Totul despre machiajul ochilor de nuntă

Totul despre machiajul ochilor de nuntă

a făcut în mod corespunzător nunta ochi machiaj vă permite să facă imaginea miresei. Perfect si completata. Prin urmare, este foarte important să alegeți cel mai potrivit Meyk care va masca toate defectele și să sublinieze avantajele. În acest caz, mireasa va fi mai puțin îngrijorat și cu siguranță va fi mulțumit cu fotografiile de la nuntă.

Alegerea cosmeticelor

Pentru a crea un ideal de machiaj nevoie de cosmetice de înaltă calitate. Nunta este un motiv minunat de a umple sacul cosmetic cu produse noi. La alegerea fondurilor, aceasta este în valoare în considerare o serie de momente.

 • Caracteristici Apariții. În primul rând, trebuie să luați în considerare toate avantajele și dezavantajele dvs. Nu cumpăra o etichetă de umbre, care nu sunt potrivite pentru culoarea ochilor.

 • Rezistența la toate mijloacele. Multe mirese la strigătul de nuntă de la demnitate sau bucurie. Prin urmare, este important să se aibă grijă ca machiajul poate rezista la o astfel de manifestare a emoțiilor. Dermatograf si rimel ar trebui să fie rezistent la apa, umbra – bine pigmentate.

 • Timpul nuntii. Mulți artiști machiaj recomanda a face machiaj de vara mai mult aer și lumină. Face pentru o nuntă de iarnă poate fi mai strălucitoare și mai denser.

 • Calitate. Toate produsele trebuie să fie de înaltă calitate. La urma urmei, umbre ieftine uite în ochii nu atât de luminos și cu timpul pot rula.

 • Originalitatea. Machiajul de nuntă ar trebui să difere de zi cu zi și de seară. În acest caz, femeia se va simți special în această zi importantă. Pentru o nuntă puteți ridica umbre mai luminoase sau a unui eyeliner neobișnuit.

Cosmetica achiziționată este importantă pentru a testa în avans. În acest caz, în ziua celebrării, mireasa nu se va îngrijora de calitatea machiajului și a rezistenței sale.

Opțiuni de culoare ochi

Pentru a sublinia frumusețea naturală a mirelui, umbra pentru machiajul de nuntă ar trebui să fie selectată astfel încât să fie combinate armonios cu culoarea ochilor.

gri

Produsele folosite pentru a face ochi gri nu ar trebui să fie prea luminoase. Utilizarea umbrelor atrăgătoare poate duce la faptul că ochii vor părea complet decolorați. Vopsea gri închis sau gri-albastru va fi potrivită pentru crearea unui element întunecat. Adăugați imaginea luminozității Lilac sau umbre violet.

Verde

Efectuarea de machiaj cu accent pe ochi verzi, merită atenție la nuanțe violet roz și lumină delicate. frumusețile cu ochii verzi merge umbre perla de lumină. Dar, trebuie să utilizați cu atenție. În caz contrar, imaginea va fi supraîncărcat.

Citește mai mult  Crearea machiajului de seară pentru fete cu ochi maro

Ochi frumosi smarald poseda umbra va ajuta umbre de lumină roșie. Fetele ar trebui să acorde o atenție, de asemenea, la corali și teracotă umbre. Acestea sunt foarte potrivite pentru machiaj de nunta.

Albastru și albastru

mirese cu ochi albaștri și violența sunt ideale pentru umbrele de diferite nuanțe de gri. Și, de asemenea, să-i să se confrunte cu mijloacele de liliac, violet și roz pal culori. O atenție specială pentru fetele cu ochi albastri ar trebui să acorde o atenție la umbră de lavandă. Ei fac culoarea ochilor albastru și albastru mai bogat și luminos.

Brown și negru

Femeile cu ochii negri se vor potrivi cu culori calme. Faceti o vedere mireasa mai „soft“ va ajuta umbrele de culori de cafea și maro. Pentru a sublinia sensibilitatea imaginii, folosind umbrele de aur, bronz sau cupru. Multe fete cu glazură carage ca nuanțe de umbra „Rose Gold”.

Adăugarea interesantă de machiaj de nuntă poate fi întuneric albastru sau umbre verde închis. Ele sunt folosite pentru a crea un tablou mai „greu”, care este perfect pentru bruneturi și maro.

Artiștii de machiaj alocă, de asemenea, o serie de culori care sunt potrivite pentru mireasă cu orice culoare a ochilor. Această listă include astfel de umbre:

 • Argint+

 • Alb blând+

 • ciocolată+

 • Persikov+

 • Blând roz.

Folosind astfel de nuanțe, puteți crea o imagine blândă și feminină a mirelui.

Idei pentru autorități

În ziua nunții sale, orice femeie vrea să fie o adevărată frumusețe. Din fericire, folosind produse cosmetice, acum puteți remedia multe defecte.

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă fetele, planificând machiajul de nuntă, este o pleoapă agățată. Ea este familiar, nu numai de femei în vârstă, dar, de asemenea, tinerele mirese. Datorită secolului agățat, umbrele în fața ochilor dețin doar câteva ore, iar săgețile par inegale. Mai mult decât atât, linia de eyeliner este aproape imediat imprimat în pleoapei superioare.

„Raise“ pleoapa coborâtă, fără intervenție chirurgicală, precum și a face machiaj mai persistente destul de ușor. Câteva Lifehakov va ajuta la fata asta.

 • Înainte de a aplica machiaj, ar trebui să stabilească întotdeauna sprâncene. Pentru a face acest lucru, utilizați un rimel special sau gel transparent spranceana. Îngrijit pieptănate și sprâncenele pus face face imediat mai precise, iar ochii deschiși.

 • Înainte de a aplica machiajul pleoapelor trebuie sa proceseze primerul. Acest instrument va facilita procesul de aplicare a pleoapelor și umbre, și va face, de asemenea, o mai rezistente. În timpul verii, un primer dens poate fi înlocuită cu tentă de lumină.

 • Pentru a crea machiaj este necesar să se utilizeze numai umbre mate. Ele sunt ușor alese, cad pe piele la un strat neted și un aspect mai expresiv. O atenție deosebită pentru fete ar trebui să se întoarcă la umbrele mată, care sunt produse sub formă de creioane și stiluri. Ele sunt mai convenabile de utilizat și sunt potrivite pentru crearea machiajului complex.

Citește mai mult  Buze omere

 • Crearea unei imagini de seara, folosiți creionul de ochi rezistent si rimel. Aceste fonduri nu sunt imprimate în pleoapa superioară și nu sunt frotiu.

 • Săgețile trebuie aplicate foarte atent. Mulți doresc să adauge nunta lor face săgeți elegante. Femeile cu secolul agățat de care au nevoie pentru a desena foarte bine. Coada săgeții trebuie să fie întotdeauna îndreptată în sus. În acest caz, fata nu va părea tristă.

 • Nu uitați de o brânză. Acest instrument simplu ajută nu numai să deghizeze cercurile întunecate sub ochi, ci și să facă o privire mai deschisă. Fetele cu vârsta agățată nu ar trebui să folosească bani prea lumini în Make. Pentru machiajul de ochi este mai bine să alegeți un ton pentru a tona pielea mai întunecată a pielii. Este necesar să o aplicați cu mișcări îngrijite, câștigând o sumă minimă de bani pe o perie. Produsul trebuie tăiat cu atenție.

Dacă faceți totul, urmând această instrucțiune simplă pas cu pas, fata va fi cu siguranță mulțumită de machiajul său, precum și cu rezistența sa.

Sfaturi de artiști de machiaj

În plus față de secolul alocat, există o serie de alte probleme care pot fi rezolvate făcând machiajul de nuntă potrivit.

 • Ochi adânci plantați. Puteți rezolva această problemă folosind umbrele luminoase. Ele sunt aplicate colțurilor interioare ale ochilor, precum și pe pleoapa inferioară. Umbrele sunt alese cu grijă. Un astfel de machiaj este capabil să „împingă” vizual ochii.

 • Ochi mici. Mirele asiatice, iar europenii se confruntă cu această problemă. De asemenea, este posibil să o rezolvăm, să ridicați setul potrivit de umbre. Pentru a începe cu zona sub sprâncene, este necesar să se aprindă și să evidențieze, de asemenea, un luminator. Aceleași trebuie să fie făcut cu colțurile interioare ale ochilor. line au nevoie de apă să fie pedepsit cu Kayal lumină. Genelor sunt în valoare de luare lung și gros. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați un rimel care crește volumul lor.

 • Ochi rotunzi. Fetele cu o astfel de caracteristică un aspect ar trebui să renunțe la utilizarea de culoare gri închis și umbre albastre. Acestea arata mai obosit. Nu se aplică, de asemenea, o singură culoare pentru toate pleoape. 2-3 nuanțe trebuie să fie utilizate în make-up. Toate acestea trebuie să fie mat. Mascara fete cu ochi rotunzi, ar trebui să fie aplicate numai pe gene de top. Cel mai bine este de a folosi un mijloc de creștere a volumului cililor.

Citește mai mult  Totul despre tehnicile de machiaj permanent al buzelor

 • Ochi ingusti. Pentru a face astfel de ochi mai mult, pleoapa superioara este de obicei acoperit cu umbre de lumină. O atenție specială trebuie acordată zonei spranceana. O astfel de mutare un simplu va face un aspect mai deschis. Pleoapa inferioara trebuie sa fie subliniat cu creion maro gri sau lumină întuneric. Genelor ar trebui evidențiată prin mai multe straturi de carcase. Datorită acestui machiaj, ochii înguste vor deveni mai mult și mai frumos.

Ca urmare a acestor recomandări simple, puteți face aspectul mai atractiv.

Exemple frumoase

În căutarea de idei pentru inspirație, mirese merită atenție la exemple frumoase de imagini de nunta cu atent la mici make-up.

Nyudova Marca

machiaj de nunta in acest stil adecvat de fete tinere. Se pare natural si foarte simplu. produse de machiaj sublinia numai frumusetea naturala a fetei. Această imagine va arata frumos atât blondele și fetele cu parul Rusia.

Cu ruj stacojiu

În cazul în care accentul în imagine se face pe buze, nu merită cu umbre colorate. Suficient pentru a sublinia bej lor frumusețe și ton maro. O astfel de makeboard va adecvate pentru a fi completate cu săgeți și îngrijite cu cozi ridicate în sus. În această imagine, majoritatea mirese se va simți sigur.

Smokey gheață

Multe fete ca si machiaj cu umbre întunecate rustic. Un astfel de machiaj fată dă ochii de expresivitate și face mai luminos uite. Este demn de amintit faptul că machiajul de fum nu este deloc necesar să se efectueze în nuanțe întunecate.

Pentru a face o imagine mai interesantă, puteți utiliza umbra maro, gri, albastru sau violet. Trebuie amintit faptul că paleta aleasă trebuie să fie combinate armonios cu culoarea ochilor și a pielii.

Imaginea cu umbre frumoase de fum este completat de ruj de lumină.

Machiaj în stil retro

Un astfel de machiaj poate fi combinat cu atât o rochie de mireasa clasica, si cu un mod în stil retro. Acesta se distinge prin săgeți expresive si ruj rosu. Umbrele pentru a crea un astfel de aparat folosit mai strălucitoare. Acestea servesc ca bază de bază. Genelor sunt bine desenate în rimel. Aspectul expresiv este obținut, iar imaginea este neobișnuit și foarte elegant.

Pentru a decide în cele din urmă cu privire la modul va fi machiaj de nunta, este în valoare de încercarea de a renunța în mod diferit. Rezultatul rezultat ar trebui să fie puțin probabil să fotografia. Deci, va fi mai ușor de înțeles toate avantajele și dezavantajele Maika.

Mai departe, a se vedea clasa de master cu privire la aplicarea de machiaj de nunta.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: