Toate mașinile despre pentru machiaj permanent

Toate mașinile despre pentru machiaj permanent

Machiajul permanent este foarte popular, nu primul an, dar, recent, tehnica de aplicare permanentă a devenit mai perfectă. Avantajul unui astfel de machiaj necondiționată este că acesta se distinge printr-o rezistență excelentă. Masters pentru un astfel de machiaj sunt întotdeauna în cerere – sub rezerva calificări suficiente. În plus față de cunoștințe și abilități, este important să existe adecvat de echipamente de înaltă calitate, consumabile. Dispozitivul principal necesar pentru orice tatuaj masse – aparatul pentru permanent.

descriere generala

Masina pentru machiaj permanent – un instrument destul de compact, care oferă expertul pentru a umple spațiul de pigment subcutanat. penetrare Needl în același timp. Dispozitivele moderne sunt mici, au o formă de mâner, astfel încât să puteți gestiona ei destul de simplu și sigur pentru client. Schimbarea acelor corespunzătoare unei zone, tehnică, puteți crea un permanent al oricăror secțiuni.

Multe mașini similare confuze și tatuaje. Dar chiar și că aceste dispozitive au un scop și un dispozitiv similar, ele diferă dramatic. Tehnicile de aplicare a tatuajului și permanentele sunt diferite, prin urmare echipamentul este non-violent – mașini de tatuaj pentru performanța permanentului nu se va potrivi.

Aparatul planului profesional, care este în prezent produs în cantități mari, face posibilă introducerea pigmentului în diferite domenii. În același timp, adâncimea este mică, deci spre deosebire de faptul că nu dispar permanent tatuaj și chiar dispar în timp. Depinde de tehnica de aplicare. Dispozitivele permanente sunt mai multe tipuri.

Soiuri de dispozitive

Industria de frumusețe profesională funcționează cu dispozitive moderne de două specii principale.

Rotor

Se lasă să controlați adâncimea de penetrare a acului, viteza de lucru. Mașina de scris de acest tip vă permite să creați sertare grafice, îngrijite. Este nevoie în acele zone în care aveți nevoie pentru a trage mai bine. Acul în această versiune funcționează pe piston de tip și nu vibrează. Dispozitivul este la fel de silențios posibil, care oferă confort suplimentar.

Inducţie

Dispozitivele cu bobine care să lucreze la tensiunea de tip magnetic. Vibrația emergente deplasează acul într-un cerc. Viteza, frecvență, putere sunt controlate, stabilite de setări. Pentru linii subțiri, această unitate nu se potrivește: risc ridicat de accidentare.

Există instrumente pe termen scurt și lung de sincronizare, care diferă în tipul de tip ac:

 • Cu o amplitudine pas 2,1-2,5 mm, moale, convulsiile începători și pentru formarea hașurarea dense-terestre scurt+
 • Lung incredibil, cu un pas amplitudine de 3.5-4.1 mm, potrivit pentru sprâncene.

De asemenea, autoturismele permanente diferă în criterii staționare: portabile și inutile. Primul face posibilă lucrul pe drum. În orice caz, mașina constă din următoarele părți:

 • Alimentare – baterie, baterie+
 • Telecomandă, viteze, viteză+
 • Manipula – adică mânerul, baza aparatului în care există o capsulă de pigment și un ac+
 • Pedala – sub rezerva controlului unui tip de picior.

Cele mai compacte modele funcționează din baterii, dar ele nu sunt potrivite pentru uz profesional.

Tipuri de sisteme de ace

Acele unice sunt caracterizate prin textura, ascuțirea, diametrul, ele sunt potrivite pentru diferite zone. Principalele criterii pentru alegerea acelor sunt enumerate mai jos.

 • Diametru. Variază de la 0,18 mm la 0,40 mm. Acul mai subțire, liniile mai delicate pe care le poate crea. Această opțiune este excelentă pentru tehnica de tip de păr. Acele subțiri nu sunt recomandate pentru utilizarea de maeștri novice. Diametrul 0.25 este optim pentru ambele fire de păr și tehnici de pulverizare. Cu o astfel de formă de ac pixeli mici, permanentă se obține la fel de elegant posibil. Aceasta este cea mai bună alegere pentru crearea de săgeți, machiaj pe piele uscată, dar pentru gras este mai bine să aleagă un diametru mai mare. Ace universale sunt de 0,30 mm, acestea sunt utilizate în perioada de studiu, acestea sunt optime pentru toate zonele. Ac 0,35 perfect potrivit pentru piele grasa cu pori extinse, pentru vârsta nu este adecvată. 0.40 sunt folosite numai pe buze.

Citește mai mult  Machiaj pentru adolescenți 13 ani

 • tipul de ascutit. Acul scurtat cu marginea în mod exclusiv, la sfârșitul este folosit pentru un tablou complet, introduce mai multe vopsele de la o dată. Nu este potrivit pentru tehnologia sub formă de pudră. ac medie în medie claritate, aceasta este o alegere bună pentru cei care fac primii pași în permanentă. Mare pentru buze și este în general considerat cel mai universal. Lung-ac de formă conică, îngustarea începe mai devreme, aceasta este cea mai acută varietate. Vopsea pătrunde în straturi adânci de piele, astfel încât permanentele se dovedește cel mai rezistent. Potrivit pentru linii subțiri și pulverizare, maeștri cu înaltă calificare. Este cel mai popular dintre profesioniști.

 • Textură. Acele sunt diferite și textura: netedă sau texturată. Texturate sunt caracterizate de rugozitate, astfel încât absorbiți și dați pielea mai multă vopsea. Dar acest tip de ac este considerat traumatic, trebuie să lucrați cât mai exact posibil, rata de procedură este redusă. Acul texturat nu este potrivit pentru utilizare de secole.

Cele mai bune modele

Sortimentul mașinilor la nivel superior este destul de mare. În clasamentul pe care specialiștii alcătuiesc, puteți vedea dispozitive de producție de diferite țări: Germania, Rusia, Coreea, Polonia. Dispozitivele modulare coreene sunt în cerere. Această revizuire a selectat modelele actuale din ultimii ani: atât inductive, cât și rotative.

Mașini de inducție de top

 • VLAD BLAD REALIST LEGĂTURĂ Shader. Design-ul este concis și nu prea elegant, dar de calitate și funcționalitate la înălțime. Dispozitivul este realizat din aluminiu, greutate grele, de management confortabil în. Există mai multe moduri, potrivite pentru efectuarea de linii grafice, elemente mici, decisiv.

Optim pentru incepatori, foarte durabile, categoria de preț – peste medie.

 • Moskit Steel Solo Liner. Designul acestei mașini de scris este mai spectaculos – se pare elegant, iar acest lucru nu este singurul avantaj al dispozitivului. Mașina este modern, creat ținând cont de dorințele diferite de masterat. Bine potrivit pentru desen orice detalii cu privire la orice dimensiune, contururi subțiri. Gadget se distinge prin putere, dar cantareste foarte putin. Preț Categoria – Buget.

 • ITS TRACE SINGLE LINER WHITE. Folosit de ambele masterat solo și în saloanele profesionale. Abilitatea de a trage orice, chiar și cele mai complexe detalii fără probleme și defecte. Mână în muncă nu se obosește, modelul va aranja un maestru neexperimentat. Unicitatea acestui aparat este o tehnologie special de penetrare a acului. Extracția apare instantaneu, prin urmare, este exclusă problema vopselei neclare. Mașina este durabilă, durabilă, fiabilă, există moduri de viteză și putere.
Citește mai mult  Efectuarea de machiaj în stilul de anime

Categoria de preț este bugetul, dar există un dezavantaj – în procesul de zgomot.

 • Verge câine Shader Black. Acest dispozitiv este caracterizat prin productivitate, atrage perfect orice contururi, crește, potrivit pentru pictura blândă a oricăror secțiuni. Modelul se distinge prin rezistență și configurație confortabilă. Setările ușoare atrage pe cei care încep doar să stăpânească această profesie. Cursul acului este impecabil, durerea este minimă, designul este extrem de concis. Segment de preț – Buget.

 • Shampir Walker Shader Black. Design-ul original și funcționalitate excelentă fac acest model foarte popular de la masterat pro și începători. Aparatul productiv, care vă permite să efectuați cele mai bune lucrare fără prea mult efort. Case, categoria de încredere preț – buget.

Mașini rotative de top

 • Vlad Blad Seawolf Rotary. Acest model este perfect pentru cei care lucrează cu mâna stângă, ca design-ul este universal, din acest punct de vedere. Accidentul vascular cerebral ac este clar și foarte rapid, există o oportunitate de a atrage chiar și cele mai complexe detalii. Vibrații este absent, așa că durerea este minimă. Greutate mașină mică, categorie de preț – mediu.

 • Skinductor vertij. formă confortabilă, simplitate în managementul face acest model adecvat în special pentru începători. Viteza este reglabil, potrivit pentru orice ac, sterilizarea se realizează foarte simplu. Compactitatea, motor puternic și silentness – principalele avantaje ale acestei mașini de scris. Categoria de preț – peste medie.

 • Mustang tattoo Aero. Motorul acestui model este destul de puternic, iar corpul este în mod convenabil în mână. Greutate mică, care lucrează cu dispozitivul pe care îl puteți lungi foarte lung. Acele ace sunt potrivite pentru desenarea zonelor delicate. Fără vibrații, mașină durabilă și ergonomică, dar pentru începători nu merită alegerea. Categoria de preț – Buget.

 • Hummingbird v2. Aparate durabile moderne, create cu toate tehnologiile noi. Funcționează în tăcere, fără vibrații, viața lungă, greutatea este foarte mică. Această opțiune este considerată universală, economică și puternică, categoria de preț – medie.

 • Egalizator ergo gri. Performanța originală futuristă a mașinii atrage. În plus, există o calitate excelentă de lucru efectuată, potrivită pentru crearea contururilor și a scaunelor, cursa acului este îngrijită și clară. Modelul este ușor pentru a se potrivi acelor de tipul standard, durerile sunt minime. Preț Categoria – ridicat.

Nuanțele pentru copii

Alege o mașină de scris pentru tatuare sprancene, buze si alte zone de nou-venit și comandantul nu este ușor – este important ca acesta îndeplinește principalele cerințe. Există o serie de nuanțe, care trebuie să fie luate în considerare.

 • Vibrații. Nivelul de vibrații este de mare importanță, mai ales dacă începeți doar să stăpânească profesia. În cazul în care vibrațiile sunt puternice, atunci riscul de rănire este foarte mare.

 • Securitate. Articolul este asociat cu cel anterior, dar nu numai traumaticity contează pentru Master of Permanent. Toate consumabilele și orice elemente suplimentare pentru a face pigmenți trebuie să fie de unică folosință. Optim, dacă aparatul este adecvat pentru un ac de tip atraumatic. Este important pentru prezența unui bloc care împiedică pătrunderea limfei în dispozitiv.

 • Adâncime. Mașina care face posibilă reglarea adâncimii de penetrare – alegerea optimă. Acest element este important nu numai pentru incepatori.

Citește mai mult  Machiaj în tonuri de aur

 • Material. În primul rând, simplitatea dezinfectia coca este important, prin urmare, orice aliaje metalice sunt de preferat. Dispozitivul ar trebui să fie ușor, în caz contrar acesta va fi dificil de muncă.

 • Setări. Există moduri importante care trebuie să fie stabilite, de exemplu, de putere și viteză. Există mai mult și mai puțin delicat zonele care necesită o abordare individuală. Cu cât este mai ușor de gestionat gadget, cu atât mai bine.

 • Ace. Lor în arsenalul oricărui maestru este întotdeauna suficient: pentru decisiv, cele mai subțiri linii, detalii, completarea pigmentul. Este important ca o varietate de opțiuni vin la mașina de scris. Ace trebuie să aibă un certificat și să fie hipoalergenic.

 • Panou de control. Senzorul este optim, deoarece este mai ușor și mai confortabil în lucru, este ușor de dezinfectat. Puteți apela modele de picior foarte convenabil: ei nu pot întrerupe procesul.

 • Marimea. Decât un dispozitiv mai compact, mai convenabil de a lucra cu ea. opțiuni portabile pot fi aduse acasă sau lăsându-le la casa clientului.

 • Preț. Gama de costul unor astfel de dispozitive este destul de largă. Profesioniștii nu ar trebui să regret bani pentru calitate și putere.

 • Recenzii. Înainte de a face alegerea finală, citiți comentarii pe forumuri de specialiști despre modelele selectate. Acesta vă va scuti de surprize neplăcute și vă va permite să evalueze aparatul în ceea ce privește practica.

Sfaturi de operare

Chiar și cele mai scumpe și de înaltă calitate, aparate nu garantează că rezultatul va fi satisfăcător, dacă nu înțelegeți modul de utilizare a mașinii. Lucrările la crearea permanente impune respectarea regulilor de dezinfectare, folosind numai materiale de unică folosință și consumabile. Mașina este importantă pentru a dezinfecta competent, se sterilizează după fiecare cerere.

Nu uita mănuși și să învețe cerințele sanitare și epidemiologice.

În ceea ce privește funcționarea dispozitivului permanent, trebuie să începeți cu asamblarea sa. Ar trebui să se efectueze strict conform instrucțiunilor Dacă a apărut o defecțiune, începeți verificarea de la sursa de alimentare, firele – și numai apoi căutați cauza din echipament. Cele mai multe probleme apar cu fire, deoarece sunt mai rapide decât uzura.

Nu uitați de diagnosticarea în timp util.

Alegeți un cablu de rețea bun cu o bază sau fără ea, conectați sursa de alimentare. Acesta din urmă este necesar pentru o schimbare de tensiune netedă, rezervă de putere pentru mai multe ore de funcționare. Sursa de alimentare este conectată la o sursă de rețea elementară – la o sursă de rețea de 220 volți. După aceea, cordonul Clip este conectat, pedala (dacă este disponibilă), atunci trebuie să puneți mănuși și să colectați dispozitivul în sine: introduceți suportul, acul. După asamblare, dispozitivul trebuie să fie configurat, să începeți cu plecarea acului, modurile de viteză, puterea. Și puteți începe să lucrați.

Mulți pun o întrebare – Cum să păstrați dispozitivul pentru machiaj permanent. Nu există reguli clare aici, deoarece depinde mult de caracteristicile individuale ale maestrului. În stadiul de antrenament, maestrul învață să păstreze mașina în multe feluri până când găsesc cele mai convenabile pentru ei înșiși.

Despre ce mașină de scris pentru machiaj permanent pentru a alege un maestru novice, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: