Coafuri frumoase și așezarea pe părul lung

Coafuri frumoase și așezarea pe părul lung

Încuietori care curg pe spate, întotdeauna fascinați. Coafuri pentru părul lung liber arată uimitor, și le face foarte ușor dacă urmați instrucțiunile. Doar câteva acțiuni simple vor permite să obțină stivuirea care va accentua toate avantajele forestierelor dvs. și va atrage toate. Pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți, ceremonii solemne, bile de absolvire și date, părul liber poate fi decorat cu elemente mai complexe: trese ajurata, pachete vrac, piepteni fascinante sau arcuri de păr – Foarte variante.

Puteți efectua stilul similar și faceți-vă singur. Principalul lucru este să știi cum sunt executați pas cu pas. Acest lucru este dedicat articolului nostru.

Particularități

Mulți proprietari ai unor capele luxoase crede că pot purta doar panglica, deoarece un astfel de păr de șoc este serios stil. De fapt, bucle lungi dau spațiu pentru fantezie. Cu un astfel de păr puteți alege Opțiuni complexe și originale de țesut, care accentuează eleganța și feminitatea imaginii. Cu toate acestea, la o astfel de lungime, apariția părului dobândește. Buclele uscate, plictisitoare, cu capete latente, nu vor fi niciodată o decorare vrednică.

În plus, ele trebuie să fie comise cu precauție extremă, deoarece sunt mai susceptibile de a sparge, în special acest lucru este relevant pentru părul curat.

Dacă apariția curbei pleacă mult de dorit, dar trebuie să le aduceți rapid o strălucire sănătoasă, Puteți încerca să încercați o cale ușoară.

 1. Spălați bine părul cu apă caldă cu șampon pentru copii. Astfel de mijloace se disting prin compoziție blândă, nu există silicon în ele și din cauza ei, părul pierde treptat vederea și mai repede.
 2. După șamponul copiilor Părul va arăta curat și blând, dar deoarece aparatul de aer condiționat nu este cuprins în ea, trebuie să fie aplicat separat de la mijloc până la vârfurile părului.
 3. Spălați din nou buclele, Clătiți-le cu un decoct rece de ierburi sau doar apă rece cât mai scăzut posibil. După aceea, firele de păr vor fi sacrificate și vor arăta ca mai sănătoase.
 4. Nu utilizați un uscător de păr, Deoarece aceasta dăunează starea părului, mai ales dacă nu arată obosită și deteriorată. Lăsați capul să se usuce într-un mod natural.
 5. Fără a aștepta o uscare completă a buclelor, aplicați mousse pe ele și distribuiți întreaga lungime.
 6. Când sunt uscate, Puteți trece la COMBING – mai întâi o creastă rară și apoi o perie de masaj.
Citește mai mult  Tunsorile pe lungime medie de păr subțire: caracteristici, tendințe de moda, sfaturi de selecție

Acum, Chapheleul dvs. este gata să creeze capodopere!

Styling casual

Trebuie să aveți o înaltă auto-disciplină pentru a face toată dimineața așezarea pe părul lung. Coafura pentru fiecare zi ar trebui să fie nu numai îngrijit și confortabil, dar nu să dureze prea mult timp. Există câteva opțiuni ușoare care îndeplinesc toate aceste cerințe.

Cele mai multe dintre ele se pot face fără multă dificultate, dar pentru unii veți avea nevoie de un asistent.

Babetta

Această coafură arată frumos cu un bang gros lung (ca cel pe care l-am purtat pe cântăreț Amy Winehouse). Ea va dori să iubească iubitorii de retrostil și săgeți, deoarece acestea se completeaza de multe ori aceasta coafura. În plus, Babetta adaugă o creștere pic că mai ales ca fetele in miniatura.

 • Curățați buclele și să facă o probă orizontală înapoi vatelinei linia rând deasupra urechilor.
 • Ia parul de sus, se presara lac pentru fixare si trage de jos în sus cu dinți prosti.
 • toroane cu gramada Infiintat loc, astfel încât se dovedește o rolă. Blocați-l cu agrafe de par invizibile. Acesta ar trebui să reușească în runda și îngrijite.

Bocho

 • Asigurați-eșantion Naboka.
 • Se separă la dreapta probor o parte din păr și să le împartă pe fire. Start țese panglica de orice fel (obișnuită, spikelet sau invers), în timp ce nodulilor trebuie sa fie nud.
 • Schimbarea capului semicercului, Fixați panglica lângă ureche.
 • Asigurați-vă același țesut pe de altă parte, după care l-au lăsat sub primul. Trese ar trebui să fie paralele între ele.
 • Blocați părul agrafelor invizibile și, ca în fotografie.
Citește mai mult  Cum de a alege culoarea părului?

pieptănă Loose

Cu toată simplitatea acestei recepții, se transformă vizibil aspectul, adaugă un sheveluor volumul din rădăcini și reîmprospătează-l.

 • Spălați-vă capul Și, fără să mai aștepte pentru uscarea completă, stivuite buclele pe o parte.
 • squeeze mousse și înveliți în jumătatea inferioară a părului, se alăture pumnul. Puteți înscrie fire, dar le puteți lăsa drept. Și în faptul că, într-un alt caz, de stabilire va arata destul de eficient.
 • păr Secure În această poziție, invizibilă și se usucă jetul de aer cald din uscător de păr.

Malwinka

La fel ca un arc, este mai potrivit pentru fete tinere și elevele. Agenți romantice prea va dori acest lucru simplu, dar frumos de stabilire.

 • Stash toate păr înapoi.
 • Se separă părul superior orizontală față, face un mic nimeni nu și puneți-le într-un pachet, spikelet sau alte figuri.
 • bucle mai mici Trișa.
 • Se presară cu lac.

Citiți mai multe despre modul de a face aceasta coafura, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: