făcută în mod constant, astfel încât acoperirea nu este găsită.
Citește mai mult  Manichiura neagră pe unghiile lungi: idei de design interesante și la modă

Mijloace speciale

Opțiunea optimă pentru diluarea acoperirilor decorative este utilizarea compozițiilor specializate care produce producători. Practic, fiecare producător al unui anumit model de lac produce un agent reducător la această acoperire.

Astfel de soluții sunt foarte convenabile de utilizat, iar rezultatul poate fi așteptat în câteva minute, În plus, acest agent nu schimbă saturația culorii. Prin urmare, mulți specialiști în cumpărarea unui lac sunt recomandați să achiziționeze imediat și să restaureze remedierea, astfel încât în ​​viitor să nu recurgă la măsuri radicale. Apropo, diluantul poate fi utilizat atât pentru produsele de gel, cât și pentru acoperirea decorativă, a cărui bază este acrilică.

Amestecurile specializate pentru diluarea produselor decorative sunt echipate cu dozatoare, precum și în kit au instrucțiuni detaliate de utilizare. Practic pentru o sticlă de lac, vor fi necesare mai multe picături de solvent.

În cazul în care, după amestecarea amănunțită, produsele nu au devenit coerența dorită, puteți adăuga un cuplu mai mulți drowkeepers. Cantitatea excesivă de diluare nu va duce la lac de dizolvare și, dimpotrivă, strică acoperirea lacului, deoarece va fi prea lichidă.

Stoca un diluant specializat urmează, în locuri unde nu există nici o lumina directă a soarelui și nu există nici un efect de foc, ca și componentă a produsului este alcool. Nu ar trebui să stocheze produsele în frigider, în caz contrar, soluția va pierde capacitatea de a restabili conservarea lac special.

Prevenirea îngroșarea

   Întoarcere starea inițială a lacului este destul de dificil, astfel încât pentru a preveni această problemă, Este necesar să se respecte anumite reguli și recomandări.

   • Condiții de depozitare dreapta. Sub influența temperaturilor ridicate și ultraviolete, consistența acoperirii decorative pentru unghii va fi gros. Prin urmare, ar trebui să fie depozitate în spațiile în care nu există astfel de condiții.
   • Înainte de a închide Tubik Ar trebui să fie saturat cu oxigen, adică să toarne în interiorul sticlei. Deci, va prelungi durata de viață lac.
   • Curățarea capace. După o utilizare pe termen lung a lacului pe capac, se acumulează o cantitate mare de acoperire, care în timp uscată. Ca rezultat, se formează un decalaj, permițând aerului în flacon să pătrundă în interior, ceea ce duce la uscarea rapidă a conținutului. Prin urmare, după fiecare utilizare, trebuie să curățați capacul și peria cu mijloace specializate sau acetonă.
   • Astfel încât acoperirea decorativă nu se usucă, trebuie să treacă periodic peste două sau trei minute. O astfel de procedură trebuie efectuată înainte de fiecare utilizare.
   • Achiziționați produse de înaltă calitate, La urma urmei, conține o cantitate mai mică de formaldehidă, ceea ce înseamnă că va dura mult timp. Nu cumpărați sticle mari dacă nu o utilizați în mod constant. Este mai bine să cumpărați un tub mic de lac care este utilizat într-un timp scurt, ceea ce înseamnă că nu va avea timp să se usuce.
   • Depozitarea produselor ar trebui să fie efectuate numai într-o poziție verticală.
   Citește mai mult  Manichiura albastră cu argint

   Dacă respectați toate regulile și recomandările descrise mai sus ale specialiștilor, pot fi evitate unele probleme cu acoperirea cu lac, rezultând că nu va trebui să recurgeți la modalitățile oamenilor de a dilua specialități decorative.

   Chiar mai multe informații despre cauzele îngroșării lacului și despre modul în care este necesar să o returnați la consistența dorită, să privim în videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: