Pictura chineză pe unghii: modalități de a crea și de recomandările utile

Pictura chineză pe unghii: modalități de a crea și de recomandările utile

Printre varietatea de tehnician de acoperire a unghiilor este o pictură chineză. Aceasta este o tehnică destul de dificilă, dar eficientă, care a stăpânit pe care le puteți învăța să desenezi imagini volumetrice, fascinante. Cu ajutorul „chinezesc“, va fi, de asemenea, posibilitatea de a crea hieroglife – un cui foarte popular de acoperire având o semnificație sacră.

Particularități

pictura chineza pe unghii, ea „chinez“, a apărut în manichiura relativ recent. Aceasta tehnica este o pictura acrilica destul de complicat, care se aplică cu ciucuri plate speciale si se uita la ambele unghiile lungi și scurte. pictura în stil chinezesc se referă la desenul gradat. constă în esența sa, în faptul că, cu un singur instrument, linii diferite sunt efectuate, care după ce este traversat și forma modele elegante. Imaginea finală este obținută volumetric, aspect neobișnuit și atragerea.

Ca o regulă, în tehnica, locul de nastere al Chinei, care este considerat, de lucru se produce în principal cu ornamente vegetale florale, Și placa de bază este pictată cu nuanțe pastelate de lac. Uneori, desigur, există imagini luminoase efectuate pe un fundal negru. Cel mai adesea, maeștrii sunt descriși pe gălbenele o varietate de flori, de exemplu, trandafiri, crini sau narcoizi. Conturul de muguri este ușor încețoșat, deoarece utilizarea liniilor clare în pictura chineză nu este binevenită. Cu toate acestea, adesea Neil-Art este completat de pietre, pietricele colorate, folie, paiete și alte detalii.

Tipuri de design

Lucrul cu „chineză” pentru începători începe cu familiaritatea cu soiurile existente de frotiuri.

În primul rând, tehnologia de aplicare a fierului este comună – în acest caz, peria merge, fără a se rupe, pe o traiectorie și formează un frotiu neted.

În al doilea rând, imagini în tehnica unui semi-andcore. Pentru a crea creația lor, se aplică bucle mici rotunjite, cu același interval între ele. Rausterul se mută, după care în lateral și apoi în jos.

În al treilea rând, o tehnică are un nume pentru deschidere. Aceasta necesită utilizarea marginii neuniforme a perii, cu care o buclă mare, care caută în sus. Apoi, instrumentul începe să se deplaseze în jos și din nou în sus, iar dimensiunile frotului scade treptat.

În al patrulea rând, specialiștii folosesc frotiu, numit stilou. Raster se mișcă intermitent în sus și în jos, reconstruirea constant.

Al cincilea, există un val. Pentru a aplica un astfel de frotiu, va trebui să răsuciți în mod constant peria, fără a ieși din placa de unghii. Cu alte cuvinte, ea se mișcă la etaj, apoi bate și apoi în jos, iar mișcările de vortex sunt obținute.

Citește mai mult  Caracteristicile sistemului de sistem IBX pentru a consolida și restabili unghiile

Și în cele din urmă, în a șasea, Tehnica Aqua este foarte populară. Este folosit pentru a crea accente, fragmente întunecate nereușite și reușite reușite, precum și crearea transparenței elementului. De exemplu, Aqua vă permite să creați valuri de dantelă și umbre.

Dacă vorbim despre soluții de proiectare, atunci caracterele chineze ar trebui menționate, destul de des descrise folosind această tehnică.

Imagini destul de populare cu sucursale Sakura, cu balene și culori minunate inexistente. În acest din urmă caz, baza de ton bej este cel mai adesea selectată și apoi nuanță luminoasă albastră sau galbenă sunt linii desenate care formează muguri.

Implementarea tehnicii

Pentru a afla cum să dețineți pictura chineză, va dura mult timp, totuși, dacă instrucțiunile sunt pas cu pas, tehnologia va fi stăpânită. Utilizați pentru manichiură să fie vopsele acrilice rezistente, care sunt realizate pe bază de apă când utilizați silicon, permițându-vă să creați o imagine tridimensională. O astfel de acoperire va fi destul de rezistentă, deci va salva de la nevoia de a actualiza manichiura în fiecare săptămână. Pentru prima dată, este mai bine să utilizeze o bază de culoare bej, dar, în general, gradienți arata bine, permițând o umbră pentru a merge fără probleme la un alt. În general, fundal poate fi orice.

Tassel selectat speciale, care posedă o formă plată. Folosindu-l pe placa de unghii, se aplică linii pure, a căror uniune seamănă cu modelarea. Cu cât imaginea selectată, va fi necesară mai multe straturi. Crearea de „chineză“ începe cu faptul că schița este mai întâi elaborat, și după un fel de influx este creat, este format aspectul care, în funcție de înclinarea periei utilizate și apăsați. În cazul în care desenul este planificat complicat, atunci este cel mai adesea necesară utilizarea diferitelor tehnici. De exemplu, un fundal memorabil poate fi creat cu ajutorul unui burete.

Baza pentru imaginea se face folosind lac obișnuit, mat în mod ideal. Nu este interzis și utilizarea de vopsele acrilice. Circuitul pentru desen ar trebui să fie utilizat de înaltă calitate cu părul natural de nuanțe medii. Elementele miniatură și elegante sunt de obicei atrase de o căptușeală specială. Dacă trebuie să portretizați iarba, este necesar să se pregătească o perie în formă de ventilator, iar uneltele cu părul dur sunt potrivite pentru țesături și texturi. Pentru a crea imagini complexe, este convenabil să aplicați paleta obișnuită pentru artiști sau să amestecați vopselele pe fragmentul foliei. În plus, servetele cu apă curată și un fixator.

Citește mai mult  Lianail Gel Lacul: Caracteristici și Palete de culori

Crearea unei picturi chineze începe cu pregătirea plăcii de unghii. Totul începe cu crearea unui formular, apoi prelucrarea cu un excedent antiseptic și eliminând excesul de excedent. Apoi trebuie să decideți cu privire la model și să ridicați vopsele. Dacă acestea sunt flori, veți avea nevoie de cel puțin o pereche de nuanțe de aceeași culoare principală. Fundal, foi și muguri ar trebui combinate între ele și fac o imagine holistică.

În primul rând, fundal ca lacuri și vopsele acrilice obișnuite. Gradientul va necesita vopsele extrem de. Placa este blocată de curse de lumină, iar mișcările trebuie să fie fără oprire, pentru a crea un singur strat fără tranziții. În cele din urmă, există două vopsele pe paletă, care vor fi necesare pentru a crea o imagine cheie. Puteți face acest lucru în două moduri.

În primul caz, se formează două utilaje pe paletă. Tasil Formă plat scufundă un vârf într-o umbră strălucitoare, iar al doilea sfat în întuneric. Apoi chiar aici ciucul este făcut pe frotiu în diferite direcții, astfel încât vopselele să nu se amestece. La peria din mijlocul este format o nouă culoare de tranziție și va fi posibilă lucrul cu trei nuanțe.

În al doilea caz, sunt trase două piese de culori diferite pe paletă. Pentru lucru, peria va trebui să fie plasate între ele, iar apoi a pus pe placa de unghii și se rotesc în jurul axei sale.

Înainte de a începe munca, este important să se „profet“ combinații de culori, Pentru a nu detecta faptul că anumite combinații în loc de o nuanta frumos forma o floare de murdar. Dacă vine nimic, puteți înlocui întotdeauna unul dintre flori albilor – se potriveste aproape pentru orice design. În plus, aceasta este în valoare de lucru mai întâi pe hârtie. În cazul în care straturi și bucle vor fi obținute pe o suprafață plană, le puteți transfera la unghii. Profesioniștii nu recomanda să se grăbească cu manichiura și așteptați pentru turnarea completă a fundalului, precum și desen în sine, înainte de fixator transparent.

exemple interesante de manichiura

Pentru a portretiza un trandafir pe unghii, trebuie mai întâi să fie acoperite cu lac transparent. In timp ce se usuca baza, paleta se aplica culori moale roz și alb pur. O perie largă este aruncată în vopsea cu margini diferite în vopsea și, varianta de tranziție creează. Pentru a forma un bouon, trebuie să faceți un frotiu semicircular sub formă de arc, același sub forma unui arc inversat și unul mai jos pentru un volum mai mare. Green Tassel Stem și frunze. În ultima etapă, manichiura este acoperită cu un fixator transparent.

Citește mai mult  manichiura Acid - luminozitate și atracție

Desenul porumbului pornește din aceiași pași, numai în loc de culoare roz, albastru este aplicat la paletă. Alb, apropo, de asemenea, nevoie. Un sfat de ciucuri largi plutește în alb, al doilea – în albastru, după care sunt în creștere. Centrul lui Vasilka este desemnat în albastru, după care această parte albastră a periei rămâne la fața locului, iar cealaltă este trasă de petală. Restul floarei sunt, de asemenea, formate. Dacă doriți să faceți o imagine a lumii, contururile pot fi acoperite cu vopsea neagră pe o perie subțire. Nu trebuie să uităm de stamine – sunt aplicate vopsea albă și plasate la baza de flori de corn. Manichiura gata este fixată cu un lac transparent.

În cazul în care fata decide să se limiteze cu motive de plante într-o manichiură, va avea nevoie de o nuanțe galbene bogate și galbene. După finalizarea decisivului, va fi necesar să se creeze pliante cu o pereche de linii asemănătoare valului. Linia subțire poate desena contururi. Aceleași mișcări vor fi necesare pentru a crea bujori. În primul rând, unghiile sunt acoperite cu un lac transparent. Următoarea perie este imersată de o parte într-o culoare purpurie saturată, iar cealaltă în roz. Petalele sunt formate din mișcări asemănătoare valurilor, după care o vopsea albă este formată de un mijloc. La cererea conturului va fi ars cu o linie neagră subțire. Întregul proces este completat folosind fixatorul.

Există, de asemenea, o opțiune de manichiură cu flori deschise. Peria în acest caz este acoperită cu vopsele roșii și albe, iar frotiurile sunt aplicate astfel încât să apară umbra de tranziție. Mai multe petale mari sunt create folosind mișcări asemănătoare valurilor, după care un alt nivel de flori se face cu petale mai mici. La finalizare, mijlocul este evidențiat în negru, iar imaginea finită este ambalată cu un fixer.

Finalizarea temei florale, merită menționat faptul că o margaretă arată foarte bine pe o bază albastră, trandafiri roz pe negru cu fundal alb, sau orhidee purpuriu cu o bază pastelată. O altă opțiune este interesantă atunci când o floare reprezintă două degete, adică pe fiecare gălbenită, pe jumătate de plante sunt descrise. Unele meșteșuguri gestionează compoziția florală „întinde” în toate cele cinci degete.

Despre cum să efectuați un design simplu și rapid de unghii în stilul picturii chinezești, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: