Idei interesante pentru a crea o manichiură de fistic

Idei interesante pentru a crea o manichiură de fistic

Pistachio Manicure este populară la începutul primăverii, vara și iarna, cu timpul anului, acesta poate fi transformat în azure și turcoaz. Moda pentru această culoare se explică prin naturalețea. Fistic umbra este usor de combinat cu mentol și culori pastel, care vă permite să creați un neobișnuit „Neil-arta“.

Particularități

Principalul lucru în imaginea fiecărei fete este armonia, deci o atenție deosebită trebuie acordată nu numai la alegerea de pantofi, costume, machiaj, dar, de asemenea, manichiură. Design de unghii propriu va ajuta favorabil sublinia stilul de îmbrăcăminte și coafuri. Recent, manichiura este foarte popular, în care unghiile dobândesc o nuanță ușor fisticul.

Aceasta culoare este pozitiv și asociat cu naturalețe și natura. Este perfect pentru orice forma si lungimea de cuie.

7

Fotografii

O culoare fistic monofonica în design luminos va indica inocenta si puritatea spirituală a fetei, și o manichiură, diluat cu culori calde, va aminti de apusuri de soare și valuri pe mare. Se pare neobișnuit de un gel verde, cu pictura alb, pentru aceasta, tulpinile de culori sunt create de culoare fistic, și muguri forma albă, completând inserții din violet și galben.

Acesta este combinat inițial cu verde și cu culoarea neagră, ca rezultat, un contrast și duet luminos. Pentru imaginea de tineret, puteți crea o manichiura interesantă, în care prospețimea painors va da o compoziție din fistic, roșu, nuanțe de roz și portocaliu.

Amestecarea de culoare galben cu verde, puteți crea un neobișnuit „Neil-arta“, care subliniază în mod ideal frumusețea unui verde închis sau rochie de smarald. Saturarea nuanțe, în acest caz, este recomandabil să se evite.

Așa că unghiile nu fuzioneze cu culoarea rochiei, puteți aplica, de asemenea, pentru o manichiura de lac pentru mai multe tonuri mai închise sau mai deschise. Ca rezultat, se va dovedi o imagine foarte atractivă.

Idei de modă

În ciuda faptului că tonul de fistic este potrivit pentru manichiură pe orice lungime a unghiilor, cea mai bună opțiune este considerată cea mai bună opțiune. În ceea ce privește forma, placă ovală, rotundă și pătrată potrivită pentru design. În acest și în viitor, specialiștii recomandă evitarea culorilor bej și dau preferință nuanțelor de fistic, decor cu pietre și modele mici.

  • Versiunea câștigătoare va fi o combinație de verde cu alb și maro, în timp ce prima trebuie să aranjeze accentul principal în design.
Citește mai mult  Ideile designului manichiurii franceze mată

  • Tendința de modă este considerată a fi utilizată în manichiura de fistic de modele grafice care au o tranziție ascuțită de la un azur blând la verde. Pentru aceasta, cel mai adesea face o „lună” curbată sau vopsea „zâmbet”. Pentru a sublinia stilistica, modelele sunt cele mai bune pentru a aplica nuanțe negre sau întunecate.

  • Seamănă frumos pe unghiile „Lunii” formei triunghiulare, când vârful său ascuțit este îndreptat spre una dintre marginile riguroase ale plăcii.

  • Nu mai puțin inferior în popularitatea sa și limba franceză clasică, în care fundalul este făcut de Pistashkovy, iar jantele și „zâmbetele” sunt întocmite pentru mai multe tonuri mai întunecate. O combinație neobișnuită de bază strălucitoare și nuanțe întunecate va da o manichiură de rigoare și chic. În plus, în viitor este permisă amestecarea haotică a vopselelor, care beneficiază de eleganța culorilor verzi și a fisticului.

Multe fete preferă, de asemenea, să decoreze unghiile cu desene. Pentru a face acest lucru, puteți alege o mulțime de opțiuni de imagine, variind de la modele interesante și terminând cu urme de feline și față. Acest sezon va fi, de asemenea, abstractizare în modă, aplicând o bază de fistic. În plus, în funcție de preferințele și fanteziile personale, puteți adăuga design și alte parcele interesante.

Deci, natura sofisticată este perfectă pentru manichiură cu modele de deschidere sau motive etnice orientale.

Trebuie remarcat faptul că în prezent continuă să mențină urgența mai multor unghii. Acesta poate fi efectuat ca fiind manual cu perii subțiri și se aplică șabloane speciale de design capabile să ofere exclusivitate. Fundalul de fistic în acest caz, se recomandă adăugarea pe margini cu nuanțe întunecate de verde și clarificându-le treptat la bază.

Citește mai mult  Opțiuni de manichiură pentru unghii ascuțite scurte

În noul sezon, comandantul consiliază, de asemenea, experimentele cu îndrăzneală cu acoperiri și paiete de perle. Pentru aceasta, manichiura Pistachio poate să se rătăcească cu o strălucire strălucitoare cu pietre, paiete și „praf de stea”. Pentru a face stilul achiziționat de design și extravaganță, cu elemente strălucitoare trebuie să fiți atenți, altfel se dovedește un decor alyapic și volumetric care va strica efectul. Pentru a preveni pietricele de culoare, aur sau argint folie trebuie să fie stabilite numai pe mai multe cuie.

master-class pe crearea unui fisticul manichiura vedea mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: