Coafuri din secolul al XVIII-lea: care merg și cum să le facă?

Coafuri din secolul al XVIII-lea: care merg și cum să le facă?

Coafuri din secolul al XVIII-lea – un subiect separat în istorie. Dacă astăzi decorarea părului este dat pentru câteva minute în fața oglinzii, apoi în secolul al XVIII-lea a devenit o ocupație specială care necesită participarea unui specialist. Aceasta a fost epoca de femei care au atașat crearea de coafuri de lux de mare importanță și gata pentru a merge pentru sacrificiile lor mari. Astăzi, având la îndemână instrumentele uzuale de styling, puteți face propriul Rococo stil de păr și Marie Antoinette.

Istorie

Pe parcursul întregului secol al XVIII-lea, coafura femeilor a evoluat rapid. În anii 1700, în țările Europei, așa-numita fundație sa dovedit a fi așa-numitele – originalul de așezare cu un capac de dantelă.

Apariția unei fântâni este asociată cu numele favoritului regelui francez Angelica de Russia-Patru. Înapoi în 1680, în timpul vânătorii, părul ei a fost dispersat. Astfel încât ei să nu interfereze cu ea să se miște în căutarea jocului, ea tricotat cu o bucată de dantelă. Istoria este tăcută, indiferent dacă era vorba de un jarger cu picioare sau dantelă cu mâneci. Oricum, coafura rezultată a căzut la gust la rege. Cu oferta de stil de styling folosind dantelă a început să folosească aproape toate doamnele.

Acest mod a pătruns chiar și miercuri.

Au existat mai mult de o sută de opțiuni de fântână. Strâns înfășurat în părul de bucle în câteva niveluri plasate pe frunte orizontal. O parte din părul curbat a căzut liber pe umeri.

Hepes însuși ar putea fi foarte mare, până la 50 de centimetri înălțime. A purtat vertical sau lateral.

Din 1713, de stabilire a modeste cu bucle. O dată la recepția regelui francez Ludovic al XIV-lea, subiectul Angliei Ducesa Shrewsbury a apărut fără o fântână, pur și simplu, muscand-o înapoi de păr. Acesta a servit ca un motiv de schimbare a priorităților în pozarea capele. De atunci, doamnele pus părul creț în coșuri și coroane de flori. Decorat cu panglici, tiars, flori. Deci, stilul de timpuriu rococo alăturat.

Coafuri în spirit atât de purtat și oameni regale și nobile germană, rusă, franceză, engleză femei.

În Rusia, fontage a fost realizat până la mijlocul anilor ’20. Furnir pentru el a rămas în mare parte femei în vârstă.

Moda pentru stil elegant, cu bucle a fost în a doua jumătate a secolului al XVIII-lea, păstrând până la anii ’70. Apoi, cu depunerea reginei franceze, Maria Antoaneta, care a avut un fir de păr gros, a început să facă coafura de dimensiuni imense. Franța în sine a devenit un trendsetter de coafură în întreaga Europă.

Pentru ridicarea structurilor de dimensiuni impresionante, la rândul său, rame cu perne permise. încuietori false second hand achiziționate de la prostolyudinok, și chiar și un fir de păr de la coamele cailor.

Hairstyle ajunge, uneori, o jumătate de metru în înălțime. Creați o creatură fără un adevărat maestru, era imposibil.

Ia ore pentru a forma compoziții artistice solide, apoi la proprietarul acestei frumusețe nu mi-a atins capul timp de cel puțin o săptămână. Și apoi, dacă acest lucru a fost bine înzestrat material.

În clasa de clasă mijlocie, femeile de coastă nu au schimbat luna.

Pentru fixarea fiabilă a pomei de păr utilizate pe baza pulberii de grăsime și a făinii. Ea a avut un argint, alb sau roz. Masa sa în păr uneori a ajuns la kilogram.

Pentru a aplica, femeile trebuiau să poarte o haină specială, pentru a nu rochie de mizerie. Pentru praful de făină nu cade pe persoana care a trebuit să-l țină pe masca în timp ce coafeză provocat pulbere. De asemenea, puteți utiliza un dulap special. Din plafonul doamnei care a fost încorporată în ea, pudra cernut.

miros neplăcut de mâncare în drum spre cauza de a crea frumusețe și să rămână pe păr pentru o lungă perioadă de timp, a trebuit să „opri“ un număr mare de băuturi spirtoase de aromă ascuțite. Dar acest lucru nu descuraja interesul pentru astfel de „cuiburi“, în insecte și șoareci.

Nu este o coincidență în această perioadă femeile erau în bețișoare de a folosi cu o perie rigidă. Pe de o parte, li se permite să păstreze echilibrul sub greutatea structurilor pe cap, pe de altă parte – au servit ca un instrument care ar putea zgâria capul paraziți pruriginoase (cu perii).

Adăugarea de a deveni ambalaje acoperit capul pompoase. Unii au arborat pasărea umplute. Acolo ai putea vedea celule pentru păsări și coșuri de fructe.

Și a venit unul de moda, apoi, apoi un alt.

Motivul pentru crearea compoziției a devenit, inclusiv evenimente specifice.

De exemplu, în 1773 peste Paris, locuitorii sai au vazut o cometa. Acest lucru se reflectă în coafura cu numele corespunzătoare – Comet. O parte din stilul a fost decorarea sub forma unei bucăți de țesătură de gaz care prezintă coada corpului ceresc.

În 1778, The Haught de la A la „Belly Pul” a început timp de câteva săptămâni, În onoarea fregatei franceze, Woning într-una și conflictele pe mare. Coafura cu această ocazie cu „aspectul“ al navei pe capul Maria-Antoaneta mai multe saloane de coafură au fost efectuate în termen de 10 de ore. Design-ul sa dovedit a fi o înălțime de 70 de centimetri, și să-l creeze, au fost necesare doamnele, în picioare pe care a fost convenabil să se stabilească părul persoanei regale.

Dacă astăzi la moda pe coafuri au existat decorații sub formă de flori vii, atunci mâine deja legume. Apoi, coafurile au apărut fructe din gradina: morcovi, ridichi, varză. Când penele au fost la vârf de popularitate, o mulțime de păuni și lebede adus sacrifica frumusețea femeilor.

Numeroasele bijuterii din aur cu pietre prețioase a devenit parte din saloane de coafură. Masa creației pe capul depășit uneori greutatea frumuseții în sine.

Dacă ar fi fost dificil să se mențină o postură mândru și o expresie facială prietenoasă cu această „arhitectură“, apoi somn, mai ales.

Pentru a nu să-și amintească de stabilire, era necesar să se bazeze pe tetiere speciale din lemn, acoperite cu o cârpă, sau să doarmă într-un scaun. Pentru a face nu preaplin mouse-ul peste nopți, ea a folosit un capac special de transport.

Cu coafuri de acel moment, a fost dificil de a călători într-un vagon. Chiar și regina a fost forțată să meargă la ea, stând în genunchi, pentru a nu distruge crearea mai multor coafuri, care au lucrat la decorarea capului ei.

Problema a fost rezolvată atunci când un mecanism special, care s-a permis „Fold“ coafuri pentru călătorie.

Madness-ul de coafură a mers în declin după ce Maria-Antoinette a dat naștere moștenitorului. Apoi, capelele ei luxoase au fost semnificativ. Moda a apărut pe o perucă cu bucle.

După revoluția franceză, prima abordare a de stabilire a început să provoace ridiculizare. El a înlocuit coafuri mult mai ușor. Parul a fost pus pe bucle și purtau în vrac, din care noduri au fost făcute pe drumul grecesc.

Mai târziu rococo a schimbat romantismul.

Cine merge?

Stocarea cutanată a roco-ului timpuriu poate fi selectată pentru fete cu aproape orice formă de față. Structuri pompoase mari sunt potrivite pentru femei cu fețe pătrate, dar proprietarul a „triunghiului“ nu va fi în măsură să se uite la acest formular.

De asemenea, trebuie să se ia în considerare relevanța unei astfel de stivuire. Capodopere pe cap sunt bune atunci când fata merge pe podium, a venit la bal mascat, o petrecere tematică sau de nunta, con de benzi desenate. Printre străzi și în haine moderne de zi cu zi, cu un capac de pe cap, și chiar și la toate formele de viață încă, oricine ar arata ciudat.

Cum să-l faci singur?

În ciuda salbaticia secolului al XVIII-lea de moda coafor, timpul nostru este un ecou cu timpul utilizării toroane artificiale. spatiu modern stil deschis pentru imersiune în fosta epoca. Puteți face un stil de mare și simplu luxuriante în stilul adecvat.

rococo Stil

Creați astfel de coafura Nu este atât de dificil, în prezența unui astfel de instrument modern, ca un puf electric:

 • separarea toroane, presarati-le cu lac și poftă de mâncare, nu ajunge la rădăcina de 10 centimetri+
 • face o provocare de la rădăcină+
 • BRASSE spate parul, astfel încât templele sunt deschise+
 • în cazul în care există un obraz, scoateți-l înapoi+
 • Lacate de blocare pe partea de sus cu știfturi+
 • panglică.

În acest stil puteți decora coafura miresei. Construiți o adevărată „casă“ pe cap, așa cum au făcut în perioada de „nebun“, nu ar trebui, dar spiritul respectării poate fi:

 • Achiziționați un fir gros de păr la nivelul frunte+
 • fix cu lac și stick-ul pe partea de sus+
 • Partea rămasă din capele sunt colectate în coadă (mai mare)+
 • Împingeți părul de pe bigudiuri diametru mare sau prinderea formarea de stabilire+
 • a pus încrederea în jurul cozii+
 • o parte din părul de la ea să plece liber+
 • Consolidarea lac+
 • coafura decora cu panglici și flori.

Stilul Mary-Antoinette

Pentru a face această stivuire de curățare, în afară de calcul, trebuie să aibă la îndemână:

 • cadru special+
 • bumbac sau alt cadru pentru cadru+
 • Biguchi+
 • Studii+
 • Spray de fixare a părului.

  Procedura pentru astfel:

  • fire sunt bune pieptănare+
  • partea „rezervă“ de parul de pe partea din spate a capului și în templele – acestea vor fi utilizate în ultima etapă+
  • Instalați rama pe cap, plasând vată+
  • ascunde părul, ridicând-le, pornind de la frunte+
  • Pentru fixarea pe cadru pentru știfturi de utilizare+
  • părul din spate și în temple pentru a porni curbarea, formând bucle+
  • repara coafura cu lac+
  • margele decora.

  Exemple frumoase

  Cu coafura în spiritul secolului al XVIII-lea vă puteți recrea imaginea reginei.

  Foarte departe inceput a parului si bucle de pe umăr sunt atașate la gândul bilele la curtea regală.

   Hairstyle în spiritul Mariei Antoaneta arata foarte impresionant.

   Master class privind crearea coafurii secolului al XVIII-lea în clipul video de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: