Brown Henna pentru păr: beneficii, rău și sfaturi privind utilizarea

Brown Henna pentru păr: beneficii, rău și sfaturi privind utilizarea

Utilizarea coloranților naturali este considerată o soluție destul de eficientă pentru schimbarea culorii sau a umbrei de păr. Dar dacă vopselele care dau o culoare roșie pronunțată, totul este deja obișnuit, henna brună pentru păr încă arată exotic. Între timp, este cu ajutorul său, femeile indiene de secole au sprijinit frumusețea și culoarea capele lor de lux. În funcție de stat și de umbra naturală a firelor, henna brună pentru păr poate da un efect vizibil de fermitate, să îmbunătățească densitatea buclelor, să le facă mai severe și mai ascultătoare.

Particularități

Colorarea naturală – Brown Henn – conține în compoziția sa principala substanță activă prezentată în formă Zdrobit frunze de arbust lavsonian Lawsonia Inermis. Acesta crește în principal în țările din regiunea Africii, produsele livrate în străinătate sunt exploatate în Iran, India.

Culoarea obținută pe parul depinde de componentele adăugate la substanța de bază. Deci, pentru toate nuanțele întunecate Henna este amestecat cu bas (Indigofer frumos), Amel, vetiver, frunze de el, Bryingraj. Și, de asemenea, pentru a spori efectul, puteți prepara compoziția de 100 g de henna cu fierte Cafea tare – rezultatul va primi mult mai saturate și impresionant. În unele coloranți producători adauga deja pe lista de ingrediente, cum ar fi unt de cacao.

Acest moment ar trebui să fie clarificate în prealabil, pentru a nu depăși concentrația recomandată atunci când pictura.

Pentru comoditatea de depozitare și transport, bine-cunoscute branduri de produse cosmetice pentru păr naturale sunt presate produsele lor în Brichete similar cu placi de ciocolată. În ele, colorantul este convenabil pentru măsură, dar înainte de prepararea amestecului va trebui să se pisa volumul selectat în dale folosind răzătoare.

Citește mai mult  Kare Cascade: Tipuri și caracteristici Coafuri

Diferente Coloranți

Particularități maro deschis, maro inchis si maro auriu henna constau în culoarea finală obținută pe păr. producătorii moderne oferă soluții gata făcute pentru cei care viseaza la schimbarea umbra chapelurs lor. Închis vopsea maro este creat pe baza unui amestec de henna și bas, pot fi adăugate cafea naturală sau cacao pentru a spori tonul. Ea are întotdeauna impurități, deoarece În forma sa pură, puteți obține doar o tentă de cupru.

brun deschis și amestecul de aur se obține cu adaos de șofran tocat, frunze de nuc.

Ajută obține rezultatul optim și vopsea cu garoafa la sol sau ceai negru, cacao. Basmas se adaugă 1 parte la 3 părți din henna. Materia și proporția. Aur brun gamă cromatică se obține cu colorant extract Mușețel, turmeric, șofran.

Conținutul Masives Basma. Amestecate în proporții egale ingrediente naturale da ton întunecat-castan. Proporțional 1 la 2 (o parte din henna în două părți ale bass) de culoare se va dovedi Aproape de negru, întuneric maximă și bogată. Ingrediente suplimentare ton de ajutor face mai mult în viață.

Subtilitate

Brown Henna în brichete necesită pre-măcinare stare pulverulentă. Atunci când cumpără materii prime în vrac, fracțiunile sale vor fi mai mici, similar cu praf. Despre parul scurt este necesar despre 50 g sau 1 țiglă cub. Baza de plante este turnat Apă fierbinte Sau, dacă este necesară umbra maximă întuneric, cafea proaspătă sudate, concediu BaseT timp de 10 minute. Amestecul a conduce la o stare omogenă cu un băț de lemn, conținutul trebuie să aibă Consistența chefir sau smantana lichida.

Pre-a spălat și uscat părul acoperit gata făcute henna, temeinic l distribuie pe toată lungimea. După finalizarea procedurii, capul se întreabă în Pelicule de polietilen sau pălărie, Este izolat termic pentru a spori efectul obținut cu un prosop. Timpul mediu de expunere atunci când pictura va fi 2-4 ore, În continuare trebuie spălate.

Contactul cu sampoane trebuie evitată timp de trei zile după utilizarea Henna.

Caracteristici benefice

Printre avantajele evidente Utilizarea henna maro naturale în diferite variante pot fi remarcat:

  • Efectul de uscare al compoziției, asigurând îmbunătățirea stării de păr gras și scalpului+
  • Eliminarea matreata, dermatita seboreica+
  • Restaurarea după o curling chimică sau alte daune aplicate de păr+
  • Stimularea creșterii părului, regenerarea acțiune pe bucle+
  • Lipsa impactului chimic specifice altor tipuri de coloranți+
  • Minimizarea riscurilor de reacție alergică.
Citește mai mult  O varietate de impletituri pentru fete cu păr lung

Henna brună naturală îngroșează părul care le face vizual mai spectaculoase și grele. Acest lucru este relevant pentru proprietarul Chpelurs eliberat, ajută la combaterea sectoarelor.

Posibile daune

Henna brună în compoziția sa multicomponentă seamănă mai mult cu vopselele de păr moderne. Dar mai mulți aditivi, cu atât mai mare riscurile de manifestare a reacțiilor individuale. Contactul cu părul prelungit cu compușii pe bază de henna poate duce la tăierea tijei, agravează semnificativ starea lor generală. De aceea există exista Interzicerea pentru o procedură prea frecventă.

Combinați colorarea cu compoziții chimice și henna interzise categoric. Dacă mai puțin de trei săptămâni au trecut de la expunere, rezultatele colorării pot fi imprevizibile. Aceleași restricții acționează Pentru curling chimic, laminare. După ce a fost folosit henna, este necesar să așteptați cu câteva luni înainte ca vopselele să se răsucească. În caz contrar, există posibilitatea ca atunci când încercarea de a colora chimică va fi schimbată în culoarea așteptată.

Recomandări

Henna a cumpărat și puteți începe colorarea. Pentru ao folosi, fără a vă face rău buclelor, în primul rând ar trebui să vă amintiți acest lucru Vopselele sunt destul de vopsite cu pielea – Când efectuați procedura, merită să folosiți mănuși. Utilizarea vaselor metalice. Capacitatea de pregătire și amestecare a vopselei naturale trebuie să fie porțelan, faianță sau sticlă, împiedicând oxidarea.

În detaliu despre caracteristicile hennei vor spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: