Strângere: descriere și creație

Strângere: descriere și creație

Pielea netedă, strălucitoare și bine îngrijită este principala sarcină a mării Meicap. Ce fel de produse cosmetice sunt necesare pentru a crea o imagine similară și cum să faceți machiaj pe cont propriu la domiciliu – vom spune în revizuirea noastră.

Ce este în machiaj?

Numele său este strobing de la lampa de strobe, este folosit atunci când conduceți fotografii. Când fotografiați, clipește și evidențiază zonele proeminente ale feței. Ca rezultat, aspectul arată mai sculptural și expresiv.

Primul „iubit” noul stil de trendsetters din Asia. În curând, noul meycap ar putea fi văzut pe referințe podium de la Prada la Versace. În urma ei „înghețate“ bloggeri populare frumusete de la Instagram.

O astfel de popularitate în creștere rapidă se explică foarte simplu. Depozitare permite:

 • Lighten și de a evidenția proeminente zone faciale+
 • Asigurați-seducatoare machiaj strălucire umedă pe bază+
 • atinge un odihnit și sănătos+
 • efectua o ajustare moale de pene brute, păstrând în același timp senzația de naturalețe.

creare machiaj tehnica drepturilor relativ tineri. Ea a mutat pe ondulațiilor Beauty Olympus, care a fost într-o singură dată în Top Beauty Trends din cauza lui Kim Kardashian. În conturare, atenția se concentrează asupra schimbării vizuale în persoana prin întuneric și corectori de bronzare. Aceste obiective se pronunță machiaj pometi, vizual reduce nas și bărbie redau – toate acestea vă permite să creați o imagine clară și sofisticat.

Cu toate acestea, în ultimii ani, stilul natural este cu încredere a avut loc în tendințele. Pentru a face machiaj mai natural, corecție utilizare folosind alinierea accente palpaitoare luminoase. Această tehnică este de suprimare a fasciculului.

Acest „stea“ stil a devenit un punct culminant, se distinge prin prezența particulelor debordante. Această compoziție este produs sub formă de cremă, pudră sau poezii. Evidenția trase partea din spate a nasului, fluture peste buzele, obrajii, precum și bărbie și zonele frunte. Datorită strălucirii luminii, pometi devin ridicate, iar nasul pare subțire.

Depozitare – tehnica populara Destul de astăzi, timp de mai multe sezoane, deține printre tendințele de conducere. Nu este o coincidență în timpul modurilor de manechinele de moda mai mult și mai des apar cu fața aproape pură și delicată a pielii sclipitoare. Popularitatea de recepție constă nu numai în efectul estetic, dar, de asemenea, în ușurința execuției.

Este avantajos distinge strover de conturare si sculptura, care implică desen aproape completă a unui nou relief pe fata.

Cui se va potrivi?

Depozitarea este potrivit pentru proprietarii de ten normal si uscat, deoarece efectul efectului de aici vine în jos pentru a pâlpâirea. Piele de cântec în sine este acoperită cu grăsime de piele în timpul zilei, astfel încât aplicarea suplimentară a segmentului strălucitor transformă fața în mingea de Anul Nou – nu pare foarte frumoasă.

Cu toate acestea, dacă persistă în dorința dvs. de a emite gare pe piele, predispus la grăsime, apoi utilizați baze de maturi speciale. Atunci când alegeți un suport, astfel de femei sunt mai bine pentru a da preferință să se usuce și texturi. Iar clarificarea însăși face numai pe fluture peste buza superioară și pe pomeții, evitând zona T.

Reguli de bază de implementare

Aparatele de fixare are propriile reguli. Este foarte important să exprimați în mod clar accente. Rețineți că un punct culminant lumina va face vizual fata mai voluminos. Prin urmare, dacă sunteți proprietarul bărbiei proeminente, nas masiv sau pe frunte – nu impun un agent subliniind asupra lor.

Citește mai mult  Micellar Apa Bioderma: Caracteristici si soiuri

Producătorii de presă un foarte diferite culori. Pentru femeile cu piele târzie, tonuri optime roz și șampanie. Pentru femeile întunecate și tăbăcitoare, este mai bine să faceți o alegere în favoarea textului de aur.

Lyfhak: În momentele de vacanță cu ușurință vor înlocui majoritatea produselor cosmetice. Puteți acoperi fața decojită fără o bază de ton, crescând pe pleoape, precum și în colțurile ochilor – atunci aspectul va fi deschis și expresiv.

Pielea pe care se întocmește Sroverul ar trebui să arate sănătoși. În caz contrar, strălucirea va accentua astfel de defecte ca acnee, acnee sau pori extinși. Acesta este motivul pentru care la modă și artiști de machiaj, în primul rând, aplică o bază tonală calitativă care ascunde toate defectele, dar numai după aceea se utilizează Subver.

Nu aplicați o viață de înaltă calitate, are nevoie de un decisiv obligatoriu. Acest lucru poate fi făcut burete hidratat, perie liberă, blender de frumusețe sau tampoane cu degete.

Încercați să nu exagerați cu un luminator. Principala sarcină a machiajului este ușor evidențiază pielea și îi dă cele mai naturale revânzări. Dacă fondurile sunt prea mari, atunci veți obține efectul opus al pielii lucioase, care nu este de fapt nimic.

Corectați intensitatea aplicației.

Când creați o machiaj de zi, preferința este mai bine să dați mijloace naturale, iar opțiunile de „nucleare” creative vor arăta bine la o petrecere sau la fotoset tematic atunci când strălucirea este vizibilă de la o distanță lungă.

Fonduri necesare

Așa cum am menționat deja, principalul instrument este ruginirea evidenția. Rețineți că, pentru uscat, predispus la peeling, precum și a pielii normale, sunt necesare texturi crema de lichide. Pentru epidermis combinate și grăsimi, soluția optimă va fi sfărâmicios.

În ceea ce privește nuanța, pielea subțire de porțelan este dorit piersic si roz deschis tonuri highlyera. Pentru proprietarii de pielea inchisa la culoare, make-up artisti recomanda nuante aurii, iar pielea de lumina poate fi subliniere tonuri de bej si nude. Cel mai bine este de a cumpăra o paletă de mare – te va scuti de necesitatea de a utiliza în fiecare zi același ton. Mai ales relevante în vara. Paleta paleta paleta variază de la culoarea piersicii dizolvat la cafea cu lapte, astfel încât să puteți alege cu ușurință luând ton în considerare intensitatea soarelui.

Ca bază pentru strovering este mai bine să utilizați nuanțe perla. De obicei, acestea sunt aplicate pe toată fața în întregime, doar suprapunere de mai sus, cu un agent de tonală. Mai ales elegant, această opțiune arată în fotografii, deoarece strălucirea feței iese puțin vizibil.

Machiaj nevoie de pulbere. Cel mai bun efect da crema de aluat textura. La crearea machiaj de zi cu zi, aceasta trebuie să fie destul de un pic – doar atinge ușor peria pe piele. Rețineți că, în caz de straturi, un argint roz rece subton întotdeauna va manifesta mai puternic.

crema Stoveing. Prin analogie cu crema de râu, crema strobing decide o dată la mai multe probleme. Hidrateaza în mod eficient și dă persoanei o strălucire sclipitoare discretă. Astfel de mijloace o sunt aplicate pe piele ca bază tonal și apoi formează accente pentru a evidenția.

Citește mai mult  Opțiuni de machiaj pentru fete adolescente 14 ani

PRIMEMER. Unele tipuri de primeri conțin particule reflectorizante de lumină. Atunci când este aplicat, lucesc delicat prin crema ton. Este recomandabil să se ia compoziția cu siliconi, o astfel de bază va netezi pielea de relief și de a umple ridurile mimice.

Orice produs cosmetic este important să se aplice în mod corect. Desigur, puteți face acest strat cu degetele. În primul rând, nu este igienic, și în al doilea rând, va trebui să-și petreacă mult mai mult timp.

Soluția optimă va fi achiziționarea de perii: pentru texturi crema este potrivit pentru o perie largă plat, un burete sau un blender de frumusete, pentru erupția unui highlyera, puteți lua pufos.

Pas cu pas tehnica

Meykap în stilul strovering este ușor să te facă, în oameni acest stil se numește „față Crosspat“. Acest lucru se datorează faptului că punctul culminant este iluminat T-zona (bărbie, fluture deasupra buzelor, bărbie, partea din spate a nasului, precum si pometi). Asta este, se pare că se aplică instrumentul exact în mijlocul ca orizontală și pe verticală. Va oferim pentru a beneficia de schema noastră de instrucțiuni.

Pregătirea

În primul rând aveți nevoie pentru a pregăti pielea pentru a face mekap. Îndepărtați resturile de cosmetice cu lichid micelară și să stropească cu agent termic. Apoi, cu mișcări ușoare impune o bază de hidratare. În lunile calde, puteți folosi gel cremă, în perioada de toamnă-iarnă este mai bine să facă o alegere în favoarea formulărilor mai dense, de exemplu, să ia crema nutritiva.

În ceea ce privește strobe în mod fundamental, astfel încât pielea sănătoasă și arată ca și cum strălucirea din interior. De aceea, înainte de a Suprapunerea unei highlyera, utilizați consilement, cel mai bine este de a alege o compoziție cu părțile reflectorizante. Ei prelucrează zona de sub ochi. Alege texturi hidratante lumina – acestea masca în mod eficient vânătăi și riduri mici. În acest caz, consilet nu este copleșit cu pielea și, prin urmare, asigură efectul natural necesar.

Aplicarea de produse cosmetice

După aceea se poate merge direct la strobingu. Pentru a face acest lucru, să ia o Marcatorul cu o textură lichid și se aplică un pic de structură la suprafața de bază. Este necesar să se lumineze partea din spate a nasului, zona de deasupra buzelor, zona de deasupra pometi, precum și zona dintre sprancene.

Petreceți o parte din frunte și activitatea prin centrul zonei sub sprânceană. Cel mai eficient highlighter grosier, este un mijloc cu elemente sclipitoare. Trebuie sa-l umbra imediat după aplicare, este important să nu-l dea solidifică.

Deasupra iluminator aplicat bazei tonal. Alegeți trebuie să se bazeze pe tipul de piele, dar preferința este mai bine pentru a da o versiune mai ușoară. În caz contrar, baza de prea dens se va suprapune Marcatorul, cea mai mare eficiență diferite fluide tonale. În cazul în care pielea aveți defecte vizibile, puteți utiliza corectorul de gros, dar la nivel local.

Marcatorul Următorul este necesar sub forma de stick, acesta va oferi o pâlpâire mai pronunțată. Petreceți-l prin câmpurile de flăcări. Puteți să-l aplicați direct pe piele și puteți prelua o cantitate mică pe pernă la degete pentru a încălzi și a da plasticității. Costume de piele de culoare închisă bronz auriu, alb-jupuit femei tonalităților perla-argint față.

Citește mai mult  Cum de a picta buzele cu un creion?

Fixarea machiajului cu pulbere translucidă. Pentru a face acest lucru, un mic volum de pulbere este colectat printr-o ciucuri pufoase și un strat uniform subțire distribuit în față. Stocarea exclude utilizarea bronzului, este înlocuită cu robinet roz universal. Să iau cele mai bune texturi uscate.

Ele sunt impuse pe obraji Apple – vă permite să dați pielea feței unui aspect tineresc.

În final, se aplică o evidențiere pulbere, o perie plat simplu este potrivit. Compoziția este nituită de fața mișcărilor circulare moi ca și cum vă lustruiți pielea, încercând să o faceți din punct de vedere vizual. Aplica un pic de bază pentru efectuarea o perie, se scuture toate mijloacele în exces și cheltui pe piepturile, nas, deasupra buzei și aspră. Ciucure, pe care mijloacele rămâne aproape nici, evidențiați zona de frunte.

Posibile greșeli

La efectuarea struting, oameni care sunt mastering doar echipamentul, de multe ori fac greșeli. Mai des decât restul sunt următoarele.

 • excesul de strălucire. Statives nu ar trebui să facă fața unei femei strălucitoare, ea nu ar trebui să semene cu un decor de Crăciun. Esența echipamentului de machiaj este de a crea o palpaire subtil, abia ușor de reținut, care pot fi luate pentru luminoasă din natură.

 • Selecția de fonduri, cu excepția tipului de piele. Deci, pentru ten normal si uscat, crema de texturi vor deveni optime, acestea sunt ușor de utilizat. evidențiază Dry lucra pe o față combinat și gras.

 • Highlateter se aplică tot. În acest caz, în loc de flicker perla dorit, veți obține efectul de piele lucioasă.

 • erori de aplicare. Pentru a face profitabil să arătați pomeții, trebuie să zâmbiți și doar mai târziu evidențiați obrajii Apple. După aceea, instrumentul este ales cu grijă față de temple.

 • Lipsa de umidificare. Chiar dacă pielea este grăsime, trebuie să fie hidratată în fața stringentă. Faptul este că lipsa de umiditate devine principalul motiv pentru selectarea sebumului.

 • Insuficient decisiv. Depozitarea presupune tranzițiile cele mai naturale și netede.

 • Selectarea greșită a culorilor. Evidențiat trebuie să se potrivească cu culoarea femeii, combinate armonios cu culoarea pielii, ochii și părul.

Alte erori includ tonuri excesiv de intense, pulbere de fixare, care a provocat prea mult și, în același timp, au uitat să semețească, precum și o supra-respectare a conturului.

Ca urmare a unor astfel de rate, în loc de machiaj elegant și rafinat pe piele, strălucirea mingelor disco în zona T.

Exemple frumoase

Utilizarea deșurubilor vă permite să câștigați toate caracteristicile feței femeii, să le faceți mai atractive feminine.

Stroperirea se ajută să-și mărească vizual ochii, ei arată mai largă. Și dacă puneți un punct culminant pentru o sprânceană, atunci aspectul va fi mai adânc și deschis.

Aplicarea unui institut pe zonele proeminente ale obrachonilor se ridică vizual.

Dacă puneți un luminator peste buza superioară, acesta va părea mai mult și volumetric.

Pe nas înseamnă aplicați-o pentru a deveni mai uniformă.

În ultimii ani, a fost distribuită tendinței subliniaza clavicula și zona de umăr Highyter. Primul dintre aceste moduri a luat frumusețea tăbăcită din rețeaua socială. Cum nu se poate face calea aici să fie cremă și pulbere pentru corpul de gâscă. Un astfel de arc vă permite să atrageți atenția masculină asupra părților seducătoare ale corpului.

Și în concluzie, vă oferim câteva fotografii înainte și după ce.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: