Idei elegante pentru proiectarea manichiurii salate

Idei elegante pentru proiectarea manichiurii salate

Pentru ca proiectarea unghiilor să arate adecvat și relevant, acesta trebuie să fie selectat nu numai sub stilul de îmbrăcăminte, de culoarea fetei și alte caracteristici externe. Trebuie să ia în considerare sezonalitatea. Salata manichiura are mare popularitate in vara. Această umbră bogată este combinată armonios cu multe culori strălucitoare și este, de asemenea, ideal pentru o imagine sulterică.

Caracteristici de decorare

Culoarea salată este asociată cu verdele suculentă și soarele luminos. El provoacă emoții pozitive și este capabil să ridice construcția. Psihologii notă că tonurile de salate strălucitoare persistă dorința și dorința. În detrimentul acestei caracteristici, acesta alege adesea reprezentanți ai sexului echitabil și persistent. Nu va fi eliminat de manichiura in tonuri de gaz si natura creativa.

Salata unește culoarea verde și galbenă pașnică, combinând diferite efecte vizuale. Maeștrii serviciului de unghii utilizați această culoare atât auto-suficientă, cât și duet cu alte vopsele – calm sau atrăgător.

Având în vedere popularitatea tonului, este folosit pentru a fi utilizat într-o varietate de tehnici de decorare a unghiilor. Umbra luminoasă se va potrivi fetelor care preferă opțiunile de design moderne. Femeile mai vechi pentru a alege o opțiune de salată delicată.

Varietate de tehnician

Atât maeștrii profesioniști, cât și începători folosesc un lac de salată și opțiunile sale diverse pentru realizarea decorurilor clasice și moderne.

Lepak

Decor cu modelarea este considerată o tehnică complexă Neil-Art, pentru care nu este necesară numai cunoștințe speciale, ci și experiența practică. Singur acasă, fără abilități profesionale, o astfel de manichiură nu va funcționa.

Decor cu lac Salata va da o compoziție generală de expresivitate și încredere. Culorile Tender va face o imagine mai liniștită. subiecte de flori uite armonios pe un fond verde. Manichiura în acest stilist este minunat sub imaginea blând și feminin, în primăvara sau vara.

Moon Manicure

Populare si tehnica luna manichiura bine-cunoscut folosește un lac salata pentru a crea un design atractiv și proaspăt.

Următoarele nuanțe sunt folosite ca un supliment:

 • albastru+
 • piersică+
 • alb+
 • negru+

 • bej+
 • Green saturat+
 • albastru+
 • Violet.

Duet cu oricare dintre tonurile de mai sus va da o combinație armonioasă, dar designerii nu recomanda să întrerupă pe această listă și experiment cu combinații de culori. Dacă decideți să adăugați un decor violet, face o alegere în favoarea nuanțe moi și delicate pe care saturate cu saturate de culoare verde.

Citește mai mult  Violet pedichiură idei de design

Dacă se dorește, gaura poate fi lăsat necompletat, acoperite cu lac transparent sau care se suprapun cu elemente decorative prezentate de piață într-un sortiment bogat.

Pietrele

Un profesionist poate alege cu ușurință strasuri de necesară forma, culoarea și dimensiunea pentru orice lac de culoare. Aceste detalii vor face o manichiura mai masiv si volumetrica, deci este important să nu exagerați cu numărul lor. Sub culoarea de mai sus este mai bine să utilizați pietre albe (transparente) de dimensiuni mari.

Dacă doriți să unghiile decora cu elemente de culoare, tonuri de verde și galben sunt potrivite pentru ei. Forma de strasuri poate fi orice, în funcție de obiectul de decor, preferințele personale și forme de unghii.

Franch

In manichiura clasic francez și bine-cunoscut, o culoare salata găsit, de asemenea, aplicarea sa. Designerii sunt celebrate, această culoare arată în acest proaspăt stilist și, în același timp, reținut. Acesta este un elegant si optiune interesanta pentru a face cuie pentru fiecare zi, dar pentru un eveniment solemn, o astfel de manichiură nu se va potrivi.

Pentru a face designul ludic și original, Maestru de Servicii de unghii strasuri folosi si paiete mari de argint sau de aur. Complement imaginea de accesorii si elemente de dulap pentru tonul de manichiura.

Geometrie

Decor cu manichiuri geometrice pentru a alege cele mai multe ori fanii de modele moderne și stricte. Dungi, patrate si triunghiuri împodobesc unghiei se va transforma manichiura de obicei monocrome într-un design atractiv.

Pe un fundal salata, elemente geometrice in urmatoarele culori vor arata deosebit de expresiv și armonios

 • tonuri acromatice (alb și negru)+
 • Umbre de gri+
 • roz+

 • albastru+
 • galben.

Acesta este un decor la modă și real pentru fiecare zi, pentru cei care sunt obosit de acoperire-un singur foton și opțiuni de design clasic.

Picături

Recent, este rapid câștigă popularitate la decorarea placilor de unghii picături. Elemente transparente și volumetrice dau proiectarea de prospețime, originalitate și naturalețe. În combinație cu o culoare salata, care este asociat cu verdeață, astfel de detalii arata mai ales organice.

Citește mai mult  Skey-liliac manichiura: idei interesante și opțiuni de proiectare

de masterat profesionale sunt capabili de a decora suprafața unghiilor cu picături artificiale, care va fi maxim similar cu reale. Ajustați decorul poate fi o imagine a lui Dumnezeu vacă.

Gradient

Tehnica de mai sus destul de merită să fie numit clasic datorită păstrarea relevanței sezonului în sezonul. Cu atât mai mult fashioniste alege designul în stilul Ombre atunci când se face o manichiură. Ambele cu luminoase-salată și cu nuanțe moi de lac aceasta tehnica arata deosebit de expresiv și frumos.

Un gradient cu un lac de salată este ideal pentru proiectarea manicului de vară sau de primăvară, când vremeala caldă a fost deja stabilită pe stradă. Pentru înregistrare puteți utiliza mai multe (2-3) nuanțe de salată, care vor diferi în luminozitate. Ca rezultat, se dovedește o tranziție netedă și moale de la o culoare la alta.

Dacă doriți, aranjați un decor mai luminos și bogat, utilizați mai multe culori diferite. Maeștrii serviciului de unghii spun că umbra galbenă neon este perfectă pentru această tehnică, care în combinație cu salata oferă un duo color elegant.

Desenele și modelele unei astfel de manichiură sunt rareori completate, dar dacă clientul dorește să completeze tehnica Mesbre, este cel mai bine să utilizați forme geometrice.

Sticlă spartă

Această tehnică a atras atenția fanilor de manichiuri luminoase și strălucitoare. Aceasta este opțiunea perfectă pentru decorul de vară pentru fetele care preferă să rămână în lumina reflectoarelor. Elementele strălucitoare vor fi luminoase la soare, atrăgând atenția celorlalți.

În acest caz, maeștrii folosesc lacuri saturate și țipătoare în ton de gaz. Radianța de pe suprafața plăcii de unghii va ajuta la dezvăluirea completă a culorii și o prezentați din noua parte.

Acesta este un echipament auto-suficiente care nu trebuie să utilizeze elemente decorative sau desene, dar la cererea unghiilor clientului pot fi decorate cu modele de flori și legume.

Decor de apă

Tehnica de decorare a manichiurii de apă a avut de mult timp în urmă, dar nu a primit astfel de tehnicile de designer de mai sus. Cu ajutorul său, fiecare fată poate face o manichiură la modă și interesantă fără saloane de înfrumusețare.

Pentru a obține un model elegant, este necesar să scadă pe suprafața apei câteva picături de lac, amestecați-le cu o scobitoare, creând un model, apoi dați unghiul. După ce ștergeți lac suplimentar cu degetele, manichiura original va fi dezvăluit. Așa că rezultatul este păstrat atâta timp cât posibil, utilizați fixator.

Citește mai mult  Caracteristici și opțiuni pentru cartografierea manicului negru negru

Pentru decorarea apei, este nevoie de cel puțin 2 culori vopsele. Ele pot contrast reciproc sau se completează reciproc ușor. Alege culorile cu care salata de lac arată adecvat (astfel de nuanțe sunt indicate mai sus). Cu o combinație de mai multe tonuri de o culoare, un rezultat uimitor se poate dovedi.

unghiile scurte

Așa că sa uitat manichiura si atractiv pe expresiv unghiile scurte, este necesar să se apropie cu atenție cu atenție selectarea tehnologiei și schema de culori pentru inregistrare. Unul dintre avantajele decorului de lac Salata este faptul că această culoare arata minunat pe unghiile scurte, indiferent de forma lor.

  Puteți alege oricare dintre tehnicile de mai sus și decora cu unghiile sale scurte de ajutor, în tonuri de gaz. Rezultatul vă va surprinde plăcut. Se recomandă oprirea alegerii dvs. pe nuanțe luminoase care au efectul creșterii vizuale a plăcii de unghii.

  Nu uitați de elementele strălucitoare, strălucirea care va face înregistrarea expresivă și bogată. Cel mai bine este să decorați unghiile scurte cu pietre mici sau paiete de măcinare fină.

  Amintiți-vă regulile de bază ale manicului de succes:

  • Bine îngrijit cu unghii și mâini din piele+
  • Formă curată+
  • Culoarea manichiurii trebuie abordată sub paleta de culori a imaginii generale.

  Poze

  Pe un fundal de salată va fi minunat să privim imagini ale diverselor subiecte.

  Acordați atenție celor mai populare și actuale imagini.

  Fructe

  În sezonul fierbinte, multe Fashionista decorează unghiile cu imagini de fructe și fructe de padure suculente: banane, lămâi, kiwi, cireșe, căpșuni și altele.

  Flori

  Tema florală – decor clasic. O astfel de manichiură va da imaginea feminității și a sensibilității.

  Insecte

  Fluturi, Dragonflies, Ladybugs – Decor expresiv pentru naturi jucăuș.

  Abstracții

  Modele haotice – alegerea fanilor straturilor moderne și democratice.

  Etno

  Imaginile etnice vor atrage cu siguranță atenția altora, dar vor arăta organic numai cu același mod în haine și aspect.

  Puteți veni cu temele originale care, desigur, dați imaginea dvs. unicitatea.

  Master Class privind implementarea manichiurii salate cu strasuri – în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: