Gradient alb pe unghii: idei de design și caracteristici decor

Gradient alb pe unghii: idei de design și caracteristici decor

În prezent, a apărut o direcție relativ nouă în Nyl-Arth – Ombre. Acest stil provine din Franța. Tehnica executării sale se bazează pe tranziții netede fuzzy de mai multe culori de la unul la altul. În manichiura obișnuită de gradient există granițe pronunțate, iar în Ombre sunt fabricate neclară, rustice.

Această tehnică este destul de simplă și se poate face acasă. Astfel de unghii arata grozav si in mediul de lucru si la o petrecere sau in club. Tranzițiile Ombre pot fi verticale, orizontale, diagonale și chiar puncte – totul depinde doar de fantezie și abilități. Cu această manichiură, puteți accentua orice costum și individualizați imaginea.

Particularități

Există mai multe modalități de aplicare a unui lac pe suprafața de lucru. Când colorați cu un ton, numai schimbările de intensitate a culorii. Puteți utiliza doi sau trei colegi diferiți pe un cui. În acest caz, cel mai strălucitor ton va merge la întuneric. De asemenea, este interesantă opțiunea de a aplica pentru fiecare deget ulterior al mâinii unei culori mai întunecate de aceeași culoare.

Tehnica de aplicare

Cel mai versatil este considerat a fi un gradient alb, care se potrivește perfect în orice imagine. Pentru ao crea, este nevoie de lac, precum și un set de bază de instrumente convenționale pentru manichiură, deoarece suprafața trebuie mai întâi să se pregătească cu atenție pentru acoperire.

Se face de obicei așa:

  • Scoateți stratul vechi+
  • Îndepărtați cuticula+
  • Abonați o placă de unghii la formularul dorit.

Înainte de a începe manichiura decorativă, trebuie să pregătiți tot ce aveți nevoie. Pentru a îndeplini, veți avea nevoie de: bază lac, mai multe lacuri decorative de diferite culori sau tonuri, fixer, burete sau perie, paletă, tampon de bumbac și lichid de îndepărtare a lacului.

Citește mai mult  Design manichiură cu var

Există mai multe modalități de a efectua OMBRE la domiciliu: tranzițiile netede de tonuri sunt obținute printr-o perie decisivă pentru decor sau burete.

Burete

Mai întâi trebuie să puneți lacul. Pentru a face acest lucru, utilizați atât cele mai transparente, cât și cele mai strălucitoare ale tonurilor selectate. Ele acoperă complet suprafața. Zonele din jurul unghiei este mai bine să frămânți cu cremă de grăsime pentru cuticulă sau doar pentru mâini. Așa că pe piele nu va fi urme de lac de la burete.

Apoi, folosind o paletă și o perie pentru un decisiv, este necesar să recreați toate tranzițiile din acoperirea lacului de la ton la ton. În același timp, pe sfaturile unghiilor, merită să utilizați cele mai întunecate nuanțe. Această tehnică prelungește vizual plăcuța de unghii.

Buretele este puțin umectat cu apă. Acest lucru se face astfel încât să nu aibă timp să absoarbă imediat toate lacurile. Salvând un burete într-o compoziție de lac de mai multe ori, este aplicată cu ușurință la unghia. Ar trebui să fie evitată prese puternice, deoarece amprentele profunde ale buretului pot rămâne. Pentru o manichiură mai luminoasă, puteți aplica de asemenea de câteva ori pe suprafață.

Deoarece lacul absoarbe buretele rapid, pentru fiecare amestecare ulterioară a unghiilor trebuie repetată. După finalizarea colorării pe ambele mâini, lacul trebuie să se usuce. În cazul unor nereguli severe, ele sunt corectate de decisive cu o perie.

La sfârșit, se aplică un fixator, care îndepărtează neregulile mici din burete, – suprafața va fi netedă și strălucitoare.

Resturile de la lac în jurul plăcii de unghii pot fi îndepărtate cu tampon de bumbac. În cazul în care un pic de acoperire a căzut pe un complot fără o cremă, puteți folosi un fluid special pentru al scoate.

Citește mai mult  Pink-turcoaz manichiură: idei și opțiuni de proiectare

Folosind o perie

Toate lucrările pregătitoare sunt efectuate în același mod ca în metoda anterioară. Dar după aplicarea bazei, cel mai strălucit ton al paletei alese este suprapus pe rădăcina unghiei la mijloc sau o treime din suprafața de lucru. Depinde de numărul de culori sau panouri. Apoi, cu ajutorul unei periei pentru decor frumos, conturul lacului este frecat fără împingere. Apoi, tonul mai întunecat este de asemenea aplicat și considerat. Mișcările luminoase ale periei trebuie să netezi tranziția între diferite culori cât mai mult posibil. Conturul de unghii la capăt poate fi acoperit cu lac mai întunecat.

Lacul următor trebuie să se usuce. După aceea, fixatorul este aplicat și manichiura Ombre este gata.

Mai multe moduri de a face un gradient pe unghii este prezentat în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: