Chat de păr scurt pentru băieți

Chat de păr scurt pentru băieți

Coafura selectată cu succes nu este doar împodobită copilul, dar îi ajută să se simtă încrezător în nici o companie. Ei bine, dacă ea este încă ultramodernă, atunci acesta este un motiv în plus pentru mândria unui pic fashionist. Pentru a face alegerea potrivită, trebuie să ia în considerare tipul de păr și fețele ovale, și, uneori, de asemenea, culoarea lor. Luați în considerare diferite modele de tunsori si de a invata modul in care acestea sunt combinate cu diferite caracteristici de aspect.

Alegerea cu tipul de păr

pentru greu

păr recalcitable Stropive deține prost forma, astfel încât alegerea de coafuri pentru ei este limitată. Acestea trebuie să respecte criterii, cum ar fi practic și simplitate. În plus, este important ca coafura nu are nevoie de îngrijire de zi cu zi complexă.

Cel mai bun ridica cele mai multe tunsorile scurte. Cele mai populare modele în acest caz sunt Cascade si textura straturi tunsoare. Succes va fi alegerea în favoarea Arici, jumătate de vulpe, platforme și canades.

Nu alege Bob, Kare, cu temple scurtate sau părul lung, pe partea de sus, deoarece acestea pot arata neobically pe un astfel de păr obraznic.

pentru subțire

De regulă, acestea sunt ușoare și ușoare, și, prin urmare, vor exista coafuri înconjurătoare cu succes. Pentru a realiza un astfel de efect, părul trebuie să taie într-un mod special – După absolvire lungimi pentru a obține unele niveluri. Lungimea lor variaza de la scurt la mediu. Cu o astfel de kara pe tip de păr trebuie să fie atent.

Proprietarii de moale, subțire bucle experți sfătui Polka, sport semi-Fox și box, „cuișoare”. Shortbob va fi o alegere bună în condiția de dispunere corespunzătoare și lungime mică. Nepotrivit, să fie coafuri cu transpirație lung de către abandon, așa cum se dovedește prea lichid.

Cu două macushki

Această caracteristică de creștere a părului, de asemenea, limitează gama de tunsori disponibile. Va arata bine Box și jumătate de vulpe. Indezirabili să poarte părul de lungime mijlocie, dar cu o lungime mai mare este destul de posibil.

În ciuda unor inconveniente, există într-o astfel caracteristică a și profesioniști: ei spun că proprietarii de două dureri sunt personalități mai înzestrați și extraordinare.

Prin umbrirea păr

Acest criteriu, uneori, afectează, de asemenea, selecția de coafuri pentru un copil. W Rusolay și blondele Există un astfel de avantaj de: acestea sunt alungite coafuri volumetrice, cu toate acestea, tunsori scurte nu sunt, de asemenea contraindicata. Frizerilor recomanda acest scara băieți, pălărie grunge, kara, britanicul și canadian.

Citește mai mult  Închis părul roșu: nuanțe de actualitate și recomandări pentru colorare

Trebuie remarcat faptul că evenimentele la modă astăzi va merge în neregulă cu lungimea minimă, deoarece acestea vor fi ușor de distins. Este păcat că, odată cu vârsta, în cele mai multe cazuri, karapuses lumina începe să întuneca, și blonzi naturale rămân printre ei destul de un pic.

Pe Castan, păr blond și negru inchis Tunsorile lacomi vor merge – datorită unei culori saturate, ei vor părea încă textura. Chiar și firele de carne, puiul sau firele aprobate vor străluci și va privi volumul. Mama de băieți cu părul întunecat consiliază boxul, semi-vulpe, designer de tunsori scurte cu desene, britanici, fire permise, diferite în lungime.

Ia în considerare fața feței

Dacă nu aveți timp să urmeze tendințele modei și doriți să găsiți o tunsoare, care în primul rând va merge la Ciadului, apoi face o alegere cu o formă fata.

Oval

universal Tipul la care se potrivesc cele mai multe modele de tunsoare.

Cei mai mulți oameni au exact structura feței, ele pot fi scurte purtate, lung, păr mediu de orice formă, și să facă o alegere, bazându-se pe tipul lor.

Rundă

Acest design facial se datorează prezenței obrajilor largi sau obrajilor chubby. Fă-o armonios va ajuta la diverse coafuri cu linii verticale drepte sau elemente asimetrice.

Pătrat

În mod obișnuit, el este inerent la bărbia și fruntea mai largă, iar capul în sine arată o medie pe termen lung. ATENUEZE astfel de caracteristici brutale pot bang, Laid Naoca, și asimetria, și urechile sunt restaurate.

Si expertii nu recomanda Bangs verticale – aceasta se concentrează pe o față largă.

Triunghiular

În pomeții bărbie înguste și late frunte uite. Armoniza acest tip de fata va ajuta de obicei Drept roman. Nu trebuie să faceți acest băieți pentru a face o mostră netedă, este mai bine să dea preferință poziției asimetrice a părului.

Rhombovoid

Cu o astfel de structură de pe o față alungită îngustă, pometi sunt esențiale. Coafuri de sarcini – Înmuia obrajii proeminenți.

În loc de bucle lungi sau breton pieptănat pe spate, face o tunsoare cu o creștere ușoară și densitate în centrul sau breton oblice.

Alungit

Volumul pe partea superioară și bangs de orice direcție un pic echilibrând acest tip de față. Prezentare generală va fi avantajos, el își va extinde vizual fruntea, iar netezimea și „culturile” sunt contraindicate.

Citește mai mult  Aer Touch (AirTouch): ce este cine merge și cum să facă?

Pentru urechile non-standard

Opțiunea optimă dacă urechile sunt aruncate – acest lucru Bob Care și alte variante alungite.

Dacă urechile dvs. nu se ascund sub un semicerc de păr, atunci faceți o față mai armonioasă, va ajuta o cantitate mare de păr pe partea superioară a capului.

În funcție de vârstă

Pentru cele mai mici coafuri de selecție nu au o astfel de valoare, ca și pentru copiii mai în vârstă. Kroch nu își exprimă încă opinia la aceeași alegere a mamei. Dacă vorbim despre bebelușii mai în vârstă, atunci trebuie să ascultați opinia lor, altfel este posibil ca să trebuiască să mergeți la coafor.

Cele mai mari clasele mai vechi participă la copil, cu atât mai multe dorințe de a imita adulții. Acest lucru înseamnă că este posibil să renunțe la copii, cum ar fi Bob coafuri sau cuarte, și va căuta să cutii, tampoane sau Marjele de ajustare, care sunt în prezent relevante la adolescenți.

Cu 12 ani dorința de a-și exprima inerente în aproape toți copiii, dar de multe ori opțiunile lor de alegere nu le place părinții lor. Nu suprima voința copilului, este doar o tunsoare, asa ca mai devreme sau mai târziu păr crește din nou. La rândul său, copilul va fi fericit să se simtă sprijinul dumneavoastră și se va simți ca o coafura noua mai încrezător.

opţiuni de design elegant

Model de coafura creativ băieții cap astăzi sunt nimic nou. Opțiunile oferite atât de mult încât copiii își pot permite să fie în trend și să mențină în continuare individualitate. Aceasta tunsoare versatil ca box, a câștigat popularitate imensă. Este bun pentru părul gras pe care trebuie să-l spălați de multe ori, deoarece părul scurt este ușor de spălat și uscat.

Rețineți că, pentru orice tunsoare scurtă, este preferabil să aveți forma corectă a craniului.

Jumătate de vulpe de asemenea, potrivit pentru multe tipuri de fețe și păr, principalul lucru este că acestea nu ajung. Diferă de la boxing faptul că pe linia capului și templele părul nu se rade, dar durerea poate fi o lungime. Face părul mai gros și ascultător.

Gavros, care este tradusă din limba franceză „Torvan”, reprezintă o „tulburare creativă” decorată. Părul arată puțin aruncat, ei se culcă liber pe cap, chiar și puțin neglijent. Nu cu mult timp în urmă, coafura adaptabilă a devenit din nou populară, dar capetele și vârful erau mai apropiate unul de celălalt de-a lungul lungimii.

Arici

Coafura nu se preface la capodopera de coafor, dar cu parul copilului arata mereu curat. Principalul lucru nu este acela de a uita să-l sfârșească ca „ace” rugină. Coafura perfectă pentru părul tare.

De asemenea, rețineți că copiii prea chubbi sau subțiri se uită cu ea nu este cea mai bună.

Îngrijirea cascadei

Cu Kare obișnuit, totul este destul de simplu, toată lumea are o idee cum arată. Dar o formă de cascadă este oarecum mai complicată: frontierele clare ale părului nu pot fi vizibile, deoarece sfaturile merg în cascadă ruptă, care „Cap” arată volumul. Firele de diferite lungimi permit crearea unei imagini îndrăznețe.

Citește mai mult  Coafuri cu parul liber

Canadian și canadian scurt

Hairstyle iubitoare de jucători de hochei canadieni. Părul și bangurile sunt distribuite, rămâne cel puțin 5 cm, în timp ce whisky-ul și capetele sunt curățate la maximum. Opțiune sportivă Are un aspect redus, care este, fără îndoială, mai convenabil în timpul exercițiilor fizice. Coaforurile ei îi sfătuiește pe proprietarul oricărui tip de față, cu excepția pătratului.

Categoria de vârstă nu are restricții, tunsoare pentru bărbați în performanța copiilor este foarte populară și nu numai în Canada.

britanic

Amintește opțiunea anterioară, dar mașina nu este utilizată pe spate. Tăiați-l cu foarfece și Părul așezat, Fără nici o „tulburare creativă”. Părul de pe temă ar trebui să aibă o lungime de 10 cm, breton se întoarce. Restricțiile privind această coafură sunt mici – prea sperienți Tever și păr obraznic.

Tendințe de modă

În acest an este păstrată moda Eșantion de scuipat, Dar acum el este încă ca.

La vârful figurilor de modă pe părul ras scurt, în special în zona occipitală. Long Bang și Hedgehog gros.

Hairstyles abrupte în stil Iroquois încă popular cu băieții. Această coafură îndrăzneață trebuie să se potrivească, trebuie să înțeleagă că va atrage atenția asupra acesteia.

Tăiați părul în direcția cea bună cu lac, faceți un pigtail sau coadă.

Sheggy Potrivit pentru chmastere prea netede, deoarece acest cuvânt este tradus ca „shaggy”. Cu buclele ei frumoase ale copilului vor fi demonstrate în toată gloria sa.

Luați în considerare caracteristicile individuale ale copilului dvs. atunci când alegeți coafuri. Acesta este ovalele de fețe, structura părului, temperamentului și hobby-urilor. Cu vârsta Dați copilului dvs. libertatea maximă în alegerea unei tunsori, numai dacă este necesar, oferind sfaturi. Modificarea modei, în orice moment, copiii încearcă să fie modern să se simtă mai încrezători și mai de succes. Permiteți-i să fie așa cum doresc, iar coafura va fi unul dintre pașii din această direcție.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: