Design interesant de unghii cu lac de gel

Design interesant de unghii cu lac de gel

Manichiura cu lac de gel poate fi absolut orice: cu un ornament neobișnuit, elemente decorative volumetrice și o decizie de culoare interesantă.

opt

Fotografii

Caracteristicile stratului de acoperire

Lacul de gel în comparație cu lacurile decorative convenționale Există o serie de avantaje semnificative:

 • compoziție inofensivă, care nu se întinde structura plăcii de unghii+
 • O linie largă de nuanțe+
 • Pentru o lungă perioadă de utilizare (până la 3 săptămâni)+
 • Vă permite să efectuați o varietate de idei de design pentru proiectarea unghiilor+
 • Are proprietăți de căptușeală.

Manichiura în culori pastelate

Unghiile vopsite în culori naturale sunt întotdeauna populare pentru femeile de toate vârstele. Proiectarea clasică a lui Marigolds Anul după anul nu își pierde relevanța. Unghiile în stilul nudului vor arăta cu atenție și adecvat ca o opțiune zilnică și ca o manichiură pentru evenimente festive.

Cuiele în bej, aproape transparente, tonuri fără paiete sunt unul dintre cele mai solicitate produse noi din arta Neil-Art. Cel mai adesea pentru unghii în stilul de nude, purpuriu, lapte, smântână și nuanțe roz roz sunt utilizate.

Franch

Un design interesant de unghii cu lac de gel poate fi efectuat în tehnica franceză. Datorită eleganței sale, manichiura franceză este foarte solicitată între fete. Acum, în Neil-Art, există o schimbare în ideea de bază a Franch: acoperirea unghiilor cu o culoare pastelă și marginea – lac alb. Acum, pentru manichiura franceză, sunt folosite culori predominant strălucitoare, iar Kant este alcătuit cu un Kel roșu, negru sau de aur.

Manicură metalică

Este intotdeauna arata foarte luminoase și elegante, cu lac de unghii, cu o tentă metalică. Dacă unghia este acoperit cu un astfel de lac de gel, o, nu ar trebui să fie supraîncărcat cu accesorii suplimentare sub formă de pietre, lingouri sau appliques. Se pare foarte frumos, proiectarea de cuie în care metalic este folosit ca pictura de acoperire principal. Cel mai adesea în aceste scopuri, se aplica lac de aur și argint nuanțe. Ei au decorat cu vârfurile galbenelele sau zona de creștere economică în zona. Astfel de accente vă permit să dea unghiile o imagine de lux și nobil.

Citește mai mult  Cât durează unghiile extinse și de la ceea ce depinde?

Gradient și Ombre

O tranziție treptată de la nuanțe mai închise la lumină sau, dimpotrivă, o combinație mai contrastante de tonuri vecine va revigora orice manichiură, făcându-l în centrul atenției universale. Atractivitatea acestui decor unghiilor este frumoase combinatii de culori care sunt formate la nivelul articulațiilor de diferite nuanțe. Când efectuați un gradient, principalul lucru este să alegeți culoarea potrivită și să nu exagerați cu numărul de nuanțe, altfel manichiura se va uita la Alaupisto.

Lacul de gel roșu

Red este unul dintre cei mai iubiți maeștri de artă neil. Utilizarea acestei culori în manichiură depinde nu numai de dorința clientului, ci și de caracteristicile aspectului său. Blondele se vor potrivi cu designul unghiilor în culoarea Aloma pentru a cupla cu un ruj de culoare similară. O astfel de tandem va face posibilă o imagine în sex și îndrăzneală.

Doamnelor cu piele întunecată Este recomandat să alegeți un lac pentru câteva nuanțe mai întunecate, aproape cireșe.

În general, lacul roșu poate fi folosit pentru o manichiură festivă sau în fiecare zi. Este potrivit în orice moment al anului și vă permite să faceți un număr mare de soluții de design elegante.

Deoarece umbra roșie este foarte luminată înainte de ao folosi pe gălbenele sale, merită să aibă grijă de calea perfectă a mâinilor. Acoperirea ar trebui să fie, de asemenea, foarte atentă, altfel orice bloturi se vor grăbi în mod evident în ochi.

Design în stilul unui pulover tricotat

Această decizie privind designul unghiilor este recomandată să se utilizeze în perioada de toamnă-iarnă. Efectul produsului tricotat pe unghii pare foarte confortabil și ușor. Modelul principal poate fi asemănător lucrurilor tricotate de marca „bunicilor” sau o caracteristică ornamentală a țărilor scandinave.

Pentru a crea un efect „tricotat”, sunt necesare lacuri de gel fără strălucire de tonuri calme și pulbere. Tonurile principale folosite de Neil Art Masters pentru a crea un design „pulover”:

 • Lilovy+
 • mentă+
 • roz pal+
 • alb+
 • maro deschis+
 • gri.

Ideal dacă desenul de pe unghii va elabora cu ornamentul pe jumper, o pălărie sau eșarfă.

Shimmering Manicure

Pentru a crea această manichiură, se utilizează un colorant special, care în strălucirea sa și decizia de culoare reflectă caracteristicile pietrelor semiprețioase. Pe suprafața cuiului, strălucirea apare sub forma unei benzi diagonale, care reamintește foarte mult strălucirii jantei în jurul elevilor la pisici.

Citește mai mult  Sunete de extensii de unghii arcuite

Efectul dantelă asupra unghiilor

Lace arată întotdeauna foarte elegant și original. Cel mai adesea, o astfel de manichiură este folosită pentru cazurile solemne: nunta, absolvire. Lucky Light Sunet, mai des decât alb. Un fixator este aplicat peste modelul, astfel încât manichiura să fie păstrată în formă pristină cât mai mult posibil.

Dacă doriți să vă răsfățați o manichiură de dantelă pentru purtarea zilnică, merită să alegeți un element de garderobă cu dantelă detalii: bluză, rochie.

Design spațiu negativ

Sub acest cuvânt englez se înțelege site-ul de pe unghii, care nu este vopsit cu lac. Astăzi, manichiura în stilul spațiului negativ este una dintre cele mai populare. Secțiunea deblocată poate fi într-un singur număr sau mai mare, au o formă abstractă sau o contururi concrete (fluture, inimă și altele), precum și o dimensiune diferită.

Vintage manichiură cu cracker

Craqueluriele seamănă cu o suprafață obosită veche. Principala acoperire a lacului de gel și stratul de pe partea de sus poate varia în funcție de culori. O astfel de manichiură este ideală pentru iubitorii de îmbrăcăminte și accesorii cu efect de piele de șarpe.

Catifea pe unghii

Pentru a crea acest design, un lac de gel este utilizat cu particule care, după uscare, creați un efect de catifea asupra unghiului.

Gel strălucitor

Această culoare este potrivită pentru oameni creativi, fanii să decoleze în cluburi de noapte și pe petreceri prietenoase. Datorită conținutului de pigment de neon în lacul gelului în întuneric, astfel de unghii vor fi strălucitoare frumos, reamintind până acum nu au studiat și completează spațiul secret al spațiului.

Manichiura cu brupe

Deoarece perle mici-bullyts sunt foarte asemănătoare cu ouă negru, atunci acest tip de manichiura este adesea menționată ca ichor. Margele ar trebui să fie de aceeași culoare cu un strat de bază. Cel mai adesea ei fac dintr-un singur deget. Ichor manichiura este potrivit pentru evenimente festive și pentru fiecare zi.

Nail în cadru

Foarte la modă recent a început să facă unghiile în cadru. Acest lucru se face după cum urmează: unghia este acoperită cu un lac de gel monoton, și o bandă de culoare contrastantă este aplicată în jurul stratului de bază.

Manichiura „sticla sparta“

Asigurați-o astfel de design foarte simplu, iar rezultatul va fi impresionant. Există trei variante de manichiura cu „sticlă sparte“:

 • mozaic+
 • „Cioburi“ în ordine haotic pe un fundal întunecat+
 • adăugarea de „sticlă spartă“ elemente decorative.
Citește mai mult  Caracteristici ale alb-negru manichiură franțuzească

„Cioburi“ sunt create folosind mică. Placi din acest material va permite crearea unui model geometric interesant. Puteți adăuga o manichiură de festivitate în detrimentul pietrelor de straturi, fierbere, lingouri.

Toate piesele de mica sunt plasate pe placa de unghii cu o baghetă portocalie sau un creion de la ceară pe o schemă pre-gândire.

Recomandări

După ce ați făcut o manichiură cu un lac de gel, este necesar să amânați adoptarea unui suflet fierbinte pentru o vreme, vizitează perechi și saune. Datorită respectării acestei recomandări, manichiura va sugera speciile sale originale.

Exemple frumoase

Nud manichiură ușor de făcut festiv cu pietre de straturi. Pentru a face acest lucru, unghiul de pe un deget fără nume este complet acoperit cu pietricele, iar pe degetele mijlocii, pietrele pot decora doar puțul sau pot forma un cadru în jurul unghiului.

Manichiura tricotată în culori albe și albastre este cea mai bună opțiune pentru sezonul rece.

Elegant arată franc cu un vârf negru, decorat de pietre. O astfel de manichiură va fi foarte potrivită pentru intrarea într-o rochie spectaculoasă lungă.

Foarte ușor și inteligent, manichiura în tonuri de aur roz cu efect de acuarelă.

Memento o manichiură de vară fierbinte cu căpșuni. Efectuați un astfel de design extrem de simplu. Mai întâi trebuie să vă acoperiți unghiile în roșu saturat. În zona puțurilor imită lac de gel verde de două nuanțe de frunze. La sfârșitul decorului, trebuie să aplicați punctele alungite galbene.

Efectul „sticla sparte” pe unghiile din gama de culori negre și de aur nu va rămâne neobservată.

Lacul cu gel alb manichiură cu inscripția arată foarte elegant și va deveni o opțiune excelentă ca proiectarea unghiilor pentru fiecare zi.

LUMINA DE LUMINĂ DE LUNE cu inimi în tehnica spațială negativă, decorată cu strasuri, pare uimitoare. Se va potrivi cu orice rochie de cocktail.

  Manichiura deschisă va face orice imagine blândă și rafinată. Un astfel de design de lac de gel va fi adecvat nu numai la nuntă, ci și în zilele calde de vară în combinație cu rochii și hale care conțin detalii de dantelă.

  Opțiuni ușoare și de design de unghii aeriene în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: