Idei originale pentru crearea gelului de manichiură de iarnă

Idei originale pentru crearea gelului de manichiură de iarnă

Dorința unei femei care să aibă grijă de sine este destul de naturală. Combinând armonios hainele, accesoriile, machiajul, încălțămintea și coafura, obținem un set elegant și modern. Cu toate acestea, elementul de aprobare al imaginii feminine este Neil-Art corespunzător. Din timpul iernii nu mai este în afara munților, vă sugerăm să vă plimbați în subtilitățile manicului de iarnă să aibă timp pentru a achiziționa tipuri de acoperire și materiale pentru decorarea unghiilor.

Forma de unghii

În ciuda faptului că bloggerii de frumusețe au o mulțime de opinii conflictuale pe acest subiect, maeștrii profesioniști distinge clar frumusețea frumuseții la care trebuie să te străduiești. Cu câteva luni în urmă, unghiile lungi și stileturile ascuțite au fost populare, astăzi trebuie să găsiți un mijloc de aur între marginile scurte și lungi. Lungimea marginii abstracte a plăcii nu trebuie să depășească 7 mm. Această opțiune este considerată ideală, unghiile lungimii medii sunt convenabile în fiecare zi și în plus, arată frumos cu orice umbră a stratului de acoperire.

În ceea ce privește forma de somn, din cele șapte soiuri cunoscute ale celor mai bune, unghiile sunt considerate rotunjite pe părțile laterale ale pătratului. În plus față de ea, opțiunea demnă de atenție va fi unghii de migdale. Linia lor de somn netedă și rotunjită se potrivește în standardul feminității. Precum și o formă de succes de unghii și oval.

Pentru a alege cea mai de succes opțiune pentru dvs., o femeie ar trebui să ia în considerare atât de mult dimensiunea plăcii de unghii, cât de mult de lungimea ei, precum și forma degetelor în sine. Mase și formă de unghii. De exemplu, unghiile ovale sunt recunoscute ca o opțiune universală. Ele sunt confortabile, nu interfera deloc în viața de zi cu zi, sunt ușor de îngrijit, ei sunt capabili să dea eleganță de degete. În plus, un astfel de formular este mai mic decât alții supuși creșterii și, prin urmare, este potrivit pentru gălbenele subțiri.

Migdalele este caracterizată de o feminitate incredibilă, Astfel de unghii atrag atenția celorlalți, ei vor arăta frumos ca ei să se uite la orice design de iarnă. Același lucru se poate spune despre pătratul rotund. Acest formular este impecabil, dar pentru a face acest lucru, din păcate, nu puteți face pe nici un fel de unghii, ca și cu o lungime scurtă și un pat plat de unghii, acesta va arăta urât.

Tendințe de modă

Manichiura de iarnă este una dintre tendințele modei ale acestui an. În același timp, faceți design la modă cu o varietate de moduri. Primul lucru de a acorda atenție este nuanțele. În prioritate, tonuri reci albastre și albastre, ele sunt mai bune decât alte palete de vopsele sunt capabile să facă atmosfera potrivită în manichiură. Nuanțele populare vor fi pigmenți întunecați din paleta de culori.

Citește mai mult  Cum și ce să urme de ștergere de mânerul de la lac gel?

În plus, moda crede că o reținere și răceală ar trebui să fie simțită în tot. Prin urmare, merită să creați o manichiură cu accent pe minimalism, la care este îndreptată opinia de nyl-tendințe. În primul rând, este o reducere a accentelor în design, reținere în alegerea materialelor decorative și doza lor strictă. Este important să ne gândim și de mărimea amprentelor, astfel încât acestea să nu pară nu numai frumoase, ci și expresive.

Este la modă să alocați spațiul cuticularului, pentru că puteți utiliza diferite elemente decorative. Astăzi, locurile de accente sunt mai clar definite: degetele fără nume ale mâinilor și mediile învecinate sunt îndepărtate pentru ei. În general, merită să ne străduim să se asigure că accentele din design nu sunt mai mult de trei. În același timp, subiecții lor trebuie să fie uniți, dar desenele în sine și modelele nu ar trebui să se clipească reciproc.

Popular bucurați-vă de pudri diferite pentru a crea o textură de joc. Datorită maturilor sau, dimpotrivă, făcând o factură, de exemplu, lumini de perle sau nordice, puteți face un tip special chiar concis de acoperire. Și, de asemenea, utilizați un văl și ca fundal pentru decorațiuni suplimentare. Veil este o bază excelentă pentru fundalul în care puteți efectua un desen în vrac.

Soluții de culoare la modă

Viitorul sezon de iarnă va oferi fanilor modelelor de modă o mulțime de combinații de culori originale și armonioase. În același timp, moda nu limitează femeile în alegerea unei culori, oferind nu numai tonurile de gamă albastră, dar și vopsele ale grupurilor pastelate, corporale și neutre. Incredibil de popular maeștri profesioniști numesc pigmenți întunecați: smarald saturat, vinete și o nuanță marsală.

  În plus, decizia de culori la modă este de a utiliza în proiectarea mai multor tone conexe de aceeași culoare. Combinațiile spectaculoase ale sezonului vor fi o combinație:

  • Vin cu alb+
  • Albastru cu albastru+
  • Albastru cu albastru și alb+
  • Burgundia cu argint+
  • Albastru cu alb+
  • Negru cu cafea și alb+
  • Poate plictisitor cu alb și violet+
  • Vinete cu argint+
  • Alb cu gri închis+
  • negru și albastru cu lapte+
  • Puddles și albastru+
  • Piersic și albastru+
  • Roșu cu alb.

  Cele mai bune tehnici

  Manichiura de iarnă a noului sezon poate fi efectuată pe baza diferitelor tehnici. În acest caz, designul poate fi atât independent, cât și combinat.

  Clasic

  De exemplu, puteți lua un clasic ca bază (colorarea cuielor în întreaga zonă într-o singură culoare). Puteți decora o astfel de manichiură cu un joc de texturi mată și lucioase. De exemplu, puteți desena un lac de gel lucios de dantelă pe un fundal mat al unui cui de accent.

  Soiuri de gradient

  Designul de iarnă la modă va fi un gradient. În același timp, este posibil ca acesta să fie vertical sau orizontal. Astăzi puteți crea efectul Ombre pe unghiile diferitelor degete. Fiecare lac de culoare, care diferă de la un alt pigment pe jumătate. Întinderea netedă a acestui tip arată foarte frumoasă, dar este mai bine să utilizați nuanțe legate de o singură culoare pentru design.

  Citește mai mult  Red Manicure cu paiete: opțiuni de proiectare și tendințe de modă

  SuperCrace arată tip geometric de iarnă. În același timp, o manichiură combinată se efectuează cu colorarea unghiilor cu un lac. Pentru accent, sunt alese mai multe tonuri și un model de gradient este efectuat în formă, de exemplu, un triunghi, pătrat, cerc sau oval. Întinderea efectuată în figura selectată.

  Franch

  Una dintre soluțiile ușoare pentru iarnă va fi manichiura franceză. Poate fi atât tradițional corporal, cât și realizat în diferite combinații de culori. Designul pe unghiile de accent francez poate fi efectuat de-a lungul unei baze pictate, precum și utilizarea unui spațiu negativ. De exemplu, acoperind un voal luminos de lac transparent și apoi efectuarea unui design de dantelă bazată pe placa de bază ușoară sub formă de modele de îngheț, puteți crea un efect de cristal sau de zăpadă.

  Sticlă spartă

  Manicura de iarnă va arăta grozav într-o tehnică de sticlă de panglică. În același timp, este de dorit să se folosească nuanțe luminoase în design, deoarece acestea vor fi mai mult ca un efect de sticlă divizat. Astfel încât o astfel de manichiură a fost distinsă prin stare ridicată, este de preferat să se elibereze decorul și să o facă numai pe două unghii din zece. Pentru lacuri întunecate, puteți ridica un film holografic – va face starea de spirit dorită pentru o manichiură solemnă.

  Voal

  Această tehnică va fi adecvată pentru a fi folosită pentru accente. Cu toate acestea, dacă mai devreme a fost însoțită neapărat de model, atunci împlinirea câștigă popularitate pe baza translucidă a benzilor verticale. Apropo, ele pot fi făcute în tehnica gradientului, stropitoare de la pulberea acrilică deasupra. În plus, triunghiurile întinse la modă sunt ascendente elegant la voalurile, extinzându-se de la bază la marginea plăcii de unghii.

  Idei de design

  Utilizați materiale diferite pentru designul de iarnă. De exemplu, o opțiune excelentă va fi o pulbere de flock cu efect resimțit. Este mai bine decât alte materiale capabile să creeze un design cu subtext de Crăciun. Poate acoperi complet unghiile sau creează desene.

  Dacă doriți o liniile mai clare și contururile, puteți înlocui această pulbere acrilică pulbere. Această substanță poate da volumul desenului. Puteți să-l utilizați pe partea de sus a lacului de gel nemoborât după fixarea picturilor de mână. Iar această pulbere poate crea un efect interesant dacă le subliniați elementele individuale ale designului cursorului.

  În ceea ce privește mizerarea și autocolantele pentru manichiura de iarnă din acest sezon, accentul va fi modelele înghețate, fulgi de zăpadă mari, modele tricotate, lumini și ornamente norvegiene. Moda sugerează acordarea atenției la desenele și modelele punctuale ale Mehendi. Astăzi, această tendință câștigă impuls, un astfel de design este considerat elegant și spectaculos.

  Citește mai mult  idei de design inchis Franch pe unghii

  În ceea ce privește urșii de Crăciun, căprioare, oameni de zăpadă și Snegrey, atunci astfel de imagini simplifică designul elegant. Dacă doriți cu adevărat să proiectați o manichiură de ceva special, oferind atmosfera de vacanță, este mai bine să pariați pe culori și textură. De exemplu, același model tricotat de roșu cu alb va privi pe gălbenele mai bine decât oamenii de zăpadă și căprioare comic.

  Studio Masters preferă soluții mai elegante. Acestea oferă clienților un gradient spectaculos folosind o folie de panglică sau, spun, sclipici. Sequinele creează efectul francului, oferind proiectarea unei asemănări a bulelor de șampanie, călătoresc în sus. Poate fi folosit pentru efectul de zăpadă Pearl Wirp. Astăzi este considerată cea mai populară pulbere printre soiurile de pulbere de poliester.

  O soluție elegantă pentru iarnă va fi decorarea unghiilor prin designul apei. Creează picături de lac chiar în apă, apoi pictate cu scobitoare, iar după ce degetul este coborât în ​​apă. Un astfel de design este întotdeauna unic, în plus, în culori reci el va arăta calm, dar foarte spectaculos. Supliment o astfel de bază poate fi rezervată.

  Decor al sezonului

  Alegerea elementelor decorative este apreciată pentru lunile anului. Așa se va alătura mai bine manichiura acest lucru sau acel set de sex feminin. De exemplu, la începutul lunii decembrie, un model simplu, care poate fi executat manual, utilizați un autocolant sau un șablon. Până la sfârșitul lunii decembrie, puteți trece la pietre și pietre.

  Acest decor poate desemna zona cuticulei. Nu vor exista ascultători ai ambelor cumifundere care pot fi distins prin accent, de exemplu, sub forma degetelor de accent francez. Pe întreaga placă, împrăștiați-i nu merită, ci din partea plăcii de unghii și chiar mai bine la baza benzii verticale, ei vor arăta foarte impresionant.

  Pulberea acrilică cu strălucire este, de asemenea, de dorit să se utilizeze în sărbătorile de Anul Nou. Acea pulbere care nu glit, bun pentru toate lunile de iarnă. În ceea ce privește voalul cu efectul holograficului și metalului, atunci astfel de opțiuni sunt bune pentru sărbători, dar inadecvate pentru arcurile zilnice. Și merită să luăm în considerare faptul că textul oglinzii din cablaj de astăzi treptat treptat în trecut.

  Inalide pot fi făcute de cristalele Opala și Swarovski. Cu toate acestea, astfel încât ei se uită în mod expres, nu le urcați pe întreaga zonă a cuiului de accent. O compoziție suficient de mică la baza plăcii și pe o singură mână (nu mai). Accentul vecin poate fi pur și simplu stropit cu nisip acrilic fie pentru a lansa un voal fără greutate în ea.

  Pietrele pot fi plasate pe folie de dantelă, colorate și autocolante. Pentru efectul manualului pictat atunci când se utilizează un design de cursor, puteți circula contururile imaginii în unele locuri.

  Master Clasa privind crearea unui lac de gel de manichiură de iarnă – în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: