Bronz Culoarea părului: Tipuri de nuanțe și reguli de alegere

Bronz Culoarea părului: Tipuri de nuanțe și reguli de alegere

Bronz culoarea parului atrage femei de costume de cele mai diferite tipuri de aspect. Ea are o mare varietate de nuanțe, printre care fiecare fată va fi capabil să se apropie cel mai potrivit pentru imaginea sa. vopsea de bronz este prezentată în sortimentul producătorilor cele mai bine cunoscute și este în vânzare în accesul în masă.

Particularități

Shade de bronz arată foarte impresionantă, prestigioasă și costisitoare. Această imagine se realizează datorită jocului de lumină luminoasă și solară. Părul de bronz strălucire, strălucire, datorită acestui lucru, iar femeia în sine pare strălucită, strălucitoare, superbă, este imposibil să nu observăm pe stradă. În cazul în care nuanțele de bronz sunt folosite pe maro si bruneta, rezultatul va fi luminos, suculent și saturate. Blondele nu vor reuși să obțină un astfel de efect, numai mărinile transparente ale bronzului vor fi afișate pe părul ușor.

Cu toate acestea, este mai important să selectați o nuanță în conformitate cu tipul de persoana.

Tonya

Juicy, Noble, relaxat, Light Rive, Tin și chiar Patina – Toate aceste nuanțe sunt în gama de vopsele de bronz. Cele mai populare nuanțe sunt următoarele:

 • Cupru de lumină Este o jumătate de grâu cu o reflectare a cuprului+

 • cupru – O opțiune excelentă pentru o față feminină cu ochi de karium, albastru sau verde, dar fața cu piele palidă și ochi decolorați va fi ridicol pe fundalul părului de cupru+

 • de aur – culoarea luminoasă, primăvară, aducând în imagine rău de tinerețe și prospețime+

 • Cupru-dreapta – o altă opțiune solară care este perfect armonizată cu pielea ușoară și verdele+

 • roșu – nuanță pentru femeile îndrăznețe îndrăznețe + această culoare se va potrivi doamnelor care iubesc să atragă atenția+
Citește mai mult  Hair styling fin

 • Cupru întunecat Este o combinație de culoare maro, cafea sau negru cu roșu sau roșu scade.

Cum să ridici?

Nuanțele personalizate au pus într-o stupoare de multe femei. Din gama extinsă, este dificil să alegeți culoarea dorită. Cel mai bun din toate, înainte de vopsea de cumpărare se consulte cu stilistul tau coafor, un profesionist poate determina cu exactitate tipul de aspectul unei femei și a ridica cea mai potrivita nuanta de culoare de bronz la ea.

Culoarea personală este o combinație de păr sale naturale, piele și ochi. Dacă nu iau în considerare aceste criterii esențiale, colorarea nu poate aduce rezultatul dorit. Poate că vopseaua pur și simplu nu va avea parul prea întunecat, iar în cazul în care se dovedește a obține un rezultat de succes, umbra selectată poate pur și simplu să nu se apropie de aspectul unei femei.

Uneori, umbra incorect ales vizual poate forma o femeie sau de a deschide defecte ale pielii ei, de aceea este foarte important pentru a ridica vopsea în conformitate cu culoarea.

Asa de, NuanŃele sunt capabili de a sublinia frumusetea femeilor a căror persoană face parte din primavara sau toamna culoare. De obicei, aceste femei sunt proprietarii de ochi caprui verzi, nuci sau întunecate. Pielea poate fi bej naturală, aur sau bronz. „Primăvară“ doamnelor sunt mai bune pentru a evita nuanțe luminoase, și să dea preferință tonuri întunecate, deoarece acestea pot frumos accentua culoarea bej a dermului.

Culoarea de toamnă cu pielea de aur este mai combinată cu jumătăți de roșu. În plus, nuanțele roșii sau maro ale vopselelor arată foarte bine pe purtătorii părului întunecat cu ochi maro, imaginea generală va fi luminoasă, flirta, flirtează.

Citește mai mult  Henna albă pentru părul de lumină: Caracteristici și Termeni de utilizare

Sunt recomandate laringe cu dermă întunecată să aleagă Cupru-nuanțe de castan, și bruneturile cu experții cu piele de piersici sfătuiesc să dea preferință Halicii de roșu închis. Fetele a căror piele există defecte și roșeață, este mai bine să abandoneze tonul roșu, deoarece această umbră va accentua doar aceste defecte.

nuante inchise sunt potrivite pentru femeile cu culoare de iarnă, și tonuri de aur sunt recomandate pentru fete cu pielea de lumină sau întuneric cu ochi caprui sau verzi. O altă opțiune potrivită pentru femeile cu ten deschis și ochi gri verde, albastru și întuneric – umbra-cupru blond. Doamnelor cu pielea medie negricios și ochi căprui, verde, gri sau albastru sunt recomandate pentru a alege o nuanta de lumina de cupru de vopsea.

producătorii de vopsele

Datorită cererii sale, culoarea de bronz de culoarea parului este produs de foarte mulți producători atât pentru acasă și de colorare profesională. Printre acestea sunt cele mai populare sunt următorii producători:

 • Paletă – Firma reprezinta de aur, cupru, castan, tunetele roșu bronz+
 • Garnier Belle Color – Acest producător poate găsi, de asemenea, naturale de aur, cupru, semitonuri roșu+
 • L’Oreal Preference – Linia este reprezentată de o largă varietate de nuanțe de cupru auriu la saturate cu cupru+
 • Wella – Această opțiune este potrivită pentru doamne care preferă nuanțe de cupru sau bronz coniac+
 • Schwarzkopf Brilliance – Acest producător poate găsi bronz vopsea, bronz feroase, bronz maro.

Henna și Basma

Pentru a realiza păr de culoarea bronzului, puteți utiliza consiliile de mai sus și se aplică vopseaua unuia dintre producătorii au prezentat. Este de aceste firme ca femeile nu au plângeri, spre deosebire de mărci mai ieftine, care nu permit întotdeauna să caute nuanța dorită și, uneori, acestea sunt prezentate surprizele nu prea plăcute. Puteți folosi vopsea nu mai mult de 1 dată pe lună, așa Puteți consulta ajutorul coloranților naturali. Acestea includ, de exemplu, Henna și Basma.

Citește mai mult  Caracteristici și tehnologia de aplicare a inoar cheratină

Aceste fonduri pot aplica mai des, acestea nu vor păr rău, spre deosebire de vopsea, și vă permit să încline rapid rădăcinile inversoare.

Subtilitățile colorării de bronz doar constau în necesitatea de a se răsuci în mod constant rădăcinile, deoarece nu este o culoare naturală, iar pigmenții sunt capabile de a menține pe par destul de scurt, chiar dacă producătorul promite de lungă durată de stabilitate vopsea. Prin urmare, titularii de păr de bronz și sunt purchasingers frecvente de Henna și Basma. Pentru gatit Este necesară conectarea HNU și bas în raport de 2: 1 și se amestecă până la consistența smântânii groase, astfel încât soluția nu efectul de orbire cu părul atunci când colorare.

  Cu toate acestea, este în valoare de a înțelege că, atunci când pictura cu agenți naturali, rezultatul final poate depinde de momente, cum ar fi:

  • Saturarea o nuanta naturala – parul mai ușoare, mai luminos bronzul va părea+
  • Subțire și moale pe structura firelor de păr se va transforma într-un ton mai bogat+
  • Dacă părul a suferit recent o răsucire chimică sau a fost vopsită cu vopsea rezistentă, atunci firele vor fi mai susceptibile la elementele de colorare care fac parte din henna și basul+
  • Culoarea mai bogată este necesară, cu atât mai mult trebuie să păstrați vopseaua.

  Cum să pictați părul Henna și Bass, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: