Perlele Micellar Negru Perle : Caracteristici și compoziție

Perlele Micellar  Negru Perle : Caracteristici și compoziție

Deși astăzi multe companii au apă micelară în sortimentul lor, marca de produs „Perlele Negre” rămâne cea mai iubită în multe femei. Popularitatea mediului oferă nu numai costuri reduse, ci și un rezultat de calitate din utilizarea. Luați în considerare în detaliu caracteristicile și compoziția apei micelar „perle negre”, argumente pro și contra, precum și nuanțele de aplicare.

Caracteristici și compoziții

marca micelara de apă „perle negre“, la fel ca orice alt brand, conține componente speciale – micele capabile să „colectare“ particule de murdăria de pe suprafața pielii. Datorită prezenței acestor substanțe, precum și absența alcalii în compoziție, produsul nu traversează dermei, dar perfect se descurcă cu curățirea ei.

apa Miccellar brandului rusesc este reprezentat în mai multe variante, cu diferite compoziții, Care vă permite să alegeți un produs, ideal pentru orice tip de piele. Nu este, de asemenea, interzisă utilizarea pe zonele sensibile ale feței – buzelor și în jurul ochilor.

În plus față de funcția de curățare principală, la micelleka, să contribuie eliminarea toxinelor acumulate in organism, care încetinește procesele de îmbătrânire.

Deși compozițiile de produse micelare ale brandului sunt ușor diferite, dar unele componente sunt încă universale. În primul rând există apă mereu purificată, după care este necesară propilen glicol, este un solvent permis să se utilizeze în majoritatea lumii. Sigiliile se înmoaie suprafața pielii și, de asemenea, a curățat cu atenție. Allantoin ajută la reducerea dimensiunii porilor și elimină celulele moarte.

in afara de asta, Compoziția are un umidificator natural obținut din sfecla de zahăr și acid ascorbic. Uree este un antiseptic capabil să aducă formaldehidă din corp. În cantități minime există formalin, glicerină și sare EDTA. Extractele de trandafiri și laminarii sunt jucate din componente ale plantelor.

Avantaje și dezavantaje

Michael apă „Black Pearl” are multe avantaje.

În compoziția sa nu există coloranți, arome și alcool, dar există un număr mare de componente pentru pielea pielii.

Ea face rapid și eficient cu demacid, nu lăsând filmul gras sau senzația de lonjeronul. Produsul bine hidratează pielea, iar unele dintre variațiile sale de aprovizionare, de asemenea,. apa micelara este disponibil într-o sticlă convenabilă, cu o capacitate de 250 sau 750 ml.

Citește mai mult  Cum sa faci machiaj pentru fotografie pe pașaport?

Nu există dezavantaje evidente ale mijloacelor, cu excepția faptului că este posibil să se numească utilizarea greșită a produsului, care este turnat în curățarea slabă și o serie de consecințe negative. În plus, există o serie de contraindicatiile folosind micellets. Medicamentul nu trebuie utilizat în prezența inflamației sau cosuri pe piele, ștergere cu un disc de bumbac agravează situația.

În plus, titularii de ten gras nu sunt mai bine limitate la o singură utilizare a apei micelară, dar, de asemenea, să utilizeze alte instrumente de curățare a pielii.

Gamă

Michael apă „Extreme hidratantă“ Vânzare într-o sticlă de 250 de mililitri și este potrivit pentru orice tip de piele. Remediu recomandat pentru fete de 20 de ani si mai in varsta. Este potrivit pentru a face machiaj, si pentru curatarea pielii convenționale.

Compoziția include componente cum ar fi apa ghetarului si acid hialuronic. Hyaluronic este responsabil pentru umectarea de zi cu zi și menținerea echilibrului apei. apa Glacical reface pielea si calmeaza ei. Datorită hidratare profundă, pielea nu suferă de tragere și de tăiere. in afara de asta, apă micelară se descurcă cu îndepărtarea de produse cosmetice, care nu irită suprafața și fără a crea disconfort.

apă Mycellar „efect pulbere“ este vândut într-un pachet de 200 mililitri. Acesta intră în seria „curățarea și îngrijirea“ și este potrivit pentru pielea normala sau combinate. Acest agent este recomandat pentru femei de la 20 de ani. Produsul include o astfel de componentă ca esența de orez, care este un antioxidant și o sursă de vitamina E.

Potrivit producătorului, după ce a folosit lichid, pielea rămâne curată și ca și cum ar fi crema de băut. Un astfel de sentiment este salvat aproape 24 de ore. Utilizarea mijloacelor pentru Demakius și hidratantă este recomandată în fiecare zi.

Citește mai mult  Rating-ul dintre cele mai bune ape micelare

Micellar Apă „Efectul cremei” este produs de un volum de 200 de mililitri. Este potrivit pentru pielea uscată și sensibilă și face parte din programul „Cleansing and Care”. Puteți utiliza acest instrument de la 20 de ani. Produsul include proteine ​​de mătase bogate în aminoacizi, peptide și alte substanțe active.

Instrumentul este potrivit chiar și pentru o piele foarte sensibilă și oferă îngrijire similară utilizării cremei. Cu această mică apă, produsele cosmetice sunt îndepărtate de o singură mișcare.

Universal Michael Apă de la „Black Pearl“ este proiectat pentru a purifica feței, pleoapelor și buzelor. Este produs fie printr-un volum de 750 mililitri sau un volum de 250 mililitri. Acest instrument este potrivit pentru orice tip de piele. Compoziția produsului este destul de diversă. Amestecuri de extract conțin Nasturtium, îmbunătățirea metabolismului în epiderm celule, si ulei japonez Camellia, care are proprietăți antioxidante și piele liniștitor.

În plus, în compoziție sunt hidratare acid hialuronic, precum colagen lichid, conferind pielii de elasticitate. Direct curățarea suprafeței se produce datorită acțiunii micelelor.

Judecând după comentarii, utilizarea regulată a produsului vă permite să rezolve problema chiar de puncte negre.

Aplicație

Folosiți apă „perle negre“ micelare aveți nevoie de două ori pe zi – dimineața și seara. Dimineața Utilizați vă permite să curățați pielea de pe piele vorbind peste noapte, iar seara vă permite să scapi de produse cosmetice și de poluare.

Discul de bumbac este înmuiat cu fluid micelar, după care produsele cosmetice curățate cu suprafața mișcărilor calme produse de linii de masaj. Pentru a șterge pleoapele, trebuie să faceți un disc țesut impregnat la ochi pentru câteva secunde, apoi eliminați rămășițele, încercând să nu frecați pielea. După ce a completat utilizarea apei micelar, este mai bine să clătiți fața cu apă obișnuită sau să o clătiți cu un gel pentru spălare.

Examinați recenzii

Recenzii despre cosmetologi și iubitori Despre Micellar Products Brand „Perlele negre” sunt destul de variate. Fața universală, buzele și pleoapele cu ser activ de 20% primesc adesea răspunsuri entuziaști. De exemplu, mulți au rămas în plăcere complet de tot – de la flaconul de 750 ml cu un dozator convenabil și se termină cu o valoare mică. Potrivit comentarii lor, compoziția este bogată în diferite componente de îngrijire, de exemplu, vitamina C, Camellia ulei, acid lamaie, extract de Laminarial și alte. Dozatorul sub forma unui musetel face posibilă aplicarea unui lichid pe un disc de bumbac, nici chiar de cotitură sticla.

Citește mai mult  Crearea de machiaj in culori reci

apă micelară a fost utilizată pentru a efectua procedura de demakiusage și curățarea feței. Pe pachet, sa afirmat că mijloacele și să curețe zona sensibilă a ochilor sunt adecvate, iar iritarea nu se produce. Nu a fost nici o nevoie de a freca pielea. Cumpărătorii au fost curățate cu apă micelară după utilizare, deoarece un film subțire lipicios a rămas pe suprafața.

Feedback-ul pozitiv poate fi găsit despre apă micelară „Extreme hidratantă“. Unii cumpărători nu i-au plăcut sticla cu o gaură destul de mare, dar mulțumită rezultatului. După utilizare, pielea a ramas curat, dar nu supraîncălzit. Apropo, Micitaleka a acționat destul de repede, atrăgând instantaneu poluarea și fără a crea nevoia de frecare activă a pielii. Deși despre hidratarea extremă, nu ar trebui să spună că pielea a rămas într-adevăr hidratată și netedă. Chiar dacă nu este posibil să clătiți fața după utilizarea produsului, nu se vor determina consecințe negative.

dar Micellar Apă „Efectul Poodry” nu folosește aceeași dragoste a clienților. Potrivit multor fete, o substanță binecuvântată nu absoarbă nici măcar într-un disc de bumbac, ceea ce înseamnă că nu poate fi folosit în scopul propus. Mai mult, produsul nu face deloc cu sarcina – când zona de ochi este demacrată, ea câștigă doar rimelul și nu se spală de pe ochi. Pierderea activă a ochilor, fata poate îndepărta o parte din pigment, dar cealaltă parte va pleca între gene și colțul ochiului. Singurul avantaj care a numit cumpărătorul a fost lipsa de tăiere și iritare a ochilor.

Cu caracteristicile utilizării apei micelar „Black Pearl” poate fi găsită în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: