Pigment pentru unghii: cum de a alege și de a aplica?

Pigment pentru unghii: cum de a alege și de a aplica?

Design manichiură în culori strălucitoare este una dintre cele mai bune tendințe ale acestui sezon. Dar, indiferent de diversitatea de tonuri și nuanțe poate găzdui paleta de lac cu gel, vreau întotdeauna să adăugați un cod de bare unic. Acest lucru se poate face cu unghii de pigment. Acesta va da o stralucire mată de stoarcere sau în funcție de tipul de pigment va completa culoarea la pâlpâirea uimitoare.

Concept

Pigmentul se numește o substanță de pulbere care este destinată să confere o culoare a suprafeței. Aceasta ajută să se schimbe tonul sursă de acoperire. Aplicată pe unghiile din acrilic, lac de gel și șelac.

Cu această compoziție, puteți face și un gradient și obțineți culori unice prin amestecarea câtorva nuanțe. În plus, este folosit de designeri pentru a crea desene de culoare.

Un mare plus al unei astfel de decor este abilitatea de a crea un design, potrivit pentru absolut orice arc. Poate fi o afacere modestă sau un stil minimalist, realizat în culori pastelate sau o versiune de lux de seară în culori saturate cu sclipici.

Particularități

Există anumite nuanțe de utilizare a pigmentului în combinație cu diferite baze. Când unghiile sunt în creștere acrilice, acest pigment de colorat poate fi adăugat la acesta într-o cantitate de până la 50%, deoarece compozițiile au o structură și proprietăți similare.

Când lucrați cu lac de gel, este important să respectați proporțiile exacte, La urma urmei, pigmentul reduce rezistența acestei acoperiri. În gelul colorat puteți adăuga nu mai mult de 2% dintr-o astfel de substanță colorantă și în transparent – nu mai mult de 5%.

Dacă compoziția este aplicată într-o formă uscată cu o perie, atunci numărul său nu este limitat. Puteți freca un pigment în orice bază uscată în mai multe straturi înainte de a obține umbra dorită.

Tipuri de acoperire

Acest material de colorare variază în funcție de tip. În funcție de sursa de obținere a unui pigment poate fi:

  • natural+
  • sintetic+
  • metal.
Citește mai mult  Are forma de unghii rotunde

Vizualizarea naturală este obținută prin amestecarea diferitelor rase de minerale. Acoperirile sintetice sunt fabricate din organice organice, cât și din surse anorganice. Pigmenții metalici sunt preparați prin amestecarea diferitelor metale sau aliajele lor.

Distinge aceste coloranți și pentru efectul eșantionului. Poate fi: Matte, Pearl, Shimmering, strălucitor, strălucitor, cu suprapuneri. Alegeți un pigment este necesar în funcție de tipul de design. De exemplu, coloranții de perle vor crea cele mai netede și spectaculoase tranziții atunci când se utilizează tehnica Ombre.

Când combinați diferite texturi ale acestei acoperiri, puteți obține efectul volumului și adâncimea de culoare neobișnuită.

Nu mai puțin unic și modern este un design în stil colorat. Când se agită baza transparentă fără efect lipicios și tonuri diferite de pigere, puteți crea sticlă volumetrică mini-colorată în unghie. Această abordare individualizează decorul, face designul unic.

Tehnica de aplicare

Orice manichiură trebuie să fie pornită cu procesarea unghiilor. Inițial, o acoperire veche este îndepărtată folosind un fluid special. Apoi, cuticula este curățată, iar plăcuțele Olocking sunt procesate. Vârful unghiilor este dat forma dorită, iar întreaga suprafață de lucru este bine lustruit de blad. Reziduuri de praf sunt îndepărtate în mod necesar din placă înainte de aplicarea bazei. Acesta utilizează un disc de bumbac și degresant.

Acum puteți aplica o bază de protecție. folosesc cel mai adesea un lac gel transparent. Apoi, stratul este uscat sub lampa UV. Acum se impune un fin kel și uscat. Prelucrarea fiecărui strat lămpii este de aproximativ două minute.

Poate merge la decorarea. Pentru aceasta, un lac gel transparent și o perie subțire pentru desen, care creează un model pe un strat de culoare. Desigur, aceasta poate fi realizată pe diferite teme și, în orice stil.

Citește mai mult  Alb Franch Idei de design pe unghii cu strasuri

Pe peria ei de tip pigment de culoarea dorită și de a impune peste liniile trasate. Dacă trebuie să luați o altă culoare, atunci periile de epocă șterge despre tesatura de poliester salon. Aplicația produce așa-numitele mișcări conduse, care asigură o densitate maximă a Koller.

Dacă lucrarea efectuează un începător, atunci înainte de a schimba culoarea, este mai bine să se usuce elementul anterior. Dar atunci trebuie să trageți din nou lacul transparent. La sfârșit, se aplică stratul de finisare, iar manichiura finită este plasată sub lampă.

Poate amesteca pigment cu bază acrilică sau lac de gel transparent.

Aici este necesar să ne amintim proporțiile clare, a cărei tulburări conduce la întărirea insuficientă a materialului.

În plus, se recomandă utilizarea unui container separat pentru fiecare culoare. Amestecarea în sine este făcută cu o ciucurie, deoarece vă permite să distribuiți uniform particulele spikeului.

Aplicarea suprafeței

Adesea, designerii Neil livrează un pigment la fundația colorată uscată. Ajută la crearea umbra și depășirea necesară. Aici trebuie să vă amintiți că acest material nu schimbă complet tonul de pornire, ci doar dă strălucirea unei alte nuanțe.

Prin urmare, atunci când utilizați tonuri întunecate de pigmenți de lac și lumină perles, decorul nu va fi complet luminos în locul aplicației. Doar overflow de perle adaugă.

Această tehnică va ajuta la întruchipează designul în stilul metalic sau va da un decor de glitter de aur. O opțiune excelentă va fi Ombre cu tranziții decisive și netezite. Aici este necesar să se facă o rezervare că cel mai bun pigment pare pe culori închise. Pe nuanțele pastelate, tranzițiile și pâlpâirea sunt mai puțin în evidență.

Citește mai mult  manichiura frumoasa cu praf : ce este, idei de design si tehnica de executie

Aplicați în mod corespunzător pigmentul va ajuta un burete de unică folosință pentru umbre. Datorită texturii sale, compoziția se află strâns și bine. Când creați un Kolator pe o manichiură lunară sau spontaneitatea franceză mai ușoară pentru a depăși curba necesară.

Idei de decor

Pigmentul poate fi combinat cu diferite stiluri de design. Utilizarea acestui amestec se potrivește fetelor luminoase care preferă să se evidențieze și să se concentreze pe unghii. Costul. Chiar și atunci când aleg fonduri scumpe pentru același preț, unul sau două bule de lac gel sau 10 pachete de pigment pot fi achiziționate.

În plus, procesul de amestecare diferite culori de pigment este mult mai ușor, și accesibil oricărei fată care nu are competențe profesionale Neil designer-. De exemplu, Frenc cu un efect ombre pe unghii lungi, combinate cu un design lună este greu de gel outlit. Iar atunci când se utilizează pigment și burete, sarcina este simplificată în mod repetat. Și, de asemenea, crearea unei franceză colorate, vreau să subliniez regele vârfului cât mai mult posibil. Un pigment poate face față cu ușurință cu o astfel de sarcină.

În cazul în care există unele aptitudini în desen a modelelor cu o perie de a crea cu ușurință un desen în vrac. Pigmentul poate fi folosit pentru a evidenția strălucirea uneia dintre tonuri, adâncimea de culoare sau tranziții între nuanțe. Un astfel de decor va ajuta la manifestarea unei personalități.

În orice caz, utilizarea acestei compoziții la crearea unei manichiură va reduce semnificativ costul decorului și va oferi posibilitatea de a schimba adesea designul, experimentând cu soluții de culoare.

Despre pigmenți și cum să le folosească, uita-te în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: