Este în valoare de păr pictura: pentru și împotriva

Este în valoare de păr pictura: pentru și împotriva

păr frumos și bine îngrijit atrage întotdeauna punctele de vedere ale trecătorilor, care este motivul pentru care multe femei au grijă de ei atât de atent, făcând tot felul de proceduri. Cu toate acestea, una dintre cele mai căutate și relevante astăzi este procedura de colorare a părului, care provoacă o mulțime de diferite probleme.

Cu ajutorul colorării, puteți schimba complet imaginea, imagine și accentuează frumusețea capele în cel mai bun mod posibil. Cu toate acestea, este foarte important să se cunoască unele pentru și împotriva acestei proceduri.

Particularități

Colorarea capelele astăzi este una dintre cele mai populare proceduri care se efectuează în aproape fiecare salon de înfrumusețare. Mai mult decât atât, simpla vopsire a unui reprezentant etaj echitabil este făcută chiar și la domiciliu, deoarece pentru acest lucru doar trebuie doar să cumpere o cutie de vopsea și înarmați cu mănuși de protecție.

 • Cu ajutorul colorării, nu se poate schimba numai complet culoarea parului, dar, de asemenea, imaginea în ansamblu. Mai ales în cazul în care această procedură este însoțită de tunsoare păr.
 • Colorarea este în cerere atât în ​​rândul fetelor tinere, cât și tinere care doresc să schimbe imaginea pentru o perioadă scurtă de timp și printre doamnelor mai în vârstă care preferă stratul de vopsea pentru a ascunde semnele vizibile de îmbătrânire, adică însămânțare.
 • Vopseaua de păr este o opțiune excelentă pentru reîncarnare, pentru că nu toată lumea se naște cu culoarea părului care este așa și care va beneficia de toate avantajele. Cineva vrea să fie o blondă delicată, dar din natura blondă, și cineva este o brunetă pasionată. Tehnologiile moderne nu permit aproape nici un rău pentru ca preteorii să efectueze orice reîncarnare.
 • Astăzi există diverse mijloace pentru colorarea părului: vopsele fără amoniac și cu ea (clarificatoare), opțiuni cu componente naturale, hărțuire, precum și tonic, permițându-vă să obțineți instantaneu umbra necesară. Este foarte popular cu Henna obișnuită, care se bucură adesea de femei de toate vârstele.
Citește mai mult  Cum de a face fisuri?

Ai nevoie de pictura?

La întrebarea despre faptul că merită să pictați părul, este dificil să răspundeți categoric, deoarece fiecare femeie știe răspunsul pentru el însuși. Pe una sau altă etapă de viață, uneori vreau să reîncarnați și ceva nou, ca rezultat al căruia puteți recurge la colorarea părului. Și, uneori, circumstanțele sunt atât de pliate, ca în cazul unui gri prematur, astfel încât buclele trebuie să picteze, de asemenea.

Uneori se întâmplă astfel încât să trebuie să corectați propria dvs. colorare sau salon fără succes. Fie ca, așa cum poate, este foarte important ca colorarea părului să nu fie spontană, ci deliberată și, de asemenea, a produs un amestec bun de colorare, fără să-i rănească părul. Foarte important, orice colorare sau încredere în struguri numai de coafură profesională.

Uneori, înainte de a schimba complet culoarea capelelor, saloane de coafură sunt recomandate pentru a încerca peruca cu culoarea dorită și lungimea de bucle. Și dacă doriți doar pentru a schimba nuanta parului usor, este mai bine să folosiți agenți de colorare naturali si tonic.

Simboluri ale lui Krasok

Astăzi, colorat amestecuri de par pot fi două specii.

 • Chimic. Vopseaua familiară pentru acasă și profesionale de vopsire salon de coafură. Plus de produse moderne pictura chimice sunt varietatea lor uriașă. Aici vorbim nu numai despre firme, dar, de asemenea, despre paleta largă de nuanțe.

 • Vegetal. Aceasta include Henna și Basma, care, desigur, au o paletă foarte limitată de nuanțe, dar este complet sigur pentru par si scalp, pentru excepția intoleranței individuale.

Ca un coloranți suplimentar, nu numai tonice diferite, dar, de asemenea, sampoane umbra cu măști sunt folosite pentru a obține nuanța necesară a părului.

Într-o largă varietate Astăzi, branduri interne și externe oferă nuanțe de roșcovanilor blond, maro, și tot felul de alte persoane, inclusiv abundența de opțiuni brunete.

Citește mai mult  Billow pe un Kara: Caracteristici de colorare și selecție de culoare

Sfaturi pentru specialiști

Înainte de a recurge la o astfel de pas serios, cum ar fi colorarea părului, Vă recomandăm să ascultați sfaturile de stilisti si saloane de coafură profesionale.

 • Dacă există o dorință de a se reîncarneze în blondă, atunci nu ar trebui să cumpere primele de uz casnic, care sunt de strălucire vândute în magazine obișnuite. Este acest proces că cel mai bine este de a încredința profesionistului din salon, care nu numai că nu arde părul cu un colorant incorect selectat, dar, de asemenea, va ajuta la nuanța dorită. Același lucru se aplică complex de colorare prin tipul de Bouquoa, Shatusha și Ombre. Ele sunt practic nerealiste pentru a efectua la domiciliu.
 • Foarte atent lumina și culoarea părului slăbit și foarte subțire, precum și cele care cad. Cu o astfel de păr o, va trebui să lucreze mai întâi pentru a restabili. Uneori poate exista un complex de măști, o selecție a unui șampon special și balsam. Și, în unele cazuri, chiar și o vizită la un trichologist, în cazul în care problema cu pierderea parului este foarte gravă și conduce la chelie. De regulă, astfel de bucle nu vopsea. Uneori, problema cu parul poate fi asociat cu o lipsa de vitamine sau o încălcare a hormonal. În acest caz, sfatul medicului este, de asemenea, recomandat înainte de vopsire.
 • O atenție deosebită trebuie acordată capelei non pătate. Cu astfel de bucle ar trebui să fie cât mai curat posibil, astfel încât după expunerea la vopsea, ei nu-și piardă aspectul lor de viață fostul.
 • Înainte de a face colorarea capelelor într-o culoare întunecată sau ușoară, producătorii de vopsele recomandă să facă un test de alergie la compoziție. Nu este necesar să le neglijăm, altfel consecințele pot fi foarte grave până la pierderea completă a părului.
 • Când pictura părului ar trebui să se acorde o atenție deosebită agentului de oxidare. Deci, doamnele cu păr rar, fragil și plictisitor sunt cel mai bine să aleagă amestecuri de profil redus, dar femeile cu păr gros, sănătos și ascultător vor fi opțiuni destul de potrivite până la 12%.
 • Preferarea henna de colorare, nu se îndepărtează. În ciuda faptului că Henna este o vopsea naturală, este destul de uscată de capelă.
Citește mai mult  Coafuri volumetrice și stiluri

Să ne însumăm

Vorbind despre colorare, puteți aduce mulți pro și contra, cu toate acestea, le puteți aplica numai la fiecare caz specific și persoană. Pentru unii oameni, umbra lor ales de păr vorbește despre caracterul și natura lor, și pentru cineva – este doar o reîncarnare temporară. Cineva complet contraindicat în alb, atunci când cărbune-negru și gros. Dar pentru a obține o culoare roșcată la cineva folosind un henna, și nu vopsea obișnuită, păr dăunătoare.

Toate cazurile sunt diferite și necesită o abordare individuală a maeștrilor coafor. În ceea ce privește realizarea umbra necesară, nu este suficient pentru a obține un roz, frasin, de culoare albastru neobișnuit sau alte sau o combinație de vopsea singur.

Trebuie înțeles că părul de această culoare va trebui să fie tonifiat în mod regulat în cabină, precum și să mențină umbra selectată la domiciliu, care va necesita, de asemenea, costuri serioase coafura.

Despre modul de reducere a efectelor nocive de colorare a părului, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: