Tsar-Nailing : caracteristici și opțiuni de design original manichiura

Conținutul articolului
 1. Avantaje
 2. Ideile de manichiura
 3. Sfat

 Tsar-Nailing : caracteristici și opțiuni de design original manichiura

Neil-industrie în fiecare sezon oferă noi tehnici și idei de manichiură, dar pentru o lungă perioadă de timp există întotdeauna un accent pe un cui.

Avantaje

Această manichiură este relevantă pentru mai multe sezoane datorită particularităților sale.

 • Universalitate. O astfel de manichiură este la fel de bună să se uite la unghiile lungi și scurte, deoarece decorarea unui cui distras semnificativ de imperfecțiunea restului unghiilor. O paletă competentă, împreună, va fi capabilă să-i facă perfectă. În plus, această opțiune este potrivită pentru garderoba de seară, și pentru uz casual. Un astfel de design nu are restricții pentru fete după vârstă. Este potrivit atât pentru tineri, cât și pentru femei în vârstă.

 • Variabilitatea crabului. De regulă, este decorată în această tehnică pentru a unghi fără nume sau degetul mare. o astfel de „țar-cui“ pot fi alocate de strasuri, paiete, pietre, desene, pene. În acest caz, nu există restricții, principalul lucru este că organic privit cu restul unghiilor.

 • Execuție ușoară. Această tehnică de proiectare este una dintre cele mai simple și rapide, datorită căreia îi merită mai multă atenție din partea reprezentanților sexului fin. În același timp, viteza nu afectează calitatea acoperirii. Doar să se concentreze un singur cui durează mult mai puțin timp.
 • Individualitate. Acest design este aproape singurul în cazul în care vă poate arăta stilul individual. În acest caz, accentul se poate face nu numai pe unghii standard, acceptate, dar, de asemenea, pe alții. Puteți experimenta cu nuanțe și combinații de materiale diferite. Toate acestea vor crea un design exclusiv.
Citește mai mult  Decât puteți șterge lac de unghii în cazul în care nu există nici un lichid de îndepărtare?

 • Asocierea cu multe nuanțe și aparate de tehnologie. Accentul poate fi făcut în manichiura franceză și în stilul minimalismului, în culoarea monofonică și în culori pastelate. În toate tipurile, un astfel de design este acceptabil și relevant.

Ideile de manichiura

Manichiura franceză clasică poate fi, de asemenea, „diluată” în condiții de siguranță cu ajutorul „cuiului tsar”. Și din acest lucru nu va fi mai rău, dar dimpotrivă, va juca cu vopsele noi. Într-o astfel de manichiură un cui, puteți decora pietre, atunci ea va deveni mai maiestuos și regește strălucitoare, și vă puteți concentra folosind desen, atunci o astfel de franceză va fi relevantă în orice moment și pentru orice celebrare.

Stilul minimalism este încă relevant și capabil să se adapteze cu succes la orice experimente. Pentru a face acest lucru, este suficient să acoperiți unghiile într-o singură culoare, iar „tsar-unghiul” este alocat cu pietrele de straturi.

În acest caz, acesta va fi potrivit pentru cadrul gaurei cu pietre mici sau acoperirea întregii scumpe.

Tonuri întunecate și se concentrează pe un cui recent devine un fel de clasic, care este, de asemenea, acceptabil în mediul oficial și la evenimente solemne. În acest caz, accentul este mai bine de făcut în culori calme și fără detalii. În acest caz, modelele geometrice, motive de legume și animale și o mică proporție de strălucire sau stras sunt potrivite, deoarece manichiura însăși în culori închise este vizibilă.

Într-un mod complet diferit, ar trebui construit designul manichiurii în culori pastelate. Pentru a face acest lucru, accentuați unghia poate fi și, uneori, este necesar să utilizați un scânteie de culoare contrastantă, stras sau o piatră mare.

Citește mai mult  Acril pentru unghii: ce este și cum să-l folosească?

Ombre tehnica cu accent pe un cui din fiecare mână arată nontrivial și va atrage atenția din partea înconjurătoare. O astfel de manichiură în tonuri suculente și calde cu accent de vegetație va deveni parte integrantă a imaginii de vară.

Sfat

O astfel de manichiură este chiar o viziune versatilă, dar Când este creat, merită să adere la anumite reguli.

 • Pasiunea excesivă a pietrelor în combinație cu nuanțe luminoase nu este întotdeauna adecvată, iar o astfel de manichiură este extravagantă și provocată.

 • Combinația excesivă a mai multor tipuri de design, cu accent, nu aduce întotdeauna rezultate datorate și poate părea ridicol și a răsfățat aspectul unghiilor.

 • Pentru o manichiură cu accent, este deosebit de important să se monitorizeze starea și înălțimea unghiilor. Deci, pietrele sau pietrele, desenul care se confruntă sau șterse sunt supuse ajustării imediate.

 • Când alegeți o paletă pentru un astfel de design, preferința este mai bună pentru a da nuanțe clasice.

Mâinile bine îngrijite în combinație cu această manichiură va crea cea mai favorabilă impresie a unei femei.

Pe designul de unghii „Tsar-Nail”, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: