Degresant pentru lac de gel: Ce este și cum poate fi înlocuit?

Degresant pentru lac de gel: Ce este și cum poate fi înlocuit?

Ritmul modern al vieții lasă mult timp pentru a menține frumusețea. Pentru venituri, frumoasa jumătate a umanității vin invenții utile în domeniul industriei de frumusețe. Unul dintre ele este lac de gel, manichiura cu care se păstrează în formă perfectă până la trei săptămâni.

Ce să deduceți unghiile

Pentru cei care doresc să economisească nu numai timp, ci și mijloace, accesul excelent este independent de lac de gel. Dar nu întotdeauna rezultatul justifică așteptările. Adesea, acest lucru se datorează pregătirii necorespunzătoare a gărilor înainte de acoperire. Principalul motiv pentru acoperirea cu vopsea de calitate slabă este insuficientă sau necorespunzătoare de degresare. Pentru a face o manichiură eficientă, nu faceți fără un degresator pentru lac de gel.

Remedierea este vândută într-un magazin specializat. Destinația sa – îndepărtarea excesului de grăsime și umiditate de pe suprafața naturală a unghiilor. Grăsime, evidențierea de către organism sau a căzut la nogot, împreună cu creme și uleiuri pentru mâini, trebuie să eliminați cu siguranță înainte de a aplica shellac-ul. După aceea, nu se recomandă atingerea plăcilor. Degresarea este valabilă timp de o oră, astfel încât procedura trebuie efectuată în această perioadă. Dacă acest lucru nu sa întâmplat, unghiile trebuie tratate.

Ce este un imbunatatit pentru unghii?

Soluția profesională cu efect de degresare este necesară pentru o clip mai bună de înaltă calitate sub lac de gel cu suprafață de unghii. Tratamentul de bază de acoperire cu mijloace degresare contribuie, de asemenea, la:

  • Curățarea plăcii de unghii din particule de murdărie+
  • Alinierea și uscarea suprafeței+
  • Cui de matcare și dezinfecție.

Nu sunt prelucrate pre-unghii – garanție de manichiură de scurtă durată. Practic, o astfel de greșeală este permisă la domiciliu, în special cu un instrument incorect selectat care conține substanțe uleioase

. Maeștrii în saloane utilizează numai compoziții specializate dovedite și respectă cu strictețe procedura de acțiune în procesul de lucru.

Compoziție și aplicare

Un degresant de înaltă calitate trebuie să aibă o anumită compoziție:

  • apa distilata+
  • N-propanol (solvent)+
  • Izopropanol (alcool, baza de degresare)+
  • Aromă pentru a atenua un miros ascuțit.

Dar chiar și atunci când degresarea suprafeței cuiului la sculă cu compoziția corectă, există o șansă de a eșua. Lacul de gel va începe să iasă și să spargă dacă unghiile au fost șterse cu atenție, nu sunt potrivite pentru acest lucru.

La maximul de a acoperi cu succes Lacul de gel Nogot, este important să se respecte recomandările privind pregătirea preliminară a suprafeței lor.

  • Nu utilizați nutrienți și hidratanți. În caz contrar, culoarea nu se încadrează fără probleme și baza nu va fi complet pe unghiile.
  • Nu aplicați o degresare cu disc de bumbac cosmetic sau vată obișnuită de bumbac. Microhrolovinki, care ajunge la suprafață, va interfera cu acoperirea lacului de gel și va impune detașarea ulterioară.
  • Aplicați numai un degresant adecvat pe baza faptului că nu toate mijloacele sunt potrivite.

Este mai bine să utilizați compoziția specializată universală pentru prepararea cuiului la Shellac. Deoarece nu fiecare compoziție este potrivită în acest scop. Există degresații specializați pentru extinderea de gel, biogel și acrilic.

Producătorii care sunt reputații scumpe și un număr tot mai mare de clienți îmbogăți fondurile cu aditivi utile. De exemplu, vitaminele pentru cuticul sau placa de unghii nutrițională. Aceasta este o abordare competentă a vânzării de bunuri. Compoziție inofensivă îmbogățită cu vitamine întotdeauna cumpăra mai mult.

Înainte de a cumpăra, este important să vă familiarizați cu compoziția și instrucțiunile pentru a vă asigura că aceasta este cea mai potrivită. Și apoi dobândește o sticlă cu un degresator.

Ce altceva este folosit pentru a degala unghiile

PRIMEMER

Standard degresant, care se confruntă cu succes cu sarcina și este disponibil pentru preț. El nu numai că se usucă și purifică o suprafață naturală, ci o rupe, astfel încât gelul lacoșilor cade mai mult. Cu un astfel de grund, învelișul este perfect fixat pe unghii.

Lipsa primerilor – acizi în compoziția sa. Utilizarea regulată a unui astfel de mijloc poate dăuna plăcii de unghii. Degresoarele acide sunt necesare numai pentru procedura de extindere. Este mai bine să alegeți un remediu mai blând pentru lac de gel, de preferință completat de vitamine.

Deshidractor

Se confruntă bine cu curățarea și uscarea plăcii de unghii. Dar efectul expunerii este pe termen scurt, deoarece are o substanță imbracă rapidă – acetat de butil. Nu penetrează adâncimea țesăturilor și pH-ul natural este restabilit într-un timp scurt. Este recomandabil să utilizați un deshidrator dacă manichiura este planificată să facă imediat după curățarea și dezinfectarea unghiilor.

Clinser

Compoziție lichidă pentru a elimina stratul lipicios. Adesea folosit pentru a purifica suprafața naturală. Remediul versatil vă permite să uscați și degresați găurile. Aromatizați din cauza cărora frunze după utilizare, plăcerea exclusiv plăcută și neobișnuită. Ca un deshidrator, clinser este ieftin.

Când și cum se aplică?

Nu există timp pentru procesul de degresare. Acesta este ținut după ce a dat forma nopți și a suprafețelor opuse. Degresatorul este aplicat cu un ciuck sau un șervețel special fără o grămadă. De obicei, remedierea este vândută într-o sticlă cu o perie.

În procesul de acoperire, este imposibil să se facă lichidul de piele pentru unghii. Instrumentul poate provoca iritarea și rănirea dermei. Pentru a evita consecințele traumatice, trebuie aplicat remedierea, retragerea din cuticula 2 mm și la fel de mult – de la rolele laterale. Dacă atingeți pielea, sa dovedit, remedierea cu acesta trebuie îndepărtată imediat.

După aplicarea corectă a degresorului pe placă, trebuie să așteptați 20-30 de secunde pentru a finaliza uscarea. După aceea, puteți aplica baza sau shellac. Un rezultat bun este obținut utilizând mijloacele unui brand. Ele sunt perfect combinate și de garantare a forței și o acoperire pe termen lung.

Cum să înlocuiți un special?

Cel care este apăsat de manichiură cu lac de gel și nu dorește să cheltuiască bani pe un degresant profesional, poate salva. Înainte de a aplica un lac pe unghii, ele pot fi deduse la diferite obiecte de artizanat. Principalul lucru este să înțelegeți ce este potrivit pentru majoritatea și ce nu ar trebui să încercați nici măcar.

Lacul lichid

În cazuri extreme, această metodă de preparare a unei suprafețe naturale la acoperire. Dar, datorită conținutului de acetonă, un astfel de lichid este mai bine să nu se utilizeze adesea. Solventul din compoziția sa distruge unghiul. Există o șansă ca instalația să conțină o cantitate mică de uleiuri. Și acest lucru se întreabă deja rezultatul unei suprafețe naturale degresare. Se recomandă citirea cu atenție a compoziției înainte de utilizare.

Alcool

Foarte degresați și dezinfectați unghiile pot fi dezinfectate cu o soluție de alcool farmaceutic. Alcool etilic – mijloacele cele mai potrivite printre analogii non-profesioniști ai deshidratului.

Se va îndepărta cu ușurință grăsimea naturală de la suprafață, care este produsă de pielea și pelicula grasă pe unghiile din cosmetice. În plus, unghiile sunt curățate temeinic de diferite tipuri de poluare. Acest lucru este favorabil calității stratului de acoperire. Multe soluții de alcool sunt potrivite, principalul lucru este să vă asigurați că acestea nu conțin grăsimi. Uleiuri – componentă absolut nu este necesară pentru pregătirea unghiilor de înaltă calitate. Gelul lacas se află uniform și păstrează perfect unghiile, dacă instrumentul este ales corect.

Acid boric

Dacă nu a existat un alcool simplu în kit-ul de prim ajutor sau în cea mai apropiată farmacie, soluția de alcool acid boric este adecvată. Cleaner medical eficient pentru o valoare penny.

Merită să ne amintim că vodca nu va înlocui în nici un fel alcoolul. În vodcă, uleiurile sunt, de asemenea, prezente și beneficiile procesării nu va fi. Mai degrabă, va exista un rezultat negativ atunci când va fi aplicat la acoperire și șosete în viitor.

Acid lemonic (suc de lamaie)

Desigur, sucul de lamaie este util și mulți cred că este degresant sănătos. Dar nu se aplică la unghiile. Fructele citrice conține, de asemenea, proporția de substanțe uleioase, ceea ce va duce la detașarea acoperirii după uscare sub lampă.

Apă cu săpun

Ca o ultimă soluție, dacă nu există nici o posibilitate sau dorință de a merge la magazin pentru un agent de degresare, acesta va înlocui spălarea mâinilor. Doar foarte atent, urmat de ștergerea lor uscată cu un prosop fără o porțeză. În mod ideal, mâinile ștergătoare cu prosop de hârtie. Este important ca unghiile să fie absolut uscate. Apoi, lacul aplicat pe ele după uscare nu va sparge și nu va suge de la unghii.

Recenzii

Potrivit maeștrilor folosind mijloace profesionale pentru unghiile degresare, o sticlă este suficientă pentru o lungă perioadă de timp. Ei sunt încrezători că nu vor înlocui pe deplin analogii de uz casnic. Iubitorii de manichiură acasă și există suficientă degresant finalizat cu o uluitoare. Astfel încât este chiar petrecut pentru curățarea perii din lacuri de gel și îndepărtarea lipinței din stratul superior de acoperire.

Drogurile care conțin alcool atrag maeștrii de casă de design neil cu ieftin și versatilitate. Un astfel de mijloc nu va fi pretins fără o șansă de a strica. Alcoolul normal se confruntă cu toate sarcinile, care sunt concepute pentru a rezolva un degresant specializat. Prin urmare, fiecare fan al Shellacus decide pe cont propriu, unde și cum să-i pregătească gălbenele să picteze.

Despre cum să degresați unghiile înainte de a aplica lacul de gel, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: