Proiectare si decor de o manichiură luminoase

Proiectare si decor de o manichiură luminoase

Cea mai mare parte sexului frumos este capabil de a îmbunătăți starea de spirit din cauza mici, dar maruntisuri placute: noi cercei, ruj de buze, subliniind frumusețea buzelor și albeața dinților, coafura, reușind în câteva minute. Suculent, luminos manichiura – una din aceste lucruri mici care formează o imagine, și atrage de asemenea atenția asupra mâini frumoase bine păstrate. Multe femei cred că vopselele luminoase sunt permise numai în timpul verii, atunci când natura se solicită redundanță în toate – machiaj, haine si unghii acoperire. Cu toate acestea, de divertisment competent imaginea, puteți continua să poarte culori saturate, cel puțin pe tot parcursul anului, creând astfel o mică vară în duș.

Nuante

Oprirea alegerea pe o nuanta luminoasa de lac, în primul rând, cred că, cu ce haine este planificat să-l poarte, și în al doilea rând, să ia în considerare armonia cu tonul pielii. Aceeași culoare arata complet diferit pe „Albă ca Zăpada“ și la doamna întunecată. Mai bine înainte de a alege să se atașeze o umbră aplicat la „ventilatorul“ sau „musetel“, și asigurați-vă că este mare.

Desigur, este necesar să se prevadă și dacă o astfel de manichiură se potrivește în modul de viață al unei persoane care dorește să aplice acest lac. De exemplu, în multe companii, un cod vestimentar clar este prescris până la nuanțele de acoperire a lacului pe unghii. De aceea, înainte de pictura unghiile cu flori sau fructe amuzant, trebuie să se gândească dacă să apară împreună cu ei la locul de muncă. Dacă nu există astfel de probleme, paleta de culori și planul de designer sunt limitate doar de fantezia artistului.

O altă nuanță în alegerea unei culori saturate a acoperirii unghiilor este execuție impecabilă. Orice culoare suculent atrage atenția asupra mâinilor, și astfel de defecte într-o manichiura, ca o cuticula inaccularly circumcis, iritarea formei marginii libere, sunt propuse atunci când sunt aplicate, se vor grăbi în ochi mult mai devreme decât o nuanță neobișnuită. Prin urmare, ar trebui să opriți alegerea dvs. pe un expert dovedit, care pictează nu numai frumos unghiile, dar, de asemenea, face de înaltă calitate și cel mai sigur posibil pentru clientul său.

Culoare

De fapt, expresia „Bright Manicure“ nu presupune doar un strat de un foton de culoare saturate – roz, galben, menta sau lila, cu toate că această opțiune este distribuită. Bright poate fi doar una sau două cuie, restul sunt acoperite cu nuanțe mai calme. Mâinile de la acest lucru nu te uita mai puțin atractive – dimpotrivă, o astfel de contrast a este chiar mai interesant și în stare proaspătă.

Citește mai mult  Bads unghiilor: Tipuri, alegerea și utilizarea

Francezii tradiționale pot fi luminoase, dacă nu sunteți alb „zâmbet“, dar, de exemplu, de culoare-neon bustlated. În prezent, există o astfel de mare selecție de culori și nuanțe de lac (precum și texturi lor – „Ochi de pisică“, nisip, craklers, pluș), care creează propria combinație unică este destul de simplu.

Proiecta

Nu există nici o restricție cu privire la această problemă. In fiecare zi, noi tehnici de lac sunt apar, bazându-se pe ea. Populare Neil Bloggerii experimentează cu instrumente și flori, pune toate acestea pe internet. Dacă doriți, puteți găsi exact opțiunea pe care doriți.

În ceea ce privește tehnicile cele mai populare, acum în combinația de moda de mai multe dintre ele într-o singură manichiura, De exemplu, gradient și modelare sau de gradient și glisoarele (sau tăierii). Kamyfubuki sau „Scales of the Dragon“, arată, de asemenea, bine cu luminoase lacuri, ceea ce le face chiar mai vizibile. Bulk, modelele convexe se uită în mod eficient pe culori saturate, precum și pe aer impermeabil.

Încă în contrast de modă a stratului lucios și mat. Prin urmare, dacă este necesar, să fii culoarea, dar nu vreau să fac o nuanță prea complicată, poți face o manichiură similară. Astfel, mâinile nu vor arăta prea mult și plictisitoare.

Arată bine pentru manichiura „lunară” a două nuanțe luminoase (puteți folosi și una luminoasă, iar al doilea este neutru). De asemenea, merită remarcat faptul că, în acest caz, este posibil să bateți culorile, alternând-le: pe două unghii, mâinile fac godeurile aceleiași culori, stratul principal este alta și pe cealaltă – dimpotrivă – dimpotrivă.

Sezonalitate

Primăvara – Timp de culori și modele de pastel abstract. În acest moment al anului, lalele, orhidee, liliac pe unghii, precum și diferite gradiente saturate, sunt foarte populare, dar în același timp de nuanțe delicate. Roz, lila, albastru, verde deschis – că soloing în manichiură de primăvară.

Citește mai mult  Cum se face o manichiură neobișnuită cu gel de fluturi?

În timpul verii, începe prezent rue de vopsele. Orange, galben, electrician si menta, Fuchsia, salata – o listă mult mai. În plus, este în vara anului cursoare neobișnuit solicitate și desene – fructe, fructe de pădure, teme marine, frunze de toate configurațiile, înghețată și multe altele. De asemenea, în timpul verii vă puteți întâlni o geometrie luminoasă sau un mod de apă, manichiură cu nisip, franceză, cu un „zâmbet“ neon – si acestea sunt doar acele opțiuni care vin la primul. Masters unghiei Serviciu remarcat faptul că este vară, design, care sunt rugați să efectueze clienții sunt cele mai diverse și interesante (pe locul al doilea – noul an).

O astfel de împrăștiere a culorilor și a textului se datorează faptului că mulți vara pe care îi lăsăm să ne odihnim pe mare, insulele și dorința de a picta într-un costum de baie uluitor, susținut de dorința de a completa imaginea aceleiași manichiură uimitoare și pedichiura.

Toamna tonuri de vară își pierd popularitatea, obținându-se nici o nuanță de dovleac mai puțin saturată, Ohre, vin, Marsala, precum și așa-numitele nuante de pietre prețioase: Sapphira, Rubin, Malachita, Emerald, Opal. Acesta din urmă există nu numai în nuanțe de lacuri, ci și în cabluri – pigmenți pulverizați de cea mai mică șlefuire. Deoarece acestea sunt alimentate prin consistență, ele sunt aplicate la unghii prin frecare, pentru care au primit numele lor. De regulă, Wirps au o strălucire foarte puternică (până la oglindă), oferind manichiura un chic suplimentar. Cu bijuterii selectate în mod corespunzător, de exemplu, cu inele și brățări, manichiură cu ștergător arată pur și simplu uimitor.

Iarna – timp sigur, Și în acest moment (mai ales mai aproape de noul an), desenele sunt izbitoare abundența atât pietre mici și pietre, luciul starea de spirit, luxul „unghiile țar“, iar vasele de colectare ale sequin. Lrak – o alta tehnica care este cel mai popular în timpul iernii.

Anul Nou Vacanța – o perioadă în care fetele doresc să facă unghiile lor atractive, Pentru a lovi toate mâinile bine păstrate și frumusețe. Acesta este motivul pentru la începutul lunii decembrie, Neil-bloggeri, Maestru de unghii Service si populare femei de Editions pe Internet începe să se încarce cele mai sălbatice și bogat în decor, strălucitoare și transfuzării desene sau modele, astfel încât clienții reușesc să aleagă cea mai potrivită opțiune și să-l pe ajunul sărbătorii.

Citește mai mult  Designul unghiilor în culoarea albastră albastră

Lungime

Dispute despre ce unghii luminoase Lacquer arată mai bine – pe termen lung sau scurt de înțeles, deoarece pentru fiecare lungime și formă există o nuanță adecvată.

Este de 2-3 mm de marginea liberă a plăcii de unghii – lungimea optimă pentru orice design și îngrijire. Unghiile prea lungi – stiluri și vârfuri – foarte incomod în viața reală, deși arată defect eficient și atractiv.

Din ce în ce mai mult, podeaua feminină alege pentru unghiile scurte (condiționate), deoarece cu ei pot fi efectuate orice acțiuni de rutină și, în același timp, mâinile vor arăta extensiv. În plus, cele mai la modă forme – migdale și pătrat moale – cel mai bine este să se uite la unghiile scurte, iar pătratul formei strânse este mai precisă și frumos pe lungimea medie a marginii libere.

Alegerea marginii libere a plăcii de unghii este mai mare de 4-5 mm, este necesar să se ia în considerare faptul că astfel de unghii sunt mai fragile și fragile, chiar dacă acestea sunt extinse. În plus, vârfuri, stiluri sau varfurilor de balerină ar trebui să arate armonios la îndemână. Proprietarii de plug-in-o lungime scurtă de palmier ar trebui să se abțină de la galbenelele lungi excesive, în caz contrar se va părea vizual că unghiile sunt aproape la fel de mult ca degetele, iar acest lucru nu se va adăuga frumusete la mânere. Doamnelor, ale căror degete sunt lungi și subțiri, ar trebui, de asemenea, alege să aleagă lungimea unghiilor, în caz contrar riscă să arate ca un om care are perii uriașe de mână.

Ei bine, desigur, este demn de amintit că în mod inutil unghiile fantezie lungi arata foarte bine la eveniment complet adecvat, cu o tinuta, make-up si coafura. Pentru viața de zi cu zi, este mai bine să rămână pe un luminos, dar mai puțin de Vitivat manichiură.

Cum de a efectua un simplu si manichiura luminoase, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: