Manichiura franceză neobișnuită cu flori

Manichiura franceză neobișnuită cu flori

Manichiura franceză este un mod clasic de a face unghii, un astfel de design va fi o opțiune de decorare adecvată pentru toate ocaziile. Cu toate acestea, uneori, franciza poate părea prea tradițională și, uneori, chiar plictisitoare. În acest sens, Master of Nail Service și Designeri oferă diverse opțiuni pentru a reîmprospăta și diversifica manichiura. Deci, una dintre tendințele acestui sezon este Frenc cu flori.

design similar ofera o imagine de feminitate, sensibilitate și ușurință.

Idei pentru înregistrare

Înainte de a crea o astfel de manichiura, trebuie mai întâi să decidă cu privire la culori ale căror imagini pe care doriți să acopere unghiile. Ar trebui să fie repetate din propriile preferințe sau simbolism. De exemplu, Azalea este considerat un simbol al feminitatii, Anemone simbolizează sinceritatea și direct, albăstrea – har și simplitate. De asemenea, este important să se respingă din imagine generală, în special, de la sistemul său de culoare. Pentru a da imaginea de farmec, puteți decora manichiura de floarea-soarelui, pentru a crea o stare de spirit drăguț și jucăuș. Desenați musetel, pentru a alege trandafiri pentru o manichiura nobil.

Deoarece manichiura franceză cu o imprimare florală este o opțiune destul de populară de design a unghiilor, care este în cerere între fete și femei de orice vârstă, Master of Nail Service oferă multe opțiuni pentru execuția sa. Luați în considerare cele mai interesante dintre ele.

  • Flori mici. Această întruchipare a manichiurii franceze este foarte populară printre mirese. Fetele preferă să proiecteze unghiile în stilul limbii franceze clasice (folosind schema de bază de bază), care sunt completate de flori de flori mici. Și sunt aplicate sub benzi de accent, situate la capătul cuiului. Cel mai adesea, florile sunt, de asemenea, efectuate în culoarea albă (în tonul rochiei de nuntă).

Dacă vă place ideea generală, dar paleta de culori pare prea plictisitoare, puteți experimenta flori și nuanțe, pictura propriile unghii în funcție de gustul dvs.

  • Luminos și atrăgător. Fetele care aleg acest design nu se tem să fie elegant și extravagant. Această opțiune implică o imagine a unei flori mari luminoase în zona unghiilor. Pentru a efectua o astfel de manichiură, puteți utiliza tonuri atrăgătoare pentru baza și tipărirea sau contrastul: Baza – în nuanțe pastelate, floare – în saturate.

  • Reflecție oglindă. Cu acest exemplu de realizare, florile par să reflecte banda de accent la capătul unghiei și sunt trase la baza sa. Benzi și flori pot fi într-o singură culoare sau în contrast opus.

  • Flori ca accentul. În acest caz, imaginile de culori sunt folosite în locul unei benzi de accent la capătul cuiului. Imaginile pot fi aplicate în una sau mai multe nuanțe.

Cum să faci acasă?

În ciuda faptului că orice salon de înfrumusețare sau un maestru de lucru separat al serviciului de unghii vă va oferi o manichiură franceză în diferite manifestări, puteți face câteva eforturi proprii și puteți aranja unghiile pe cont propriu. Mai întâi trebuie să pregătiți pe deplin unghiile. Pentru a face acest lucru, acestea trebuie să fie eliberate din designul învechit (dacă există), apoi să producă manichiură tivita, să părăsească procedurile (prelucrarea cuticulei) și acoperiți baza plăcii de unghii.

După aceea, zona principală a cuiului trebuie să fie vopsită în culoarea selectată. Apoi aplicați o linie de accent la vârful unghiului inerent în manichiura franceză. Puteți face acest lucru în două moduri:

  • Din mână (cu toate acestea, numai profesioniștii cu experiență posedă o asemenea abilitate)+
  • Folosind șabloane (în multe magazine cosmetice puteți achiziționa autocolante speciale folosind care puteți petrece o linie clară și curată).

Numai după aceea ar trebui să treceți la crearea directă a culorilor. Ele pot fi poziționate într-o ordine strict definită sau arbitrar. Imprimarea florală poate fi efectuată pe baza bazei de date sau poate fi contrast. Pentru a desena flori, puteți profita de lenjerie de corp – scobitoare sau ac.

De exemplu, dacă doriți să creați o imagine abstractă a unei flori, atunci este necesar să se scurgă cu un lac pe unghii, iar apoi cu un element ascuțit pentru a da forma de petale improvizate.

Florile pot fi trase și mai atent și realiste. Pentru a face acest lucru, utilizați șabloane care pot fi achiziționate aproape în orice magazin specializat. O altă opțiune de creare a floarelor – Imagine de desen. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza diverse opțiuni: autocolante pe bază acvatică sau adezivă, folie și t. D. Florile pot diferi textura din acoperirea principală. Matte imprimă pe suprafața unghiilor lucioasă arata foarte impresionant și invers.

Pentru culori, pot fi utilizate diverse opțiuni, cum ar fi pietre, glictter, cristale mici, paiete. Ele pot fi folosite atât pentru a crea un ornament în întregime și pentru decorarea parțială.

După ce manichiura se termină și lacul este complet uscat, nu uitați să aplicați stratul superior de fixare, care va oferi un proces mai lung de șosete.

Astfel, este posibil să se efectueze un Frenc elegant, modern și foarte spectaculos, cu flori nu numai în saloane de înfrumusețare costisitoare, ci și în mod independent, fără a recurge la serviciile profesioniștilor. Nu vă fie frică să experimentați, atunci rezultatul nu vă va dezamăgi!

Cum de a desena o floare frumoasă pe unghii, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: