Manichiura multicolore: Sfaturi privind combinația de nuante și design de unghii

Manichiura multicolore: Sfaturi privind combinația de nuante și design de unghii

Manicura multicoloră atrage fete și femei din cauza diversității și versatilității lor. Acest design este combinat cu orice element de garderobă și accesorii. Fetele tinere pot combina culorile luminoase și screamând. Imaginea elegantă poate fi creată utilizând o combinație de culori calme, pastelate sau nuanțe ale unui spectru. Este important să înțelegem regulile combinației de culori – atunci designul perfect va fi ușor de creat la domiciliu.

Avantaje și dezavantaje

Manichiura multicolore vă permite să utilizați multe tonuri pe un cui. Selectați 2-4 culori și combinați-le, pe baza designului selectat.

Principalele avantaje:

 • designul este universal și poate include ambele culori calme, cât și luminoase+
 • Potrivit pentru viața de zi cu zi și sărbătorile+
 • Puteți combina cu decor diferit: de la strasul la paiete+
 • Puteți face un astfel de design – suficient pentru a avea materialele necesare+
 • Manichiura multicolore este potrivită pentru femei și fete de orice vârstă și cu orice preferințe.

Pentru a face o manichiură în culori diferite ale casei, puteți folosi puncte sau o baghetă portocalie pentru a desena puncte de culoare. Pentru linii, perii sunt potrivite pentru diferite portofele. Este mai convenabil să utilizați un instrument cu fibră sintetică – atunci benzile vor fi atente. Puteți pune pur și simplu zone de unghii cu scotch și pe partea liberă pentru a aplica lac cu o perie convențională din sticlă.

  În ciuda listei mari de momente pozitive, o manichiură multicoloră poate provoca astfel de dificultăți:

  • Achiziționarea unui număr mare de lacuri colorate – destul de cost+
  • Unele tipuri de design necesită materiale și abilități suplimentare pentru a lucra cu ei+
  • Din prima dată, o astfel de manichiură nu poate funcționa – poate amesteca culorile pe placa de unghii+
  • Manichiura durează mult timp, deoarece fiecare culoare trebuie să se usuce separat.

  Recomandări pentru o combinație de culori

  unghiile Multicolor va arata interesant si armonios doar daca se pot combina în mod corespunzător lacuri. Există principii speciale ale unei combinații de culori care vă vor ajuta să alegeți materiale pentru proiectare.

  • Amestec monocromă. Utilizările de proiectare nuanțe de o culoare de la mai puțin saturate la un sau invers mai saturate. Cel mai adesea folosit calm, tonuri pastelate. O astfel de combinație o va ajuta la crearea unei manichiură de culoare casual,.

  • Amestec comentariu. Această metodă implică utilizarea de culori contrastante. Pentru a selecta nuanțe, utilizați cercul de culoare și să acorde o atenție la culorile care sunt opuse una față de cealaltă. Bright manichiură colorat atrage fete tinere.
  Citește mai mult  Pedichiura begă: Caracteristici de design și idei originale

  • combinație triadică. Ar trebui să utilizați culori care sunt la aceeași distanță unul față de celălalt, în cercul de culoare. De obicei, în proiectarea de cuie, se folosesc nuanțe, care sunt localizate prin 1 sau după 2 secțiuni. O astfel de armonie combină manichiură și contrastul de lumină.

  • Amestec acromatic. Într-un astfel de design în mod necesar este negru, alb, gri. Culorile sunt perfect combinate între ele și pot fi completate de alte nuanțe. O astfel de manichiura cu trei culori este destul de simplu și arată calm.

  Este important să se ia în considerare faptul că într-o combinație de contrast nu este necesar să se utilizeze culori luminoase. Puteți combina semitonuri calm. În cazul în care alegerea a căzut pe culori saturate, apoi utilizați un astfel de proiectare pentru diverse evenimente informale. În viața de zi cu zi, o astfel de manichiura poate arata prea sfidători.

  imaginea corectă

  manichiura multicoloră trebuie să fie combinate armonios cu aspectul tau. recomandări simple va ajuta la situații ridicole de evitare.

  • În trend, culori non-standard în make-up. Puteți combina nuante pe unghii cu nuante pe fata. În manichiură, puteți combina toate culorile necesare: de la carcasa neagră la ruj roșu.
  • Obțineți accesorii amuzante cu dungi multi-colorate. Poate fi geantă de mână, pantofi, pălărie. Faceți o manichiură multicoloră cu dungi de aceeași culoare.
  • Dacă garderoba dvs. este supărată de vopsele, apoi luați aceste culori pentru designul unghiilor. Pentru o imagine armonioasă, merită abandonarea pietrelor și a altor elemente decorative.
  • Dacă nu vă place hainele în design multi-color, alegeți o culoare principală care va fi prezentă în dulap și în manichiură.
  • Unghiile multicolore nu numai la îndemână și pe picioare. O astfel de imagine este excelentă pentru vară.

  Opțiuni de proiectare

  Tipurile de manichiură multicolore sunt atât de diverse, că în sortimentul de idei poate fi pierdut.

  • Cea mai ușoară cale este utilizarea tehnicii umede. Aplicați culoarea de bază pe unghii (de obicei, de culoare albă) și, fără a aștepta pentru uscare, puncte de culoare puse. Ei cresc afară și veți obține un design interesant și unic.
  • manichiura multicoloră în culori pastelate este potrivit pentru viața de zi cu zi. Acest design este adecvat pentru studiu și muncă. Puteți lipi în strasuri cuticule de dimensiuni mari și împartă în mod condiționat unghiei pentru trei dungi. Fiecare parte vopsea culori diferite. Design-ul este destul de simplu și elegant.

  • Puteți face o manichiura frantuzeasca multicolora. Doar trage o linie largă nu de culoare albă obișnuită, dar câteva nuanțe luminoase. Benzi se poate face atât pe verticală și orizontală. Puteți utiliza banda decorativă de argint ca un decor suplimentar cu manichiura multicoloră în culori calme.
  • Pentru a crea o manichiura de culoare, utilizarea nu numai lacuri, și elemente decorative. Pentru a crea o manichiură festivă de Anul Nou, puteți lua pietre colorate și puteți face imitația ghirlandei. Puteți face o manichiură a lunii cu culoarea preferată și o decorați cu straturi multi-colorate. Deci, veți crea un accent luminos și o combinație unică interesantă. Principalul acoperire a unghiei poate fi de asemenea multicolor.
  Citește mai mult  lac gel albastru: cele mai bune combinații și idei de manichiură

  • Puteți utiliza paiete multicolore și pigmenți pe un cui. Când utilizați pigmenți, acesta trebuie acoperit cu lac alb și adăugați material în diferite secțiuni. Aplicarea nisipului pentru a crea design în stilul Ombré (Gradient). Această tehnică implică utilizarea multor culori care intră fără probleme unul în celălalt. Folosind decor de culoare, puteți să întruchiți idei îndrăznețe.
  • Accentele luminoase pe unghii pot fi aranjate fără decor – este suficient pentru a utiliza culorile de contrast. Puteți folosi mai multe tonuri roz și le puteți completa cu portocaliu. Un astfel de design o va arăta suculent și luminos, potrivite pentru primavara-vara.

  • Rejoading manichiură pare originală. Ia un fir subțire și lacuri de toate culorile necesare (roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, albastru, violet), se aplică ton cu linii subțiri. Ca un ton, puteți utiliza albastru alb sau lumina, culoarea cerului de vară. Puteți folosi picături. Apoi, va obține efectul de curcubeu în timpul ploii.
  • Multicolor manichiura puțurile este foarte popular. Lunka pot fi aranjate cu un triunghi și desena cu linii de culoare. Utilizarea efectivă a nuanțe pastelate. O altă opțiune – unghii de culoare, cu un bine clasic transparent. element de unghii pot fi emise cu multi-puncte colorate folosind Dotca.

  • Utilizarea de puncte într-un elegant de culoare manichiură arată. O astfel de proiectare a este ușor de efectuat la domiciliu. puncte colorate puteți face un ornament etnic pe un fundal negru. Puteți alege un desen național. Gândiți-vă la proiectare în avans pentru a plasa punctele în locurile potrivite.
  • Gradient pentru a face puncte mai dificil, dar apariția unui astfel de design o provoacă admirație. Este necesar să se ia sau de a face cantitatea potrivită de nuanțe intermediare. Pune punctele, astfel încât culoarea a trecut de la luminos la blând. În mod corespunzător, alesul desen va accentua forma unghiilor și vizual plite dezavantaje.

  • O altă tendință interesantă – dungi colorate pe unghii. Puteți combina linii subțiri și groase. Utilizați culori contrastante și să le combine pe fiecare cui în aceeași ordine. Puteți schimba locația liniilor (orizontală, verticală, diagonală) și dimensiunea acestora.
  • modele geometrice într-o paletă multicoloră sunt destul de variate. Puteți turna pătrate, cercuri sau triunghiuri. stele colorate pe unghii sunt foarte populare. O astfel de manichiura poate fi realizată în luminoase sau culori calme și chiar în tehnica gradientului.
  • Opțiune mai complexă – Desenarea culorii desenului pe unghii. Mai des folosiți imagini de fructe, personaje animate, embleme și similare. Desenați mai întâi un desen pe hârtie și gândiți-vă la locația sa pe unghii. Desenați lacuri colorate imediat sau mai întâi desena un contur negru, și apoi de culoare.
  Citește mai mult  Bads unghiilor: Tipuri, alegerea și utilizarea

  Exemple interesante

  Unghiile frumoase colorate se pot face acasă sau la un specialist. Pentru inspirație arata opțiuni de design interesante.

  • Unghii de apă la segmente de linii negre haotice și scoateți fiecare zonă în diferite culori. Un astfel de design poate fi decorat cu unul sau mai multe unghii. Alege nuante contrastante – asa arata mai interesant manichiură.
  • Puzzle-uri colorate pe unghii – o idee interesantă pentru o fată tânără. Puteți utiliza culori suculente contrastante sau nuanțe de licitație. Contur trage în negru, iar umplutura de odihnă în lacuri. Puteți decora toate unghiile cu detalii mari sau desena mici detalii pe mai multe cuie.

  • Manichiura cu personaje de desene animate arată luminos și interesant. Toate Mermaid lui familiarizat cu alte Flaunder va ridica starea de spirit, chiar în ziua ploioasă. Mai simplu și discret opțiune – Winnie the Pooh. Un astfel de design o va dura mai puțin timp și va provoca admirație pentru alții.

  • Iubitorii de super-eroi și benzi desenate pot desena embleme sau vopsea unghiile sub un anumit erou. Selecția de proiectare depinde de abilitățile dumneavoastră de a desena. O astfel de manichiura va informa pe alții despre pasiunea ta. Deci, puteți căuta oameni ca-minded.

  • manichiura colorate pot fi emise sub o anumită vacanță de. Design de Anul Nou este foarte popular. Combinația de linii de culoare și paiete arată elegant și eficient. Asigurați-o astfel de manichiura foarte simplu, chiar și la domiciliu.
  • Proiectare pentru Halloween poate fi destul de interesant. Pentru a crea un alb utilizare desen, culorile negru și galben. Pânză de păianjen, dovleac și Black Cat – Simboluri de vacanță. Design-ul în sine pare destul de elegant.
  • manichiura franceză poate fi decorat cu o linie de culoare frumoasă și să completeze multicolor pătrate de diferite dimensiuni. Acest design combină versatilitatea și luminozitatea unei manichiură colorat.

  Despre modul de a face o manichiura multicoloră, cu propriile mâini, uita-te în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: