Pearl Manicure: Opțiuni de proiectare și idei la modă

Pearl Manicure: Opțiuni de proiectare și idei la modă

Unghiile frumoase și bine îngrijite, componentă indispensabilă a unui aspect bun și a gustului unei fete. Arta manichiurii se dezvoltă foarte repede, iar tendințele unghiilor pur și simplu nu se iau în considerare. Există mai multe opțiuni clasice, cum ar fi manichiura franceză. Dar manichiura perla poate deveni atât zilnică, cât și solemnă. Vom analiza caracteristicile, aparatele și designul acesteia.

Caracteristicile înregistrării

Manicura Pearl este destul de unică, așa cum este potrivit pentru orice motiv. Adică lucrarea „perle” nu vor provoca, iar pentru sărbătorile – nu sunt flexibile. De la designul inconspicuos al unghiilor pentru birou, se distinge printr-o strălucire ușoară. În plus, Pearl Cuie – adevărata lovitură a sezonului. O astfel de tendință de popularitate a câștigat datorită unei varietăți de tehnici de wirps și aparate.

Până în prezent, manichiura Pearl nu este doar un lac de ambalare special. Industria de frumusețe a lăsat mult mai departe, așa că pentru a face unghii frumoase cu perle, sunt necesare preparate speciale, care dau o selecție largă de palete de culori și textură. Ca orice fel de manichiura, perle are propriile sale caracteristici de design. Este demn de amintit câteva reguli simple pentru a obține un rezultat frumos.

 • Opțiunea unghiilor de bază cu Pearl Imblanzirea – Acestea sunt culori lac de lumină. Prin urmare, trebuie amintit că alb, corp și orice altă nuanță de lumină se deschide întotdeauna toate neajunsurile pe unghii. Și sclipici le va sublinia numai. Dacă totuși decideți să încercați o astfel de manichiura, pregăti cu atenție placa de unghii.

 • Alegerea unei sidef sau perle, aveți nevoie pentru a trata cu atenție prelucrarea unghiilor. Suprafața trebuie să fie cât mai lină posibil, fără bavuri și abandonat cuticula. Cu o astfel de manichiură, toate aceste defecte vor fi foarte vizibile.

 • O astfel de acoperire este diluată perfect cu pictura sau pietricele decorative. Ele pot fi același neutru sau, dimpotrivă, luminos pentru accentul pe unghii. Rămâne în care nu decorarea de moda fiecare unghie, ci doar câteva degete. Acesta este un domeniu pentru experimentele și abilitățile unui specialist.

 • În plus, nu toate degetele pot fi perle. Această umbră este bine combinată cu lacuri de catifea și mată. Pe lângă recomandarea anterioară, nu trebuie să vă fie frică să alegeți alte culori și să adăugați „stafide” la manichiura.
Citește mai mult  Caracteristicile și subtilitățile aplicării Lacului Gel Oniq

Mai mult, articolul detaliază principalele tehnici pentru aplicarea opțiunilor de lac de pearl și a opțiunilor de proiectare.

Combinații de culori

Primul lucru de reținut, manichiura Pearl nu este doar o culoare albă. Desigur, cea mai populară opțiune este o culoare strălucitoare, dar există și multe alte nuanțe de succes. Combinațiile de culori pot fi împărțite în culori întunecate, luminoase și practic albe. Să începem cu opțiunea clasică. Culorile luminoase includ alb, roz, nyudova și galben. Precum și toate nuanțele lor. În design, puteți amesteca aceste culori, făcând mai multe unghii cu roz, iar restul este alb. Sau să utilizați cea mai populară tehnică de Ombre. Elementul separat poate fi alocat unghiile translucide cu strălucire luminoasă.

În culori strălucitoare, imaginația nu are limite. Puteți alege complet orice culorile și căutați un efect de perle folosind manichiura. Nu vă fie frică de soluții luminoase, astfel de culori, cu o pulverizare intermitentă arată foarte frumoasă și nu deloc vulgară. Paleta este imensă – de la culori otrăvitoare și acide la non-modă. Apropo, sunt lacuri luminoase care uneori dobândesc o nouă viață datorită culorii perla.

Ultima categorie – manichiura inchis. Nuanțe de la negru la verde închis și albastru închis. Perla manichiură întunecată a meritat dragoste specială în rândul fetelor. Toate pentru că de multe ori doar un lac întunecat sau negru este foarte sunat și nu se potrivește în fiecare zi, dar în curând sub o anumită imagine. Pulverizarea perlelor elimină ușor un astfel de efect și vă permite să transportați un astfel de design atât în ​​birou cât și în seara la restaurant. Dacă vă este încă frică să utilizați nuanțe prea întunecate, puteți alege gri, care este doar între nuanțe ușoare și întunecate. Din nou, cu sclipire ușoară, chiar și culorile de bază vor juca într-un mod nou. După cum puteți vedea, paleta manichiului Pearl este nelimitată.

Acum, să vorbim direct despre cablajul, atât de popular în doamnelor și la designerii Neil moderni. De fapt, este o pulbere care este aplicată la acoperirea unghiilor și mișcările rapide care se mănâncă în ea. Wirch vine, de asemenea, în culori diferite. Cea mai ușoară opțiune este incoloră, ceea ce dă doar o strălucire ușoară. Următorii sunt tot felul de colorat de la alb la negru. Ele sunt create pentru un amestec de culori lacuri și o acoperire directă pe perle, ceea ce face ușor conectarea a două culori pe un cui. Popular Metal Wirch sezon. Sunt de acord, unghiile de aur și argint vor arăta foarte originale și interesante.

Citește mai mult  Manichiura de primăvară Gel Laca: modele de modă, culori și noi în design

Tehnici populare

În secțiunile anterioare, au fost menționate unele tehnici de creare a unei manichiuri perle. Totuși, este necesar să se evidențieze 3 moduri principale de a crea un efect similar.

 • Lac de perle sau acoperire cu microparticule strălucitoare. Trebuie remarcat faptul că învelișul de perle este exact particule mici și nu scânteieri mari.
 • Wtirk – cea mai populară tehnică de creare a unui efect de perle. Este o pulbere mică care este faza de finisare și se freacă după uscarea lacului pe unghii.
 • Un alt remediu popular – pietricele deasupra capului A la perle. Ele sunt de diferite dimensiuni și forme, datorită cărora este posibil să se creeze proiecte și să vă decoreze unghiile. Singurul punct important este o tehnică mai complexă și nu toate potrivite datorită volumului suplimentar de pe placa de unghii.

După ce ați citit principalele modalități de a obține efectul manichiurii Pearl, ar trebui să mergeți la instrucțiunile pentru crearea treptată a unui astfel de strat de unghii. Pentru a face totul corect, trebuie să vă amintiți câteva reguli simple.

 • Până la aplicarea lacului, pregătirea standard a unghiilor este în curs de desfășurare: răzuirea și crearea unei forme de placă de unghii. Îndepărtați cuticula și aplicați nutrienți.
 • Degresate gălbenele și aplicați baza de date.
 • Acum, dacă utilizați lac de perle gata făcute, atunci mergeți la el. Amintiți-vă, trebuie să utilizați lac în mai multe straturi, astfel încât textura să fie densă, iar culoarea este bine.
 • O lucrare puțin diferită de o lovitură de perle. În primul rând, varianul principal este selectat și, de asemenea, aplicat perfect la deget în mai multe straturi. În timp ce lacul nu este complet uscat, treceți la pudra de perle. Câștigă o perie specială sau o împrăștiere a unui burete pe unghie și începe treptat să se frece în placa de unghii. Voi vă puteți controla procesul de contrast perle și culoarea primară. La sfârșitul procedurii este necesar să se elimine excesul de resturi de pulbere.
 • Asigurați-vă că produsul finit trebuie să fie fixat cu agentul de finisare, care, pe lângă funcția imediată, va adăuga mai multe unghii strălucitoare.
Citește mai mult  Manichiură cu două culori

Această instrucțiune este potrivită atât pentru manichiura obișnuită, cât și pentru lac de gel utilizând lampă UV. Aceste reguli se adaugă mai multe în cazul utilizării perlelor decorative. Pentru manichiura de înaltă calitate cu pietre, verificați dacă specialistul dvs. are experiență în acest domeniu și mergeți la un maestru dovedit. Dacă încercați, începeți cu aplicații simple. Deci, manichiura perla nu este atat de dificil de a face. Dacă vă este frică de experimente, începeți cu un lac de perle simplu și complicați sarcina de fiecare dată și adăugați o varietate.

Idei sezon

Acesta din urmă, ceea ce aveți nevoie pentru a vorbi – acestea sunt tendințele sezonului. Manichiura este o industrie care este susceptibilă la tendințele modei. În fiecare an apar noi combinații originale de nuanțe. Pearl Varnishes nu a ocolit această tendință, așa că vă vom oferi câteva dintre cele mai populare idei din acest sezon.

Decorarea perlelor în sine este deja pregătită gata. O astfel de manichiură poate fi diluată cu dungi metalice de desen sau subțiri. Sau puteți utiliza lac nu pe toate degetele, ci numai pe index și fără nume. Această opțiune va fi bună să se uite la acoperirea mată a unghiilor principale.

Unghiile cu nuanțe diferite de perle arată foarte original. De asemenea, se recomandă să încercați tehnica de Ombre sau Frenc cu o ușoară acoperire strălucitoare. Pearly Nail Polish – Perfect pentru orice fată. Este relativ neutru, dar are un câmp larg pentru experimente. Încercați – nu veți regreta!

Pentru informații cu privire la modul de a face perla manichiură mâinile lor, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: