Curluri de păr spiral: Caracteristici, recomandări pentru alegerea

Curluri de păr spiral: Caracteristici, recomandări pentru alegerea

Deoarece apariția primului puf de oțel (forță pentru curling pentru păr), gama acestor dispozitive sa extins semnificativ. Diversitatea configurațiilor și a acoperirilor, lista tot mai mare a celei mai recente funcționalități introduce într-o stupoare atunci când alegeți astfel de dispozitive. Să ne uităm la caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă acorda atenție pentru a alege CLUK potrivită pentru dvs.

Particularități

Aparatul în sine este un forceps în care sunt fixate drept și atunci când sunt expuse la temperatură, ei dobândesc forma pe care au fost specificați în dispozitiv. Principiul de funcționare a curbei spirale nu este diferit de cel obișnuit. Strandul este înfășurat pe elementul de producere a căldurii și ca urmare a acestui fapt dobândește forma necesară. Numai există o singură caracteristică importantă – structura tijei. De-a lungul întregii sale lungimi există caneluri în care trebuie să fie plasată catena.

Curlingul vine de neegalat. Curls neted, fără coturi, toate spirale de aceeași dimensiune.

Avantaje și dezavantaje

Spirala Hair Curler are ambii pro și minusuri. Aceste avantaje ar trebui atribuite Abilitatea de a crea în mod independent o coafură care nu este inferioară salonului. Și nu trebuie să ieșiți chiar din casă. Da, și buclele păstrează formularul de mult timp. Dar există bucle spirale și contra. Lungimea părului ca rezultat al curbării scade în mod clar. Acest lucru trebuie luat în considerare, planificând să vâneze buclele.

Dacă părul este scurt (la umeri), această metodă de stabilire este mai bună de utilizat. in afara de asta, Plânsul are un efect termic puternic asupra părului. Le afectează sănătatea lor.

Utilizarea frecventă a dispozitivului face ca firele să fie uscate. Ei încep să se rupă, ca urmare a cărei puff este coafura semnificativ redusă. Prin urmare, utilizați curl pentru a încerca cât mai mult posibil.

Soiuri

Plângerea diferă în diametru, configurarea tijei, distanța dintre caneluri și pulverizarea.

Prin diametru

Toate dispozitivele sunt realizate cu tije de diametre diferite. De regulă, aceasta variază de la 10 la 40 de milimetri. Cu atât mai mic diametrul, cu atât mai devreme curlurile merg. Optimal sunt tijele de 19-25 milimetri, sunt potrivite pentru majoritatea coafurilor.

După tipul de acoperire

Pulverizarea tijei dispozitivului poate fi ceramică, turmalină, teflon și titan. Sunt diferite tipuri de pulverizare populare Ceramică și teflon. Pulverizarea metalică este părul puternic uscat, iar sfaturile încep să strănută datorită eliberării particulelor încărcate electric (ioni). În acest sens, astfel de bucle sunt ieftine, dar adesea le folosesc nu sunt recomandate. Experții din ceramică sună cel mai sigur. Este capabil să aibă un impact blând asupra părului, doar un astfel de dispozitiv este extrem de fragil.

Citește mai mult  Caracteristici ale Caracteristicilor Color Hair Kalar

Pulverizarea de teflon de un timp de scurgere va salva părul de la tăiere, dar cu o operație frecventă, stratul este șters, iar părul devine supus contactului cu fier. Pulverizarea cu turismul este practicată pe cele mai recente modificări și este considerată cea mai acceptabilă în ceea ce privește calitatea și impactul asupra părului, totuși, costul acestor dispozitive este destul de ridicat. Plângerea cu pulverizarea cu titan este extrem de durabilă și potrivită pentru utilizarea de zi cu zi. Ele sunt relativ inofensive la păr, dar din nou scumpe.

Producătorii

Ermila (Germania)

Aragaz ceramic cu spirală Ermila Spiral Curler are o acoperire de turism, având un efect moale asupra părului și le înclină perfect. Acesta este destinat uzului de uz casnic sau profesional. Dotat cu o capacitate de 50 W, are un controler de temperatură de la 100 ° C până la 200 ° C. Dispozitivul se încălzește instantaneu la indicatorii stabiliți. Ecran LCD, controler de temperatură electrică, cordon lung pe balamale contribuie la o operație confortabilă.

Standul integrat și oprirea automată după 70 de minute vor fi reduse de la aprindere.

Polaris PHS 1930K

Pulverizarea ceramice oferă moale și de înaltă calitate lăcomie. Există o opțiune de protecție pre-încălzire. O putere bună în 40 W încălzește rapid dispozitivul la o temperatură de 200 ° C. Lampa de avertizare sugerează nevoia de a opri la finalizarea curlingului. Tija este format din 2-diametre – 19 și 30 de milimetri, ceea ce face posibil să vânt bucle mici sau mari. Dispozitivul arată spectaculos și convenabil situat în mână.

Nova

Produsul acestui brand de tranzacționare face parte din categoria de profesionale. Curl seamănă cu crengi obișnuite pentru curling, numai cu plăci spirale. De mare putere în 65 de wați conduce rapid dispozitivul la o stare de lucru. tijă ceramică cu o pulverizare de turmalina încălzește bine, dar împreună cu ea protejează sănătatea părului. regulator rotativ modifică temperatura de la 120 ° la 200 ° C. Lung conductor electric, balama pivotant și mufă multifuncțional sunt comod de utilizat.

Babyliss Pro FLEXIE 2335TTE

Dispozitiv profesional cu o spirală în mișcare, echipat cu arcuri unic toroane de fixare. Diametru – 25 milimetri. tijă de titan distribuie proporțional încălzire. Și pulverizarea turmalină oferă un efect moale pe bucle. Plansul manifold pentru a utiliza mânerul cu suprafața acoperite cu cauciuc. O bună putere de 45 W la încălzire contribuie rapidă și cablul electric de 2,7 metri lungime, cu o balama care nu permite în mod constant despre ieșirea.

Endever Aurora-49

dispozitiv ieftin, dar care posedă numeroase argumente pro. Ca și în instrumente scumpe, posedă pulverizare ceramică și face cu atenție hair styling. Diametrele 19 și 32 de milimetri fac posibilă crearea unor bucle de volume diferite. Indicatorul luminos semnalizează dispozitivul conectat. 40 suficientă putere W pentru a încălzi rapid buclele până la 180 ° C.

Citește mai mult  Cum să vă îndreptați părul acasă?

Supra HSS-1133

Ceramic pulverizarea capturii și Clamp face posibilă rapid și într-o perioadă scurtă de timp pentru a transforma bucle. Contrar o putere minoră de 30 W, se încălzește în 30 de secunde până la 170 ° C. indicatorul de lumină și funcționarea în condiții de siguranță supra-încălzire garantează o protecție. Avantajele pot fi atribuite de cotitură lung de sârmă electrice și cerințele montant, ergonomie.

Sfaturi pentru alegerea

Astăzi, producătorii oferă pentru uz casnic și bucle spiralate profesionale. Duză cu scobituri este folosit ca element independent, precum și o parte din structura dispozitivului cu con în formă sau tradiționale. Pentru a achiziționa o modificare corespunzătoare, este necesar să se ia în considerare toate aspectele și parametrii instrumentului de înaltă calitate.

Multe fluffs au multe opțiuni utile. Valoarea dispozitivului variază de la numărul lor. Setul mai mare de funcții este pufului, mai scump va costa. Numai acest lucru nu înseamnă că este necesar să se facă o alegere în favoarea produsele cele mai scumpe.

Pentru uz casnic, modelele segmentul de preț mediu de la branduri testate va crește. Atunci când alegeți un dispozitiv, să acorde o atenție la astfel de caracteristici.

 • Vezi de pulverizare. bucle de oțel obișnuite uscate puternic de păr și să le strice. Vand modificări având ceramică, titan sau acoperire turmalina. Ele sunt măsurate măsurate, nu distrugeți structura părului, îndepărtați tensiunea statică cu ele și nu permiteți electrificarea.
 • Lungimea și configurarea tijei. Cu atât mai mic diametrul său și mai aproape de locația canelurilor pe ea, cele mai mici buclele merg. Dacă doriți să formați valuri mari, alegeți o modificare cu un diametru de 25-40 milimetri. Pentru coafuri cu părul sub umeri, cumpărați dispozitive cu un dispozitiv de generare a căldurii.
 • Reglarea temperaturii. Întrebare extrem de importantă, în special pentru curbarea firelor subțiri. De regulă, curl este încălzit de la 50 ° C până la 200 ° C. Dacă părul este slab și uscat, setați regimul de temperatură la 100-120 ° C și este necesar 170-180 ° C pentru a pune părul tare și gros.
 • Fire electrice. Perna facilitează foarte mult un cablu destul de lung. Este necesar ca acesta să fie de cel puțin 1,5-2 m, acesta va oferi capacitatea de a manipula dispozitivul la o distanță de o putere. În plus, acordați atenție atașamentului său. Balamaua va oferi o rotire liberă în jurul axei, care va exclude răsucirea.
 • Timerul de somn. Lucrul dorit pentru cel care dorește să determine în mod independent timpul de administrare. Semnalul special vă va oferi să știți că Lokon este timpul să curățați de la curl. În plus, autotlope de la rețea se efectuează 60 de minute mai târziu, când ați căutat pentru a dezactiva dispozitivul.
 • Echipamente. Împreună cu curlingul, duzele suplimentare pot merge pentru formarea de coafuri diverse. În plus, producătorii oferă covorașe și mănuși rezistente la căldură cu dispozitive care îmbunătățesc nivelul de siguranță în timpul procesului de instalare.
Citește mai mult  Cum sa faci o coafura de seara cu propriile mâini?

Trebuie să acordați preferință unui anumit dispozitiv după ce v-ați referit în cele din urmă la misiunea sa. Dacă aveți părul puternic și gros, puteți achiziționa cea mai simplă modificare.

Fetele au nevoie cu parul subtire sa ia in considerare buclat cu un regulator de temperatură, un temporizator de oprire și pulverizare de protecție.

Cum se utilizează?

Procedura de stabilire prin intermediul acestui dispozitiv se referă la o serie de momente:

 • Încălzim pufului (pentru parul subtire – 100-120 ° C, pentru o grosime – 170-180 ° C)+
 • Se separă un fir mai mare de aproximativ 3 centimetri și complet pieptene+
 • Strand oră în flux și țineți buclat+
 • Eliminați toron după întregul său warm-up+
 • bucle cool se presara cu lac.

Pentru a fi bucle strânse și elegant, trebuie să urmați aceste reguli:

 • Înainte de stabilire, trebuie să vă spălați părul și uscați-le bine, parul ud nu poate fi curl+
 • Pentru a proteja parul, trebuie să le acopere, înainte de a le lichidare cu protecție termică+
 • încălzire de blocare nu trebuie să dureze mai mult de 30 de secunde+
 • Înainte de pieptănare fire răsucite, trebuie să așteptați până când se răcește, în caz contrar curl va pierde forma+
 • Ar fi frumos să aplicați un dispozitiv cu pulverizare cu turulină, mai ales când părul este răsfățat+
 • Nu este nevoie să utilizați o curl mai mult de 3 ori pe săptămână, astfel încât să nu vă stricați părul+
 • Când utilizați des aparatul, nu uitați despre hrănirea părului – se aplică mai des măști pe ele+
 • Nu mai puțin de multe ori timp de o lună, se taie capetele de secventiere+
 • Așa că stilul sa dovedit a fi mai natural, este de dorit să se creeze bucle de diferite volume+
 • bucle va rămâne pentru o lungă perioadă de timp, dacă luați doar șuvițe mici și fără probleme a le distribui pe tija.

Examinați recenzii

Potrivit recenziilor fetelor folosind un puf spiralat pe părul lor, se poate spune că a meritat atenția femeilor. Mai ales o mulțime de caracteristici pozitive a da produsul companiei Nova. Acest model de vânturi în mod eficient bucle și aproape nu dăunează părului chiar și cu utilizarea frecventă.

femeile Nemulțumiți au fost doar prețul ei – este mai mare decât media, dar calitatea destul justifică.

Cum de a face bucle cu forcepsul Remington ci63e1, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: