Argint Blond: Caracteristici, Colorare Nuanțe și Ingrijirea parului

Argint Blond: Caracteristici, Colorare Nuanțe și Ingrijirea parului

După cum știți, mulți oameni ca blondele. Fata care a frumos, bine păstrate păr blond, poate atrage atentia. O astfel de culoare de bucle, cum ar fi o blonda de argint, este capabil să-și exprime feminitatea, atractivitatea naturii.

Pro și contra Shade

Moda pe coafuri nu stai inca, la fel se poate spune despre gama de culori de par. Cu ceva timp în urmă, femeile ascunse cu grijă părul gri, iar astăzi câștigă din ce în ce mai mult popularitate argint blondă. Această umbră se caracterizează prin intermediul luminozității, calmei și profunzimii.

Tint Silver Blond iubesc multe frumuseți. Datorită acestei culori, buclele sunt deschise când se scurge în soare, complementarea luminozității și stilului feminin. Avantajele colorării canalelor cu această umbră pot fi numite următoarele:

 • Imaginea unei femei devine mai mică cu cel puțin 5 ani din cauza faptului că coafura atrage atenția, distrag atenția de la riduri și de pielea plină+
 • Aceasta este o opțiune demnă de a ascunde griul de rupere+
 • Întinderea acestei culori este capabilă să facă mai mult volumul părului mai mult.

Lipsa colorării într-o nuanță de argint blonda este un efect agresiv al agentului de oxidare asupra structurii părului. oxizi Dye sunt capabili de a face părul lipsit de viață și uscat.

Cui se va potrivi?

La prima vedere poate părea că blondă de argint este atât de simplu încât umbra se va potrivi cu fiecare femeie, dar nu este. Silver este o culoare dintr-o gamă reproductibilă rece cenușă, este grav combinat cu un ton cald.

Citește mai mult  Brown Henna pentru păr: beneficii, rău și sfaturi privind utilizarea

Cele mai multe dintre toate blonde de argint este potrivit pentru mai multe tipuri de aspect.

 1. Cu culoarea rece a aspectului, și anume: vara și iarna. În acest caz, o clarificare a pielii, luminozitatea și expresivitatea ochilor sunt observate, fața va părea să „strălucire“.
 2. Femeile cu blonds din natură, cu părul și cenușă subtil. De obicei, aceste fete sunt pielea de nuanta roz, iar ochii – gri, albastru sau verde.
 3. Reprezentanți ai jumătății frumoase, a cărei piele ușor întunecată, precum și de firele naturale negre sau ușor de cenușă. Colorarea într-un ton de argint va fi problematică, dar arată foarte frumoasă sub formă de Ombre.
 4. Doamnelor care au pielea perfectă fără roșeață și acnee.

Cu toate acestea, în unele cazuri, pictura nu este recomandată într-o astfel de nuanță.

 • Cu castane de aur, cald, păr roșu. În acest caz, argintul nu va putea să stea frumos pe o fire de tonuri calde. Cu decolorarea preliminară a părului, galben-ul și disarmonia lor pot fi observate cu pielea.
 • Doamnelor cu piele galbenă, auriu și caldă. După pictura într-o îndoială cu fața argintului, are apariția vârstei și inevitabile.
 • În prezența unor specii roșii, cosuri, grilă vasculară. Această umbră a lui Chpelurs va accentua deficiențele și roșeața pe față.

Cum de a picta?

Dacă doriți să par complet colorarea în argint blond, va trebui să se aplice amestecul preparat colorantului spre rădăcinile la sfaturi. Puteți face acest lucru prin pieptănare bucle, pe rădăcinile care vopseaua este namazan. Mutare este nevoie de cefei la templele.

Când colorarea capelele cu blond de argint, pot fi folosite următoarele opțiuni:

 1. Paint ESTEL+
 2. Spacolor Cream+
 3. Vopseaua franceză Eugene Perma+
 4. Dye fără amoniac Herbatint+
 5. Matrice+
 6. Wella Color+
 7. LONDA+
 8. Garnier+
 9. L’Oreal.
Citește mai mult  Cât de des trebuie să taie părul: mituri risipească

Fata care a decis să schimbe imaginea sa pot utiliza următoarele opțiuni pictura:

 • Aplicați vopseaua finit de la producător+
 • vopsea poală în cabină, în timp ce comandantul va fi capabil să formeze o opțiune potrivită pentru o femeie+
 • pictura monocromă+
 • păr tonifiere+
 • Ombre, Shatuch, Ballozh.

Transforma într-o blondă cu un val de argint folosind instrumente naturale nu va funcționa. Este posibil doar să adăugați părul de căptușeală atunci când utilizați fasciculul de mușețel.

În prezent, blonda este considerată un serviciu destul de popular în saloanele de înfrumusețare. Pentru a picta într-o umbră de argint și a arăta uimitoare, puteți contacta profesioniștii. Pentru a deveni proprietarul unei coafuri elegante, maestrul trebuie să lucreze la client timp de câteva ore. Costul acestui serviciu va depinde de caracteristicile cabinei, lungimea părului clientului, necesitatea de a efectua terapia de restaurare, tehnicile de colorare, necesitatea de a spăla colorantul anterior, precum și cantitatea de substanțe cosmetice.

Îngrijirea ulterioară

După clarificarea și influența vopselelor permanente, părul suferă de shake și stres semnificativ. Dacă nu oferiți o îngrijire adecvată după procedura de colorare cu blonda de argint, părul femeilor se poate transforma în lipire, semințe și plămâni.

Principalele puncte de îngrijire:

 • Samponul care este proiectat special pentru păr topit, decolorată și vopsite+
 • După fiecare spălare cap este în valoare de păr hidratant folosind un balsam de clătire+
 • O dată în 7 zile pentru a hrăni scalpului cu vitamina A, C, E+
 • uscat stă părul mod excepțional naturale fără a utiliza uscător de păr+
 • purta întotdeauna o diademă pentru a te proteja de soare+
 • nu se spala parul zilnic pentru a preveni pigment de argint.
Citește mai mult  Șampoane Global Keratina: Caracteristici, proprietăți și aplicații

Fiecare fată ar trebui să ne amintim că frumusețea și sănătatea părului este speriat de nutriție corectă și starea generală a organismului. Pentru a menține frumusețea umbra de argint blond și pentru a preveni apariția de îngălbenire, este în valoare de utilizarea de nuanțare.

Nu este dificil de a vopsi în blonda. Principalul lucru este de a face acest lucru, fiind încrezător că umbra de argint va merge la tine. Nu uitați de achiziționarea de echipamente de înaltă calitate pentru pictura și îngrijirea părului.

Și apoi blondele de argint sunt capabile să atașeze atenția celorlalți și să îndure bărbații.

Cum să picteze părul într-un aspect blond de argint în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: