Manichiura cu puțuri: Opțiuni de proiectare și design de unghii

Tendințele moderne în domeniul industriei Neil sunt destul de variate. În același timp, există tehnici legate de clasicele manichiurii. Unul dintre acestea este designul lunii de unghii, care a meritat deja dragostea multor femei și odată ce a fost considerat destul de extravagant. Acum, alocarea puțurilor a devenit aceeași la fel de familiară ca manichiura neutră franceză. În plus, acest design este combinat cu cei mai variați tehnicieni, care le completează efectiv.

Manichiura cu puțuri: Opțiuni de proiectare și design de unghii

Caracteristici și design de noutăți

Acest tip de decor unghiilor a apărut chiar la începutul secolului trecut și sa bucurat foarte mult de popular cu staruri de la Hollywood în SUA. Dar, mai târziu, el a fost uitat nemeritat. Al doilea respirație într-o adaptare bună clasică a respirat designer Christian Dior. În 2010, el a folosit alocarea găuri pe unghiile de modele care prezintă colecția sa. Și unghiile de vopsea cu punctul culminant al zonei cuticulei au devenit literalmente toate.

Varianta propusă de Dioro este un fel de manichiură a lunii clasice. Acestea sunt fântâni albe pe una dintre nuanțele de roșu. De asemenea, opțiunea tradițională este utilizarea de nuante naturale, naturale, care sunt utilizate la crearea Franch. Găurile albe sau de lapte sunt combinate cu piersici, roz, lumină bej și cremoasă. Cel mai adesea, eliberarea puțurilor combină tocmai cu o versiune franceză sau o acoperire monocromă. Este la fel de aspect atractiv atât cu lucioasă și popular în ultimii ani, cu un strat de mată în ultimii ani.

Manichiura cu găuri sunt adesea completate de un model elegant, subtil de flori, nuiele sau monograme pe marginea fântânii. Recent, puțuri triunghiulare și inversă a venit cu tendință de geometrie în desene cuie. Triunghiulara sunt efectuate destul de simplu, folosind benzi de scotch sau stencil. Ei au cel mai adesea în contrast cu lacul principal sau să rămână fără a acoperi, câștigând în detrimentul unei forme neobișnuite.

puțuri Inverse (adesea se face referire la un footpring) accentuează întreaga suprafață interioară a plăcii de unghii. În acest caz, o combinație de contrast este alocată nu numai zona de la baza unghiei, ci și pereții laterali trec linii drepte. Cu cât este mai debifa contrast, mai bine o astfel de manichiură arată. Preferatele sezon – nuanțe metalice. lunulas duble nu a apărut atât de mult timp în urmă. Ele creează un accent suplimentar. De regulă, efectuată într-o singură culoare. Prima gaură este în locul obișnuit. Iar al doilea se face sub forma unui arc la o distanță de 2-3 milimetri de la ea și este de obicei mai subtilă.

Manicura lunară este considerată de fapt universală. Iubește femeile de diferite vârste. El merge la orice haine de la cele democratice la festivul rafinat. Cu aceasta, este ușor să creați o manichiură elegantă pentru fiecare zi, iar seara, adăugând decorul (de la strasuri sau sclipici), transformați-l într-o versiune la modă a stratului de seară.

Ei bine, un astfel de design se uită la orice formă și o lungime de unghii, potrivită pentru orice degete. Cu toată forma spectaculoasă, acoperirea este destul de democratică și accesibilă fiecărei femei. Poți să faci acasă. Acest lucru necesită unelte sau echipamente speciale. Nevoie doar de un lac de o nuanță de contrast. Iar atunci când efectuează tehnica, spațiu negativ se poate face la toate fără ea. Dacă nu este încrezător în duritatea mâinii și corectitudinea liniei viitoare, să ia pentru a ajuta la șabloane speciale sub forma unui covrig, care se poate face pe cont propriu.

combinații de culori Cele mai bune

În sezonul următor și anul viitor, designerii nu limitează oportunitățile noastre. Culorile și nuanțele sunt oferite mai multe. Puteți utiliza ambele combinații și tonuri de trend clasice, și, uneori provocatoare și neașteptată. Fiecare femeie va fi capabil de a alege varianta de proiectare a aspectului gustului său și pentru timpul potrivit și ora evenimentului.

Inițial, manichiura luna este o combinație de găuri albe cu baze roșii. Alte combinații tradiționale sunt avantajoase: alb-negru, gri și perla, albastru și lapte. În stilul francezului, puteți utiliza cele mai bune nuanțe nude care vor diferi de acoperirea principală a două nuanțe. De asemenea, îndrăznești pot alege combinațiile de puțuri și francezi în accente luminoase îndrăznețe de la Ultramarine la Neon Lemon.

Citește mai mult  manichiura roșu cu aur: lux regal și elegant

Un curcubeu suculent de la flori pure pe unghii este încă popular. Wells, precum și acoperirea principală, pot fi de diferite culori pe fiecare deget. În modă, combinația de căpșuni și vanilie, mentă și o nuanță de pepene. Ciocolata de lapte este bună în stratul mat și este combinată cu succes cu puțuri transparente sau nu pictate. Același efect poate fi obținut atunci când este combinat cu culoarea roșie, negru sau verde închis. Puteți utiliza un lac transparent în zona Lunula, astfel încât să nu rămână complet descoperit.

Pentru manichiura elegantă, designerii nu sunt recomandați să combine mai mult de 2-3 opțiuni de culori. Manichiura cu găuri, mai ales dacă acestea sunt făcute în formă triunghiulară, în sine, atrage deja atenția asupra extravaganță și claritatea formelor geometrice a acestora. Aurul și argintul sub formă de sclipici și sclipici rămân opțiunile preferate pentru a crea o opțiune pentru a sărbători galbenelele de acoperire. manichiura Lumina este potrivit pentru șosete de zi cu zi, galbenelele miresei. El va da eleganta imaginii.

Combinație interesantă de junoks de lapte sau de aur, cu unghiile vopsite în tehnica Ombre. Cel mai bine este să se uite cu nuanțe delicate de găuri violet, lavanda, nuanțe roz. Extravagantă și creativ puteți alege o combinație de roșu și negru. Pentru iarna sunt bune rece nuanțe argintii-albăstruie în combinație cu găuri albe și argintii.

Opțiuni de decor

Alocarea de sonde este adesea combinat cu diferite tipuri de decor. În acest caz, un astfel de design este permis în birou, în cazul în care strălucirea, pietrele și alte elemente nu sunt prea multe. Cel mai adesea puteți întâlni o combinație de găuri cu pietre. Când este decorat, este de dorit să alegeți un decor mic. De la pietre, puteți posta toată lunula (mai des se face pe un deget accent) sau le atașați numai de marginea sa. Puteți să plantați doar 2-3 pietre pentru orice loc de pe suprafața plăcii de unghii. Ei le au în ordine haotică sau strict geometrică, subliniind elementul principal de design.

Decorarea lunii ajută la modelarea materialelor 3D și a altor elemente volumetrice. Această opțiune este de a alege pentru cele mai solemne evenimente, cum ar fi manichiura de nunta. Vă puteți răsfăța cu un design realist voluminos și o vacanță. Elementele pot fi amplasate chiar pe Lunula, prin marginea sau partea sa. În acest exemplu de realizare, este adesea posibil de a face grăsuț, aproape de unghiul la colțul și subliniază accentul din mărgele și flori volumetrice.

Kamyfubuki – o opțiune excelentă pentru o petrecere sau bal. cercuri de metal colorate puteți alege orice culoare și dimensiune. Desenul va fi destul de concis, dar nu este mai puțin elegant. Bună pe unghii cu găuri și raiduri de diferite culori și diametru. Acestea creează efectul de lux și de vacanță. Puteți aranja detalii separate de decor sau așterne întreaga fântână. Această opțiune este deosebit de bun pentru unghiile lungi.

Idei de decorare unghiilor elegant

Designeri, creând o acoperire de moda, a încercat să faima. Acum avem mai multe opțiuni pentru toate gusturile, pentru fiecare sezon și în orice situație. Una dintre soluții gata făcute pot fi încorporate pe unghii sau completează manichiura tendință cu ideile sale. Recent, Neil-Arta este de a amesteca texturi și tehnici, astfel încât să puteți crea capodopere pe unghii, fara fricos, care va fi prea. Principalul lucru este să ne amintim regula de cuie de accent și nu uita despre relevanța și conformitatea.

Joacă în contraste, nu vei fi niciodată în a pierde. Dacă nu la toate, nu există nici un moment de a lua doar două culori clasice spectaculoase: roșu și alb, negru și alb sau negru cu rosu. Aceasta combinatie este foarte elegant. Pentru a crea un design modern, puteți utiliza un lac, lăsând liber lunula de acoperire. Un astfel de design a fost de succes un timp de mai multe sezoane. Și ceea ce face fetele spun că atât placa unghiilor este mai bine de respirație, iar mărcile cresc mai repede.

Citește mai mult  Arnelle Gel Lacuri: selectarea produselor și idei de manichiură

Lunula poate să nu fie neapărat rotunde și ovale. În geometria tendință: puteți desena linia lor dreaptă în diagonală, pătrat sau triunghi la modă. În special unghiile evidențiate cu lunii luminoase de nuanțe saturate sau întunecate. De obicei, ele sunt evidențiate cu flori mai ușoare, dar saturate atrag mai multă atenție pentru ei înșiși. Reverse Wells – O altă tendință populară care este recomandată în special de proprietarii de marje scurte, le face vizual mai mult. În această tehnică, este vopsită în culoarea contrastantă nu numai zona de la baza unghiei, ci și părțile sale laterale. Cea mai modernă culoare este o combinație de metalic de argint pe o jantă cu nuanțe negre sau nud.

Fântâni duble iubesc tinerii. În acest design, caramelul la modă și culorile de fructe sunt, de obicei, combinate. Al doilea puț este adesea făcut transparent sau strălucit. Un alt efect proaspăt – model sub forma unui ochi stilizat pe un puț de alb. Un astfel de model dragoste pentru a trage peste tot în Turcia. Se crede că protejează împotriva necorespunzătoare. Designul original al puțurilor se poate face cu Dotca. Pe conturul godeurilor puteți pune o serie de puncte. Iar zona din interior este vopsită cu culoarea contrastantă sau lăsată liber.

Lunar Manichiura Dragostea de a combina cu un model. În același timp, se face cel mai adesea doar pe unghiile de accent. Puteți poziționa desenul pe culoarea principală a unghiei, iar binele lăsați liber și chiar incolor. O altă opțiune este o bază monocromă și pictată de probele de lunula. Cele mai comune modele sunt un voal, monogram, flori și alte motive de plante. Adesea vopsea și design tematic sau sezonier. Apoi, mânerul este acoperit cu modele luminoase orientale, frunze de toamnă, fulgi de zăpadă sau inimi.

Printre cele mai elegante opțiuni – adăugarea manichiurii lunare cu particule strălucitoare și pietre. În acest caz, puteți obține o varietate de efecte. Mânerul cu pântețe sau oglindă oglindă va da unghiile unui stil atrăgător, această opțiune este potrivită pentru tineri și curajoși. Glitter translucent neobișnuit, potrivit pentru proiectare, cu un punct culminant pentru fiecare zi. Luxos strălucire va ajuta la adăugarea pietrelor de pietre la găuri, care pot fi plasate într-un rând, umpleți întregul cui, partea sau creați modele întregi ale acestora.

Tehnicile populare cu crearea de acoperire volumetrică sunt, de asemenea, combinate foarte cu succes cu manichiura lunară. În special atingând modelul de deschidere sau imitarea unui pulover tricotat cu puțuri neacoperite. O altă tehnică folosind Flok este susținută cu cămăși lucioase de ton de contrast. Principalul lucru este să selectați corect o nuanță la modă și combinația corectă de culori. De exemplu, caramel și negru, cremoasă și întunecată Bordeaux, Green și Emerald Verde vor fi avantajoase.

Binele poate să nu fie clar, dar stilizat. Se poate face, plasând una sau două benzi speciale de manichiură metalizată. De asemenea, se întâmplă sub forma unui ton cel mai strălucitor sau întunecat în manichiura municipală cu tranziții netede.

Interesant și neobișnuit de a căuta tehnician și acoperiri. Puteți alterna, de exemplu, o bază lucioasă și Matte Lunulas. De asemenea, într-o manichiură puteți utiliza 3-4 tehnici. În același timp, designul nu va arăta amateral sau voluminos, deoarece pe fiecare cui folosește nu mai mult de două tehnici. Deci, într-o manichiură, modelul de monograme, pietre și găuri duble sunt adesea folosite. Puteți combina tehnica „de sticlă spartă”, geometria franceză și la modă. În manichiura de nuntă folosiți părți de modelare volumetrică, pictura dantelă, pietre și puțuri.

Cum să faci acoperire lunară?

Face ca acoperirea lunară să nu fie mult dificilă, indiferent dacă lucrați cu un gel simplu de lac sau pe termen lung. Desenarea godeurilor netede cel mai simplu mod, folosind șabloane simple sub forma unui Bagel, deși este potrivit și obișnuit pentru manichiura franceză. Le puteți tăia singur pentru a nu cheltui bani pe achiziții. Dacă sunteți încrezători în abilitățile dvs. artistice și agentul fermecător, puteți încerca să le aranjați doar o ciucuri.

Citește mai mult  Nunta manichiura franceza

Design lunar, ca orice alt tip de manichiură, necesită o pregătire atentă. În mod corespunzător el va arăta doar pe mânere bine îngrijite. Mai ales că accentul pus în această formă de Neil-Art se face pe una dintre cele mai problematice zone ale prog. Prin urmare, inexacrabilitatea, Harbles sunt pur și simplu inadecvate în acest caz.

Înainte de a încorpora una dintre ideile la modă pe unghiile sale, trebuie să faceți cu atenție manichiura igienă. Pentru a face acest lucru, în primul rând, îndepărtați cu atenție stratul vechi. Spălați tamponul de bumbac sau discul într-un lichid de îndepărtare a lacului și întoarceți-vă în jurul plăcii de unghii din jurul plăcii de unghii. Top purta un capac de folie strans. Keep aproximativ 3 minute. Apoi, o pereche de mișcări a elimina lacul de unghii, ar trebui să fie suficient de liber.

Efectuarea de unghii și de mână băi nutritive. Puteți adăuga sare marină, de măsline sau ulei de trandafir nutritive. Dupa procedura, lubrifia unghiile și mâinile cu crema. Puteți trece la formarea de lungimea dorită de cuie și îndepărtarea cuticula. Pentru a face acest lucru, este mai bine de a alege o tehnica netivit, deoarece cuticula poate fi rănit. Ea va umflat și manichiură lunar, cu accent pe zona cuticula nu va fi cea mai de succes opțiune. Prin urmare, vom lua un stick de la un copac portocaliu și un agent special de înmuiere, locul de muncă nu în grabă, foarte atent.

Atunci când toate procedurile preliminare au fost efectuate, placa de unghii este degresată cu un clinser sau alcool obișnuit. Asigurați-vă că aplicați o linie de bază transparentă de protecție, astfel încât lacul să nu absoarbă în unghie și nu l-au pictat. Nu este rău să utilizați o bază cu un efect suplimentar de vindecare sau nutriție. Am uscat cuie 5 minute în aer sau minut sub lampa (în funcție de tipul de acoperire). Puteți începe pictura.

Manichiura lac obișnuit cu pietre

Pentru a efectua acest design Veți avea nevoie de lacuri de nuanțe contrastante, de exemplu, roșu și alb, ca o diora, precum și pietre de argint de dimensiuni mici și de acoperire de top.

  • În zona cuticulei am pus șablonul. De la marginea sa exterioară care acoperă un lac roșu. Reușim cu atenție și impunem un al doilea strat.
  • Când ambele straturi ale culorii principale uscate, îndepărtați cu grijă șablonul.
  • Rugăciuni Restul gol se confruntă la baza lacului alb Nogot.
  • În timp ce el nu este redus, pe o pereche de unghii accente direct pe acoperirea brută a pietrelor, având-le unul câte unul la rând, de-a lungul marginii lunii.
  • Cu atenție manichiura uscată și acoperiți finisaje transparente pentru rezistență. Acordați o atenție deosebită sfaturilor unghiilor.

Lacquet de gel de manichiură în tehnica spațială negativă, cu o locație sub forma unui triunghi. Această manichiură este doar un sezon de trend. Tot ceea ce va avea nevoie este un lac de gel iubit, benzi subțiri de scotch și lampă UV.

  • Rămânem la fiecare unghie într-un unghi ascuțit unul cu celălalt (aproximativ 30-45 de grade) pentru 2 benzi de scotch înguste. Puteți utiliza special pentru manichiură, papetărie obișnuită sau bucăți de bandă de pictură.
  • Din partea de sus a spațiului liber de colțuri, lacquet de gel de vopsea de la autocolante spre vârfurile unghiilor.
  • Faceți 2 straturi în timp ce uscați fiecare sub lampă UV timp de cel puțin 3 minute.
  • Îndepărtați cu atenție șabloanele.
  • Acoperiți romanul cu partea superioară, uscați și îndepărtați stratul lipicios. La modă Neil-Art în stil grafic este gata!

Despre cum să faci manichiură gel-lac în tehnica spațiului negativ, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: