Red-Galben Manichiura: Bright Idei și Tendințe modă

Red-Galben Manichiura: Bright Idei și Tendințe modă

Toamna este considerată o plictisitoare și plictisitoare timp al anului, dar o femeie adevărată știe întotdeauna cum să respire culori strălucitoare la viață și cum să transforme temele de toamnă în favoarea sa. De exemplu, puteți efectua o manichiură în nuanțe de roșu și galben. Aceasta este o combinație luminos și curajos de culori, care, în același timp, se încadrează armonios în peisajul de toamnă.

Soiuri

Gradient

Această opțiune este o tranziție lină a unor astfel de culori contrastante ca roșu și galben. Frumos va arăta dacă adăugarea de note de portocale și alte nuanțe de roșu. În timpul funcționării, comandantul folosește un burete special care vă permite să creați o tranziție armonioasă de la roșu la galben. O opțiune interesantă este de a efectua un gradient variind de la godeuri dintr-o culoare galbenă și se termină cu roșu pe marginea liberă și pe Maizinza mamei în direcția opusă.

Pietrele

Foarte spectaculos și solid pare Frenc roșu cu pietre galbene. Una dintre opțiunile de proiectare – pe trei unghii pentru a efectua o manichiură franceză purpurie, două unghii acoperite complet cu același lac și deasupra lipirii strasului galben și portocaliu. De la pietre, puteți crea o figură a unui arc, colier, stea sau orice altă imagine.

Lunar

Luminoase și neobișnuit de design de unghii lunare folosind nuanțe galbene și roșii. Mai multă manichiură armonioasă va fi capabilă să adauge la aceste culori orice alt ton de contrast, de exemplu, alb. În această culoare puteți picta marginea liberă a unghiului.

Citește mai mult  Cum se face o lacquet de gel de manichiură?

Folie

Versiunea de manichiură de seară – roșu cu folie de aur. Frumos arată mica de aur pe acoperirea unei umbre de burgundă sau scarlat. Principalul lucru nu este să-l exagerați cu folie. Experții recomandă să o acopere doar două unghii, lăsând alte plăci sub varful roșu.

Lepak

Ușor și în toamnă pașnic arată ca o modelare creată folosind nuanțe roșii și galbene. Puteți tăia acoperirea frunzelor de toamnă sau creați o viață roșie-galben. Este mai bine să efectuați o manichiură în tehnica de modelare pe unghiile formei ovale, în formă de migdale și acută. Dacă comandantul aplică o compoziție laconică în design, atunci unghiile scurte sunt potrivite.

Sticking

În acest caz, maestrul pune imagini și ornamente pe placa de unghii folosind ștampile speciale. Aici fantezia stilistului și clientului pot fi nelimitate. Contrast Bright Scarlet și modelele galbene Uită-te frumos la tehnica Speedpinge într-o varietate de variații.

Proiecta

Toamnă

Doar perfect arata frunze galbene si rosii pe fundal negru. Poate fi frunzele de arțar, stejar și forme clasice simple. Chiar mai eficient arată un astfel de design folosind paiete.

Flori și fructe

Proaspete și distractiv să arate mere roșii, ardei, morcovi pe fundal galben strălucitor. Dacă doamna dorește să vadă florile pe unghiile sale, ele pot fi efectuate în nuanțe de stacojiu și galben pe acoperirea oricărei culori.

Anul Nou

Designul de iarnă nu trebuie neapărat să se spargă albastre și nuanțe albe. Adăugând culori roșii și galbene la peisajul de Anul Nou, comandantul creează o dispoziție festivă pentru toată lumea. Poate fi jucării de Crăciun, ghirlande de Anul Nou, bomboane strălucitoare festive.

Citește mai mult  Noutati si idei de design manichiură în culori gri

Starea de spirit romantica

Steagul spaniol

Țara misterioasă a Spaniei nu lasă niciun turist indiferent. Întorcându-se de la restul, femeile încă își amintesc vacanța lor uimitoare pentru o lungă perioadă de timp și își pot exprima sentimentele în manichiură. De exemplu, puteți descrie pavilionul spaniol pe unghii sau pentru a acoperi placa cu linii galbene și roșii de tipul steagului spaniol.

Foc

Manichiura de incendiu este pasionat si cudranie. Focul poate fi descris folosind abstractizarea nuanțelor de eșarlet și galben și puteți desena o flacără. De exemplu, foarte cu succes va arăta flăcări caustice pe fundal negru. Aceasta este o manichiură pentru încrederea în sine, unele femei îndrăznețe. Dacă introduceți paiele în foc, acesta va da cota de proiectare a romantismului.

Cu ajutorul nuanțelor roșii și galbene, este posibil să se creeze o manichiură pe orice subiect și folosind cele mai diferite echipamente. Designul realizat în această culoare atrage întotdeauna atenția și poate fi folosit pentru cea mai diferită imagine – în fiecare zi, seara, solemnă.

Cum să atragă focul pe unghii, veți învăța în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: