Concept Vopsele de păr: Palete de flori și tehnologia de colorat

Concept Vopsele de păr: Palete de flori și tehnologia de colorat

Concept – firma cosmetice angajate în producția și punerea în aplicare a produselor pentru păr. Aspectul brandului CONCEPT este rezultatul cooperării dintre tehnologi germane și reprezentanții companiei interne „Clover“. Toate produsele Concept sunt produse în Rusia, cu respectarea riguroasă a tehnologiilor europene și de calitate germana.

Despre marca

Conceptul este un multi-locuri cosmetice profesionale cu cerere mare în rândul comandanților saloane de înfrumusețare și cumpărătorii obișnuiți. Politica de prețuri disponibile este obținută datorită reducerii la minimum a cheltuielilor pentru logistica costisitoare de import și furnizarea de materii prime.

O gamă largă de produse de păr include compoziții de colorare, facilități pentru fixare, styling si ingrijire. Cererea mare este sărbătorită pe masti si balsamuri, restaurarea păr uscat, coloranți și așa mai departe. Conceptul companiei se află în îngrijirea părului delicat.

CONCEPT marca vopsea orientată pe profesioniști PĂRULUI sferă. Acesta oferă o vedere de păr sănătos și de energie, precum și cu utilizarea constantă, culoarea devine luminos și profundă, cu o strălucire unică.

Conceptul este un complex de colorant și oxidant. Pentru a obține un rezultat unic, ele sunt amestecate într-o varietate de proporții. Uneori, un pic de colorare de acest tip, se adaugă la amestec, dar un alt brand.

Vopselele sunt eliberate într-un set constând din consistența cremă în agentul de 60 ml și egală cu oxidantul volumului unui anumit procent. Aceste instrucțiuni atașate pentru utilizare. Totul este ambalat într-o cutie de design strălucitoare remarcabilă în culoarea AAL.

Producătorul eliberează două tipuri de coloranți de concept: atingere profundă și atingere ușoară. Acestea diferă în compoziție și de păr efecte. Prima linie este profesionist, cu adaos de amoniac, iar al doilea este non-ammmonic.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice altă vopsea de păr, acest produs are avantaje și dezavantaje.

Să începem cu avantajele:

 • calitativ și din primele vopsele timp însămânțare+
 • Are nuanțe apropiate de naturale, precum și mai multe luminoase și culori dense pentru fiecare gust+
 • nu provoacă manifestări alergice și senzații de arsură+
 • nici un miros de amoniac corporal+
 • Crema textura nu da vopsea să se răspândească în procesul de aplicare+
 • Toate nuanțele corespund ca urmare a modului în care a prezentat în paleta+
 • Complexul pentru plecarea VIPL este atașat+
 • Paint produse în Eurotechnologies moderne de la componentele selectate cu testarea preliminară+
 • Wide micstones gamma și corectori de culoare+
 • eticheta de preț Democrat.

Dintre minusuri, este posibil să se distingă faptul că pe părțile gri cu părul de păr, uneori, se dovedește o umbră de întuneric de așteptat, pe câteva tonuri.

Dar, pe acest subiect există un avertisment oficial de la producător.

Ce sunt acolo?

În plus față de două linii diferite, cu amoniac și fără ea în compoziție, conceptul vă oferă să alegeți cumpărătorilor procentul dorit de oxidant și umbra măștilor de tăcere. Este foarte convenabil pentru profesioniștii care lucrează în saloane. Și informații despre ceea ce este oxidanții sunt utili pentru cei care pictează singur părul.

Oxidanții în procente:

 • 1,5% – pentru contabilitatea profesională a părului cu intensitate mai mare decât aceasta se face cu o mască specială+
 • 3% – pentru întunecarea activă a unei umbre ușoare, precum și pictura tonului părului la ton, ca culoarea+
 • 6% – oxidant pentru o pictură eficientă, pare să dă fie părului unei umbre suculente+
 • 9% – Pentru cei care doresc să ardă cu bucle în tonuri roșii de cupru, au lovit vederile părului de flacără+
 • 12% – pentru tonuri de platină luminoase.

Dacă este necesar, neutralizați umbra nereușită, de exemplu, „rugină” pe păr, întărirea saturației culorii – există corecte și micșoare în marca Arsenal.

Neutru – pentru severitatea mai puțin pigmentă + alcalină – dacă aveți nevoie de un mijloc radical care elimină însămânțarea sau pigmentarea.

Tint balsam

Diferența sa față de vopsea este că culoarea firelor se schimbă numai pentru mai multe tonuri fără schimbări radicale. TM CONCEPT tints delicat de păr balsam, care nu penetrează structura și păstrarea structurii ei. Colorarea este obținută prin superficială, pigmentul este ținut pe păr datorită scalelor lor. Tonicul este spălat o lună mai târziu, întorcându-se părul la păr.

În compoziția balsamului acestei mărci diferă de alt conținut de componente utile: ierburi vindecătoare, minerale importante și mai multe vitamine.

O paletă largă de tonifiere vă permite să alegeți culoarea corespunzătoare sau de a realiza prin amestecarea câteva nuanțe de unul pe altul.

Șampon de nisip

Creat de tehnologi germani pur luminoase de păr albit. Îndepărtează îngălbenire pe fire vopsite. Compoziția nu are un impact puternic asupra lor, prin urmare, nu se produce o schimbare de culoare radicală. După utilizarea acestuia, pigmentul galben pe bucle se înlocuiește cu cenușă.

Mediul cu o compoziție moale, este prudent de păr, consolidarea și alimentandu-l, îmbunătățirea structurii. Produsul este recomandat pentru utilizare pe parul deteriorat de o poftă de mâncare chimică efectuată anterior și colorare frecventă.

Datorită componentelor sampon, parul poros va fi ascultătoare, dens și strălucitor. În același timp, conceptul va calma capul prea iritat al capului, eliminând exfolierea si mancarime, saturarea celulele lipsă de umiditate.

Și, deși produsul stoarcere se distinge printr-o culoare violet închis, nu este în valoare de îngrijorătoare despre urmele. Nu va rămâne pete pe piele. Locks vor găsi roz sau cenușă umbra.

Care va fi tonul rezultat depinde de timpul de pictura compoziției pe păr. Decât această perioadă este mai mare, adâncimea de culoare va fi mai saturate. Pentru a obține o cenușă de lumină, nu va fi destul de un pic de timp pentru colorare.

Dacă soluția a fost să reziste pe păr un pic de timp, iar culoarea sa dovedit a fi de așteptat întuneric, atunci este în valoare de o amestecare cu tentă orice șampon, și în această versiune, se aplică bucle.

Atingere usoara

colorant Crema fara amoniac pentru o procedură de vopsire a părului delicată la un nivel profesional. Nu conține săruri de metale grele, dar arginina este fericit, ulei de in și vitamina C, ca parte. Aceste substanțe naturale fac un efect util asupra buclelor și împiedică distrugerea structurii lor naturale.

Touch soft de la Concept TM – Absolut sigur Coloranți de linie de păr pentru păr. Postat de o paletă de 40 de nuanțe diferite.

Fire după pictura demonstrează culori strălucitoare, constante, strălucire, mătase.

Atingerea profundă

Profy Touch – Salon vopsea, creată pentru coafor. Se recomandă utilizarea în anumite condiții. Prețul procedurii rămâne disponibil.

Cele mai solicitate în linia profesională a unei serii bej de nuanțe naturale. Conceptul de atingere profundă face fire de lumină pe câteva tonuri.

Înainte de a utiliza coloranții profunde, trebuie să încercați pentru determinarea sensibilității pielii la componentele vopselei. Manifestările alergice sunt probabile.

Această vopsea nu este destinată pictării genelor și sprâncenelor.

Paleta de culori și nuanțe

O varietate de teste prezentate de acest brand este cu adevărat izbitoare. Bazat pe adâncimea dorită de ton, este posibil de a alege din mai mult de 80 de nuanțe. Numai, linia PROFY are mai mult de 50 de nuanțe diferite. În non-ammmonic moale, ele au, de asemenea, o mulțime, peste 40.

De stabilire nuanțe de gama rece – să se încălzească și profundă. Pentru un profesionist nu va fi dificil să întruchipeze orice nuanță de culoare pe păr.

Culorile Culori Profy Touch:

 • pur naturale sau intens pentru deghizare+
 • maro auriu si auriu pentru a da „blondness“+
 • tonuri de cenușă+
 • Toate nuanțele de culoare de cupru+
 • Creative cu Violet Subatoes+
 • Perle de la luminos la mai întunecată+
 • nuanțe Castan (cafea, ciocolata).

Conceptul Profy Touch datorită amoniac în compoziție vă permite să obțineți o paletă largă de culori. El este de 100% câștigă orice tip de gri. Elimină cu succes și evacuați nuanțele gălbui și roșiatice, obținute după vopsirea cu coloranți de alte mărci.

Touch Soft arată o paletă ușor mai mare. Dar, de asemenea, destinat profesioniștilor în saloane, iar pentru iubitorii de îngrijire la domiciliu.

În absența amoniacului garantat mascarea de înaltă calitate a semințelor pătrate gri. Efecte soft asupra cuticulelor de păr datorate substanțelor naturale din compoziție.

Când alegeți vopsea, trebuie să luați în considerare numerele din pachet.

Pentru a determina cu ușurință umbra dorită, merită să examinați sistemul de numerotare în aspectul paletei de concepție:

 • Primul număr înainte ca punctul să indice adâncimea tonului+
 • Figura, în continuare imediat după acest punct, determină direcția de culoare sau nuanța sa principală+
 • La a doua cifră pe punct, sarcina este de a specifica o nuanță suplimentară.

De exemplu, 0 înseamnă ton natural, 3 – prezența unui subteon de aur, iar numărul 6 este o nuanță violet. Astfel încât a fost mai ușor să alegeți vopsea, există tabele pe internet care dezvăluie valoarea numerelor din pachet.

Există, de asemenea, copi de la brandul conceptual. Ele sunt necesare pentru a da culorilor cu umbră caldă sau rece. Și cu ajutorul lor puteți da un ton natural al unei umbre moderne, obținându-vă culoarea unică.

Decideți cu proporțiile de amestecare și formulele vor fi mai ușor printr-un tabel pe Internet.

Cum se utilizează?

Înainte de a continua procesul de colorare cu linia de atingere profundă, producătorul recomandă testarea sensibilității pielii. Acest lucru se datorează prezenței amoniacului în compoziție. Realizarea unui test standard constă în aplicarea unui machiaj cu un stick de bumbac într-o zonă de aspirație cu 48 de ore înainte de a începe colorarea.

Dacă în această perioadă nu au existat manifestări neplăcute pe piele, colorantul poate folosi cu încredere pe părul ei. Dar când vopsea de contact, este necesar să le clătiți imediat cu un volum mare de apă. Aplicați orice vopsea numai în mănuși.

Să considerăm procesul de pregătire pentru colorare.

Se diluează componentele vopselelor sunt necesare pentru uniformitate, folosind vase nemetalice ca o capacitate, o spatulă de plastic sau un simplu bruster. Mâinile proteja mănuși, îmbrăcăminte – pelerină de protecție.

Se recomandă să se utilizeze calculul finit detaliat al tabelului care determină proporțiile pe care trebuie să folosești.

Pentru a obține efectul dorit, oxidantul este ales în conformitate cu instrucțiunile, respectând raportul de 1: 1 raport de 1 sau 2: 1. Proportiile depinde de nuanța părului dorit.

Este necesar să se determine ce concentrație procentuală oxidant este potrivit pentru colorare: 1-4 tonuri. Cu o lungime medie si hassiness nu prea abundentă a părului. În timpul pictura bucle, cu o tentă de culoare uniformă, amestecul trebuie aplicat imediat pe întreaga lungime, lăsând pe părul ei de la 30 la 40 de minute.

Când colorarea părului îmbrăcat începe cu rădăcini, distribuirea și lăsând un amestec pe ele. După ce este distribuită pe întreaga lungime și apoi este reziste la 25-35 minute.

După colorare, este necesar să se spele bine compoziția pictura cu păr. În mod ideal, este mai bine să utilizați balsamul care acceptă luminozitatea părului. După vopseaua se spală, se aplică pe păr ud prin masaj mișcări. Timp de expunere 2 minute. Apoi parul este spălat din nou bine și se usucă.

În cazul în care părul este spălat după vopsire în mod tradițional, este mai bine să se spele vopseaua de a folosi un sampon cu un pH neutru. Este necesar să se oprească acțiunea de colorant. Dar de aer condiționat și măști, imediat după vopsire nu sunt atât de necesare. Ca parte a fonduri suficiente conceptul de substanțele sale de îngrijire.

În viitor, este de dorit să achiziționeze un sampon special si TM Concept balsamurilor proiectat pentru par vopsit. Aceste instrumente vor contribui la menținerea luminozitatea culorii care rezultă, își va păstra strălucirea pentru o lungă perioadă de timp.

măști de casă cu baza de ulei pe maeștrii păr vopsit nu este recomandat, deoarece acestea se spală rapid de culoare.

Recenzii

Despre vopseaua Concept de la cumpărători în cele mai multe impresii pozitive. Și fanii mânca atât în ​​paleta liniei coloranți fără amoniac și în vopsea Profy cu o formulă mai rezistentă.

Conceptul este mulțumit cu un preț destul de accesibil, cu calități profesionale. Aceasta înseamnă că, pentru a permite o culoare de lux pe păr strălucitor sănătos poate orice femeie. Rezultatul după folosirea mijloacelor de acest brand este superior tuturor așteptărilor și doar place, nu părăsi după dezamăgire.

Aceasta este exact produsele pe care doriți să se oprească după primul eșantion în acțiune. Vopsele cuceri alegerea între paleta bogată. Uleiurile din compoziție garantează recuperarea și părul moale după colorare.

   Salon Masters Laudati Concept pentru faptul că crearea de tot felul de nuanțe este permisă. Prezența micșonelor și a corespondenților sunt evaluări ridicate ale profesioniștilor. Orice client poate obține cu această vopsea exact culoarea care a visat. Și pentru a atinge rezultatul ușor și fără asistență profesională. Tonuri mixte și oxidante în proporțiile și procentul dorit cu mesele. Principalul lucru este să nu neglijeze recomandările producătorului în conformitate cu instrucțiunile tipărite.

   Permiteți pictura de înaltă calitate de către un instrument profesional poate acum fiecare femeie care vrea să arate bine întreținută și modernă. Și pentru a menține culoarea pe părul doamnei, din ce în ce mai des utilizează conceptul Balsams din concept. Așa cum este întotdeauna rapid și eficient. Este puțin mai strălucitor și mai spectaculos poate fi literal o jumătate de oră, inclusiv spălarea părului și uscarea prin uscător de păr. Permiteți-vă să fie luminoase și strălucind cu conceptul simplu și ușor!

   Clasa Master pe culoarea părului din comanda Concept poate fi vizualizată în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: