Idei de design clasic de unghii

Idei de design clasic de unghii

În ciuda faptului că industria nevătă cu fiecare sezon se află la un nivel mai înalt, prezentând cele mai neobișnuite noi romane de design, un design calm și elegant al unghiilor în stilul clasicilor nu își pierde poziția pe piața de frumusețe.

Particularități

Designul unghiilor în stilul clasic poate fi descris ca elegant și sofisticat. Avantajul său principal – arata frumos, dar a fost restrâns și concis. De aceea, designul unghiilor în stilul clasic nu acceptă utilizarea unei cantități mari de decor: Rendes, pietricele artificiale, stucul, modelele complicate, paietele și alte elemente.

Vizualizări

Specialistii Neil-Art alocat cinci variante majore în proiectarea unghiilor clasice, care astăzi se bucură de cea mai mare popularitate.

 • Înregistrarea de lac gel în tonuri nude. Acest strat va da unghii specii sanatoase, bine ingrijite, păstrând naturalețea lor. Cele mai populare nuanțe sunt:
 1. gri-roz+
 2. Fildeş+
 3. bej.

Pentru a da o mai mare noblings de sofisticare, menta sau nuanță de albastru deschis poate fi folosit. Cel mai bun Nud manichiură Proprietarii Potrivit unghiilor lungi.

 • Ton Shellaca saturate. Acoperirea este aplicată în 2 straturi, în timp ce tonurile întunecate sunt selectate, ceea ce va permite contururi unghiile de relief și maximă expresivitate. Este interesant în sine, astfel încât nu este nevoie de a utiliza elemente suplimentare de decor. Cel mai bun din toate lac întuneric se va uita la unghiile scurte.
 • manichiură franţuzească. O astfel de proiectare de unghii este întotdeauna la modă. Se poate face cu o bandă de culoare albă tradițională sau cu un lac multicolor.

 • Moon Manicure astăzi la vârful popularității. Pentru designul clasic se recomandă să lăsați gaura de unghii care nu este vopsită, dar puteți să-l acoperiți și un lac transparent. Restul plăcii de unghii este acoperit de lac de gel de o nuanță calmă.
 • Aplicați cu desenul nonsens. Face o astfel de manichiură ușor chiar și acasă. Pentru a face acest lucru, Appliqué este aplicat la un lac de gel monofonic. Este mai bine să o realizați în așa fel încât să existe motive delicate florale sau o abstracție nefericită sub formă de forme geometrice.
Citește mai mult  CND Gel Lac: Compoziție, avantaje și dezavantaje, paleta de nuanțe

Combinații spectaculoase

Pentru a face designul clasic de unghii mai la modă și festiv, Neil Art Master utilizează diferite tehnici.

 • Gradient. Acoperirea mată în tehnica Ombre va face romanul prezentabil, dar este reținut.
 • Coating de catifea. Un astfel de design neobișnuit este creat datorită combinației unui lac de gel mat și lucios al unui ton. Partea principală a plăcii de unghii este acoperită cu lac mată, iar marginea unghiei – o bandă subțire lucioasă.

 • Aur negru. În ciuda combinației destul de luminoase, cu distribuția corectă a nuanțelor manichiurii va arăta foarte aristocratice și restrânse. De exemplu, întregul cui poate fi acoperit cu șelac negru, iar în centru pentru a efectua o linie de aur neintenționată. Puteți face un lac de aur doar un deget de inel – doar puneți pe un benzi de aur de acoperire neagră (orizontală sau diagonală) și decorați-le cu pietricele mici.
 • Desen. Pentru o manichiură clasică, de regulă, modelul este aplicat numai pe degetele anonime. Ar trebui să fie geometria nedorită.

 • Sclipici. La vârf de decorare de modă cu elemente strălucitoare ale lunii. Sequinele pot fi o nuanță de argint sau de aur. Ele sunt aplicate pe partea de sus a tonului principal. Este foarte important să respectați densitatea aplicării Glytter – prin aceasta ar trebui să strălucească stratul principal.
 • Shimmer. Este o pulbere foarte mică strălucitoare. Poate fi distribuit uniform pe placa de unghii. Strălucirea moale va da unghiile „evidențiere”, dar nu va arăta prea sfidător.

Cum să-l faci singur?

Manichiura clasică are câteva nume mai multe: „Wet” sau tăiat. Se recomandă efectuarea o dată la 2 săptămâni.

În primul rând, unghiile trebuie să fie scrise până când se obține forma dorită (este selectată pe baza lungimii degetelor și a grosimii acestora). Dacă degetele sunt lungi și subțiri, atunci este mai bine să alegeți o formă dreptunghiulară, pentru restul – ovală. Pentru tăiere se recomandă utilizarea cunperilor.

Dacă placa de unghii este subțire, atunci poate fi tăiată cu foarfece. Pentru a da marginea uniformei, trebuie să vă concentrați pe linia de mijloc, mergând prin întregul cui din cuticula la margine.

Dacă utilizați fișiere, trebuie să acordați atenție materialului bazei lor. Poate fi cauciuc sau carton, dar în nici un caz nu este metal. Puteți bea doar note uscate, altfel placa de unghii va fi leneș. Mișcarea cherestea a fost efectuată simetric, pe ambele părți la centru. În timpul hrănirii, este important să nu răniți pielea lângă cui, astfel încât nu la infecția ulterioară.

Citește mai mult  Idei pentru crearea unei manichiură elegantă în tonuri roz

După forma următoare a fost recesibilă, este necesar să împingeți pielea în zona de creștere a unghiilor cu un stick portocaliu. Apoi, ar trebui să faceți ambele mâini în soluția de săpun (puteți utiliza sarea de mare ca o alternativă). Această acțiune va permite pielea mâinilor să se relaxeze și să înmoaie cuticula, facilitând tăierea.

Este mai bine să începeți să faceți o manichiură din mâna stângă, deoarece pielea este mai moale și nu necesită o abordare specială a tăierii cuticulei. Dacă unghia din zona de creștere este puternic îngroșată cu pielea, atunci este îndepărtată prin tweetere de manichiură și cu o variantă mai simplă – foarfece cu capete rotunjite.

Pentru a nu pierde zonele îngroșate ale cuticulei, în timpul tăierii sale, mâinile sunt spălate periodic cu apă sau șervețele cu șervețele umede. Toate arsurile sunt bilaterale cu pensete speciale, pre-dezinfectate. Lucrul manual cu pensete ar trebui să fie perpendicular. Belcoon nu poate fi drapat, altfel iad rana și inflamația. După îndepărtarea arsurilor, aceste locuri sunt recomandate pentru a fi tratate cu peroxid de hidrogen.

Glitterul unghiilor vor da un polier. Patru suprafețe de lucru numerotate vă permit să alegeți opțiunea optimă pentru fiecare caz specific. După terminarea manichiurii igienice, puteți începe proiectarea designului unghiilor. Baza este aplicată pentru prima dată, funcția a cărei parte este protecția plăcii de unghii de la toxine și dând acoperirea decorativă a unei umbre mai saturate. Pentru a usca minutele de bază. Tonul principal este aplicat.

Astfel încât lacul din tub amestecat, trebuie să o agitați. Nu ar trebui să existe mai multe instrumente pe ciucuri. În primul rând, centrul cuiului lipsește și apoi – întreaga suprafață. Numărul de straturi de lac este determinat pe baza preferințelor și proprietăților individuale ale stratului de acoperire. Pentru a face o uscare de manichiură terminată mai repede, unghiile decorate trebuie să fie coborâte în apă rece.

Citește mai mult  Cum să uscați rapid lacul pe unghii?

Pentru a curăța pielea în jurul unghiilor de pe urmele lacului, este suficient să mergeți pe ele cu un șobolan cu acetonă. Acoperirile luminoase cu textura mată sunt bine potrivite cu forma de almondhaid. Dacă placa de unghii are defecte (de exemplu, nereguli), nu se recomandă utilizarea lacurilor Pearl pentru colorare, deoarece toate defectele pe ele vor fi foarte vizibile.

Pentru a „scoate în mod vizual unghiile scurte, trebuie să fie vopsite în tonuri ușoare.

Exemple frumoase

 • Designul monofonic al unghiilor într-o nudă nud este soluția perfectă pentru manichiură pentru fiecare zi, precum și potrivită pentru lucrătorii de birou.

 • Restrâns și elegant, Frenc cu un vârf negru, geometrie ușoară, glituri de aur și pietre pe un index și un deget anonim. Un astfel de design de unghii poate fi combinat atât cu rochie de seară, cât și cu stilul casual.

 • Manicura lunară în culoarea brun-cireș cu luna transparentă poate fi diversificată de strasurile care formează o figură alungită pe degetele de inel și efectul „sticla sparte” pe degetele indexului. În plus, în cele din urmă între acoperirea principală și luna transparentă, un „zâmbet” îngust de negru.

 • O manichiură în tonuri albe-aur folosind tehnica spațială negativă arată foarte elegantă. Acest design este adecvat să se utilizeze pentru o manichiură de nuntă.

 • Designul în tonuri galbene albastre cu decorarea dantelă a lunii și a pietrelor se va potrivi cu vârsta medie a femeilor. Arată ca un design foarte respectabil și elegant.

 • Neobișnuit de manichiură purpurie-negru cu Shimmer. Datorită utilizării acestuia din urmă pe unghii, ceva asemănător cerului înstelat sau spațiului exterior este recreat.

 • Simplu și grațios arată ca un francez cu efectul „metalic” și o bază roz blândă.

 • Designul de unghii albastru-purpuriu cu paiete metalice – reflecție a ritmului vieții și a stilului unui oraș mare.

Despre cum să faci un francez clasic cu Vensels, uită-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: