Mori de unghii: caracteristici, tipuri și sfaturi pentru alegerea

Mori de unghii: caracteristici, tipuri și sfaturi pentru alegerea

Orice tăietor pentru unghii creează un singur ciclu de manichiură hardware. Duzele au formularele necesare care depind de tipul de aplicare, precum și oricare dintre ele nu poate fi înlocuită cu un instrument pentru un alt tip.

Manicură hardware

O alternativă la manichiură tăișuri este un hardware – această măcinare a unghiei și pielea din jurul acesteia cu utilizarea unui dispozitiv electric și tăietori desfășurarea procesului de rotație. Această metodă de unghii de lustruire nu prevede utilizarea de foarfece și alte elemente de tăiere.

Cu manichiura de obicei, nu sunt destul de chiar și de tăiere a cuticulelor, care afectează apariția bavuri și a prejudiciului.

Unghii lustruire folosind freze:

 • LowDrampically, atunci când instrumentul este tratat corect, elimină zonele îngropate, fără a informa cuticula+
 • Vă permite să formeze o linie fără defecte de prima dată+
 • face posibilă pisa pielea din jurul unghiilor, și este imposibil să se facă în manichiura taisuri.

specii de scule

Manicura hardware este formată din mai multe etape. Prima pregătire, care constă în îndepărtarea învelișului artificial, uscarea plăcii de unghii și cuticula. Această etapă utilizează echipamente pentru manichiura de aliaje solide sau ceramică.

Pentru manichiura hardware aveți nevoie de mai multe instrumente.

 • Duza cu un strat de diamant nefiresc, Având o configurație cilindrică – un dispozitiv care face parte din toate seturile pentru începători. În plus, poate fi ușor și stratificat cu ea. Dezavantaje: Este mai mică decât cea a ceramicii, viteza de îndepărtare a lacului obișnuit sau a gelului.
 • Cutter de frezat cilindric cu prelucrarea metalelor cu diamante. Are o formă de conuri trunchiate cu o crestătură diametrică sub formă de spirală. Partea trunchiată mănâncă rolele din lateral, iar partea – lungimea unghiilor. Calitate pozitivă – puteți tăia ușor unghia, iar negativ – crestături sunt în mod constant înfundate, iar acestea trebuie să fie curățate în timp.

Aceste tipuri de freze se referă „Pear“. După cum reiese din numele, duza în felul său seamănă cu acest fruct.

 • Moara cu con trunchiat pentru manichiură. Realizat din aliaje solide, conice, cu caneluri diametrale sau în formă de cruce. Dintre minusuri este că este inacceptabil pentru începători, după cum aveți nevoie de experiență în utilizarea sa. Ea este foarte dură în muncă și elimină un strat mare de unghii, iar în cazul în care revoluțiile sunt mici, placa de unghii se transmite vibrații.
 • Ceramic „porumb“ găsit utilizarea în condiții casnice și salon. Are note diferite dimensiuni. Plusuri: cu lac de mare viteză, în timp ce spilles moale, în calitate. Contra: cost ridicat, și, de asemenea, are un proces de încălzire la turații mici.
Citește mai mult  Bej manichiura cu aur: cele mai bune idei și opțiuni de proiectare

Procesarea coaja în jurul unghiei apare cu utilizarea duzelor speciale.

 • Acul duzei sau fisuri. Este o coerentă și se termină cu un conul subțire. O aparență deosebită a flusterii și a lamelor folosite în manichiura tăiată. Duza este destinată uneia dintre ciclurile de lustruire a unghiilor – ridicând coaja în jurul acestuia. Este plasat sub un anumit unghi, partea superioară a acestuia este adiacentă stratului extrem al cuticulei, iar partea de jos – nu ajunge la cui. Vârful subtil creează o jgheab între cuticula și placa de unghii, ceea ce face posibilă prevenirea rănirii unghiei. Duza laterală reprezentând un con de trunchiat duce spre stânga spre stânga, iar marginea duzei se reduce cea mai mare parte a cuticulei. Apoi duza corundului este ascunsă de restul pielii.
 • Duza-glonț Se utilizează pentru o manipulare mai aprofundată a sinusurilor de unghii, acest lucru se datorează faptului că se extinde la bază. Dar pentru lustruire coaja în regiunea unghiilor nu este de dorit.
 • duză caracter Se aplică pentru a curăța unghia de la reziduuri cuticule și pentru măcinarea role laterale.

Materialele

Ceramica este aplicată pentru a șterge unghiei din piele organizată, se descurcă foarte repede cu un strat artificial. Duzele sunt utilizate la o viteză mică de rotație. tăietori corindon sunt proiectate pentru a îndepărta ușor stratul inferior al cuticulei. Freze din aliaje metalice solide sunt folosite pentru a lustrui cuticula și laterale role. Spicking lac gel cu astfel de taiere este un proces destul de lung, dar acestea vă permit să se evite rănirea. Instrumente de diamante conțin firimituri diamante naturale sau nepermanent în structura sa.

Cum să înlocuiți?

Pentru a schimba pe cutter mașină, Există mai multe dispozitive speciale.

 • Clip Manual, care poate fi deschis prin apăsarea butonului. Apoi deschide decalajul pentru mâner și introduceți-l.
 • semiautomat Lucrări când mânerul se transforma sensul acelor de ceasornic. Schimbarea, trebuie să implementați un mâner în partea opusă până când clic. Acest tip de înlocuire este mai confortabil decât cel precedent. Aplicat în dispozitive, atât în ​​cabină și la domiciliu.
 • clemă automată – Aici trebuie să introduceți o moară de măcinare, și ea se va repara.

Acest mod este găsit în dispozitive scumpe, care sunt utilizate in saloane.

Instrumente pentru Novik

Acestea includ Mai multe opțiuni pentru echipament simplu pentru manichiura.

 • Cilindru-tambur, se poate înlocui alte tăietori din cauza caracteristicilor structurii. Latura el acționează ca o duză sferică, și marginea, ca un trunchi de con.
 • Și, de asemenea, un nou venit este de dorit ca duza să penetreze pereții laterali.
 • Cone a subliniat – aceasta este o încrucișare între o duză cilindrică și scizură. Instrumentul cel mai confortabil pentru aducerea cuiului în ordine.
 • Duza pentru lustruirea unghiilor și a pielii în jurul acestuia.
 • Cutter de frezat ceramic cu dinți mici, care nu va permite să nu îndreptați pentru a îndepărta acoperirea lacului obișnuit și a gelului.
Citește mai mult  Franch pe unghii ovale: idei și opțiuni de proiectare

Specialist pentru Toolkit

Aceste echipamente includ mai multe tăietori.

 • Cutter sferic cu pulverizare cu diamante. Novice este dificil de lucrat cu el, pentru că în absența abilităților puteți răni unghiile.
 • Mills care au dimensiuni mici, Procesarea unei pielea cea mai tare lângă unghii. O minge destul de mare aplicată pentru a lustrui coaja în jurul unghiului. Specialist selectează instrumentul în funcție de structura clientului unghiilor.
 • Cutter de la ceramică – „porumb”, În absența abilităților, se încălzește puternic, începe să vibreze și poate deteriora unghia. Astfel încât noii veniți sunt mai bine să nu folosiți o astfel de duză.

Specificații

Tăietorii ceramici germani sunt înzestrați cu grade diferite de abrazivitate, care este capacitatea de a elimina substanțele cu care vine. Această proprietate apare din cauza particulelor, a cărei calibru depinde de locul în care se vor aplica: unghii, cuticul sau acoperirea lacului. Gradul de abrazivitate este determinat de culorile jantei din cutter cu o pulverizare cu diamante și din ceramică.

 • Colorarea neagră este caracteristică produselor foarte dur. Pe cele mai bogate două jante. Astfel de produse sunt utilizate pentru a elimina unghiile extinse, acestea nu ar trebui să aibă contact cu pielea. Se aplică numai specialiști cu experiență.
 • Rimul verde vorbește despre pulverizarea crumbului dur. Astfel de instrumente sunt aplicate pentru a scurge lacurile și zonele cutanate arse pe mână și picioare.
 • Frezarea cu jantele albastre sunt tratate cu cuticule și role, este cel mai utilizat nivel de abrazivitate.
 • Red RIM – sunt particule mici, astfel de produse sunt potrivite pentru depunerea unghiilor si cuticula.
 • Galben – cele mai mici particule, mori cu prezența lor sunt cele mai mici abrazivitate.
 • bezel White – Freza utilizat pentru lac de unghii.

Masuri de securitate

manichiură hardware Aplicarea la domiciliu ar trebui să fie administrat în conformitate cu recomandările. Este necesar să se utilizeze instrumentele dezinfectante și domeniul lor de aplicare au fost decontaminat. Atenție ar trebui să fie folosite cu mașini de viteză puternică, care va ajuta la prevenirea leziunilor.

Lustruiește pielea din jurul unghiilor ar trebui să fie efectuată de la stânga la dreapta. În acest caz, dispozitivul de tăiere care deține unghii paralel. Unghii lustruire a sinusurilor nu se poate atinge unghia.

Etapele procedurii

Aparatură manichiura include un număr de pași.

 • Prin intermediul unui cuțit de frezat cilindric este ridicat pielea din jurul unghiilor este îndepărtată și excesul, prin deplasarea unui instrument într-o singură direcție. Principalul lucru nu este de a pune presiune pe duza pentru a preveni leziunile.
 • Cu ajutorul unui tăietor de fisură să se ocupe de ridicate sinusurilor pielii și unghiilor, care va da netezimea pielii și eliminarea descuamarea.
 • Cutter Corundicle este utilizat pentru a prepara coaja din jurul unghiilor pentru a curăța și elimina fisura.
 • Cu ajutorul unui tăietor de glonț procesa toate locurile inaccesibile din sinusuri de unghii. Această duză nu este potrivit pentru procesarea cuticula, deoarece aceasta va duce la reduceri.
 • Aplicarea unui tăietor sferic până la capăt consideră cuticula. În primul rând, mișcările sunt presate, apoi lustruire.
 • Acum, faza de unghii de lustruire și formarea de tipul dorit.
Citește mai mult  manichiura Purple: specificitate de culoare și la modă idei

Sterilizarea instrumentelor

Instrumente pentru unghii manichiura nu ar trebui să fie murdar, acestea nu ar trebui să fie microbi. Ele trebuie să fie sterilizate folosind diferite soluții de dezinfectare, cum ar fi „Alaminol“, „Optimax“, Gigasept, Corzolex. Aceste compoziții sunt vândute sub formă de concentrate, și pentru dezinfectarea viitoare trebuie să fie pregătit.

În timpul procedurii de dezinfecție, este necesar să se ia în considerare rigiditatea materialului și adâncimea de note ale duzei. În cazul în care acoperirea este moale, atunci acesta poate fi stricat de dezinfectare prelungită, astfel încât timpul procedurii ar trebui să fie redusă. Sterilizarea în medie durează o jumătate de oră până la 40 de minute.

Trecând de dezinfecție în compozițiile, tăietori trece la alte etape de sterilizare: curățare sub jet de apă, curățarea manuală cu o perie, curățare cu ultrasunete, cameră în autoclavă.

Îngrijire

Așa că echipamentul a servit destul de mult timp, trebuie să aibă grijă de ei.

 • Efectuarea de manichiura, este imposibil de a pune presiune pe duza prea mult. Acest lucru poate provoca o deformare a capului la baza mânerului, care este motivul pentru care instrumentul va deveni nepotrivit pentru utilizare.
 • Înlocuirea duzelor trebuie efectuată în conformitate cu regulile speciale, acestea sunt de obicei indicate în manualul de instrumente.
 • După trecerea dezinfecției, instrumentul este stocat într-un caz în care acesta va fi salvat de la umiditate, praf și diverse influențe externe.

Recenzii

Recenzii despre manichiura hardware mai ales măgulitoare. Aici, ca momente pozitive, există o viteză și o condiție confortabilă atunci când o conducă. Principala caracteristică pozitivă este că o astfel de manichiură este durabilă. Noua prelucrare poate fi efectuată în două sau trei săptămâni.

Comentariile negative sunt cauzate de o campanie comandantului, care are o calificare redusă, în acest caz rezultatul primit nu face deloc. Pentru a efectua bine și calitativ o manichiură, sunt necesare tăietori de înaltă calitate.

Despre ceea ce trebuie să știți despre mori de unghii, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: