Smart Enamel unghii: caracteristici, tipuri și metode de aplicare

 Smart Enamel unghii: caracteristici, tipuri și metode de aplicare

Mâinile frumoase și bine îngrijite – carte de vizită a oricărei femei. Uneori este dificil să se realizeze o vedere prezentabilă a unghiilor fără îngrijire adecvată. O serie de „smalț inteligent” pentru unghiile rezolvă în mod cuprinzător problemele plăcii de unghii și cuticula. Produsele americane de marcă Produsele franceze sunt împărțite în mai multe grupuri, fiecare dintre ele fiind destinate terapiei unice. Ele sunt absolut sigure și potrivite pentru persoanele de diferite vârste.

Caracteristicile produselor de îngrijire a unghiilor

Plusurile produselor „Smart Enamel” includ o calitate și o eficiență excelentă. De asemenea, trebuie remarcat faptul că produsele de îngrijire a unghiilor din brandul american pot fi achiziționate la orice magazin (opțional specializat) și la un preț accesibil. Utilizarea bunurilor „smalț inteligent” nu necesită cunoștințe și abilități speciale. Orice femeie poate avea grijă independent de sănătatea unghiilor sale, provocând mijloacele acestui brand, care, dotată cu o ciucuri confortabile și diferă rapid uscarea.

Dezavantajele produselor sunt încă prezente. De exemplu, fondurile nu se disting prin persistență și sunt supuse îngroșării rapide.

Cum se utilizează regeneratorul pentru așezarea unghiilor?

Seria „Smart Email” cuprinde 28 de elemente care contribuie la îmbunătățirea și tratarea plăcilor de unghii deteriorate și deteriorate. Regeneratorul pentru unghii de așezare este inclus în grupul de reducere a medicamentelor. Sarcina principală a acestui „medicament” este o luptă împotriva încălcării metabolismului de apă-grăsime. Este acest „boală” care conduce placa de unghii în „disident”. Ca urmare a încălcării metabolismului unghiilor, pierdeți umiditatea necesară și trasă. Manichiura cu utilizarea lacurilor decorative Problema nu va rezolva.

Ca parte a regeneratorului unghiilor de așezare, multe substanțe benefice, inclusiv – componente naturale: extracte de usturoi și bambus.

Primul este un consolidator natural care ajută la atingerea durității „diamantului” plăcii de unghii. Un extract de bambus este proiectat pentru hidratare profundă și de nutriție nutriționale. Bamboo este cunoscut în China, acesta va fi folosit cu nerăbdare în cosmetologie de Est.

Citește mai mult  Caracteristicile unei manichiură galbenă pe unghiile scurte

Impactul „smalțului inteligente“ pe unghii, după cum urmează:

 • Formarea unei baze puternice a plăcii de unghii+
 • În cazul unui pachet – durabil „lipire“+
 • hidratare și nutriție suficientă+
 • Prevenirea fragilitate și deformarea unghiilor+
 • Protecția împotriva factorilor externi (deteriorarea mecanică și influența substanțelor chimice).

Metoda de aplicare a unui regenerator de stabilire a unghiilor este caracterizată prin simplitate. Firește, instrucțiuni simple de utilizare atașat la flaconul cu lac. Pentru aplicarea corectă, este necesar să se înțeleagă mai multe despre:

 • Pregătirea plăcilor unghiilor: îndepărtați cu grijă plăcile grase și stratul superior (keratina)+
 • umeziți discul țesute într-un lichid lacurilor și a șterge fiecare unghie la uscarea completa+
 • Cu ajutorul unui PAILER (blând) un pic „eliminați” stratul superior superior+
 • Acoperiți fiecare strat subțire de unghii de regenerare și lăsați-l să se usuce (1-2 minute)+

 • Repetăm ​​această procedură de 2 ori pe zi timp de 6 zile, fără a șterge porțiunea anterioară (fiecare strat nou cade pe cel vechi)+
 • Pentru a șasea zi, procesăm unghiile cu lac numai în orele de dimineață, iar seara cu ajutorul unui mijloc special „complex 2 în 1” (marca „smalț inteligent”), eliminăm acoperirea+
 • O zi complet odihnindu-se din mijloace+
 • Din cauza săptămânii viitoare, revenim din nou la procesul activ de „restaurare” a plăcii de unghii, urmând instrucțiunile furnizate.

Cursul total al „tratamentului” variază de la două luni până la șase luni – în funcție de starea grandiilor dvs.

Trebuie remarcat economia acestui medicament. Potrivit recenziilor clienților, o sticlă este suficientă pentru 3 luni de utilizare regulată.

Produse populare

În plus față de regenerator pentru ouarea unghiilor, În gama companiei americane nu există mijloace mai puțin eficiente pentru restabilirea și creșterea unghiilor.

 • Norocul consolidat. Această compoziție este bogată într-un complex de vitamine, precum și de calciu și proteine. Instrumentul este aplicat la secțiunile deteriorate ale plăcii de unghii. În plus, protejează unghiile din „laminare”.
 • Mijloace de recuperare. Se recomandă utilizarea doamnelor cu fragilă și fermitate cu gălbenele. Proprietățile sale de vindecare vizează restaurarea plăcii cu compoziția acidului de fructe alfa inclusă în compoziția fructelor alfa și a vitaminei A.
 • Lac „3 în 1”. Este bogat în vitaminele A și B5, contribuie considerabil la creșterea cuiului și face plăcile cu elastic, strălucitor și sănătos. De asemenea, „Smart Enamn 3 în 1” acționează ca protecție împotriva bolilor fungice.
Citește mai mult  Dispozitive puternice de manichiură: caracteristici, soiuri și subtilități de selecție

 • Unelte de îndepărtare a cuticulei. Acest medicament este utilizat pe scară largă în manichiura europeană. Acesta conține vitamine (A, E), suc de aloe și extract de alge marine, care au efect antiinflamator. Cuticula „ucide” hidroxidul de potasiu, este ușor de îndepărtat (fără foarfece).
 • Ulei de atenuare a cuticulei. Compoziția sa este bogată în beta-caroten și vitamine ale grupului A și E. Uleiul hrănește și înmoaie pielea lângă placa de unghii.
 • Acoperire cu diamante. Drogul netede nereguli și plăci brute. Ca parte a fondurilor există o pulbere de diamante. În plus, acoperirea este îmbogățită cu vitaminele grupei E și A, care afectează în mod favorabil aspectul cuiului. Acest lac este adesea folosit ca o acoperire independentă, care vă oferă unghiile.

Comentariile clienților

În majoritatea cazurilor, recenzii de produs „Smart Enamel” – pozitiv. În special, consumatorii remarcă faptul că, cu utilizarea regulată a mijloacelor acestui brand, suprafața plăcii este transformată considerabil. Unghiile devin dens, strălucitor și puternic. De asemenea, de remarcat creșterea lor. Cumpărători, accesibilitate marcate și prețul economic al „smalțului inteligente“ pentru unghii.

Cu privire la utilizarea „smalțului inteligente“, a se vedea video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: