Design neobișnuit de manichiură cu lalele

Design neobișnuit de manichiură cu lalele

Manichiura elegantă și originală este un ornament pentru orice femeie. În ajunul primăverii de pe gălbenele tale, lalele sofisticate grațioase vor înflori. Acest design este relevant pentru doamnele de orice vârstă. Este minunat pentru „șosete” de zi cu zi.

Simvenanța de flori frumoase

De mult timp, Tulip este considerat un simbol al iubirii devoționale. Există o legendă antică, spunând despre conducătorul Persiei – Farhard și despre mireasa lui numită Shirin. Regele devotați a fost inoxicat cu dragoste pentru o fată excelentă și a visat să-și petreacă toată viața cu ea. Dar invidia dușmanilor a intervenit, iar Farhad se grăbea din stâncă, crezând zvonuri false despre moartea iubitului. Picăturile de sânge ale regelui au căzut la pământ, iar lalelele frumoase ale stacojii ca simboluri ale devotărilor și a afecțiunii pasionate au crescut în acest loc. Se crede că Persia și este locul de naștere al unei flori uimitoare.

Lalele pe unghii arată foarte drăguț, familial și confortabil. Un model similar este relevant pentru placa de unghii de diferite lungimi și are o paletă de culori multilaterală – de la corporal la o nuanță saturată luminată.

  „Manicure Tulip” poate fi prezentată în mai multe opțiuni.

  • Cu ajutorul pictării. Este destul de ușoară și adesea folosită calea de a descrie lalele pe unghii. La crearea unui astfel de design, veți avea nevoie de diferite perii și vopsele acrilice care sunt amestecate pentru a obține culoarea dorită.
  • Cu ajutorul modelării decorative. Aceasta dă efectul manichiurii. Această metodă necesită costurile unei perioade suficiente de timp. Desenul frumos este creat folosind pulbere acrilică, care este aplicată cu o perie. Design similar potrivit pentru evenimente de vacanță.
  Citește mai mult  Elegant Mix Idei de design manichiură

  • Autocolante. Ele sunt ușor și rapid lipite pe placa de unghii. Pe piața modernă, selecția lor uriașă pentru manichiură pentru fiecare gust și culoare.
  • Sticking. Acesta este un mod rapid și practic. Va lua doar un șablon special pentru el. Florile vor fi aceeași formă, coincid în dimensiune, iar unicitatea desenului este în mod clar rănită.

  Idei

  Ridica culorile armonioase pentru manichiura cu lalele nu va funcționa. Tonul principal trebuie să fie „moale” și calm: roz deschis, corporal, incolor. Tulip este o floare luminată și „suculentă”, ar trebui literalmente „înflorește” pe gălbenele. Culorile roșii sunt potrivite pentru imaginea color. Original aspect roz lalele pe un fundal întunecat sau transparent. Neobișnuit și elegant, arată flori galbene sau albe.

  Cum se face?

  Pentru a începe, este necesar să se pregătească pentru manichiură. Pentru aceasta, vor fi necesare următoarele elemente:

  • Consumabile de manichiură+
  • Baza (alegerea ta: lac decorativ sau lac de gel, vopsea)+
  • Perie (dimensiuni diferite)+
  • Lampă ultravioletă.

  Noul venit ar trebui să urmeze următorul algoritm:

  • Pentru a începe, merită să practicați pe hârtie și descrieți lalele, ceea ce va ajuta la alegerea formei, dimensiunilor și soluției de proiectare a culorii+
  • În lucrare va lua vopseaua de gel, dar dacă nu mai sunteți un începător în desenul unghiilor, gelul gel + roșu relevant roșu, galben, întuneric Burgundia+
  • Din centrul cuiului la marginea liberă trebuie să trageți petale alungite+
  • Între ele pentru a efectua triunghiuri mici+
  • Cu precauție la contururile cercului cu culoarea întunecată+
  • Adăugați corpuri și petale+
  • Aplicați un fixator.

  Este de merită acordarea atenției la cele mai recente noi noutăți manichiură cu lalele în anul curent. Trebuie remarcat faptul că maeștrii folosesc o paletă de culoare extinsă și nu se tem să experimenteze cu desenul. Manichiura arată elegant, la modă, în mod eficient.

  Citește mai mult  manichiură de primăvară: secretele de decor și ideile sezonului

  Și în sărbătoarea și în lume

  Lalele pe unghii vor atrage cu siguranță atenția celor care înconjoară originalitatea și frumusețea lor. Dacă un design similar depășește stilul dvs. de afaceri, puteți „minimiza” prezența unei imagini. De exemplu, pentru a descrie un laș blând pe un deget fără nume. Pentru cei care nu se tem să fie strălucitori, lalele pot „înflorifica” pe toate gălbenele.

  Trebuie remarcat faptul că lacul decorativ nu diferă în funcție de durabilitate în comparație cu gelul de gel. Acesta din urmă se află până la lună și păstrează culoarea saturată. Luând în considerare rafinamentul și simbolismul lalea, utilizați o acoperire lucioasă, matlitatea acestui design nu este destul de potrivită.

  Nu nemulțumiți manichiura cu lalele cu elemente decorative masive și pietre.

  Rece la rece în înghețuri Epifanice

  Un punct interesant – „manichiura Tulip” vă puteți mulțumi în orice moment al anului. Nu credeți că florile pe frumoasele tale gălbenele tale înflorește numai în primăvară și vară. Este doar designul unei manichiură care va adăuga o evidențiere picantă în stilul zilnic și vă va pune accentul pe individualitatea. O selecție mare de culori și diferite tipuri de imagini de lalele vă permit să creați o imagine elegantă și spectaculoasă.

  Master Class pe desenul lalele pe unghiile din videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: