Prezentare generală a nuanțelor populare pedichiură și a soluțiilor spectaculoase de culori

Prezentare generală a nuanțelor populare pedichiură și a soluțiilor spectaculoase de culori

Când purtați pantofi în aer liber, este important ca picioarele să pară bine îngrijite și atractive. Trebuie să aveți grijă de acest lucru în avans și să faceți o pedicală elegantă.

O varietate de nuanțe

Astfel încât picioarele au fost irezistibile, în primul rând, ar trebui să decidă clar despre paleta de culori selectată. În acest sezon puteți aplica o mare varietate de nuanțe pentru a accentua imaginea individuală, vă exprimați. Mai jos sunt cele mai frecvente variații.

roșu

Această opțiune clasică cade ca multe femei. Red Marigolds atrage atenția, indică senzualitatea și pasiunea femeilor. Lacuri de gel au o paletă largă de nuanțe diferite – de la corali ușor la flori de cireșe saturate. Puteți să le aplicați ca un strat monocrom sau să utilizați elemente de decor.

Designul poate fi făcut la gust: poate include desene, pietre, paiete și alte tehnici. Principalul lucru este combinarea organic a tonalității selectate.

alb

Această opțiune pare întotdeauna luxoasă. Puteți lăsa un strat monocon pe unghii sau puteți decora cu un design elegant. Interesant în acest sezon sunt combinațiile unei manichiură ușoară cu decorațiuni pe degete mari, de exemplu, câteva pietre sau strălucire. Este demn de găsit pantofi potriviți pentru a sublinia pedichiura de modă NEAT.

Negru

Aceasta culoare are un farmec aparte. În ciuda tonalitatea sa întunecat, o astfel de pedichiura va arata mai multe. Este recomandabil să se adauge desene geometrice, juca pe contraste. Asemenea opțiuni se potrivesc bine celebrării și biroului. Puteți face o gaură pe degetul mare de pe pietre mici sau să umpleți spațiul plăcii de unghii cu camifuburi, pietre.

Tonalitatea pastelului

Acest sezon este relevant pentru a nu fide. Ei vor vorbi despre dragostea naturii, feminitatea va accentua. Tonalitatea nudă arată întotdeauna atractivă și câștigătoare. Ele pot fi combinate cu pantofi și îmbrăcăminte diferite.

Mulți bărbați preferă, de asemenea, exact astfel de nuanțe, crezând că, în felul acesta, femeia își poate exprima toată frumusețea. Puteți selecta o varietate de culori: piersic, albastru moale transparent sau perla, în timp ce le combinați unul cu celălalt.

Roz

Această culoare pare să nu mai ieșite niciodată din modă. Nuanțele roz feminine se aplică nu numai tinere tinere doamne – ton destul de comun și femei mai mature. Acestea pot fi plămâni, opțiuni aproape transparente sau nuanțe luminoase saturate. Culoare cu succes combinată cu diferite tehnici.

Citește mai mult  Idei originale de design de manichiură în culoarea blând-violet

Albastru

Multe tonalitate este asociată cu tema maritimă. Adesea, femeile folosesc pedichiura în nuanțe albastre și albastre, când se plimba în vacanță sau pe mare. Această culoare se înființează pentru o călătorie reușită.

Datorită nuanțelor sale atractive, puteți transforma picioarele într-o lucrare reală de artă. Pe unghiile descriu scoici, locuitori marini, geometrie sau alte modele. Albastrul în sine este destul de saturat și, fără îndoială, atrage atenția asupra picioarelor bine întreținute. Puteți combina cu succes nuanțele, alegeți decorațiuni.

Galben

Această culoare este alegerea oamenilor pozitivi. Chiar dacă starea de spirit este deteriorată, merită să faceți o pedichiură cu adăugarea acestei umbre și puteți vedea cum va începe totul să devină mai curcubeu. Tonalitatea luminoasă este relevantă în acest sezon. Principalul lucru este degetele bine păstrate, deoarece culoarea luminoasă atrage atenția. Puteți lua un lac de gel unic și puteți face o acoperire la modă sau combinați diferite nuanțe, adăugând un design creativ.

Pozițiile de conducere ocupă modele florale pe fundal colorat. Ele pot fi făcute în mod independent sau pot folosi serviciile de masterat de salon cu experiență. Cel mai adesea, imaginea se efectuează numai pe degetul mare. Dar vă puteți crea și de fantezii o singură compoziție pe toate galbenelele.

Turcoaz, menta

Tonuri similare sunt pe partea de sus de popularitate. Puteți aplica o culoare de bază, care va deveni o bază de succes pentru creativitate. Este demn de subliniat stilul unic prin alegerea o nuanță delicată de mentă. Puteți utiliza un pic scânteie pentru a atrage atenția. Nu este nevoie să uite de selecție de culori pedichiura la pantofi, haine și elementele sale – aceasta va crea un arc armonios.

Fucsie

Culoare populare din acest sezon prefera multe femei. tonalitate Bright în sine va fi decorarea picioarelor chiar și într-o versiune monofonic. Puteți alege să decor un lac de contrast și de a face flori drăguț sau modele complicate, cu un bruster subțire. Popularul opțiunea va fi laid din Stras – în acest fel poate fi spectaculos și discret pentru a decora unghiile.

Aur argint

De aur sau argint umbra are magnetism incredibil. Ambele culori pot fi decorate cu pietre, margele, panglici, decorațiuni de volum – puteți chiar să combinați mai multe tipuri de pedichiură. Efectul oglinzii este obținut prin ștergerea. Astfel de picioare vor arăta elegante, atractive și luxoase. În același timp, pedichiura poate traversa armonios manichiura dacă folosim cu tonuri similare sau obiecte de decorare.

gri

Multe doamne consideră că această culoare este neinteresantă și plictisitoare. Cu toate acestea, acest lucru nu este așa, deoarece este tonalitatea gri care este relevantă ca niciodată. Ele sunt potrivite pentru orice de-a lungul și pantofii, sunt o bază excelentă pentru a crea cele mai creative capodopere. De exemplu, puteți desena un desen elegant pe degetul mare, decorați-l cu Shimmer sau Shifts. O astfel de pedichiură va arăta elegantă și la modă.

Citește mai mult  Lace pe unghii: noutăți de design și tehnica de creare pas cu pas

culoarea maro

Pedichiura în tonuri maro vă va ajuta să vă exprimați personalitatea. Aici puteți alege diferite nuanțe: de la mai puțin pentru a fi dezactivate. Culoare perfect potrivită, care nu-i plac tonurile țipătoare. Acesta va fi combinat cu succes cu opțiunile ușoare și chiar perle. Desenele de contrast vor atrage atenția asupra picioarelor bine îngrijite.

Multicolor

Asemenea opțiuni alegeți fete. Ele permit să sublinieze propriul lor stil, să se exprime, să acuze toate cele care înconjoară emoțiile pozitive. Puteți utiliza o varietate de nuanțe și combinații inimaginabile, amestecați tonalitatea, experimentul.

O astfel de pedichiură este o alegere bună pentru vară. Aici puteți vedea abundența modelelor, imaginilor, desenelor, gradientului, paietelor și pietrelor. Principalul lucru nu este de a rearanja, urmând stilul selectat, combinați organic tonalitatea și culoarea hainelor sau a încălțămintei. Este demn de remarcat faptul că lacul de culoare va arăta bine pe mariguri scurte.

Tipuri de pedichiură

Alegerea celor mai bune culori, merită să vă gândiți la cel mai mic detaliu și, de asemenea, selectați tehnica de a efectua o pedichiură ideală. În acest sezon în modă ca o combinații clasice și diferite de tehnician. Scopul principal – face picioarele irezistibile. Mai jos sunt cele mai interesante opțiuni.

Pedichiura franceză

Franța astăzi alegeți multe doamne. Iubeste-l sa foloseasca ambele pe mana cat si pe picioare. O astfel de pedichiură subliniază feminitatea amanta lui. A venit cu succes stilul de afaceri și pentru o plimbare ocazională cu prietenii.

Acest sezon arată la modă ca un francez clasic și opțiunile sale diferite Cu decor. Se potrivesc cu succes în costum de această tehnică cu o linie albă „zâmbește”. Degetul mare poate fi decorat cu un model subțire de tonalitate ușoară. Eficace va arăta ca o versiune oglindă.

Pentru cei care sunt obosiți de combinații clasice, vă puteți sfătui să transformați manichiura franceză cu ajutorul găurilor de la strasurile. Uite că va fi elegant și strălucit. Luați popularitatea ornamentelor colorate, desene pentru a vă ajuta să se exprime chiar și într-un stil clasic.

Maty

Acoperirea mată atrage atenția asupra originalității și catifea. Arata ca o astfel de nuante suculente si saturate. Cea mai căutată culoare a acestui sezon a fost negru, precum și gri, albastru și măslin. Puteți adăuga diferite decorațiuni, dar nu este necesar să vă implicați în pietre pentru a nu supraîncărca compoziția.

Citește mai mult  Lampa cu LED-uri pentru unghii: cum de a alege și de modul de utilizare?

Lunar

Această tehnică este încă la modă. În această versiune, principalul lucru este de a denatura în mod clar și ușor frontierele găurilor. Alegeți adesea nuanțe mai luminoase pentru a implementa astfel de echipamente.

Acesta va fi combinat cu succes cu diferite culori, pietre, paiete, geometrie și desene. Acest sezon este popular cu teme de animale. De exemplu, vă puteți decora degetele sub leopard și puteți evidenția bine cu pietre mici.

Ombre

Pedicitul Gradient este o tranziție netedă a nuanțelor pe placa de unghii. Această opțiune ocupă, de asemenea, pozițiile de conducere atât la îndemână cât și pe picioare. Este important să se creeze tranziții de încercare netedă. Avantajele unor astfel de echipamente pot fi atribuite faptului că arată bine pe gălbenele de diferite forme. Fetele și femeile mature își pot permite să facă o manichiură de gradient cu nuanțele plăcute. El va arăta original și la modă.

Astfel de opțiuni sunt excelente pentru orice haine: Puteți combina o varietate de culori, subliniind stilul dvs. Interesant, Ombre este destul de ușor de îndeplinit chiar și în condițiile casei independent – trebuie doar să luați puțin. Tranzițiile pot fi făcute verticale, orizontale, diagonale. Principalul lucru este executarea calității. Puteți adăuga imagini, elemente de decor pentru a evidenția degetele.

Cum să o facă?

Dacă aveți nevoie să creați o pedichiură creativă, să accentuați frumusețea picioarelor voastre, să le faceți și mai eleganți, puteți vizita salonul de înfrumusețare unde stăpânii experimentați vor putea crea o adevărată capodoperă. Cu toate acestea, dacă doriți să salvați și să dezvăluiți potențialul dvs. creativ, puteți încorpora pedichiura elegantă.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de toate instrumentele necesare care merită achiziționate în magazine profesionale, precum și lacuri selectate. Inițial, este necesar să se pregătească bine degetele, să proceseze cuticulele, să dau forma dorită a plăcii de unghii. Apoi degresați unghiile, luați baza și acoperiți-o o placă de unghii, se usucă în lampă.

Acum puteți acoperi unghiile cu culoarea dorită și faceți orice design, fără a uita să usuce straturile. După ce compoziția este gata, merită să fixați totul cu capacul superior. Apoi trebuie să uscați suprafața în lampă. Totul trebuie făcut cu îngrijire, deoarece va depinde de ea, cât timp va dura pedichiura.

Nu uitați de pre-procesarea picioarelor – aceasta afectează durabilitatea pedichiului.

Despre cum să faci pedichiura perfectă cu mâinile tale, să te uiți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Denisa

    Ce culori și nuanțe populare de pedichiură recomandați pentru a obține un aspect spectaculos și atrăgător? Există vreo soluție care să se potrivească tuturor și să fie ușor de aplicat acasă?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: