Cum să bulbați părul cu cârpe?

Cum să bulbați părul cu cârpe?

Multe fete visează la părul luxos curat, pentru că o astfel de coafură pare incredibil de spectaculoasă și frumoasă. Cu toate acestea, nu toată lumea se mândrește cu bucle elastice din natură. Prin urmare, diverse dispozitive pentru crearea de bucle vin la ajutorul fetelor. Până în prezent, există multe opțiuni pentru crearea fumătorilor de diferite dimensiuni, fier, curiozitate și t. D.

Dar, în ciuda unei astfel de abundențe de tehnologii moderne, o modalitate de curbare a firelor cu cârpe obișnuite rămâne încă în cerere. Această metodă a folosit bunicile noastre și știau ce fac ei.

Avantajele curlingului

  • Securitate. Poate că acesta este principalul plus al acestei metode de curling în comparație cu alte opțiuni. Deoarece impactul termic asupra firelor este complet exclus și, prin urmare, deteriorarea acestora.
  • Simplitate și confort. Cu o astfel de procedură, oricine poate face față unei astfel de proceduri, în timp ce pentru a învăța cum să înclină părul cu o curbă specială, unii vor avea nevoie de mult timp. În plus, pentru a pune firele cu cârpe, poate chiar cel mai leneș, doar înșurubați părul și mergeți la culcare. Noaptea, nu vă veți simți absolut nici un disconfort, va fi trezit cu o coafură luxoasă.
  • Economie. Nu trebuie să cheltuiți bani pe stiluri moderne. Tot ceea ce va avea nevoie va fi acasă la domiciliu. În acest caz, utilizați cârpe pentru curling de mai multe ori. Se dovedește foarte profitabil.
  • Rezultatul decent. Acesta este exact cazul în care costul minim al procedurii nu înseamnă un rezultat rău. Cu experiență sau chiar prima dată veți avea bucle care nu vor arăta mai rău decât Kudrey făcuse folosind alte moduri.

Chiar dacă aveți păr destul de gros și obraznic, cu ajutorul unei astfel de curbe veți reuși cu siguranță să „îmblânzi”.

dezavantaje

În total, există două părți, iar curlingul pânzei are, de asemenea, propriile sale minusuri, în ciuda numărului mare de avantaje. Principalul dezavantaj este durata procedurii. Veți avea nevoie de timp nu numai pentru a opri toate părul, ci și pentru a le repara.

Citește mai mult  Biguidiu dinnyh: cum de a alege și de a folosi dreptul?

Acesta este motivul pentru care multe fete se înșurubează, de obicei, firele pentru noapte, deoarece nu există mai puțin de 4-5 ore (fără influență străină) la buclele viitoare (fără outsider). În timp ce cu ajutorul unei curve de curl sau de fier creați pentru numărarea minutelor.

Cu toate acestea, este necesar să ne amintim că un astfel de proces lung garantează un rezultat lung.

Există o opinie că buclele după curling cu cârpele se țin la fel de mult ca și aceste ragii care au rămas în părul tău. De aceea Nu vă grăbiți să fotografiați imediat casetele imediat ce v-ați trezit dacă nu este nevoie.

Instrucțiuni pas cu pas

Pregătirea

În primul rând, este necesar să începeți să creați „biguchi”. Pentru a face acest lucru, faceți foarfecele și o mică tăietură a țesăturii. Este mai bine să utilizați bumbac, grosier sau alte materiale naturale. Dacă nu exista textile la îndemână, nu vă înșelați. Puteți înlocui materialul de tifon obișnuit, bandajele sau chiar șervețele de hârtie. Tăiați țesătura pe panglicile de aceeași mărime. Numărul și parametrii panglicilor sunt direct dependenți de lungimea și grosimea părului, precum și de rezultatul dorit.

Pentru a face bucle mari, benzile de țesături trebuie să fie larg. În consecință, pentru a crea bucle mici, panglicele trebuie să fie mai subțiri și vor exista mai multe.

Acum este necesar să pregătiți corect părul. Spălați-vă bine capul, ușor uscați părul cu un prosop, dar nu încercați părul, pentru a nu-și rupe structura. Apoi firele uscate folosind un uscător de păr folosind mod blând.

Este important să lăsați părul ușor umed, fără a atinge uscarea completă.

Apoi aplicați un ușor agent de fixare pe fire. Poate fi oricare dintre spray-ul dvs. preferat, mousse sau gel. Daca parul tau nu este predispus la grăsime, puteți aplica în plus o cantitate mică de spumă în zona de cumpărare pentru a crea volum. Urmați subiectul, astfel încât părul a fost ușor umed. Dacă acestea sunt prea umede, ei pur și simplu nu au timp să se usuce pe noapte, și nu va primi o coafura de lux. Dacă firele sunt prea uscat, atunci curl nu va funcționa bine și elastic.

Citește mai mult  Chat de păr scurt pentru băieți

Scena principală

Procesul de creare bucle este destul de simplu. Toate nevoile de par să fie împărțite în șuvițe. Cat este mai mic componenta, cu atât mai subtil se dovedește bucle. Puneți capătul firului pe mijlocul benzii rag și începe filare. Puteți activa buclele din rădăcini, și le poate aduce la mijloc sau chiar mai mici. Totul depinde de parul scurt sau lung aveți. Și, de asemenea, de ce fel de stabilire pe care intenționați să faceți. Apoi, începe doar capetele panglicilor. Asigurați-vă că nodulul este suficient de puternic și nu dezlănțuit în timpul somnului. Dar nu uitați că în dimineața aceasta va trebui să trage într-un fel.

În acest fel, este necesar să se holbeze toate firele. Apoi, acopera-ti capul cu o batistă sau eșarfă. Deci, va fi mai convenabil pentru tine de a dormi, iar zdrentele nu va fi dezlănțuită. Dimineața, trebuie doar să îndepărtați cu atenție toate zdrentele, ia coafura cu mâinile și blocați buclele cu lac. Aceste bucle vor râde cu siguranță până la următoarea spălare cap.

De stabilire arată foarte bine și într-o formă liberă, cât și în coafura. Puteți pune parul intr-o coada inalta sau scazuta, face un pachet în vrac și t. D. Puteți decora, de asemenea, coafura cu diverse accesorii și agrafelor, în funcție de starea de spirit și imaginea în general.

Sfat util

  • Dacă doriți să obțineți curling cel mai natural, puteți ieftin fire pe o cârpă de diferite lățimi. Un astfel de truc vă permite să creați bucle, care arata ca si cum ai dat le-natura.
  • Utilizați echipament de stabilire, adecvate exclusiv pentru tipul tau de par. Dacă aveți fire subțiri și rare, nu ar trebui să alegeți exact geluri grele și ceară pentru fixare. Deci, riscați doar să obțineți părul neplăcut de grăsime, complet lipsit de volum.
  • Pentru a crea bucle mari, cârpele de țesături trebuie să fie nu numai la nivel larg, ci și destul de dense. Puteți folosi chiar și hârtie convențională.
  • În procesul de batere, asigurați-vă că buclele sunt situate spre față. În caz contrar, coafura nu va arăta foarte frumoasă.
  • Dacă doriți să remediați așezarea, dar la îndemână sa dovedit a fi lăcuită, utilizați remedii folclorice. De exemplu, o soluție bazată pe apă și zahăr. Ei pot pulveriza bucle atât înainte, cât și după curbare.
  • Dacă părul din fața ramurilor a devenit absolut uscat, atunci ele pot fi umezite cu apă dintr-o pistol obișnuit de pulverizare.
Citește mai mult  Tunsoare Kare: Moda Tendințe, noutate styling

Utilizați sfaturile listate, nu vă fie frică să experimentați imaginile și să fiți frumosi.

Despre cum să înfășurați părul pe cârpe, să privim în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: