Totul despre buzele tatuaj cu un decisiv

Totul despre buzele tatuaj cu un decisiv

tatuaj de buze este o procedura populara cosmetice care vă permite să schimbați aspectul fără intervenție chirurgicală. Este nevoie de doar câteva ore, iar rezultatul muncii rămâne pentru o lungă perioadă de timp.

Avantaje și dezavantaje

Tatuajul buzelor cu decisiv are un număr mare de avantaje.

 1. Practicitate. După procedura de tatuaj, fata poate elimina sclipici din cosmetice sale, ruj și creion. În orice situație, se va arata frumos și bine întreținute.
 2. Universalitate. Tatuaj decisiv poate face atât fete tinere și femei adulte. frumuseti tinere aleg de obicei un tatuaj parțial sau monofonic. Mai vechi Doamnelor Ca contur machiaj.
 3. Durabilitate. Cu grijă corespunzătoare, buzele vor arata stralucitor si frumos de mai mulți ani.
 4. Rezistenţă. Deoarece pigmentul este introdus direct sub piele, machiajul nu poate fi rasfatat sau eliminate. Fata cu un machiaj permanent poate merge calm la saună, pe plajă sau în baie. Principalul lucru este să aștepte o vindecare completă a pielii înainte de odihnă.
 5. Hipoalergenicitate. pigmenți colorați utilizate pentru tatuare se disting prin calitate înaltă și sunt bine percepute de către organism.
 6. Naturalitate. Tatuajul cu decisiv arată natural și foarte frumos, mai ales dacă maestrul folosește nuanțe ușoare de pigment în muncă.

Ar trebui să se înțeleagă că machiajul permanent are dezavantajele sale.

 1. Durata procedurii. Procesul de tatuaj durează 1-2 ore. Din cauza durerii procedurii, nu toată lumea poate îndura până la sfârșit.
 2. Procesul neplăcut de reabilitare. În primele câteva zile după procedură, suprafața buzelor poate mătura sau acoperită cu o crustă. Acest proces va trebui să aștepte pur și simplu.
 3. Preț mare. Serviciile bune de experți sunt destul de scumpe. Prin urmare, nu toată lumea își poate permite să se întoarcă la un profesionist. Alegeți un expert ieftin fără feedback și recomandări nu merită, de asemenea,, deoarece în acest caz nu va exista nici o garanție că va face totul la un nivel ridicat.
 4. Prezența contraindicațiilor. Tatuajul cu decisiv nu poate fi făcut de toți. În unele cazuri, procedura incorectă poate duce la apariția herpesului sau a reacțiilor alergice.

De asemenea, merită să ne amintim că tatuajul de calitate slabă este dificil de fixat. Prin urmare, la selectarea unui maestru care va conduce o procedură trebuie tratată foarte responsabil.

Indicații și contraindicații

Tatuajul cu decisiv, de obicei, femeile ocupate, precum și fetele nemulțumite de apariția lor. Această procedură poate ajuta sa scapati de primele semne de ofilire. După ea, conturul buzelor devine mai clar, iar culoarea lor este strălucitoare. Datorită tatuajului, fața arată mai tânără și mai frumoasă. Machiaj permanent aleasă corespunzător ajută, de asemenea, să facă buze subțiri mai complete și simetrice.

Pentru a nu întâlni consecințe negative, este important să acorde atenție contraindicațiilor existente. Tatuajul cu un decisiv nu poate fi făcut de oameni cu:

 • Diabet+
 • Coagularea scăzută a sângelui+
 • probleme mentale+
 • Herpes cronic+
 • Boli grave dummy.

Este interzisă efectuarea acestei proceduri și femeile însărcinate sau care alăptează. O sesiune de tatuaj ar trebui amânată în momentul în care buzele au apărut sau bule au apărut pe buze. Nu este recomandat pentru a efectua un tatuaj si in timpul menstruatiei: aceste zile fetele sunt mai acute reacționează la durere.

Descrierea speciilor

Acum există mai multe tipuri de bază de machiaj permanent cu un decisiv. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici.

Citește mai mult  gel micelara: descriere, tipuri, reguli de utilizare

Parțial

În procesul de tatuaj, sunt utilizate trei nuanțe ale unei culori selectate. Mai inchisa este folosit pentru a proiecta o buclă de buze. nuanță de lumină este folosit pentru a falduri de proces și colțuri. Tonul de mijloc aplicat la partea centrală a buzelor. Aceasta tehnica este perfect pentru fete cu buze subțiri. După procedură, ei devin chuburi și frumoase.

Efect 3D

Aceasta tehnica este cel mai dificil. Prin urmare, a decis să aplice permanent în acest fel, este important să contactați webmasterul verificat. Această procedură ajută la eliminarea asimetriei buzelor și să le facă mai frumoase.

Contur

Acest tip de tatuaj ideal pentru a crea un contur de buze mai clar. Cel mai adesea, în așa fel încât să se adapteze femeile aspectul lor de peste patruzeci de ani. Procedura ajută la realizarea gurii mai largă. Ei câștigă imediat o cale clară și arată ca ei îngrijiți în creion. În acest make-up nu pare vulgar sau neglijent.

La rezultat a fost satisfăcător, este important să se găsească pigmentul adecvat. În acest caz, buzele vor arăta naturale și atractive.

Monofonică

Pentru procesarea suprafeței buzelor în acest caz utilizează, de asemenea, un pigment color. În același timp, în funcție de atent umbrită și arată cele mai naturale machiaj. Un astfel de tatuaj face buzele mai voluminos și sexy. Aceasta tehnica este perfect pentru fete cu o frumoasa forma naturala a buzelor. Acesta vă permite să le facă mai luminos, fără a schimba aspectul lor.

nuanțe de selecție de culori

Pentru a face machiaj natural și atractiv, Este important să se aleagă cea mai potrivită pigment. Fa-o cel mai bine cu comandantul. Un bun profesionist va ajuta pentru a găsi cele mai potrivite umbră.

În general, atunci când alegeți o culoare ar trebui să ia în considerare caracteristicile aspectului lor. ton de pigment trebuie sa fie bine combinat cu păr natural și tentă de piele. Atenție la următoarele oțeluri de culoare.

 • celtic. Fetele cu părul roșu strălucitor, ten deschis, pistrui și albastru deschis sau ochi verzi în valoare de alegerea unui pigment luminos. Pe buzele vor fi frumos să se uite la nuanțele de roșu și roz.

 • scandinav. Blondele cu ochi albaștri sau gri și pielea de lumină mai atractivă machiaj în indicii de corali, caramel sau cireșe.

 • european. Frumusețe cu părul rusia, pielea de culoare închisă și ușor karium luminoase sau cu ochii gri sunt potrivite pentru un pigment maro sau bej. Un astfel de machiaj ajută pentru a sublinia frumusetea naturala a fetei.

 • Mediterana. Fetele cu parul inchis la culoare si ochi, precum și piele de culoare închisă jupuite gamă largă de nuanțe potrivite. Tatuajul este cel mai bine realizat în teracotă, vin sau de culoare roșu auriu. nuanțe selectate trebuie să fie saturate. În acest caz, fata va arata luminos în orice situație.

Universal sunt nuante nude lumina. Ele sunt, de asemenea, perfect potrivite pentru fete primul care a decis să facă machiaj permanent. Nu alege pigmenți prea luminos. Culoare inchis cu timpul poate deranja o persoană. În plus, va fi dificil de a bloca rujul sau strălucirea de altă culoare.

Pregătirea pentru procedură

Pentru buze după tatuaj, părea frumos, iar procesul de vindecare a luat destul de un pic de timp, este important să se pregătească în mod corespunzător pentru procedura.

Asigurați moale buzelor va ajuta la utilizarea regulată a unui exfoliant speciale. Se recomandă să se aplice în seara. Acest lucru se face în scopul de a elimina particulele moarte de pe suprafața pielii. În acest caz, pigmentul va cădea pe ea mult mai mult chiar.

Citește mai mult  crearea de machiaj Ariana Grande

În dimineața și înainte de culcare pe piele este în valoare nutritivă aplicarea cremei de înaltă calitate. Ziua buzelor ar trebui să fie alimentat cu ulei de migdale sau de măsline. În schimb, puteți utiliza, de asemenea, ruj de igienă obișnuite. Așa că buzele nu înotat și nu a visat, înainte de a intra pe strada acestea ar trebui să fie tratate cu o vaselina sau cremă hidratantă.

Multe fete după procedura de tatuaj pe buze pot să apară herpes. Dar aspectul său este ușor de prevenit. Pentru aceasta cu 4-6 zile înainte de procedură, precum și 2-3 zile după ce trebuie să beți pastile antivirale. Cel mai bine este să le cumpărați în sfatul medicului dvs. de participare.

Pentru a nu interfera cu vindecarea normală a pielii, nu puteți mânca alcool, energie, cafea și comprimate, subțierea sângelui la procedură.

Pașii principali

Înainte de a efectua procedura, clientul trebuie să ia culoarea corespunzătoare a vopselei, precum și să clarifice modul în care dorește să schimbe forma buzelor sale. Face cel mai bine pentru consultare. În acest caz, fata va avea ocazia să se gândească suplimentar la decizia sa de câteva zile.

Astfel încât vopseaua se așeză pe suprafața pielii cu un strat neted, clientul trebuie să stea pe canapea nemișcată. Nu aplicați un pigment unei persoane care se află pe un scaun sau un scaun. În acest caz, există riscul de a permite.

Procedura de tatuare cu un decisiv constă în următorii pași.

 1. Buza de tratament. Pentru a începe, pielea trebuie tratată cu o soluție de degresare și antiseptică. Datorită acestei proceduri, riscul de infecție cu boli infecțioase este redus la nr.
 2. Schița desenului. Folosind un marker special sau creion, comandantul corectează conturul buzelor clientului. În acest stadiu, devine clar pentru el cum să-și ajusteze forma lor.
 3. Utilizați anestezia. După aceea, trebuie să utilizați analgezice de înaltă calitate. De obicei, buzele sunt acoperite cu un strat de cremă sau gel special. Astfel încât instrumentul afectează, acesta trebuie lăsat pe piele timp de 20-30 de minute.
 4. Aplicarea permanentă. Când o lucrare anestezică, puteți trece la introducerea pigmentului sub piele. În acest scop, se utilizează o mașină specială cu ace interschimbabile. După aceea, se face decisivul pigmentului.
 5. Prelucrarea antiseptică. După finalizarea procedurii, buzele trebuie tratate suplimentar cu un agent antiseptic special. Ajută la accelerarea vindecării vindecării pielii. În cazul în care pielea imediat după procedură a apărut umflarea, trebuie să atașați buzele cu comprimarea gheții. În câteva minute va deveni mai puțin sau complet dispărut.

Realizarea unei astfel de proceduri durează de obicei mai mult de două ore. Procesul de a face pigment sub piele durează 40-50 de minute. Tot ce altceva trece la pregătirea și prelucrarea buzelor.

Îngrijirea ulterioară

Procesul de vindecare a buzelor după un tatuaj cu un decisiv durează de asemenea destul de mult timp. De obicei, pielea vindecă timp de 14-20 de zile. Acest proces este caracterizat prin apariția umflăturii, precum și apariția pe buzele crustei dur. Unele fete în procesul de vindecare pot fi, de asemenea, văzute de sukrovitsy. Procesul de regenerare a pielii este complet dependent de caracteristicile individuale ale corpului.

Pentru ca buzele buzelor să fie întotdeauna frumos și frumos, trebuie să aibă grijă cu atenție. În prima și a doua zi după procedură, fetele au nevoie de:

 • a-și păstra buzele+
 • Pentru a folosi în mod regulat unguent de vindecare+
 • Nu beți alcool+
 • Refuză să viziteze piscina și sport+
 • Beți apă și alte băuturi prin paie+
 • Manipulați buzele cu protecție solară+
 • nu pieptarea pielii, dar, de asemenea, nu scufundați coaja+
 • Utilizați prosoape de unică folosință sau șervețele pentru ștergerea feței.
Citește mai mult  Totul despre negru make-up

7-10 zile după procedură, crusta va începe să dispară și neuniformă. La acest proces ar trebui să fie răbdător. Nu trebuie să vă eliberați o crustă sau să încercați să aliniați culoarea buzelor folosind rujul sau strălucirea. Merită, de asemenea, înțelegerea faptului că, după ce briskul unei frunte, culoarea pigmentului va părea prea palidă. Dar această problemă se va rezolva singură. După câteva zile, buzele vor deveni luminoase. Reducerea completă a umbra va avea loc la 3-4 săptămâni după o sesiune.

Dacă măsurile preventive nu au ajutat și Herpes a apărut pe buze, este necesar să consultați un medic. Are nevoie imediat. În acest caz, rana nu va avea timp să crească. Astfel încât să scapi de ea va fi foarte simplu. De regulă, medicul recomandă utilizarea unor unguente antivirale și geluri. Imunomodulatorii sunt utilizați pentru a restabili protecția naturală a corpului.

În viitor, buzele sunt, de asemenea, recomandate pentru hidratare în mod regulat folosind crema sau balsamul special.

Cât de mult ține și când să facă corectarea?

Pentru multe fete, un rol important este jucat de cât timp tatuajul deține tatuajul. La momentul conservării sale, profunzimea introducerii pigmentului, precum și caracteristicile culorii selectate. Bricheta folosită umbra, cu atât mai puțin va rămâne pe piele. Pigmenții întunecați sunt cei mai persistenți și durabili.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că Fetele tinere au un proces de regenerare a pielii mult mai repede decât femeile adulte. Prin urmare, corecția de machiaj trebuie să facă mult mai des.

Un rol important este jucat de modul în care clientul respectă cu atenție sfaturile privind îngrijirea pielii. Dacă faci totul, bureții vor arăta frumos timp de câteva luni.

Puteți face corectarea ca după dispariția completă a pigmentului și ca prevenire. În al doilea caz, tatuajul va trebui să se actualizeze o dată la 8-10 luni. Prima procedură de corecție este recomandată să se înscrie după o lună după sesiunea principală. În acest caz, vrăjitorul va fi capabil să se prăbușească conturul buzelor și să-și alinieze culoarea. O astfel de procedură se va potrivi, de asemenea, fetelor care nu le-a plăcut umbra inițială a pigmentului.

Procesul de corectare a machiajului permanent nu durează de obicei mai mult de o jumătate de oră.

Examinați recenzii

Cele mai multe fete pleacă pentru această procedură Comentarii excepțional de bune. Ei remarcă faptul că apariția lor, datorită unei astfel de interferențe, devine mai strălucitoare. În același timp, buzele arata natural si atractiv.

Femeile mature remarcă faptul că noul machiaj permanent le face vizual mai tineri. În plus, ei, spre deosebire de fetele tinere, trebuie să facă o corecție mai rar. Procedura de tatuaj durează mai puțin timp și costă mai ieftin decât corecția chirurgicală a liniei de buze.

Femeile sunt nemulțumiți numai în cazul în care comandantul a făcut ceva greșit. În acest caz, ei trebuie să-și petreacă timp pentru a elimina machiaj permanent. Dar acest lucru este ușor de evitat, Alegerea unui expert dovedit, cu o bună reputație.

Dacă vă întoarceți la un profesionist, precum și îngrijirea corectă pentru pielea vindecătoare, rezultatele muncii vor încânta atât maeștrii, cât și clientul.

Despre cum să aibă grijă de buze după tatuaj, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: