fascicul de păr lung

fascicul de păr lung

Atributul tradițional al frumuseții feminine în orice moment, a fost considerat un păr frumos și sănătos. În ciuda o mare varietate de diferite tunsori, astăzi bucle lungi rămân cel mai de dorit pentru cele mai multe fete. Cu toate acestea, proprietarul unui chapelurs de lux se confruntă adesea o varietate de probleme, de exemplu, ceea ce coafura pentru a alege. Această întrebare este relevantă nu numai în fața unei sărbătoare mare, dar în timpul săptămânii. O varietate de pachete va veni la salvarea proprietarilor fericit de fire fără sfârșit.

Particularități

Fasciculul este un nod realizat din întreaga masă de păr sau fire individuale colectate de pe partea din spate a capului. Înlănțuite astfel de fire cu știfturi simple sau invizibile. coafura similare are o mulțime de avantaje.

 • comoditate. Șocul magnific al parului se străduiește mereu să intre în față, fixați în vânt sau agățându pentru nimic. Colectate într-un singur nod, buclele vor pune în starea dreapta până seara și sunt mai mici și mai mici. În plus, un fascicul este o alegere excelentă pentru cei care au dormit și pur și simplu nu au avut timp să se spele părul lor sau le-a pus într-un mod mai complex.
 • Precizie. O astfel de coafura arata întotdeauna strict și elegant, indiferent de ce fel de pozare a fost ales. Acesta va fi o alegere excelenta pentru drumetii la birou sau la școală.
 • Feminitate. Spre deosebire de tunsori scurte, arată bundle mult mai moale și feminin. Deși recent, mulți bărbați cu părul lung nu ia în considerare să poarte pachete mici pe capul lor.
 • Uşura. Această așezare nu necesită abilități speciale și mai ales asistenți. Este ușor să o faci singur, cu un minim de instrumente în mâinile mele.
 • Economisire. Spre deosebire de îndreptarea părului sau uscarea cu un uscător de păr, un nod simplu nu vă rătăci și nu se supraîncălzește buclele.

Și, în plus, stabilirea este simplă și rămâne literalmente pe mai multe știfturi. De aceea nu este nevoie să creați un tehnician cu agenți de protecție specială sau de styling care nu sunt prea ieftini.

Se pare că un fascicul este doar coafura perfectă pentru toate fetele, fetele și femeile. Cu toate acestea, ea are dezavantajele sale.

 • Nevoia de experiență. Nu nici o meserie nu va primi un nod bun frumos din prima dată. Pentru a nu experimenta stresul în dimineața încercările de a-și îndepărta frumos părul și, în același timp, să nu întârzieți pe metrou, este mai bine să practici în el în prealabil.
 • Pentru păr de aceeași lungime. Fasciculul frumos, fără îndoială, nu va funcționa pentru cei care preferă tunsori scurte, precum și cei ai căror tunsori făcuți în tehnica cascadei. Chiar dacă lungimea părului vă permite să le rostogolească cu un melc frumos, fire mai scurte vor fi scosi si scotoci, iar întregul design-ul nu va fi prea de încredere. Desigur, în acest caz, puteți captura grinzi, cu toate acestea, va fi nevoie de mult mai mult efort.
 • Nu fi femei in varsta. Nu contează cât de ciudat, dar fasciculele arata bine doar pe fete tinere și femei tinere. Chiar și cele mai doamnă superb și bine îngrijit, la vârsta de 40-45 astfel de styling se va adăuga imediat o duzină de ani și se va transforma într-o adevărată bunică.

Vizualizări

In ciuda tehnica de ansamblu de punere în aplicare, există mai multe tipuri de aceasta coafura. soi similar vă permite să alegeți opțiunea perfectă nu numai în fiecare zi, dar, de asemenea, la sărbători, cum ar fi noul an, ziua de naștere și chiar o nunta. Fiecare specie are caracteristici proprii.

Citește mai mult  Bangs frezate: tipurile și tehnici de execuție

Clasic

O astfel de pachet a este, de asemenea, numit stricte sau netezi. Este o opțiune excelentă pentru uzura zilnică și este efectuată folosind numai piepteni și scurgeri. Toate părurile sunt pieptănate, ridicate pe partea superioară sau omisă la gât. Hamul de la ei este așezat într-o bătaie strânsă. Grinzile clasice ridicate arată mai strict și chiar solemn. Adesea face balerine și fetițe mici. Fasciculul inferior arată mai liber și relaxat, menținând în același timp precizia generală.

Neglijent

În ciuda numelui său, o astfel de modalitate de a pune părul într-un fascicul este destul de gândită și are algoritmul propriu. Se face cu același principiu ca și clasicul. Numai buclele nu sunt întinse atât de mult, astfel încât fasciculul rămâne luxuriante și aer. Perfect arata mici fire de bate. Ele pot fi formate pe cont propriu, dar puteți să curățați părul înainte de a pune în coafura.

Această opțiune este bună pentru șosete la domiciliu sau la o întâlnire a prietenilor, dar în teatru sau universitate este mai bine să alegeți o altă specie.

Volum

Astfel de coafuri fac adesea mirese și absolvenți. Astfel încât părul părea mai groasă, ele sunt prelucrate de o pastă specială de textură sau fac o „ondulare” pentru întreaga lungime. În cazul în care nu există un volum suficient, există diferite căptușeli sub formă de bureți sau fire false și luminoase.

limba franceza

O altă coafură clasică pentru celebrare este un fascicul francez sau, așa cum se numește și coajă. El expune frumos linia de gât, face o femeie mai sofisticată și grațioasă. Numele de stabilire a fost obținut pentru similitudinea externă cu o chiuvetă moluște. Așezat pe o lateral bucle armonizate perfect cu orice accesorii și îmbrăcăminte. Opțiunile mai simple sunt potrivite pentru birou și stilul complex de seară pentru o nuntă sau o aniversare. Singurul dezavantaj al unei astfel de fascicule este complexitatea sa.

Astfel încât coafura a ieșit și netedă, va trebui să refaceți totul de la început.

Cu kosyos

Bundlele cu țesut sunt o alternativă excelentă la opțiunile clasice. Poate fi o panglică înfășurată în jurul unui nod sau mai mulți spikeleți care îi împiedică. În orice caz, acest element va reînvia nodul neted și, în același timp, o va face mai elegantă și nu atât de strictă. Principalul lucru este să adere la o singură regulă: cu cât este mai mare vârsta femeii, cu atât numărul de kos ar trebui să fie într-o astfel de coafură.

Fetițele mici își pot permite să pândească chiar și pigtailurile africane, iar doamnele adulte se limitează mai bine la un indiciu mic pe spiket.

Din Zhgutov

Spre deosebire de alte opțiuni, atunci când creați un astfel de fascicul, nu toată greutatea părului, dar împărțiți-le în fire separate care se transformă în hamuri strânse sau luxuriale. Fiecare astfel de ham este fixat separat, se întoarce alternativ în jurul gingiei sau este fixat de invizibil în locul potrivit. Puneți părul rapid în acest fel nu va funcționa. Adesea, pentru a crea astfel de grinzi magnifice și aerului adresează stilistului profesional de coafură.

Dacă aplicați la buclele de mousse sau spumă pentru volum, iar rădăcinile sunt ușor necompletate, puteți crea un efect al vieții uimitoare de păr, chiar dacă doamna are un foarte modest la volumul părului părului.

Cum să ridici?

Mai puțin frecvente din vremea Greciei antice, multe tipuri de grinzi vă permite să alegeți opțiunea perfectă pentru aproape toate. De exemplu, proprietarul gâtului „Swan” grațios poate rezolva orice opțiuni. Dar doamnele, a căror lungime a gâtului frunze mult de dorit, numai grinzile sunt potrivite pe partea din spate a capului. Cu cât este mai mare fată, cu atât volumul inferior și volumul ar trebui să fie nodul său din păr. Dimpotrivă, pe capetele doamnelor mici miniaturale, grinzi netede mari sunt cele mai bune. Cu toate acestea, cel mai adesea coafura este selectat în funcție de tipul de formă de păr sau a feței.

Citește mai mult  șampoane cheratina: Caracteristici de alegere și aplicare

După părul de tip

Titularii de păr drept ar trebui să îndrepte atenția spre fasciculul francez și opțiunile clasice. Doamnelor pot să nu vă faceți griji din cauza „cocoșii“ și cantități excesive de lac, deoarece fire drepte sunt suficiente doar pentru a pieptene perie de obicei pentru a dizolva întreaga masă a părului. Dacă doriți, puteți aplica un gel sau o pastă pe ele pentru a le face vizual mai gros și volum. Cei care poarta bucle moi creț pe capetele lor sunt opțiunile perfect adecvate pentru ham sau cu impletituri. Intenționată grinzi neglijente aspect elegant și bine gândite pe par ondulat.

Cei care au fost suficient să se nască cu bucle elastice răutăcioase norocos, va trebui să încerce să facă un pachet să arate îngrijit. bucle elastice deteriora cu ușurință atunci când tensiunea este inutilă. De aceea este mai bine să rămâi pe cele mai moi și noduri scăzute, lăsând firele din față agățate. Buchet în sine, a făcut pe parul cret, nu are nevoie de o creștere artificială, acesta va fi întotdeauna destul de voluminos.

Pe tipul de față

Cel mai adesea, este selectat un stil ținând cont de proporțiile feței. coafura adecvata este capabil de a sublinia deficiențele, datele din natură și să le ascunde.

 • Triunghi. Cea mai buna alegere pentru proprietarul unei fețe triunghiulare va fi un pachet de mare elegant și un bang gros, care se închide frunte prea mare.
 • Romb. În acest caz, fruntea este mai bine să plece deschisă, iar nodul de pe pictor volum adăugare cu o cheie sau o rolă specială spumă. Pământele largi vor ascunde perfect o pereche de fire pe laturi, curbate pe un curl mare sau de curgătoare.
 • Pătrat. Înmuierea proporțiilor unghiulare ale persoanei pătrate pot oblic bangs pigtail, iar fasciculul este cel mai bine făcut în centru, dar în partea laterală.
 • Cerc. mănunchiuri ajurata scăzute și care se încadrează în mod liber toroane pe laturile sunt perfect potrivite pentru prânzuri discontinent și firele care se încadrează în mod liber.
 • Oval. Proprietarul fericit al ovalului drept poate face absolut orice pachet pe care le place. Cu toate acestea, cele mai multe accentuează avantajele unei astfel de ferovii cele mai simple fascicule fără exces mai puternice și mai multe decorațiuni suplimentare.

Cum să faci coafura?

Pentru a face un nod curat și neted de păr, va trebui să ia mai întâi. În același timp, este suficient să învețe cum să facă un fascicul clasic, ca și celelalte opțiuni se vor ieși din mâinile unui începător. Acest lucru se datorează faptului că tehnica de a efectua orice nod este construită pe aceleași principii. Instrucțiuni pas cu pas pentru o versiune convențională netedă arată așa.

 • Spălați bine și părul uscat.
 • Pregătiți instrumentele necesare: pieptene, cauciuc și mai multe știfturi metalice.
 • Părul care se amestecă bine pe întreaga lungime. Dacă este necesar, scoateți-le cu călcarea sau aplicați gel pentru ao pune.
 • Strângeți tot șocul în coada unei benzi de cauciuc strâns, alegând un punct în avans pe cap, care va fi centrul fasciculului viitor.
 • Capătul liber al coada rezultată pentru a răsuci hamul. Nu ar trebui să fie prea strâns pentru a nu răni structura părului, dar nu ar trebui să stea părul separat de la ea.
 • Răsuciți spirala care rezultă în jurul gingiei și ascunde vârful pentru ea.
 • Din laturile inserați 4-8 știfturi pentru a asigura rezultatul. Puteți utiliza invizibil, color coincid cu părul.
 • Se presara un pieptene cu dinți mici plat lac pentru coafare și de mers pe jos de mai multe ori cu ea mărunțită de păr în zona de frunte, ceafă și temple.
Citește mai mult  Colorarea pentru părul scurt: Cum se întâmplă și cum să efectuați colorarea?

Dacă doriți să dea mai multă rigoare și precizie cu coafura, puteți ocupa parul cu un gel special sau spray care strălucire. Deci, parul va parea sanatos si arata ca de mătase.

Decorațiuni și accesorii

Cei care nu sunt norocos cu grosimea firului de par sau abilitatea de a le pune, diverse accesorii va veni la salvare, care pot fi ușor cumpărate în magazin sau de comanda prin Internet. Toate acestea pot fi împărțite în trei mari categorii. Primele sunt subiecte pentru a da un volum suplimentar. Acestea includ diverse covrigi și bureți din spuma de cauciuc, care sunt puse sub par. În plus, această categorie include diverse fire cheltuielile generale și grinzi artificiale chiar întregi.

A doua categorie este acele subiecte care facilitează procesul de creare a coafuri. De exemplu, diverse cleme și panglici flexibile, în care capetele de bucle pot fi resetate. Dupa ce parul este umplut, ele sunt înfășurate pe acest ac de păr și răsucite într-un nod elegant cu ea.

A treia categorie este diverse elemente decorative. Există un număr inimaginabil de diferite decorative știfturi, coame, panglici și lanțuri, care nu numai că păstrează coafura, dar, de asemenea, servi ca un decor suplimentar. culori contrastante, pietre neobișnuite și pietre, metal lucios si moale de matase – toate acestea subliniază frumusețea nu este doar un fascicul, dar, de asemenea, modul în care unei femei. Separat, este demn de menționat capace sau voaluri mici, care sunt folosite în timpul evenimentelor majore și sărbători. Acestea pot fi suplimentate cu materiale naturale sub formă de lemn, pietre și pene de păsări chiar. Principalul lucru este că un astfel de voal combinat cu rochia condamnării.

Exemple frumoase

Smooth grinzi pot fi pur și simplu imens dacă creați o chiflă specială la crearea. Un astfel de stil se uită perfect la contrastul cu hainele casual, oferind imaginea rascarului. Dacă doriți să faceți o astfel de coafură puțin mai puțin strictă, puteți înfășura un fascicul de panglică sau legați o batistă mică sau o bandă.

pachet scăzut magnific se transformă instantaneu femeia obișnuită într-o zeiță greacă reală. Mai ales bine, astfel de coafuri privesc cu Sarafane deschise de vară și minime de machiaj. Opțiuni mai elegante cu un număr mare de bijuterii sau culori vii vor fi o descoperire excelentă pentru bal sau o dată importantă.

Un fascicul neobișnuit, cu o coadă, care este situată „cu susul în jos” – o opțiune excelentă pentru studierea sau biroul. In fata, se pare strict și elegant, și un neobișnuit piei element de pe spate.

fascicul neglijent similare – nu cea mai bună alegere pentru școală sau universitate. Dar, pe de week-end nu se poate face doar temele, dar, de asemenea, întâlni cu prietenele pentru o excursie pe jos într-o cafenea sau un film. Mai ales bine o astfel de imagine va arata cu un mare pulover elegant sau rochie din tricot.

Despre modul de a face buchete de păr lung, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: