Caracteristici, argumente pro și cons

Caracteristici, argumente pro și cons

Pentru a crea o imagine impecabilă a unui reprezentant slab, trebuie să nu aibă numai haine elegante și machiaj strălucitor, dar și coafura spectaculoasă. Pentru multe zeci de ani, păr lung, care a devenit un indicator al feminității și frumuseții elegante este cel mai popular.

Specialiștii au dezvoltat mai multe metode de bucle în creștere artificială. Una dintre cele mai populare metode este afrografia (franceză), utilizarea căreia nu dăunează starea generală a părului și nu își încalcă structura.

Descriere

Lumea modernă a clienților cosmetologie și oferă coafori o gamă largă de servicii diferite, care nu numai că fac reprezentanți ai sexului slab frumos, dar, de asemenea, ascunde toate defectele inesthetical de apariție. Lush și bine îngrijit părul – visul de fiecare femeie. produse de calitate scăzută, boli transferate și caracteristici genetice – principalele cauze ale caderii parului.

Pentru a rezolva problema, saloane de coafură a dezvoltat cel mai blând mod de a crea o coafura frumos și spectaculos: un contur Afric. O simplă metodă și la prețuri accesibile va ajuta într-o perioadă scurtă de timp pentru a crea o imagine unică pentru orice eveniment solemn.

Aphrographing (extensie la fața locului), este cel mai sigur mod de a construi toroane, care este utilizat pe scară largă de către industria modernă de frumusețe. Originile acestei proceduri sunt înrădăcinate în tradițiile triburilor africane, ale căror femei au fugit înfășurate pe întreaga suprafață a capului și buclele cusute de diferite lungimi și culori diferite. Coaforurile moderne au avut baza acestei tehnologii, care nu numai că prelungește părul, ci ajută și la crearea unui volum suplimentar.

Tehnologia creării afoscienței moderne constă în țesutul mai multor panglici mici la care buclele selectate sunt selectate de un ac special. Pentru a da forța coafurii, coaforii profesioniști folosesc fire cu rezistență ridicată la căldură și substanțe chimice.

Fixarea directă a buclelor este efectuată pe benzi textile – crăpături care pot fi diferite lățimi și lungime. Pentru a implementa maimuțe moderne, este suficient pentru a se împrăștia nu mai mult de 5 panglici.

Specialiștii nu recomandă fixarea fisurilor de lângă breton sau lângă linia de eșantionare, precum și efectuarea procedurii de pe păr, a cărei lungime este mai mică de 20 cm.

Cantitatea maximă de timp petrecută pentru a crea o imagine nouă poate ajunge la 3 ore. Înainte de a începe procedura de extensie, trebuie să știți exact lungimea coafurii viitoare, care este în intervalul de la 35 cm la 85 cm.

Citește mai mult  Frizer foarfece: specii și sfaturi despre alegerea

Una dintre principalele condiții pentru obținerea unui rezultat calitativ este selectarea exactă bucle donator, potrivit nu numai culoarea, ci și prin structura. Pentru crearea finală a unei imagini planificate, un specialist trebuie să efectueze o tunsoare corectivă. Va ascunde o tranziție inegală de la părul natural la artificial. La câteva luni de la vârstă, este necesar să se efectueze corectarea firelor slăbite, care este țesutul altor panouri în locuri noi. Procedura va împiedica pierderea, răspunderea părului și încălcarea structurii acestora.

Avantaje și dezavantaje

Această procedură are un număr mare de proprietăți pozitive:

 • Securitate+
 • fiabilitate+
 • Utilizarea instrumentelor naturale+
 • Lipsa pierderii de catenă+
 • Abilitatea de a reutiliza servește în timpul corecției+
 • Indicatori estetici de înaltă calitate+
 • Posibilitatea de a vizita sauna și piscina+
 • Exercițiul confortabil și recrearea activă+
 • Gama scăzută a prețurilor+
 • Posibilitatea de auto-eliminare a fisurilor+
 • Costul timpului minim de timp pentru prelungire+
 • Abilitatea de a crea bucle pe păr de diferite structuri și lungime+
 • Nu este nevoie să aplicați o tehnică de îngrijire specială+
 • Abilitatea de a efectua colorarea chimică.

  Afișina are dezavantaje:

  • Nevoia de spălare amănunțită din locurile de detergenți de fixare+
  • Imposibilitatea creării de coafuri cu modele mari+
  • Disponibilitatea senzațiilor neplăcute în timpul somnului+
  • Numărul limitat de coafuri utilizate+
  • Nevoia de corecții frecvente+
  • Conformitatea cu precauție maximă în timpul spălării capului și a pieptenelor+
  • Folosind piepteni speciale+
  • Fire uscate+
  • Brand obligatoriu de țesut înainte de culcare.

   Specialiștii recomandă să nu efectueze procedura de extindere în timpul tratamentului cancerului, precum și a femeilor cu indicator ridicat de pierdere a părului. Fetele, care suferă de dureri de cap și de boli de piele sunt categoric contraindicate prin utilizarea acestei metode de creștere a lungimii curbei.

   Tehnologie de extindere

   Pentru performanțe de înaltă calitate, comandantul trebuie să știe și să respecte tehnologia de performanță. Formularea părului părului constă din următoarele etape principale:

   • Capete de spălare cu șampoane speciale și balsam+
   • Uscarea atentă a buclelor+
   • Țesutul cantitatea necesară de impletituri pentru trestling+
   • Formarea unui probor neted, care va avea loc în centrul capului+
   • Țesutul principalele împletituri de pe linia probor+
   • Fixarea Tresses cu un ac și fire speciale+
   • Fixarea toroane suplimentare.
   Citește mai mult  PARLUX Uscatoare de par: caracteristici si gama de modele

   Masters de saloane de înfrumusețare de elită pentru mulți ani, numai fisuri realizate prin metoda industrială sunt utilizate de mai mulți ani. Catalog de date au de înaltă calitate și o gamă de preț accesibil.

   Recenzii

   Această metodă de creștere a lungimii parului este foarte popular în rândul reprezentanților sexului slab. Aphrographing are un număr mare de feedback pozitiv datorită siguranței sale.

   clienții permanenți ai saloane de frumusete, care a folosit o metodă de capsulă sau o curea, a trecut ulterior o procedură lungă pentru refacerea structurii parului. Experiența negativă forțat femeile să dea preferințele exact tehnologia franceză pentru a crea o imagine unică.

   Unul dintre principalele avantaje ale metodei este extensie de păr, fără substanțe chimice speciale, lipici, precum și diverși solvenți. Această caracteristică face posibilă extinderea parului la femeile care au un raspuns alergic la medicamente speciale.

   Începatorii fashionista nota simplitatea de ingrijire pentru noua coafura și lipsa necesității de a cumpăra produse cosmetice scumpe și dispozitive speciale. Și posibilitatea de mănuși independente vă va permite, în orice moment, fără a vizita cabina pentru a schimba stilul de coafuri.

   canchelon multe gărzi de moda bucurat. Kanekalon – fire artificiale de păr, a cărei structură este cât mai aproape posibil de bucle naturale. Proprietățile pozitive ale materialului includ capacitatea de a folosi pentru dreadliths și diverse împletituri, lipsa efectului ondularea și gamut luminoase de culoare.

   Unele fete celebrează deficiențele firelor de culoare: o mare greutate a buclelor umede, decolorare rapidă, precum și dificultăți în îndepărtarea fără ajutorul specialiștilor.

   acumularea calitativă și în condiții de siguranță se poate face doar un maestru profesionist. Pentru a reduce costurile financiare, fetele de multe ori rândul său, la saloane de coafură necalificate, a căror activitate nu numai că nu aduce rezultate pozitive, dar poate dăuna sănătății și provoacă consecințe negative.

   Pentru serviciul este necesar să se contacta numai profesioniști cu experiență, care au experiență și cunoștințe profesionale. Este strict interzis stăpânilor de contact care nu au calificări și autorizațiile relevante pentru această procedură.

   Feedback detaliat despre aphroscale de păr folosind Kanekalon Vezi următorul videoclip.

   Citește mai mult  stroboscopice parului: Avantajele și dezavantajele tehnicilor de colorare
   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: