Absolvent Cascade: Cine este potrivit și exemple de stabilire

Absolvent Cascade: Cine este potrivit și exemple de stabilire

cascadă gradat este o coafura la modă și interesant, în creștere vizual volumul de păr. Este potrivit atât pentru părul scurt, cât și pentru cel mediu sau lung. Cu o tunsoare cascadă făcută cu absolvire, oricare dintre imaginile dvs. va deveni unică și unică.

Particularități

Coafura constă din pași fără probleme între care se efectuează absolvirea – părul este tăiat sub un anumit unghi. Această tehnică este similară cu tehnica de pași (Scara), dar există diferențe.

 • Frontiere de pași vizibile. In scara ele nu sunt aproape vizibile.
 • Complexitate. Pentru cascada, master este de calificare necesar, în timp ce scara este considerată o tunsoare lumină.
 • Pătrat. Cascade surprinde toate firele, iar scara este doar marginile părului.
 • Timp. Cascade este nevoie de mai mult decât scara. Ea provine din diferențele anterioare.

Avantajele cascadei gradat:

 • Mising+
 • Parțial ascunde defectele pielii+
 • subliniază pometi+
 • Adecvat pentru colorare+
 • Are multe variante+
 • Universalitate.

Aceasta coafura iubit, de asemenea, o varietate de stele și celebrități, de exemplu, Emma Watson, Alexis Blablel, Natalie Portman, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Moara Yovovich, Jessica Alba, Olivia Wilde.

Cine vine?

Tunsoare vine aproape tuturor.

Pentru cei care au parul dens, saloane de coafură sunt oferite fire Nourish din rădăcini, creând astfel o formă ușoară și armonioasă.

Se pare bine o cascadă pe proprietarii de parul drept sau usor ondulat. Dacă aveți părul curat, atunci absolvirea este mai bine să începeți de la nivelul urechilor, astfel încât buclele să nu se învecineze și nu au crescut.

Pe părul scurt

O astfel de lungime este perfectă pentru fetele de afaceri și va aduce ușurință în imagine. Datorită filmului, acest lucru este, de asemenea, o modalitate bună de a îmbunătăți sănătatea părului.

Deschideți gâtul și provocarea unui caracter aderent de curajul și independența proprietarului unei tunsori scurte.

Pe părul scurt, este minunat pentru femeile cu o formă de „oval”, un bang lung, așezat de partea, trage vizual fața.

Neobișnuit de romantic pare o cascadă absolventă cu sfaturi de răsucire.

Pe părul mijlociu

Aceasta este o opțiune indispensabilă pentru cei care sunt în mod constant în muncă, dar totuși dorește să arate feminin și la modă. Coafura nu necesită îngrijire atentă. Când este creat, coaforul afectează tot părul, deci este, de asemenea, un motiv minunat de a elimina sfaturile de secvențiere. Cascade pe o astfel de lungime a vă permite să creați o coafura festiv.

Citește mai mult  Clasic Bob: Tunsoare caracteristici și opțiuni de stil

Pe parul lung

păr lung, fără îndoială, cel mai bun decor de sex feminin, dar parul bine-laid – cel mai spectaculos. Ele dau, de asemenea, feminitatea și fragilitatea.

Cascade poate merge la orice nivel – începând cu nivelul urechilor și terminând cu nivelul mijlociu si inferior. În primul caz, gâtul este uscat vizual și volumul crește păr, iar lungimea lor rămâne aceeași. Și în al doilea – se dovedește o cascadă ușor și blând.

Pe parul subtire

Daca ai parul rar, atunci ai nevoie pentru a trata această tunsoare cu atenție, deoarece se obțin sfaturi rare. Gradarea un salon de coafură, în acest caz, începe cu partea superioară.

Prin urmare, deținătorii de păr subțire fac cele mai multe ori, în principal grads pe benzile superioare, iar benzile inferioare nu afectează.

Bang ca element de coafuri

Cascada gradata arată foarte bine cu cele mai diferite breton și se potrivește cu cele mai multe femei. Multe saloane de coafură recunoscut breton de partenerul fidel al acestei tunsoare și a menționat proprietatea ei de a face față gazda.

Următoarele tipuri adecvate de breton se disting:

 • mic de statura+
 • Directă, simetrică+
 • alungit+
 • Rvanis+
 • arcuit+
 • multistratificată+
 • cu absolvire.

Bang are o serie de avantaje puternice, cum ar fi oferind un aspect de profunzime și mister, fata – subțire, ascunde unele deficiențe ale pielii.

Cu toate acestea, pentru a salva imaginea pe care trebuie să aibă grijă de breton. Pentru unii, aceasta devine o problemă importantă pentru cineva – o parte integrantă a imaginii. Pe parul scurt este bun, partea Bangs sau alungită, și drepte, rupte și arcuit sunt mai potrivite pentru cascadă pe parul lung sau mediu.

Citește mai mult  Culoarea părului alb: Cine merge și cum să picteze fără galben?

Drept Bang-urile pot fi sfătuite de proprietarii unei persoane lungi, deoarece va angaja ușor o parte a feței și o va face puțin mai largă.

Concav arcul Bang-urile sunt caracterizate de fire mai lungi pe laturi și scurte – în partea de mijloc. Arată bine cu tunsuri destul de rotunde și scurte, care se mișcă frumos în fire lungi la fața locului.

Rvanis Bangul este foarte textura, multi-strad, firele sunt luate din diferite lungimi, arata bine cu tunsoare scurte si medii. Este important să luați în considerare ceea ce purtați și cum vor fi combinate hainele cu coafura.

Foarte scurt bang face față mai largă. Arată bine cu părul lung sau mediu, aduce imaginea de curaj și extremă.

Alungit Bang este un bang drept la sprâncene. Se bucură de o mare popularitate, dar necesită atenție.

Asimetric Bang-urile pot fi pur și simplu pieptănate pe partea, astfel încât să fie tăiate asimetric. Ea, la rândul său, are multe variante. Neted, rupt, gros, structural, neted, ondulat – acestea sunt toate variațiile care decurg din acest bang.

Foarte alungit Bang vă va ajuta să faceți față îndoielilor „Faceți breton sau nu”, are multe avantaje. Orice experiment va deveni fără durere – poate fi ușor ascuns în coadă, bastonul sau deranjează urechile. Un bang extins va crește fără probleme și nu se va supăra adesea. Ea nu schimbă fața. În acest caz, bangul în vrac va necesita o lungă durată și consum de astfel de mousuri care nu ar fi pierdute.

Orice bang trebuie să fie combinat cu cea mai mare parte a părului și nu își trăiește viața.

Nu mai puțin important este faptul că bretele mai dificile sunt date mai mult timp în timpul stivuirii.

Fundamente

Modalități de a crea o cascadă clasificată. Toți variază în gradul de complexitate. Mai jos va fi dezasamblat unul dintre modalitățile principale și cele mai simple.

 1. Începeți să lucrați cu pieptănarea și prelucrarea pulverizării părului pentru volum.
 2. Părul este separat în două părți și a subliniat proba centrală. Începeți cu partea occipitală. Firele groase sunt separate și întârziate în jos, tăiate fără probleme.
 3. Următoarea începe treptat legătură cu zonele laterale. Firele sunt tăiate în pătratul de formă, astfel încât întreaga zonă este elaborată.
 4. Fire capturate de la vârful NAPE, sondele ar trebui să fie paralele. Părul este calculat și din nou supus la tunsoare. Lungimea firelor din partea stângă, centrală și dreaptă trebuie să fie aceeași la fiecare etapă.
 5. Planeitatea toroane este verificat, pentru aceasta, benzile mici foarte stânga și dreapta sunt întârziate în jos și conduce la mijloc. Dacă se întâlnesc exact, înseamnă că lungimea lor este aceeași.
 6. Piesele superioare stângi și drepte sunt separate („potcoavă”), sunt elaborate firele laterale inferioare.
 7. Apoi, părțile separate sunt pieptănate, lucrează pe ele în același mod.
 8. Du-te la partea din față, se separă proba de la ureche la ureche, care trece prin punctul de defalcare a părului (pe partea de sus a cefei), pieptene benzile laterale. Linia de absolvire vine de la linia de bărbie la linia de jos extrem de toroane de la linia de comandă din spate. Pe ambele părți ale liniei ar trebui să fie paralele.
 9. Pe partea din spate a capului, probele centrale se disting, toroanele occipitali sunt fixate astfel încât să nu interfereze. Secțiunea centrală este separată, linie paralelă a probor. Acesta este întârziată în sus, taie capetele. Apoi, secțiunea centrală este curățată într-una dintre părți.
 10. Funcționează pe diagonalele de la fata. Suvite sunt întârziate în sus, împodobite. Astfel sunt straturile.
 11. Controlul, catena final trebuie să fie pe partea de sus, sau pe partea din spate.
 12. Pozarea este creată, puteți răsuci un pic de păr. Parul este uscat și tratat cu fixare spray-uri pentru volum.
Citește mai mult  Îmbunătățirea tunsoarelor pentru femei de 50 de ani și mai în vârstă

Citiți mai multe despre cum să faci o cascadă gradat, vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: