Masagere din Medisana

Masagere din Medisana

Medisana este un producător major de diverse dispozitive de masaj. În sortimentul produselor sale puteți găsi instrumente cu diferite parametri tehnici, cost, funcționalitate.

Particularități

Masagerii de la marca Medisana fac posibilă scăparea durerii, spasmelor, îmbunătățirii circulației sângelui, au un efect relaxant și, de asemenea, să îmbunătățească starea generală a corpului. Dispozitivele pot fi utilizate aproape oriunde și în orice moment, deoarece diferă în greutate redusă și dimensiuni compacte.

Astfel de produse sunt concepute pentru a masca o varietate de zone, inclusiv gât, picioare, șolduri, umeri. Aceste agregate pot funcționa în moduri diferite. Toate modelele au o formă ergonomică. În plus, aceste dispozitive sunt relativ ușor de operat.

Massagere manuale

Pentru a începe, ia în considerare unele dintre Masagere portabile acest brand.

 • ITM. Această probă are o încălzire cu infraroșii de vibratoare și. Modelul permite degetul și acupressure, ea ar putea merge pentru gât, umeri, talie, coapse, gambe, fese, abdomen și brațe. Massager are o capacitate de 35W, de asemenea, are două niveluri de intensitate.

Cel cu produsul sunt sfaturi suplimentare, instrucțiuni de utilizare în limba rusă. Dispozitivul funcționează dintr-o rețea.

 • AC 850. Această probă permite un manual anti-celulita masaj fese, coapse, umeri si partea inferioara a spatelui. Efectul maxim este atins după utilizare datorită activării intense a circulator. Modelul, de asemenea, ne permite maximizarea supla pielii, tonifiat. Se rulează de la rețea sau adaptorul de rețea. Copia funcționează în trei moduri diferite, cu diferite grade de intensitate. O varietate are o greutate de 220 de grame. Proba se distinge prin dimensiuni destul de compacte.

 • HM 855. Massager de acest tip vă permite să faceți un masaj vibrație plăcută. Ea are o opțiune infraroșu încălzire. Modelul este la fel de ușor ca posibil datorită formei sale ergonomice. Masa unității este de numai 300 de grame. Puterea sa este de 15 W. HM 855 este folosit pentru șolduri, umeri, gât, picioare, mâini. Nutriția provine din rețea.
Citește mai mult  Descrierea și numirea de wanduri de chihlimbar pentru masaj

 • HM 840. Acest exemplar este conceput în așa fel încât să nu dor de umiditate, astfel încât acesta poate fi utilizat în duș. Modelul are dimensiuni compacte, ea stă bine în mână. În plus față de un impact plăcut relaxant asupra sistemului muscular și a articulațiilor, dispozitivul are, de asemenea, un efect de curățare. O varietate are un detașabil față-verso covor de masaj, în timp ce una dintre părțile sale constă dintr-un hub, care vă permite pentru a obține un efect de peeling. Produsul este echipat cu un sistem constând din patru capete de masaj. Greutatea eșantionului este de numai 156 de grame. Într-un set cu un astfel de masaj merge, de asemenea și un covor confortabil, confecționată din lână, baterii și instrucțiuni de utilizare detaliate.

Masagere pentru picior

Apoi, vom analiza unii masaje din acest brand proiectat pentru picioare.

 • FMG 880. Acest dispozitiv poate funcționa în trei moduri diferite. De asemenea, are o funcție a încălzirii cu infraroșu, care asigură o relaxare umană maximă. Modelul este foarte compact, poate fi plasat în orice loc convenabil pentru dvs. Copia este echipată cu capete de masaj special de gel care oferă masajul cel mai moale și de înaltă calitate. Proba poate fi de asemenea utilizat pentru masaj Shiatsu, procedura de compresie. Puterea unității este de 30 W.

 • FM 885. Un astfel de dispozitiv de masaj este utilizat pentru oprire. Acesta este realizat din materiale plastice de înaltă calitate și textile. Modelul se execută de la rețea, acesta prevede opțiuni de oprire automată de încălzire și. O varietate ne permite să masaj shiatsu, acesta funcționează cu trei nivele diferite de intensitate. Proba are o masa de 3.5 kg.
Citește mai mult  Totul despre mascate de jad

 • FM 888. Un astfel de aparat mecanic prevede de asemenea funcția de încălzire. Se face ușor de oboseala trage, de asemenea, și elimină umflarea, dă ușurința picioarelor, ajută la combaterea stresului. Dispozitivul implică două moduri de funcționare: masaj Shiatsu și masaj de compresie. niveluri de intensitate sunt, de asemenea, două. Puterea unității este de 48 W. Greutatea produsului atinge 4,1 kg.

Modele pentru gât și umeri

Cea mai populară opțiune în acest grup este o varietate de NM 860. Dispozitivul este potrivit pentru spate, gat si umeri. Acesta are 5 nivele de intensitate și 3 programe de lucru. Produsul este livrat cu două capete de masaj. Massager se caracterizează printr-o formă ergonomică convenabil.

mânere confortabile mici face ușor pentru a regla puterea de presa. Exemple de funcții de rețea. Puterea sa ajunge la 24 W. O sesiune dureaza 15 minute, iar acest lucru este suficient pentru a elimina durerea, stresul, pentru relaxarea musculară. Modelul prevede funcții de oprire automată și de încălzire. Greutatea produsului atinge 1,55 kg.

Alte optiuni

Puteți selecta alte modele de date masa produce.

 • NM 866. Acest aparat este cel mai des folosit pentru gât și umeri. Ea are două niveluri de intensitate. Modelul oferă opțiunea de radiație termică. Dispozitivul poate funcționa atât din rețea și de la baterii. Dispozitivul are o capacitate de 3,6 W. Produsul este cel mai adesea realizată în culorile gri. Acesta este caracterizat printr-un sistem de control convenabil, care se realizează cu ajutorul unui special încorporat bloc.

 • NM 890. Acest exemplar pentru gât vă permite să eliminați stresul, restabili elasticitatea fibrelor musculare. Aparatul, de asemenea, vă permite să scapi de dureri de cap, insomnie, incetineste procesul de imbatranire a pielii. Modelul poate lucra la trei viteze. Aparatul se execută de la rețea. Aceasta ne permite să masaj Shiatsu. O varietate este echipat cu un sistem unic cu mai multe role de masaj.

Pentru a asigura o relaxare maximă, va fi posibil să se utilizeze opțiunea de încălzire.

 • MC 810. Modelul este un promontoriu de masaj, este potrivit pentru spinare, umeri, șolduri, gât și spate. O varietate are o opțiune suplimentară de încălzire care asigură relaxarea maximă a utilizatorului în timpul procedurii. Massager este controlat de la distanță. Greutatea produsului ajunge la 1 kilogram. Dispozitivul are o putere de 10 W. Acesta prevede, de asemenea, un temporizator convenabil.
Citește mai mult  Masagere pentru mușchii de vițel

 • NM 865. Aparatul este cel mai des utilizat pentru masajul de col uterin. Acesta vă permite să ofere un impact intens asupra zonei de guler. Modelul previne aparitia osteocondrozei, stagnare de sânge, ajută să se relaxeze sistemul muscular. Proba poate funcționa cu două nivele diferite de intensitate. Aceasta implică funcția suplimentară de radiație termică. Dispozitivul poate funcționa atât din rețea și bateriile. Unitatea se distinge printr-un control al luminii și convenabil, care se realizează cu ajutorul unui special încorporat bloc.

Examinați recenzii

Aceste Masagere merita un număr mare de feedback pozitiv. Asa de, Mulți consumatori remarcat faptul că toate au un impact efectiv asupra organismului, se lasă să se îmbunătățească bunăstarea, contribuie la relaxare, reabilitare. De asemenea, în funcție de utilizatori, dispozitive se disting prin exterior modern și elegant. Separat, sa spus că Masagere de brand au dimensiuni compacte, o masă mică, astfel încât acestea sunt convenabile pentru a stoca, se aplică, de transport.

Multe dintre ele pot fi luate cu tine într-o excursie sau la locul de muncă. Unii cumpărători observat că aceste Masagere sunt absolut sigure în muncă.

În instrucțiunile de utilizare, toate contraindicații pentru utilizare, instrucțiuni de siguranță pentru a agregatului sunt descrise în detaliu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: