Manichiura pe mare: optiuni de proiectare si tendinte de moda

Manichiura pe mare: optiuni de proiectare si tendinte de moda

Există o mulțime de cazuri în viață atunci când culoarea și designul manichiurii au o mare importanță. Unul dintre aceste momente este călătoria mult așteptată spre mare. Deoarece armonicitatea imaginii și apariția de vacanță pentru femei vor fi foarte importante, este necesar să alegeți opțiunea de proiectare adecvată pentru unghii, având în vedere preferințele personale și tendințele moderne ale Neil-Art.

Caracteristici de decorare

În ciuda faptului că mulți specialiști și reprezentanți ai unui gen de genul frumos aderă la opiniile despre faptul că, mergând la mare, unghiile pe mâini și picioare ar trebui, de asemenea, să aranjeze o odihnă mică, lăsându-i fără acoperirea obișnuită a lacului pentru a îmbunătăți și a consolida ei, nu fiecare fată modernă rezultă astfel de recomandări. Iar acest pas este destul de justificat, pentru că în călătorie, vreau să arăt uimitor. În plus, sărbătorile de vară destul de des conjuga cu o mulțime de noi impresii și dating, astfel încât femeile doresc să se uite la toate 100% în vacanță.

Fără îndoială, puteți rămâne pe o manichiură igienă standard, Ceea ce va fi adecvat, dar dacă călătoria maritimă nu se limitează la vizitarea plajei, dar își asumă drumeții la atracțiile locale, restaurantele și alte facilități de divertisment, fiecare femeie vrea să iasă în evidență de restul sărbătorilor, iar manichiura originală va ajuta a ei.

În plus, după cum arată practica, chiar și sub stratul de lac, placa de unghii este consolidată și concentrată cu substanțele utile care conțin apă de mare și aer. Acest moment ar trebui să fie luat în considerare atunci când alegeți o manichiură la mare, deoarece sub influența vitaminelor și a oligoelementelor, unghiile nu vor fi fixate numai, ci vor crește și mai repede.

Având în vedere cele de mai sus, luarea unei decizii în favoarea uneia sau a unei alte realizări a manicului mării, ar trebui luate în considerare câteva nuanțe importante. Ei vor ajuta la păstrarea atractivității inițiale a designului creat și Permite, de asemenea, manichiura să fie combinată cu subiectele călătoriei și metoda de distracție în ea.

 • În primul rând, ar trebui să fie clar înțeles că o perioadă de timp va trebui să fie aproape constantă sub influența ultravioletă, căldură și apă, astfel încât proiectarea unghiilor trebuie să corespundă acestei atmosfere. Adică, ideile și desenele aplicate margăsurilor trebuie să conțină asociații cu vara fierbinte, mare și eliberare. Acest lucru se aplică și soluțiilor de culoare atunci când acoperind lacul, unde toate variantele de albastru și de aur vor fi cele mai relevante și altfel vine vorba de fantezie și dorințe.
 • Dar luminozitatea și relevanța designului nu sunt toate. Nu mai puțin importante sunt rezistența și rezistența stratului de acoperire și a materialelor utilizate pentru decor.

Este important ca manichiura să fie păstrată pe unghii de cel puțin zece zile. De aceea este necesar să se acorde preferința de proiectare având o acoperire suplimentară capabilă să consolideze compoziția de colorare și de materialele decorative utilizate pe bază.

Unii experți recomandă abandonarea modelării volumetrice sau a numeroaselor pietre și a pietrelor, care în vacanță pot fi deteriorate sau dispar, ceea ce va strica imaginea generală. În plus, este mai bine să încredințezi crearea unei manichiură marină unui maestru profesionist care poate folosi lacuri obișnuite, lacuri gel sau vopsea de gel pentru muncă.

 • Va fi utilă să luați în considerare imaginea marină, precum și să încercați pe baza dulapului și a accesoriilor selectate pentru a ridica cea mai combinată manichiură cu ei, astfel încât imaginea să fie cât mai frumoasă și armonioasă în orice situație.
Citește mai mult  Iod pentru unghii: de la influență înainte de utilizare

Forma de unghii

Selectarea versiunii corespunzătoare a manicului mării, merită considerată că un design luminos de vară, ca un francez clasic cu elemente ale subiectului maritim, se va uita cel mai bine la unghiile de lungime medie sau pe foarte scurt. În cea mai naturală setare, fiind pe plajă aproape de natură, cantități excesive de produse cosmetice pe fața sau prezența coafurilor complexe, cum ar fi unghiile lungi pe mână și picioare, este mai bine să evitați. Acest lucru va accentua frumusețea și atractivitatea naturală, iar Tanul de Aur contribuie doar la aceasta.

În plus, cu un contact frecvent cu apa de mare, unghiile devin mai moi și, prin urmare, fragile, astfel încât, pentru a evita situațiile neplăcute în care se îngrijește, dar unghiile lungi pot pur și simplu să spargă și să strică tot designul, în perioada de Vacanță de vară va fi mai corectă pentru a le tăia.

În ceea ce privește forma, pentru fiecare femeie, această întrebare este individuală. Unghiile au o lungime mică, puteți da o formă rotunjită, care va fi relevantă pentru un francez blând sau lăsați-le ușor îndreptată. Această opțiune va fi adecvată atunci când este decorată sub formă de diverse fructe. Pentru imaginea vestei sau a valurilor de mare, este mai bine să dați o formă de unghii aproximativă de pătrat.

Palete Shades

Factorul fundamental în alegerea manichiurii pentru o excursie la mare este un design de culoare.

 • Pentru ca manichiura să fie o vară cu adevărat, o opțiune bună va fi de a folosi mai multe culori suculente și luminoase sau mai multe nuanțe de o singură culoare. Accidentele de unghii acide este cea mai relevantă și tendință pentru sezonul de vânzare. Printre culorile de vară la modă este de a evidenția corali, albastru, portocaliu, turcoaz, galben, alb și liliac.

 • O opțiune populară pentru proiectare este crearea unei varietăți de desene sau modele tematice, unde vor fi utilizate culori marine de bază. Printre ideile actuale se poate observa imaginea palmierilor, scoiciilor, locuitorilor marini și alte atribute asociate cu odihnă. Imaginea holografică a culorilor exotice, cum ar fi orhidee tropicale albe sau galbene, precum și ochelari cu cocktailuri sau coarne cu înghețată.

 • Puțini reprezentanți ai sexului frumos vor putea rezista frumuseții florilor și diferite motive florale care vor fi relevante în contextul designului de vară. În chestiunea unui astfel de design, puteți combina în siguranță cele mai moderne și luminoase nuanțe și tonuri de lacuri.

 • Pentru călătoriile maritime, puteți alege designul unghiilor cu fructe sau fructe de pădure luminoase și suculente, caz în care combinația verde-verde sau paleta galbenă va prefera printre nuanțele și culorile preferate. Elemente de floră și faună acționează foarte des ca o opțiune adecvată pentru proiectarea manichiurii. Poate fi păsări luminoase cu acid, fluturi multicolore, frunze mari de palmieri tropicali sau Lian Curly pe fundal de cer albastru sau valuri de mare. Astfel de idei pot fi implementate atât pentru adolescenți, cât și pentru femeile tinere.
Citește mai mult  Perioada de valabilitate și particularitățile de lac de unghii

 • În tendință de mai mulți ani există deja o manichiură de neon, care poate fi efectuată în orice nuanțe luminoase, ceea ce este important atunci când selectați o combinație de manichiură de mare cu un costum de baie și restul dulapului de vară. Printre cele mai căutate opțiuni, se poate observa o manichiură Gradient Neon, care va fi garantată să surprindă cu luminozitatea și revolta de vopsele.

 • Cu toate acestea, o manichiură multicoloră luminoasă nu poate fi întotdeauna relevantă chiar și în vacanță. Există destule femei care, în virtutea vârstei sau de o serie de alte motive, preferă să picteze unghiile în tonuri mai calme. Pentru astfel de cazuri, manichiura la mare poate fi efectuată în variații albe-roz fixe și pentru a menține marginea nautică a unghiilor, puteți decora cu pietre imitarea perlelor sau un model care repetă o stropire de spumă albă pe creasta valul mării.

 • Întotdeauna în tendință va fi o vesta alb albastră. O alegere similară va fi cea mai relevantă pentru o excursie la mare, în plus, este necesar să se creeze un minim de competențe și instrumente pentru crearea sa, ceea ce face posibilă pregătirea pentru vacanță la domiciliu.

 • O opțiune de succes atunci când alegeți o soluție de culoare va fi o copie simplă a imprimării sau a culorii costumului de baie. O idee similară în ultimele sezoane câștigă mai onorabilă. În plus, o modalitate atât de ușoară de a se selecta și combinația de garderobă și manichiură a început să folosească designeri mondiali în timpul demonstrației colecțiilor lor de costume de baie și alte elemente ale sezonului de plajă.

Tehnici comune

Nu primul an în problema selecției Tehnicile reale de manichiură pentru călătoria spre mare rămân în mod clasic:

 • manichiură franţuzească+
 • Ombre+
 • lunar.

Cu toate acestea, principalele tehnici sunt îmbunătățite periodic și completate de diverse nuanțe care permit proiectarea unicității și individualității. În plus față de tehnicile de mai sus, este posibilă observarea strălucirii curente de aur pentru mare, precum și utilizarea sequin, înfășurarea, pulberea acrilică, pietrele și margelele. Recent, pentru o manichiură pe mare de saloane de frumusețe Maestru folosește adesea pietre Sinju. Astfel de materiale sunt evidențiate de o asemănare uimitoare cu pietricele, în lumina căreia designul este foarte relevant pentru călătorii la coasta mării.

Noua tehnică de lucru cu lac de gel a devenit relevantă – „pe umed”. Un astfel de design o face posibilă pentru a crea propria mare pe unghii, deoarece cu ajutorul unei palete perie și culoare, repetă master pe unghiile de la coturile de valuri. tehnologie similară cererii, datorită faptului că, din când în vremuri pe suprafața unghiei puteți crea un model unic, amestecare cu indrazneala culori, joc cu profunzime și ornament. Cel mai important lucru în această lucrare este o abordare creativă și talentul.

Pentru a decora suplimentar o manichiură făcută în oricare dintre tehnicile de mai sus, puteți găsi borcane cu marine mini-scoici de diferite culori, pietre și o varietate de pigmenți perla perla, care sunt aplicate tuturor unghiilor sau parțial, în funcție de designul selectat.

Tendințe de modă

Fără îndoială, înainte de a călători la mare, fiecare fată va fi interesat de întrebare cu privire la tendințele modei actuale ale manichiurii de mare în acest sezon. Printre ideile populare pot fi îndrăznețe pentru a evidenția imaginea palmierilor pe fundalul mării și apusului de soare, precum și o varietate de moduri de imitație de nisip de aur și stropi de mare de spumă. Pentru a face o manichiură similară, nu este necesar să aveți un talent artistic sau să recurgă la serviciul vrăjitorului în cabină, Deoarece este posibilă implementarea unor astfel de idei cu autocolante deja pregătite și înfășurări.

 • Pentru sărbătorile străine de lângă mare, puteți descrie fructele exotice ale țării la unghiile în care este planificată să petreacă o vacanță. În plus față de pepene verde familiare, poate fi banane sau portocale suculente. O opțiune interesantă va aplica o imagine sub forma unei imprimări tradiționale a acestei zone, inclusiv nisipurile deșertului sau imaginea piramidelor, măslinelor, viței de vie sau a sfinxelor.
Citește mai mult  Manichiura pentru lung Piața unghiilor

 • O varietate de pește sau bug-uri vor fi întotdeauna relevante, în acest caz vă puteți urmări în siguranță inspirația și capturarea pe unghiile de stele marine sau chiar caracatiță și meduze. Delfinii, soarele și marea se vor încânta doar fete tinere, ci chiar și la cea mai mică modă, care călătoresc spre restul pe coasta mării.

 • Pentru a fi garantat a fi în tendința de manichiură a tendințelor de vară, în timpul creării capodoperei sale pe unghii, este necesar să se folosească lacuri albe, albastre și galbene. Efectuați decorațiuni spectaculoase de unghii folosind culorile de bază ale mării. Puteți decora pur și simplu cartofi albi cu o margine albastră închisă de-a lungul marginii nogului. Pentru aceasta, nu este necesar să creșteți unghiile, deoarece această opțiune va fi privită în mod avantajos chiar și pe mariguri foarte scurte. Puteți suplimenta cu pietre sau mici cochilie.

 • Dar de la Franța clasică nu ar trebui să fie refuzată, planificând imaginea de mare pentru sezonul de vară. La unghiile care cresc destul de repede, marea a privit cu ușurință, bej sau roz culoarea principală complementă selecția neobișnuită a vârfului, și pentru a menține tema mării, vor fi suficiente câteva pietre de perle sau de a crea un accent pe unul sau două unghii de pe mâna ta cu un lac de perle.

 • În continuarea subiectului manicului de mare luminos, puteți observa varianta de a aplica o bază roșie sau acidă pe unghii, puteți să împerecheați. Ca o imagine, se utilizează un pahar cu cocktail luminos, decorat cu o umbrelă sau fructe. O imagine de înghețată sau o băutură de sticlă frumoasă și băuturi de gheață poate fi o idee colorată originală de plasare a manichiurii marine. De asemenea, ca decor efectuează imagini volumetrice de fructe, delicatese sezoniere, păsări sau flori, unde revolta de vopsele și expertul fantezist poate fi implementată la maxim.

Despre cum să efectuați o manichiură cu palmieri pe unghii, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: