Umlă de tatuaj laser

Umlă de tatuaj laser

Momentan Mondială Polon Energy și Viața. În fiecare zi au pictat uneori un minut, și nu toată lumea are timp să aplice machiaj. O ieșire în această situație va fi maparea permanentă de machiaj, permițându-vă să săriți procedura de colorare zilnică a buzelor, sprâncenelor, pleoapelor. Cu toate acestea, procedura are anumite riscuri, iar în unele cazuri tatuajul trebuie să se elimine. Cel mai bine o face cu un laser.

Particularități

Procedura de eliminare a laserului permanent de machiaj este prezentată în următoarele cazuri.

 • Dorința de a schimba imaginea. Dacă umblați cu același machiaj de mai mulți ani, se poate plictisi.
 • Forma nevalidă. Dacă maestrul este lipsit de experiență, el poate alege incorect un formular, astfel încât rezultatele slabe de calitate vor trebui să elimine. De exemplu, nu toți stăpânii se compun cu simetrie, iar din acest interval între sprâncene și ochi pot fi diferite.
 • Nu tinta. Nu este întotdeauna posibil să alegeți corect tonul pigmentului, ideal pentru aspect. În plus, multe păr de vopsea, din cauza a ceea ce fostul tatuaj poate arăta prea impresionant.

Utilizarea unui laser de îndepărtare a pigmentului are multe avantaje incontestabile.

 • Abilitatea de a reduce chiar și o nuanță întunecată. Nu este un secret că pigmentul întunecat este îmbunătățit în piele și este foarte greu să-l aducă. Cu toate acestea, laserul este complet o sarcină complet.
 • Traumatic mic. De la efectele laserului nu se formează arsuri, răni, fisuri. După o astfel de procedură, nu vă puteți fi frică de apariția cicatricilor.
 • Recuperare rapida. Cu grija corectă, dermul va fi recuperat în termen de 10-14 zile.
 • Rata de procedură. De regulă, sesiunea standard durează aproximativ 15 minute.

În ceea ce privește deficiențele, trebuie notate următoarele:

 • Procedura este destul de dureroasă, deci anestezia este necesară aici+
 • Va lua mai multe sesiuni pentru a elimina pigmentul+
 • Procedurile vor costa săptămânal+
 • Diferența dintre sesiuni este de la 2 la 4 săptămâni+
 • Unele tipuri de lasere nu distinge pigmentul luminos.

Îndepărtarea cu laser a machiajului permanent în majoritatea cazurilor se dovedește a fi foarte eficientă. Esența procedurii este destul de simplă: laser emite radiația luminoasă, care distruge pigmentul. Adâncimea fasciculului de lumină depinde de situația specifică, astfel încât doar un specialist poate determina acest lucru.

Procedura de eliminare cu laser a tatuajului permanent are mai multe contraindicații grave:

 • Oncologie+
 • Diabet+
 • Creșterea tensiunii arteriale+
 • sarcina sau alăptarea+
 • Infecția cu HIV+
 • Fundal hormonal instabil+
 • Disponibilitatea în locuri de îndepărtare a plăgii, fisuri, zgârieturi, alergii+
 • Vârsta de până la 18 ani.

Tipuri de instalații laser

Până în prezent, saloanele de înfrumusețare oferă vizitatorilor mai multe opțiuni laser. Luați în considerare caracteristicile fiecărui subspecii Citiți mai multe.

 • Ablativ. Această variantă a laserului funcționează prin metoda de evaporare. Expunerea la rază este supusă unor zone excepțional de vopsite. Pigment sub o astfel de evapore fascicul de lumină ca fluid de căldură.
 • Selectiv. Atunci când se lucrează cu un astfel de tip de laser, cremă de protecție este întotdeauna folosit pentru a fi aplicat pe pielea curata. În continuare, comandantul determină lungimea și puterea valului de expunere la lumină. După procedura, inamicul de multe ori apare, și nu ar trebui să sperie.
 • neodim. Lucrul cu un laser de neodim ar trebui exclusiv profesional, deoarece procedura necesită atenție și responsabilitate. În timpul sesiunii, sunt utilizate anestezice de răcire, dar procedura nu diferă, oricum, cu senzații plăcute. Laserul distruge neodimiu doar un pigment de culoare închisă, dar încă cosmetologi considera cel mai bun printre altele.
 • Picoseconde. Acest tip de laser vă permite să reduceți machiaj stins fără utilizarea anesteziei. El întinerește și netezește pielea, indeparteaza cicatrici, se întinde. Principiul de funcționare se bazează pe măcinare: fasciculul de lumină este strivit în parte pigment, iar apoi este derivat într-un mod natural.

Uneori, efectul temperaturilor ridicate este permisă, dar manipulări similare se disting prin senzații neplăcute.

  Vorbind despre tipurile de instalații cu laser, este imposibil să nu notați numărul de sesiuni care vor fi necesare. Orice ai alege, următoarele puncte vor trebui să ia în considerare:

  • Vopsea de suprafață depuse pentru 3-4 sesiuni+
  • pigment Lumina are loc pentru 3 proceduri, dar va dura 6-8 sesiuni pentru a elimina întuneric+
  • În cazul în care pielea la momentul sesiunii este accidentat, pigmentul va ieși mult mai lent+
  • Smooth pielea mai repede scapa de vopsea decât lumina.

  Este de remarcat având în vedere că nici un maestru, chiar și cel mai profesionist, nu se poate spune exact cât de mult sesiunile vor avea nevoie pentru a elimina pigment. Cantitatea aproximativă este posibilă numai după primele două proceduri. Numărul de sesiuni, de asemenea, afectează:

  • densitate Pigment+
  • timpul existenței tatuajelor+
  • vârstă+
  • pragul de durere+
  • activitatea întregului organism, inclusiv glandele sebacee.

  Cum să se pregătească?

  De regulă, cele mai multe femei efectuează rareori orice pregătire înainte de a procedurii. Cu toate acestea, unele reguli sunt încă recomandă să adere. Datorită ei, vindecarea va trece mult mai rapid, iar efectul procedurii va fi mai concret. Aici este lista acestor reguli.

  • Proteja pielea de expunerea directă la ultraviolete. Pentru câteva săptămâni înainte de o sesiune, să renunțe la solar, plaja. Nu se recomandă să meargă în piscină și saună. Mergând pe o zi însorită, asigurați-vă că pentru a utiliza protecție solară.
  • Nu afectează pielea în zona de îndepărtare a. Este vorba despre răzuire, peeling, aplicarea oricăror măști. Este mai bine să fie reînnoit aici decât mai târziu pentru a restabili derma. In plus, nu se recomandă utilizarea mijloacelor care conțin alcool.
  • Dacă sunteți bolnav sau ascuțită, luați antibiotice, procedura va trebui să amâne. Reacția corpului poate fi imprevizibilă.
  • Cu câteva zile înainte de sesiunea de care aveți nevoie pentru a exclude alcoolul. Alcoolul nu numai exacerbează durerea, dar afectează, de asemenea, rezultatul final al procedurii.

  În ceea ce privește pregătirea directă în timpul sesiunii în sine, comandantul este angajat în ea:

  1. Primul lucru este instruit: o discuție profesională despre un laser, principiul impactului său, regulile de comportament în timpul procedurii+
  2. Următorul este eliminat machiaj+
  3. A treia etapă – dezinfectarea site-ului, cu care este planificată să funcționeze+
  4. În cazul în care este necesar să fie procesată zona de anestezie, provocând anestezic de răcire+
  5. Ultimul pas – purtarea punctelor de protecție.

  Procedură Descriere Informații

  Procedura pentru îndepărtarea vechi machiaj este aproape aceeași pentru toate secțiunile. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că buzele încă mai poartă astfel de interferență. Pleoapele și sprâncene – un alt lucru, deoarece aceste site-uri sunt în imediata apropiere a ochilor. Acum, ia în considerare modul de înlăturare a mekap permanente din fiecare zonă separat.

  Buze

  Dacă machiaj vine în jos de pe buze, nu este întotdeauna necesară anestezie. Clienții cu un prag ridicat de durere simt aproape nimic în timpul unei sesiuni. Fiecare procedură durează 5-10 minute. Lumina de pigment se va dovedi a fi de ieșire pentru 3 sesiuni, și vechi și întuneric – pentru 7-8.

  Manipularea este după cum urmează:

  1. Doamna stivuite pe canapea și adăpostește foaia o singură dată, ochelarii sunt puse pe ochi+
  2. Buzele sunt dezinfectate, dacă este necesar, se aplică anestezice sub formă de unguente sau injecții+
  3. În continuare, comandantul cu două degete comprimă delicat buzele și face o instalare cu laser la marginea+
  4. În primul rând, cu laser se mișcă în jurul catea, apoi se deplasează pe+
  5. În timpul manipulării, master la fiecare câteva secunde folosește un tampon vatuita umed pentru ștergerea buzelor.

  Nu există cazuri când imediat după procedura, pacientul provine de la pacient, buzele împrăștie. Este absolut normal, iar în astfel de cazuri, comandantul doar aplică gheață. În câteva minute, senzație neplăcută Go.

  Ochi

  Eliminarea machiaj permanent de pleoape este considerată o procedură destul de periculos, deoarece globul ocular este complet în apropiere. Încrederea o astfel de manipulare este recomandată de către un specialist care sa stabilit mult timp cu cea mai bună parte și are o vastă experiență în efectuarea unor astfel de proceduri.

  Acesta este modul în care sesiunea standard, este trecut prin eliminarea Efectuează prin secolul:

  1. Fata pune pe un halat de baie și pălărie, îndepărtează părul, cade pe canapea+
  2. Ochii purtați ochelari de protecție+
  3. Îndepărtează de master machiaj cu mijloace moi conținând un antiseptic+
  4. pleoape unge cu cremă, care conține lidocaină+
  5. Master stabilește un laser, determinarea lungimii și grosimii fasciculului de lumină+
  6. Purtarea mănuși, specialistul începe la procedura: ochiul este acoperit cu un șervețel, instalația este situată pe o distanță de 7 cm de zona de procesare+
  7. După absolvire, compoziția antiseptic este aplicată derm.

  Fiecare pleoapelor nu mai este procesat mult de 2 minute. Pentru îndepărtarea completă pigment, vor fi necesare aproximativ 3 proceduri. Intre ele este o pauză lunară, astfel încât pielea de licitație a secolului este complet recuperat.

  Sprâncene

  Îndepărtarea de machiaj permanent cu sprancene – o procedură foarte neplăcută care este în mod necesar efectuată folosind anestezie locală. Este posibil într-un salon de tatuaj sau un centru bun cosmetologie. Este demn de amintit faptul că pigmentul mai în vârstă și bogată, cu atât mai multe proceduri vor fi necesare pentru distrugerea acestuia. Cantitatea minimă – 3. În același timp, fiecare sesiune durează nu mai mult de 10 minute. Ar trebui să fie de aproximativ 3 săptămâni între manipulări. Este suficient pentru a vindeca pielea.

  Acum, ia în considerare modul în care sesiunea este:

  1. În primul rând, activitățile pregătitoare sunt realizate, care sunt identice cu primele două proceduri+
  2. în cazul în care există machiaj, este complet curățat cu un agent antiseptic+
  3. ameliorarea durerii de aplicare – etapa a treia+
  4. Eye este protejat de un dispozitiv special care previne fasciculul de lumină în ochi pe globul ocular+
  5. Apoi, procedura începe în sine, în timpul căreia laserul este plasat sub un unghi special care determină master+
  6. Laserul afectează firele de păr pentru câteva secunde, apoi o scurtă pauză+
  7. La finalul procedurii, dezinfectant se aplica sprancene.

  Judecând după comentarii, rezultatul procedurii se observă imediat după prima sesiune. Zonele prelucrate devin ca și în cazul decolorate, pigmentul dobândește o vedere plictisitoare, inexpresive. Multe femei observat lightweights chiar de sprâncene. Nu este necesar să se sperie acest lucru, pentru că firele de păr gri va fi în curând înlocuite cu noi, naturale.

  piele de buze, de asemenea, pare un pic ciudat: un circuit de lumină sau întuneric apare în jurul lor. În cele mai multe cazuri, acesta este format pe ea mai târziu. Aceasta înseamnă începutul procesului de vindecare, astfel încât este imposibil să-l curățați-vă: puteți provoca supurație, infecție.

  De asemenea, este demn de amintit că, după procedura de eliminare a machiaj permanent vechi, pot apărea reacții adverse ușoare:

  • mici Otch+
  • roşeaţă+
  • mâncărime.

  În cele mai multe cazuri, ei înșiși să treacă și nu necesită intervenție. Mult mai rău când laserul lovește ochiul mucoasă. În această situație, puteți agrava sau pierde din vedere. Printre alte consecințe grele, doamnele marchează apariția petelor de pigment, pierderea plin de sprâncene, arsuri si cicatrici.

  De aceea este atât de important ca activitatea pe eliminarea pigmentului a fost implicat într-o înaltă clasă profesională într-un salon de dovedit.

  Îngrijire după deleție

  Este extrem de important să aibă grijă de zona prelucrată, deoarece rata de recuperare a pielii și rezultatul final al procedurii depind. Aici este o listă de recomandări de urmat.

  • În timpul perioadei de reabilitare, este extrem de recomandat pentru a expune la nivelul pielii prin expunerea la umiditate excesivă. Pentru un timp trebuie sa uiti piscina, plaja, sauna. În ceea ce privește ruperea feței, acest lucru nu se poate face prea. Nu se cunoaște modul în care pielea va reactiona: nu doar senzații neplăcute pot apărea, dar, de asemenea, efecte secundare.
  • Încercați să atingeți mai mici din zona tratată cu un laser. Dacă trebuie să o faci, trebuie să vă spălați bine și dezinfectat mâinile tale.
  • După cum a fost deja menționat, este interzis pentru a trage o crusta de la locul de prelucrare. Deci, nu numai că aduceți infecția, dar va împiedica îndepărtarea corectă a pigmentului.
  • După procedură, prima zi poate fi sânge. Acest lucru este absolut normal. Este necesar să o eliminați cu șervețele impregnate cu agenți antibacterieni.
  • Astfel încât suprafața tratată este mai rapidă și recuperată, se recomandă lubrifierea unguentelor și cremelor liniștitoare. „Panthenol” posedă o expunere locală bună.

  Dacă luăm în considerare recenzii pentru femeile care decid cu privire la eliminarea laser a machiajului permanent vechi, atunci puteți găsi că acestea sunt cele mai multe dintre ei pozitivi. Aproape totul este mulțumit, deși după procedură și există efecte secundare sub formă de vânătăi, umflături, etate, roșeață. Îngrijirea non-ore, este capabilă să mascheze fiecare.

  Cu toate acestea, absolut toate femeile insistă că este mai bine să obțineți în plus câteva săptămâni cu machiaj urât decât alegerea primului vrăjitor și obțineți complicații, pentru a scăpa de faptul că va fi foarte dificil.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: