Cum să se usuce părul fără uscător de păr?

Cum să se usuce părul fără uscător de păr?

uscător de păr are multe femei sunt, deoarece cu ajutorul lui puteti usca rapid parul de orice lungime într-un timp scurt. Cu toate acestea, există situații în care să se facă buclele uscate de nevoie rapid și fără acest tip de tehnologie. Din acest motiv, fiecare femeie ar trebui să cunoască eficiente metode de uscare a capului hairproof la domiciliu.

Principiile de păr de uscare, fără un uscător de păr

Femeie cu coafura frumoasa atrage întotdeauna bărbați. Fetele au fost mult timp în căutarea de modalități, cu ajutorul cărora este posibil în 10 minute fără un uscător de păr, nu numai breton după spălarea capului, dar, de asemenea, tot capul ca întreg.

Uscarea părului la domiciliu, fără un uscător de păr poate fi realizată prin mai multe metode.

 • prosop fierbinte. În acest scop, este în valoare de a lua un prosop, care pre-încălzit pe baterie sau cu un fier de călcat. Dupa ce parul este spalat, umezeala este presată cu ei, iar capul se rotește în jurul cu un prosop cald. După 5 minute, parul trebuie alpinism, rădăcinile astfel îndepărtarea zgurii și formând o coafura.

O astfel de uscare de cinci minute este de obicei potrivit pentru parul scurt.

 • Utilizarea balsamurilor. Pentru ca părul să se usuce rapid într-un mod natural, balsamurile sau aparatele de aer condiționat sunt aplicate la buclele umede. Înainte de distribuție, merită să presați firele și să le spălați cu un prosop. Capacul părului cu un balsam stă intensivă cu degetele.

 • Gaz. Folosind arzătoare cu gaz, multe fete uscate doar părul spălat. Cu toate acestea, această metodă este considerată destul de periculoasă. Apropiindu-se îndeaproape de buclele la flacăra deschisă, este strict interzisă, deoarece toate căsuțele pot arde. După pornirea aragazului, merită în apropierea arzătoarelor și aruncarea părului înainte, își exercită uscarea. Evaporarea umidității din bucle va avea loc rapid datorită aerului încălzit din cameră.

 • Cuptor. Această versiune a uscării capului capului este foarte asemănătoare cu cea precedentă. Pentru a efectua procedura, merită încălzită cuptorul, după care este de ao deschide și de a deveni aproape. Aerul de lângă cuptor va fi fierbinte, va ajuta la uscarea rapidă a părului.

Prezentare generală a metodelor de bucle scurte și medii

Femeile cu fire scurte pentru a usca capul fără un uscător de păr chiar pur și simplu. Pentru a implementa corect această procedură și rapid, puteți utiliza un mod interesant.

 1. După spălarea capului este necesar Cu grijă strălucire Capacul părului cu prosoape.
 2. Schimbați prosopul umed pentru a se usca și repetați din nou procedura. În acest proces, nu este necesar să fiți ferm înclinați cu fermitate, deoarece acest lucru poate duce la fragilitate și intensitate.
 3. După ce părul lasă o umiditate suplimentară, acestea ar trebui aplicate Mousse sau spumă și distribuie de-a lungul întregii lungimi. În timpul executării acțiunilor de mai sus, capul trebuie înclinat în jos.
 4. În procesul merită să se folosească Pieptene rare sau îndreptați părul cu degetele.
 5. Când instrumentul va fi absorbit aproape complet, Părul va fi uscat.
 6. Ultima etapă va fi aducând coafuri la perfecțiune, corectarea firelor individuale. Dacă se dorește, rezultatul poate fi fixat cu lac.

Cum să se usuce rapid firele lungi?

După spălarea capului, mulți doresc părul lung să fie drept, voluminos. Cu această sarcină, uscătorul de păr este perfect cops. Cu toate acestea, cu absența sa, este posibilă rezolvarea problemei și uscarea părului la o altă metodă. Procedura este destul de complicată, dar cu o mare dorință de ao realiza.

 1. Spălându-mi capul, este bine Tendință de presă, Nu le răsuciți.
 2. Părul este necesar Închideți de prosop și rezistă la aproximativ 3 minute. În acest caz, este mai bine să utilizați o cârpă de microfibră sau bumbac.
 3. Costul prosopului Schimbați-vă pe uscat, reciclați părul în ea și rezistă la aproximativ 3 minute.
 4. După eliminarea acestuia și Regulă Capacul părului cu degetele.
 5. Rădăcinile au nevoie de atenție Săpat cu un prosop uscat.
 6. Trebuie să coborâți cartea și exercițiile fizice Tenduri intensive de biciuire. o atenție specială este în valoare de plată rădăcini, așa cum se usucă mult mai mult.
 7. După evenimentele din lista este Pieptănare scoică cu dinți rare, divizat de păr de pe fire și uscate separat.

Dacă se dorește, efectul de „parul umed“ se aplică la maternitate pe păr și mousse. Apoi, buclele sunt răsucite de efectele nocive și fixe. Uscate departe, firele vor deveni ondulate și frumos.

Pentru a păstra efectul dorit, coafura nu ar trebui să pieptene. O astfel de styling durează aproximativ o jumătate de oră.

Heathsti

Pentru a accelera procesul de uscare a părului după spălare lor, Profesioniști în a da sfaturi importante.

 • După scăldat este în valoare de Se spală prosop cap. După ce absoarbe umezeala în pânză, uscarea chapelurs se produce mult mai rapid.
 • Poate fi utilizat aer conditionat. Acest remediu formează o peliculă hidrofugă pe capacul capului, care nu numai că accelerează uscarea, dar, de asemenea, face fire mult mai ascultător. Nu este necesar să se aplice rădăcina rădăcinilor – este mai bine să-l distribuie pe întreaga lungime.
 • Este mai bine să utilizați Waffle prosop sau tesatura microfibră, deoarece aceste materiale sunt mai bune decât altele absorb umezeala.
 • Înainte de uscare a părului Se încălzește prosopul.
 • Pieptnai bucle umede Foarte îngrijite, deoarece acestea pot posta sau devin fragile.
 • Lung toroane mai bine uscat atunci când este înclinat în jos capul.
 • În timpul costurilor de uscare naturale ține capul cuiva și părul.
 • Ei bine, ajută atunci când de conducere fire perie microfibră.
 • Femeile cu parul cret Nu este nevoie să se spele pe instalația de aer condiționat, deoarece promovează pozare bună.

În timpul verii vă puteți usca o coafura scurta in 5 minute, doar merge la balcon sau de pe stradă. Sub acțiunea uscat la soare și vânt Broaste foarte repede. Încercând să se usuce parul fara un uscător de păr, unii dintre reprezentanții sexului frumos folosesc metode radicale, Dar expertii recomanda insistent utilizarea acestor tehnici.

 • toroane uscate cu fier și dispozitive care nu sunt destinate acestui. Aceste proceduri sunt pline de leziuni și deteriorarea părului.
 • aproape de păr Mai aproape de foc, Deoarece aceasta poate provoca focul lor.
 • Utilizarea de fier, deoarece este destinat exclusiv pentru alinierea toroane uscate. Udati el va provoca daune ireparabile.
 • păr de transport, Folosind un aspirator pe modul de suflare. În unitate, rămâne praf, pe care suiced atunci când curățarea camerelor. Prin urmare, capul întreg spălat va deveni murdar din nou.
 • Folosiți ventilatorul pentru a usca buclele. Dispozitivul poate vânt de păr, apoi un prejudiciu periculos poate fi obținut. ventilator de aer rece Orice altceva poate provoca răceli.

Specialiștii nu recomanda parul ud mascat cu capac, capace, sau blocaje, deoarece coafura tăcut va fi foarte urât. Din toate acestea, putem concluziona că nu ar trebui să fie supărat dacă nu există nici un uscător de păr după spălarea capului. uscare naturală de toroane este o procedură foarte utilă, care poate fi rapid supuse utilizarea uneia dintre metodele de mai sus.

Alegerea unul sau un alt mod, este în valoare de gândire cu privire la consecințele în avans, astfel încât este mai bine să utilizați în condiții de siguranță, dar opțiuni mai lungi decât pentru a restabili ulterior structura firului de păr.

Despre cum sa parul uscat rapid, fără un uscător de păr, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: