pedichiură modă: caracteristici de design și proiectare idei

pedichiură modă: caracteristici de design și proiectare idei

Picioare frumoase bine îngrijite – bogăția fiecărei fete. Este greșit să credem că o pedichiură frumoasă trebuie să se facă numai în timpul verii, atunci când purtați sandale deschise. În timpul iernii, de asemenea, notele trebuie să fie atent. Și cine știe că sunt în așteptare pentru mâine: o invitație la insule exotice sau un bazin de înot.

tendinţe moderne

Nail Design are propriile sale tendințe, precum și alte domenii ale modei. Vor urma sau un stick de la clasici – alegerea este a ta. Producătorii specializați în produse de unghii nu obosesc să vă întrebați cu noi texturi, culori și efecte.

Dă o strălucire neobișnuită și strălucire la orice lac sau gel lac va ajuta remediu numit uter. Aceasta este o pulbere fină specială, care este distribuită manual pe suprafața unghiilor. Efectul poate fi oglindă și perla și aur.

Franța este considerată o opțiune clasică. Dar cele mai recente tendințe au transformat-o puțin. Puteți încerca combinații neobișnuite, de exemplu, roșu și aur sau negru și argint. În conformitate cu tehnica de execuție, el nu va fi diferit de franc obișnuit, dar va fi destul de diferit.

Pedichiura Moon – Aparatele Când în alb sau alb frunze zona lunară a unghiei. Aceasta este o zonă din apropierea bazei având o altă umbră și amintește de semilună. Astăzi este adesea combinată cu un francez clasic pentru a da cea mai mare vedere a unghiilor. Se pare că această combinație este foarte naturală și îngrijită.

Sticlă spartă. La prima vedere, pare a fi impresia că există fragmente de sticlă pe ea, translizii cu sclipici perle. De fapt, aceasta este o folie pe care maestrul în locuiește la întâmplare pe farfurie. Efectul este impresionant.

Comofuburile sunt o strălucire rotundă mică. Ele nu sunt aplicate cu lac, ci „plante” separat. Este o lucrare de bijuterii frumoase. Dar un maestru experimentat se va face față cu ea fără dificultate. Puteți crea imitație de strălucire solară, cădeau fulgi de zăpadă sau reflecții asupra suprafeței. La cererea clientului de la COMOFUBE face o bandă largă sau să le aibă într-una din colțuri.

Pietricele strălucitoare pe picioare atrage întotdeauna atenția. Astăzi puteți găsi pietre de tot felul de forme și culori. Acest lucru permite maeștrilor să stabilească capodopere reale pe unghii. Dar opțiunile modeste cu 1-3 pietricele nu vor arata mai putin interesante.

Diferite culori ale unghiilor – una dintre principalele tendințe din ultimii ani. Anterior, a fost luată pentru a picta toate unghiile în aceeași culoare. Dar acum, cele mai multe frumuseti alege 2 culori principale pentru colorare. Există mai multe opțiuni aici. Prima culoare este acoperit de toate unghiile, cu excepția mari, sau 2 degete sunt selectați pe un picior.

Asigurați-un astfel de efect la modă ca „ochi de pisică“ o, la domiciliu este destul de dificil. În salonul de înfrumusețare, vi se va oferi mai multe versiuni ale acestei tehnici. Ca rezultat, puteți obține efectul benzii de soare sau iluzia degajării de culoare 3D.

Citește mai mult  Opțiuni de manichiură în nuanțe calme

Ca de obicei lac lucios sclipici poate fi înlocuită cu mată înăbușit. Acest lucru se realizează datorită acoperirii finisaj. Astfel, folosind același lac (lac gel), puteți obține un rezultat complet diferit. Este interesant de a combina efectul mat și lucios pe un singur picior. Finisha mat are un singur dezavantaj – tonurile luminoase sunt destul de brand.

Elementele decorative au ocupat cu fermitate locul lor în designul unghiilor. Nu credeți că sunt folosite numai pentru mânerele delicate. Pedichiura cu utilizarea pietrelor arată foarte scumpă și superbă. La cererea dumneavoastră, puteți alege transparent, perla sau acele pietre prețioase reale amintind.

Una dintre ultimele tendințe – culoarea lăcărgării. Această reacție apare atunci când este expusă la temperaturi diferite. Culoarea literalmente fascinează. Se pare că acest lucru este un fel de magie. Merită să mergeți la frig, iar unghiile vor primi o altă umbră. Dacă părăsiți marginea liberă a unghiei, el va avea, de asemenea, o culoare diferită datorită diferenței de temperatură.

Pedichiura „Zahăr” are un nume dulce și nici un efect mai puțin frapant. Ați coborât vreodată un deget umed într-un pulverizator cu zahăr? În același timp, boabele au fost trase la unghii. Același efect este realizat cu ajutorul acestei tehnici. Cereale mici acoperă complet toate unghiile. Dar, în același timp, nu este necesar să se teamă că acestea vor dispărea sau de topire.

Combinații de culori

Indiferent cât de practică și universală este o pedicală monofonică, uneori vreau să o diversific. Combinația dintre mai multe nuanțe satisface pe deplin această dorință. Nu există reguli clare aici, dar există „uniuni” clasice testate în timp, care vor fi întotdeauna relevante.

Alb și negru – clasic care va fi întotdeauna la modă. În plus, această combinație este potrivită pentru un cod de îmbrăcăminte strictă. Opțiuni pentru utilizarea acestuia pe masa unghiilor. Puteți face un gradient interesant de contrast sau pe un fundal negru pentru a desena flori albe delicate. Desenele geometrice vor arăta deosebit de strict.

Roz și roșu se vor potrivi atât tinerilor romantici tineri, cât și naturi pasionate. Totul depinde de ce proporție veți folosi aceeași culoare. Și una și a doua culoare există mii de nuanțe. Când sunt combinate, este important să înțelegem că nu toate acestea sunt ideale unul pentru celălalt.

Bej și maro sunt asociate cu respect și bun gust. Nu e de mirare că se bazează pe cele mai de succes interioare. Nu este necesar să inventați combinații complexe, puteți pur și simplu să pictați unul sau două unghii în bej, restul – în maro sau invers.

Turcoaz și negru – combinație destul de luminoasă. Pe unghiile arată foarte proaspăt și mai mult. Una dintre opțiunile câștigătoare pentru utilizarea sa este modele negre pe fundal turcoaz. Nimeni nu va putea să vă învinovățească în alegerea tribală și plictisitoare.

Luxul și bogăția de aur și argint vorbesc de la sine. Este important să nu exagerați cu aplicația lor, altfel împreună pedicarul elegant veți obține o decorare de Crăciun. Utilizați-le ca accente.

Citește mai mult  Idei pentru gel de artă de unghii burgund

Ce fel de nuanțe aleg depinde de dorința și fantezia ta. Condiția principală este că nu se îmbină. Acest lucru este important atunci când aplicați modele sau model. Dacă nu puteți decide cu privire la ce combinații vor fi câștigate, utilizați cercul de culoare. Nuanțele care sunt opuse reciproc vor fi întotdeauna perfect combinate.

Toată lumea înțelege că roșu nu este o culoare, ci și mii de variații sale. Pe această similitudine, puteți obține opțiuni de design interesante. De multe ori sunt folosite cu o tehnică Ombre sau Gradient, când o umbră curge fără probleme în alta.

Cum să ridici?

Nu numai preferințele noastre de gust dictează o alegere a unei anumite versiuni pedichiură. Merită luarea în considerare alți factori. De exemplu, o pedichiură de nuntă trebuie să sublinieze solemnitatea momentului, ci să fie delicată.

Soare strălucitor, iarba verde și flori frumoase – toate elementele inalienabile ale timpului de vară. Nu vă fie frică să le transferați la unghii. Lăsați-i să creeze și o dispoziție luminată și veselă. Imprimări florale și tonuri saturate Cum este imposibil să se potrivească pedichiura de vară.

Să arate important și elegant în toamnă, uită-te la florile în care natura „dezgustă”: galben, roșu, maro, dar nu saturat, dar ușor dezactivat. Aurul va fi, de asemenea, potrivit, pentru că nu este nimic că toamna este numită în multe versete și cântece.

În timpul iernii, nuanțele reci vor fi adecvate: alb, albastru, albastru, gri. Puteți adăuga elemente luminoase: asteriscuri, fulgi de zăpadă, modele de iarnă. Și, desigur, sclipiciul alb de argint și perle va fi calea. O astfel de pedichiură va fi și va fi înclinată și strălucitoare în același timp.

Pedichiura de primăvară se distinge prin romantic și prospețime. Modelele florale blânde sau modelele unei ciucuri subțiri le vor da neobișnuit și originalitate. În ceea ce privește nuanțele, ar trebui să fie luminoase. Amintiți-vă culoarea verde blândă a tinerilor verdeață sau nuanțe de licitație de culori.

Vreau să strălucesc în ziua ta și nimeni nu vă interzice. Pedichiura să fie bucuroasă și strălucitoare. Dacă organizați ziua de naștere tematică, ar trebui să sublinieze și să întâlnească vacanța.

Nunta este o zi specială pentru fiecare fată, astfel încât toate detaliile și elementele imaginii trebuie să fie gândite în avans. O opțiune clasică va fi pedichiură albă sau franceză. El nu va distrage atenția, în același timp suportă stilistrul unei rochii albe.

Acordați o atenție deosebită picioarelor trebuie să fie mai ales în timpul verii. Dacă ați fost invitat la celebrare și veți fi pus pe sandale, atunci pedichiura trebuie să fie perfectă la cele selectate. Dacă picioarele sunt închise, selectați în mod specific designul opțional.

Little frumusetii cauta sa fie ca mamele lor preferate in toate. Nu-l negați în această plăcere. Bomboane strălucitoare și inimile pe picioarele copiilor arată în mod deosebit emoționant. Acordați o atenție deosebită calității materialelor.

Mergând să-și petreacă o vacanță pe căldura de la mare, acesta va fi destul de adecvat pentru a afișa această temă și pe picioare. Este dificil de a veni cu o combinație de mai mult succes decât papuci și o pedichiură mare îngrijite. Puteți utiliza valuri, pietre, ancore sau desena scoici și trandafiri vânt.

Citește mai mult  Matte Long Nails: Caracteristici și idei de design

Exemple de proiectare

Lista toate exemplele de proiectare existente este imposibilă. La urma urmei, fiecare maestru vrea să sublinieze propria lor individualitate și de a face nu doar o pedichiura elegant, dar, de asemenea, un unic.

Stickere simplifica foarte mult de lucru la master. În acest caz, puteți alege absolut orice parcelă – fie că este vorba de imagini amuzante de înghețată și personaje de desene animate sau modele complexe rafinate, totul depinde de dorinta ta.

Nu face desene prea mici, deoarece acestea nu vor fi vizibile pe unghii sau vor fuziona într-un singur punct de culoare. Nu există restricții.

Gzhel – familiarizat cu combinația copilărie de alb și albastru, se aplică nu numai pe porțelan, dar, de asemenea, în pedichiură. Încercați și sunteți acest design original. Acesta va fi suficient pentru a picta un deget, iar pe restul doar mici accidente vasculare cerebrale caracteristice.

O altă combinație interesantă de culori – curcubeu. Fiecare deget este vopsit într-o culoare a spectrului de curcubeu. Puteți complica sarcina și de a face un gradient curcubeu care va curge de la un deget la altul.

motive florale pot fi chic si luminos sau foarte blând și romantic. Alege cele care sunt mai potrivite pentru starea de spirit și de caracterul tău. Un maestru în domeniu este capabil să înregistreze chiar și cele mai mici detalii, de la această imagine de ansamblu câștigă numai.

modele etnice și complexe și prezența mai multor culori impun limitări lor. Trebuie avut în vedere faptul că pedichiura trebuie să fie combinate cu orice fel, și să nu fie separat de el. Prin urmare, atunci când alegeți acest design exotic, gândiți-vă cum și cu ceea ce îl veți purta.

Pot fi folosite și scoici, dar nu doar elemente marine, ci un design în vrac care le simulează. Deoarece unghiile de pe picioare sunt destul de mici, va fi adecvat să se facă o astfel de cochilie numai pe degetul mare.

Nu numai desenele au un loc pe unghiile noastre. Puteți, de exemplu, să faceți și să inscripționați un font caligrafic frumos. Logo-urile de branduri celebre pot fi speriate nu numai pe haine, ci și pe unghii.

Puteți folosi divorțele. Aplicând câteva picături de lac diferite pe unghii, maestrul este înarmat cu o perie subțire, iar adevărata magie se întâmplă. Spoturile non-zero se transformă în divorțuri rafinate care solicită titlul de capodopere reale de ultimă generație.

Tranziția netedă de la o umbră la alta – o tehnică complexă pentru care trebuie să utilizați un pulverizator special. În acest caz, tranziția poate fi atât orizontală, cât și verticală și diagonală.

Cum se face lac de pedichiură geometrică, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: