Michael Water L Oreal: Descriere și diversitate

Michael Water L  Oreal: Descriere și diversitate

apă Michael marca la L’Oréal Paris iubit de majoritatea fetelor din întreaga lume. În ciuda valorii bugetului destul, se descurcă cu toate sarcinile cu toate sarcinile: curăță suprafața și îmbunătățește starea pielii feței.

Particularități

apa micelara de la L’Oréal Paris are o masă de avantaje pentru a distinge produsul împotriva altor mijloace micelare. Efectul de lichid este foarte rapid, dar productiv – se descurcă perfect cu noroi, praf, convenționale și produse cosmetice rezistente la apă. Produsul nu provoacă iritații, mâncărimi sau orice roșeață, și, prin urmare, vine chiar și pentru proprietarii de piele sensibilă. Sticla convenabil este potrivit pentru o călătorie lungă și pentru uz casnic.

Apa micelară de la L’Oréal include microparticule insolubile speciale numite micele. Ei au capacitatea de a atrage poluarea, absorbi transpirații în exces și, prin urmare, curățați suprafața feței.

Datorită acestui fapt, după utilizare, pielea rămâne proaspătă și netedă, fără de film lipicios, senzație de senzații sau strălucire gras.

În plus față de micelii de surfactant lichid constă din apă purificată și, în unele cazuri, uleiurile de curățare, componente extracte vegetale și altele. Alcoolul și alcaline în compoziția. De regulă, agentul clasic plecarea de la L’Oréal nu are un miros sau culoare.

Produsul este considerat hipoalergenic, dar în unele cazuri apariția unei reacții alergice la una dintre componente este încă posibil. Amestecuri pot fi aplicate chiar si cu cooperose, dermatită sau acnee, dar ar trebui să fie gata ca pielea deshidratată poate trage ușor. Lichidul este cheltuit destul de economic, și, prin urmare, clasic sticla 200-millilitone este suficient pentru o lungă perioadă de timp.

Gamă

apă micelară L’Oreal Pentru pielea uscată și sensibilă este produs hipoalergenic care nu conține alcool, parabeni și aromatizanți. Lichidul nu numai pentru a face față eficientă de curățare a feței, dar, de asemenea, de sedare a pielii. Micelii, fără a se crea prea multă frecare, eliminați murdăria, chiar și cu zona sensibilă din jurul ochilor. Produsul include glicerol care este o componentă de hidratare, care este responsabil pentru menținerea umidității în derm. Produsul vândut în flacoane de 200 ml și 400 ml. Este recomandat să-l folosească de două ori pe zi.

Citește mai mult  Idei de machiaj casual pentru ochi verzi

marca de produse, proiectate pentru ten normal si mixt, responsabil nu numai pentru purificarea de suprafață, dar, de asemenea, o echilibrare a zonelor uscate și uleioase. Ca parte a nu alcool, parabeni și arome, dar există miceliile. Produsul nu provoacă alergii, nu creează iritații și, în general, îmbunătățește starea derma.

Pentru produsul clasic, se folosește o formulă ce conține apă purificată 95%. Produsul este disponibil și în volume de 200 și 400 mililitri.

apa Biphase este recomandat pentru orice tip de piele. Produsul este format din două faze – apă și ulei, amestec care se poate realiza un efect maxim. Mijloacele se descurcă cu eliminarea chiar cosmetice rezistente la apa, nu lăsând în urmă filmul gras și nu forțând suprafața sensibilă. Ca rezultat, faza apoasă a produsului conține micele, murdăria atragerea și faza de ulei, vopsite într-o nuanță albastră și saturat cu uleiuri de curățare, îmbunătățește efectul apare.

În plus față de produsele de mai sus, în gama L’Oréal Paris sunt 2 mai multe mijloace folosite în cazuri speciale. Primul este un mijloc Pentru a elimina machiaj de buze si ochi. Este de două straturi, fiecare dintre straturi este responsabil pentru funcția sa.

Stratul întunecat este saturat cu uleiuri ușoare care se descurcă cu succes cu purificarea profundă chiar pielea sensibilă. Stratul de lumină este o loțiune care se descurcă cu tonifiere și împrospătarea feței. În plus față de complexul de ulei, glicerina este de asemenea inclusă pentru hidratare, precum acid salicilic, care accelerează procesele metabolice. Această combinație de produse se confruntă cu chiar produse cosmetice rezistente la apă, nu irita ochii. Puteți utiliza mijloacele și atunci când poartă lentile de contact.

Prezent în linia de produse, de asemenea, mijloace pentru eliminarea machiaj cu ochii sensibili. Produsul include alantoină, care este responsabil pentru îngrijirea suplimentară a genelor și a calma pielea sensibila a pleoapelor, precum și pantenol cu ​​capacitatea de vindecare.

Produsul este recomandat pentru utilizare atunci când poartă lentile de contact.

Cum se utilizează?

Aplicați apă micelară L’Oreal pentru îndepărtarea machiajului este foarte simplu. Discul de bumbac este înmuiate abundent cu lichid, după care este utilizat pentru purificarea pielii. Deplasați tamponul trebuie să fie cu atenție, fără a apăsa și în mod ideal pe liniile de masaj.

Pentru o curățare mai profundă, un disc umezit trebuie atașat de secole timp de câteva secunde sau chiar un minut, apoi îndepărtați reziduurile de instrumente cosmetice prin cheltuielile pe linia de creștere a genelor.

Deși producătorii consideră că este opțional o spălare suplimentară, cosmetologii sunt încă recomandați pentru a clăti apa rece. Nu imediat după curățarea pielii pentru a folosi crema de grăsime, deoarece poate bate porii. Dacă apa micelară umezită dermei, atunci puteți refuza alte produse cosmetice cu utilizarea altor produse cosmetice.

Citește mai mult  Corectarea machiaj permanent

Revizuirea recenziilor clienților

Recenzii despre Micellar Products L’Oreal sunt destul de o varietate. De exemplu, un cumpărător nu a ales ca apa pentru eliminarea machiaj cu piele uscata si sensibila. În primul rând, a fost deranjat de o compoziție care conține componente capabile de alergii sau care provoacă iritații ale pielii sensibile. În plus, cumpărătorul dezamăgit a rămas în efectul. Rimelul de obicei, umbre și creioane au fost închise cu dificultate, și un disc de bumbac în ochi a fost necesară pentru a condus de mai multe ori și cu anumite eforturi.

O altă fată, aceeași apă micelară a placut mult mai mult. Ea a avut, de asemenea, plângeri la compoziție, dar a fost mulțumit de efectul – cosmetice spălate rapid, în timp ce nu părăsi filmul lipicios, fără verdeață. Cumpărătorul, petrece câteva teste, a concluzionat că, cu cosmetice obișnuite, instrumentul se descurcă minunat, dar nu este încă pentru a elimina. Pielea nu a fost copleșit, dar lichidul, care se încadrează în ochi, ușor ciupit.

Un alt cumpărător a lăsat un feedback interesant despre apa micelară destinată pielii normale și mixte. Ea a plăcut imediat absența oricăror mirosuri luminoase, precum și lichid transparent. Consumul de produse sa dovedit a fi moderat – ambii ochi au ieșit în general 2 discuri de bumbac impregnate, iar altul a fost necesar pentru a elimina produsele cosmetice din buze. Cosmetice cu fetiță din piele spălată prin alte mijloace. Interesant faptul că ea nu numai că nu numai că nu a spălat apă micelar după utilizare, dar uneori chiar folosită ca tonic. Ca rezultat, nu au apărut nici o iritare, uscare sau roșeață. A fost, de asemenea, o strălucire de grăsime și un film lipicios.

Citește mai mult  Angajații de îndepărtare a machiajului: Ce este, cum și pentru ceea ce sunt folosite?

Comentarii foarte bune au fost despre apa micelar biphase potrivit pentru toate tipurile de piele. Mulți cumpărători au sărbătorit curățirea de înaltă calitate, chiar și cosmetice impermeabile fără uleiuri și lipicioase. Cu toate acestea, în unele cazuri, produsul a deranjat ochii. Pentru un feedback detaliat de la una dintre fete vă permite să vedeți o imagine clară a acestui mijloc „Lool Paris”.

Avantajele unui astfel de Micaitelki au inclus, de asemenea, o sticlă confortabilă, al cărui acoperire este ușor de deschis.

Compoziția a fost indicată pe ambalaj, nu au apărut reacții alergice. Consumul alimentar a fost moderat – sticla standard a fost suficientă timp de 1,5 luni, cu condiția ca utilizarea de zi cu zi. Produsul a fost cuplat cu curățarea feței pe perfect, iar pielea nu avea nici măcar frecat. Potrivit femeilor, discuri de bumbac impregnate au fost suficient să se atașeze la secole acoperite timp de câteva secunde, după care resturile de produse cosmetice a rămas ușor eliminate. Înainte de utilizare, în mod necesar, conținutul sticlei trebuie să fie în mod necesar agitat pentru a conecta 2 faze: conținând ulei și conținând miceli.

După aplicarea de apă micelară pentru un confort sporit, o fată se spală reziduurile de pe ei de spumă feței. În cazul în care lentilele trebuie puse imediat după spălare machiaj, senzații neplăcute au apărut. de film gras și strălucire lipicios după procedura a fost absentă.

În videoclipul următor veți găsi o prezentare detaliată a micelara apei L’Oreal.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: